- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
ben geldim ist pahalı bi şehir öyle hayaller kurma şöyle yaparız böyle yaparız diye çünkü olmuyor.....Ben on aydır burdayım ve nefret ediyorum bu şehirden aslında benimki birazda eşimin çevresinden dolayı eşin ve ailesiyle aran iyiyse mutlu olursun ama değilse yalnızlık çok zor...
ailesiyle aramda simdiye kadar huzursuzluk olmadı ama annesi cok konusuyor ve kırıldığım seyler oldu. aile olarak kultürler de cok farklı. annesi cok düşkün cocuklarına ama nişanlım pek mudale ettirmiyo. herseyi o hallediyo kredi cekilcek o beceriyo hep. yarın benide yonlendircek korkuyom annem diyor yonlendircek seni. ben tokide oturcam kirada ucuzmus. istanbulu bende sevemedim nişanlım cok güsel yerlerine götürmedi benisevmememin tek nedeni o.
cnm ben özelden msj atamıyorum ama aile ilişkisi benim için sıkıntılı geçiyor ama sadece eşimle ben istanbulda olsaydım herşey mükemmel olurdu...nişanlını seviyorsan aileside sizden uzakta olacaksa o kadar korkma
siz çalışıyor musunuz ?
siz çalışıyor musunuz ?
yok canım calışmıyorum neden?
cnm gezip tozmayı seviyosan çalışıp geziceksin.. hem gezmeyi seviyosun hem durumu olmayan biriyle evleniceksin hem istanbulda yaşıcaksın sadece istanbul için değil durum iyi olmayınca heryerde yaşam zorluğu olur ama evlilk fedakarlık gerektirir brlikte çalışıp evinizi geçindrip gereği kadar gezip tozcaksın yada evlenmiceksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?