- 27 Kasım 2015
- 826
- 818
- 103
- Konu Sahibi Birhamisss
-
Kocani sen sececeksin. Hayattan beklentilerinin uymadigi biriyle evlenme sonra cok uzulursun. Ailen de sevmiyorsa yapacak bisey yok. Her gun evdekilere catiyorsan da fayda ediyor mu sanki?Oku calis kendi parani kazan istedigini yap. Bu kadar .Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
Amaan bosver ben de Karadeniz turu yapmak istiyorum senelerdir.Hem dogma büyüme İstanbulluyum hic kizkulesinin karsisinda cekirdek citlememisim simdi farkettimBen bakip geciyordum direkt
İse girince kendin gezersin, kocayı bekleme. Arkadaslarinla gitme şansın yok mu?
Işte o kadardan bile mutlu olabilecek durumdayım..kız kulesi karşısında çekirdek çitlemek mi istanbuldan anladığın buysa hiç gitme arkadaşım her dizi de kız kulesi var maşallah oralardan takip et
Bak bende karadeniz turu yaptım. Demek zamanla olcak şeyler :)
Çok uzakdegilsen atla gitBelki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
Arkadaşlarınla ya da okul gezisi stili bir şeyle gitsen?
Çok uzakdegilsen atla git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?