günaycım bide şunu söylemek istiyorum tutki negatif sonuç oldu hiç üzülme, elimizdekiler için Allaha şükretmeliyiz onların kaybı çok daha zor olur. yani ben hep şöyle düşünürdüm olmazsa olmaz eşim ve ben sağ oldukça deneriz. Rabbim beni eşimden ayırma dedim. gerçekten ben tedavi dönemimde ciddi üzüntüler yaşadım. doktor bir arkadaşımız vardı eşide doktordu onlarda tüp bebekle ikiz bekliyorlardı ben hamile olduğumu öğrendiğim gün arkadaşın ölüm haberini aldık denizde boğuldu, eşi 29 haftalık hamile geride kaldı...dedim rabbim herşeyin hayırlısını ver o zaman ne teselli eder insanı bilemiyorum rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın.
Aradim kızlar gebe kalınca oluyor böğle kanamalar dedi.Korkma adet olmuyorsun dedi.Pro gesteron iğnene evam et dedi.Ama çok korkuyorum ya yine kayb edersem
Tüm hayallerim bitti canım.Sabahtan kahve rengi lekelenmem başladı ve devam ediyor.mutluluqum buraya kadarmıs.Yarın da 3 saatlık ucak yolculuqm var.gitmemem asla mumkun değil.her şey bitti yani.buraya kadarmış
Teşekkür ederim hayatım ya.ÇOK iyiain bir tanem.Senin bebişler de sağ salim gelsinler inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?