- 27 Kasım 2015
- 826
- 818
- 103
- Konu Sahibi Birhamisss
-
Vallahi ben üniversiteme kayseri de iki otobüs birde ring e binip gidebiliyorum o kadar uzak ki evimiz . O yüzden bana çokta etki etmez otobüs çilesi :)bende üniye giderken aktarmalı gidiyodum istanbuldan. sadece içinden geçtim ve gittiğim tek yer esenler otogar :) tvde o trafik çilesini gördükçe çok şükür istanbulda yaşamıyorum diyorum. ben burda istediğim her yere en geç yarım saatte gidebiliyorum ve hiç özenmiyorum.
sende o trafikle boğuşurken, kız kulesinde çekirdek yeme hayalinden soğursun valla
Bunu okurken bile Kiskaniyorum biliyor musunuz :) ben bazı şeylere çok anlam yüklerim elimde değil. Böyle siz bunlara sahipken basit basit anlatmaniza o kadar şaşırıyorum ki . Sanırım bende kayseri de fazla sakin olmaktan bikmisim :)
Niye bu kadar küçük görüyosunuz ki bu hayali :) benim yüklediğim anlamları bilmeden :) her şeyden zevk çıkarmak lazım . Mesela siz erciyes dağıni öylesine bir dağ olarak görürsünüz. O benim çocukluğumdan beri neler neler ifade etmekte.. herkes farklı bu yüzden lütfen beni bu kadar yargılamayingezmeye git ama yaşamaya kalakrsan pişman olursun diyeyim bacım otur oturduğun yerde hayaylin bumu cidden??? dünyada kurulacak ne hayaller var yaaaa bu mudur yani ....
HahaCanım bunlar gerçekten basit şeyler ama
Banada sorsan bende Kayseri'deki insanı kıskanırım tarihi dokunun enfarklı şeylerine sahip. Kapadokyanın dibindesin.
Mantı desen o Biçim . Ooo gel yer değişelim
Geçen hafta Beşiktaş' ta kahvaltı yaptık, oradan Üsküdara geçtik. Fetih Paşa korusu, Kadıköy derken akşam oldu. Kız kulesine 2. gidişim 26 yıllık hayatım boyunca, nasılsa burada yaşıyoruz diye mi? Yoksa trafik çilesi midir insanın gözünü korkutan bilmiyorum ancak fırsat bulabildik. Özellikle Üsküdar' ın iskeleden inince yolun tam karşısında kalan evlerinde, denize nazır yaşamayı çok isterdim.
Ülkemin karış karış her toprağını gezmek mümkün olsa keşke..
İnşallah İstanbul hayalini gerçekleştirebilirsin..
Harikasiniz hocam:)Sanırım İstanbul a ilk gelişim ilkokul daydı. Büyüyünce tam hatırlamadığını için kendi kendime istanbulu kurgulardim hayal ederdim ama hayallerinin çoğu hataliymis. Mesela ben eyüp sultanı ortaköy de zannederim. Sonra gelip görünce çok şaşırmıştım. Nasıl ya burda olması gerekiyordu diye. ama bunlar küçükken tabi. Sonra da hep İstanbul da yaşamayı hayal etmiştim. Ve ilk atamam la buraya geldim ve boğazın incisi denilen ilçede 3 yıl gorev yaptim ve evim boğaz manzaraları sezen aksunun adına şarkılar yazdığı yerdeydi. Ben arkadaşıma hak veriyorum o yüzden. İnşallah İstanbul un en güzel yerine atanirsiniz. Ve doya doya istanbulu yaşarsınız.
ben de kapadomyanın hayalini kuruyorum çocukluktan beri ayarlayamadım bir türlü yaaaa ahahahahaha kal oradda kayseri zenginlik şehri herşey var ... kıpırdama yerinden böyle saçma şeylere kafayı takma git dünyayı gez evlen evli mutlu çocuklu ol kendi işini kur ne bileyim yaaa .... kaşınmaHahabuyrun gelin hemen yaparim ben size bir saat surmez :) Kapadokya da kesinlikle çok büyüleyici bir yer .. Neyse ki oraya gittim
o zaman üzülmeye devam ... ne diyeyim güzel yorum yazmıştım bunu okumadan ama siz bu kadar korumacıysanız bu konuda hayalinizle mutluluklarNiye bu kadar küçük görüyosunuz ki bu hayali :) benim yüklediğim anlamları bilmeden :) her şeyden zevk çıkarmak lazım . Mesela siz erciyes dağıni öylesine bir dağ olarak görürsünüz. O benim çocukluğumdan beri neler neler ifade etmekte.. herkes farklı bu yüzden lütfen beni bu kadar yargılamayin
Belki çok saçma gelebilir size ama bu benim içimde o kadar büyük bir dert ki .. üniversite öğrencisiyim. maddi durumumuz normal fakat babam gezmeyi hiç sevmediği için okul ev . Ailemi çok seviyorum fakat kapana kisilmis gibi hissediyorum. Istanbul a gitmek en en büyük hayalim. Kız kulesinin karşısında çekirdek citlemek . Akşam vakti boğazı izlemek. Bunun için sizce her gün evdekilere catmaya devam etmeli miyim( ya kocam da gezmeyi sevmeyen biri olursa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?