İstanbul’a gidince unutan sevgili ! Bu hareketleri normal midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah kızlarla değildir ya dimi
İNSALLAH.
Lakin kızı erkegi ne fark eder? wp a girecek benim yazdigim iletiye bakmayacak aksam yazılmıs iletiye sabahın köründe dönecek öyle mi?Adamin g*tünden kan alırlar vallaaa.Azraili olurum.

Başka bi ilde yaşıyoruz . Erkek arkadaşım hastalığı için ayda bir kere doktora sürekli kontrollere gidiyor . Zamanında İstanbul’da yaşamış 30 yıl sonra İstanbul’dan taşınmışlar ve bütün arkadaşları orada . Cuma gününden yine gitti İstanbul’a yine konuşuyorduk watsaptan arada sırada . Ancak sonra cumartesi günü aradı yine konuştuk . Diğer arkadaşlarının yanına gerçeğini söyledi iftardan sonra. Arada sürekli watsapa girmeye ama bana yazmamaya devam ediyordu . Soruyorum kime yazıyorsun diye arkadaşlara diyordu.iftardan sonra aradım arkadaşlarının yanına gececegını söyledi en son 9 gibi konuştum taa sabahın 4;30 da mesaj atmış uyudu mu bebeğim diye . Son görülmesi de 6:30 şimdi bu adam başka kız ile konuşma olasılığı nedir ?
30 dakika yeterli gelmiyorsa artık demek ki 🤔🤔🤔

Yaaa şapşik, saçmalama ne başkasına yazması. Whatsappı açıp açıp, Senin profil fotoğrafına bakıyor 😍 offf aşk yaaa 💕

Ayrıca "uyudun mu bebeğim?" demiş, insan sevmese aldatsa bebeğim der mi hiç deli kız. Aç gözünü yanıyor adam ❤️😍
Yaaa öyle deme, seven insan aldatır bi kere. Sevmese ayrılırdı, seviyor ki vazgeçemiyor ve aldatmak zorunda kalıyor🥰

Sizin aklı başında bir birey olup fake olmama olasılığınız nedir.İster alın ister kiril eğer fake değilseniz bile ben normal sağlıklı bir erkeğin sizinle beraber olabilme ihtimalini düşünemiyorum.Ya bir çıkarı vardır ya mental bir bozuklugu
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ işte bu 👏

Ben de bir kadınım büyük konuşmak da istemiyorum benim de bir kızım var ama arkadaş bu kadar olmaz yahuu
Ne kadar çok bu tarz konu açan hemcinsim var.
Ya adam ilgisiz asalak internete para kaptırdım falan yazmış. Umursamaz hem kel hem fodul dedikleri cinsten. Üste bir de engellerim bi daha geri dönmem vb tarzında seni tehdit etmiş. (Önceki konularına baktım)
Ya İNANAMIYORUM hala bu adamın(!)peşinde koşup aceba aldatıyor mu diyosun!!!
Bu kadar yapmayın artık yaa biraz kendinize saygınız olsun biraz değer verin kendinize
Yazacak çok şey var da neyse...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X