Istanbul'a kacamak :))

sizde vazgeçtiniz .. ben onu demiyorum inatla gerekirse ağlayarak zırlayarak küserek iyi davranarak direk babaya oynayarak, hatta tehdit ederek ...

savaşıp kazanmak varken kolayı seçiyorsunuz

benim gece çıkmama izin vermezlerdi bende ilkokul mezunu birini bulup evlenicem siz görün dedim ondan sonra karışmadılar baktılar abarttım bana sen evlen kızım dediler sonra aramızda gün aşırı 11 e kadar çıkma konusunda anlaşmıştık, sonra zaten yalnız yaşamaya başladım başka bi yerde ...

ille kaçacaksanız bari sınava gidicem toplantıya gidicem deyin adreste verinki sonradan daha kötü olmasın

ne kadar asagilayici,itici bir söz.. Hic yakistiramadim.

ailen senin birey olduğunu kavrayamamış ve sana çocuk muamelesi yaptıkları için onlara kızıyorsun isteklerine önem vermiyorlar

Kaçamak için yeterince büyümüşsün canım gittiğin yer ve arkadaşlarından eminsen gez tabi neden olmasın :)))

Ya yolda kaza yaparsanız, arkadaşınızın başına bişi gelirse?

Yaşınız izin almayı gerektirmiyorsa bile ailenizin haber olmadan gitmeyin. Hayat bu kimin basına ne gelir bilinmez

Ya yolda kaza yaparsanız, arkadaşınızın başına bişi gelirse?

Yaşınız izin almayı gerektirmiyorsa bile ailenizin haber olmadan gitmeyin. Hayat bu kimin basına ne gelir bilinmez

ya oyle olursa , ya boyle olursa diye hayatmi yasanir. O zaman siz evden hic cikmayin .. yolda yururken ya araba carparsa.
isede gitmeyin,ya kaza yaparsaniz. Boyle yasanmaz ki..

Bazılarınızın aklı gerçekten bir karış havada

Benim de bir kız evladım var benden izinsiz böyle birşey yapmasına ne kadar ileri görüşlü bir anne olursam olayım kırılırdım..Ben onu tehlikelerden korumak için varım ! Dişimi tırnağıma katıp büyüttüğüm, onu kötülüklerden sakınmak için gövdemi tehlilekelere karşı siper etmeye ugraştığım herşeyden önce gözbebeğim gibi büyüttüğüm evladım neden benden gizli kaçamak yapma ihtiyacı duyuyor ?

Başına birşey gelse dövünecek olan, ciğer yanacak olan benim..

Lütfen böyle birşey yaparken göze aldığınız riskleride göz ardı etmeyin..

ya oyle olursa , ya boyle olursa diye hayatmi yasanir. O zaman siz evden hic cikmayin .. yolda yururken ya araba carparsa.
isede gitmeyin,ya kaza yaparsaniz. Boyle yasanmaz ki..

Benim söylediğim şey ile sizin söylediğiniz bir mi?

Ailem Ankarada ben onlardan habersiz arkadaşımla İstanbula gezmeye gidiyorum, yolda kaza yapıyoruz ve İstanbulda bir hastaneye kaldırılıyorum. Aileme haber verdiler, İSTANBULDA (!) hastanedeyim, yıkımı paniği tahmin edebiliyor musunuz?

Son düzenleme:

VARRRR OLMAZMIIIIIIIII :) bende bir haftasonu Türkiyeye ucmustum annemlerden habersiz. 2009 yilinda. Cuma günü uctum isyerinden o gün izin aldim. Cumartesi Pazar icinde o zamanlar meslek yapiyordum, Aileme seminere katiliyorum isyeri gönderiyor dedim. Pazar sabahta geri döndüm.bu iki gün icindede Ailem aramadi, ders calisiyorum rahat kalayim diye. Kendimi tabiki kötü hissettim sonucta yalan söyledim, ama baska yapacak birsey birakmamislardi üstüne birde Sevidigmle görüsmemi yasaklamislardi.
Hatta ben ucagimi kaciriyordum uyuya kalmistik. Sevdigim cocugun yanina gitmistim. Hem agliyordum ondan ayrilacagim icin, hemde ucagimi kacirdim hersey ortaya cikacak bittim ben diye agliyordum. Allahtan taksi söförü yardimci oldu 1 saatlik yolu yarim saat icinde geldi ve 5 dk daha geciksem kalmistim.

