ben bikere bile gitmedigim görmedigim icin hevesim büyük canim
ben istanbulda yaşıyorum çok güzel bi o kadarda tehlikleli bir şehir. istanbulda yaşayan bi tanıdığın akraban vs. olsa tamam ama bilmediğin bi yere gitmek için istanbul fazla tehliklei bi şehir. bi arkadaşınıza istiklalde yürümek yeter demişler evet istiklalde yürümek çok keyifli ama istiklalin tüm sokakları çok tehlikeli. bence hiç bir tanıdığın yoksa ve bilmiyorsun bu şehri gelmeeee :)) evlenince eşinle gelir doya doya gezersinz
bu arada sen nerede yaşıyorsun profilinde almanya görünüyor ama anladığım kadaraıyla almanya değil asıl yaşadığın yerr??
arkadasim cok gezdi biliyor her yeri tek basina gezdi gördü hatta..ananesinin yanina gitti birkac ay önce tek basina da disari cikti gezdi tozdu bi sorun da cikmadi yani. o biliyor oralari yabancisi degil yani. ben ilk defa gidicem amaİstiklal meselesini ben yazdım canım konu sahibi değil. Evet ilk kez gelecek olan biri için fazla tehlikeli bir şehir. Yol iz bilmeden gezilecek bir yer de değil...
ben bikere bile gitmedigim görmedigim icin hevesim büyük canim
bende yapmıştım ama ben senden küçüktüm 17 falanÜniversiteyi farklı şehirde kazanmıştım arkadaşımla istanbula gelmiştik ama ben zaten istanbulda oturuyordum Eğer ikinizde hiç gelmediyseniz ve bilmiyorsanız sudan çıkmış balığa dönersiniz sölim..Bilen birisi olursa gezdirebilir ama bilmiyorsanız boşa gelmiş olursunuz
arkadasim cok gezdi biliyor her yeri tek basina gezdi gördü hatta..ananesinin yanina gitti birkac ay önce tek basina da disari cikti gezdi tozdu bi sorun da cikmadi yani. o biliyor oralari yabancisi degil yani. ben ilk defa gidicem ama
Uzaktan hoş görünüyor ama inan hiç öyle değil. Ailenden habersiz gitme derim.
Izin vermiyorlar ama en byük hayalim benim istanbulu bastan sona kadar görmek
Gecen sene teyzemlere gittim cerkezköy tekirdag'da kaliyorlar. 1 hafta 10 gün fln onlarda kalicaktim planlamistim. hep birlikte istanbul turu yapicaktik ama annem napti? bana sormadan arkamdan is cevirdi bana otobüs bileti aldi ve erkenden ankaraya gitmemi sagladi. ankaradaki akrabalarim bile direttiler gel gel baska zaman gezersin istanbulu diye. cocuk muamelesi gördüm resmen kursagimda kaldi hersey burnumdan getirdiler tatilimi..sanki ankarada ne varsa. ben en cok istanbul'a sevinirken ona göreiznimi ayarlamisken böyle yapip herseyi mahvettiler. hala cok sinirliyim
güzel güzel okudum bitirdim okulumu ve calisiyorum da ama bu bana asla söz hakki vermezbenim evimde yasadigin süre istedigini yapamazsin diyorlar..ya$in ve paranin önemi yok bu konularda onlar icin..
ne kadar rahat aileleriniz var.haber veriyorsunuz tamam diyorlar, yakalandiginiz zaman da tek konusmuyorlar sizinle. benim babam öldürür kemiklerimi kirar. anneme de ne zaman sorsam bi ton laf duyuyorum. "kafayi yedin herhalde, b*k gidersin, sacmalama, bende öyle diyordum", bide bagira bagira söylüyor bunlari normal bir tonda asla konusamiyor benim annem. ya benim ailem mi cok cahil yoksa sizinkiler mi cok rahat anlamadim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?