Yani bazen risk almak gerekiyor. Simdi olsa yine yaparim. Hicmi korkmadim diye soracak olursaniz, ooo zaten birseye yok dedigi zaman susup oturan biriyim. Ne kadar korktugumu anlatamam. Ama degdi. Hayatimin en güzel en unutulmaz haftasonunu yasadim :))))))

bir de şey var onu gözden kaçırmayalım lütfen
burada yapılacak seyahat şehirler arası da değil
ULUSLARARASI ...
konu sahibesi arkadaş Almanya'dan gelecek...

vallahi iyi cesaret...

Son düzenleme:
güzel güzel okudum bitirdim okulumu ve calisiyorum da ama bu bana asla söz hakki vermez benim evimde yasadigin süre istedigini yapamazsin diyorlar..ya$in ve paranin önemi yok bu konularda onlar icin..

hahaa:) benimkilerde aynisini söylüyor. Bu evde yasadiin sürece bizim kurallarimiz gecerlidir, noktaaaa

bir de şey var onu gözden kaçırmayalım lütfen
burada yapılacak seyahat şehirler arası da değil
yurtdışı...
konu sahibesi arkadaş Almanya'dan gelecek...

vallahi iyi cesaret...

Wouw ben onu gözden kacırmışım

Cahil(genç) cesareti işte

ben bu kaçamağı yapsaydım eve dönemezdim. ola ki döndüm babam bacaklarımı kırardı

gerçi benim peder izin verirdi ama eliyle uçağa bindirip ha bire aramak şartıyla

Son düzenleme:
23 yaşındaki kızım bizlerden habersiz böyle bişey yapmaya kalkarsa ki yapmayacağını biliyorum ne olur sonu düşünmek bile istemiyorum..

Kızım yurt dışında okuyor arkadaşlarıyla kaçamak yapıp istanbula gelmek istediklerini söylemişti,bizde istanbuldayız hatta tamam gel buluşalım seninle demiştim..İstersen babanıda alır gelirim diyede fırçalamıştım..

Tabiki böyle bişey yapmaz okul bitince alacağı bir belgede ülkeden giriş çıkış yaptığı yerleri belli eden bir belge veriyorlarmış..

Koruduğum üstüne titrediğim evladımın habersiz bunları yapmasınıda affedemem açıkcası ...

Okulu biter evine gelir çalışır eli para kazanır derki ben arkadaşlarımla tatil yapmak istiyorum o zaman müsade verilir anne baba tarafından..

Eğer yaşlarınız gerçekten 21 ve 24 ise kendi başınıza tatil yapabilirsiniz tabi.Başınıza bişey gelme ihtimali bugün istanbulda yaşayan bizlerin başına kötü birşey gelme ihtimaliyle aynı.Yani baya yüksek Şaka bir yana ben de ilk defa arkadaşlarımla tatile bundan 10 sene falan önce gitmiştim,18 yaşında falandım o zaman ,çok güzel bir deneyimdi.Yani yaşlarınız küçük falan değil.Ama yine de annengil izin vermiyorsa gitme derim çünkü geri döndüğünde annenle aranda sorunlar olacak ve sen keşke gitmeseydim diyeceksin o tatilden aklında hiç de güzel şeyler kalmayacak.

Bende sevgilimle İstanbul'a kaçamak yapmıştım. Annemler okulla birlikte gidiyoruz sanıyorlardı.
Çok eğlendim. Gaz vermek gibi olmasın ama hayatımın en güzel kısımlarından biriydi diyebilirim.
En azından yanınızda bulunmayacak birine doğruyu söyleyin..
Birbirinizle sürekli haberdar olmuş olursunuz

beni ne kadar tanıyorsunuzda neyi yakıştırıp yakıştırmayacağınıza karar veriyorsunuz siz ....

konu sahibi ile alakadar olun !!!!!!!! yoksa o zaman bana yakışmayan cümleler kurabilirim bak ..

aileni ilk okul mezunu biriyle evlenmekle, tehdit ediyorsun... Sen nerde okudun Odtü de falan Mi ?
isdedigin cumleyide kur.Cezayi alan sen olursun guzelim ben degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…