o zaman kendinize bi ev tutun .. aileniz buna karşı çıkarsada o zaman bana özgürlük tanıyın deyin.. diretin biraz mücadele edin
sizde vazgeçtiniz .. ben onu demiyorum inatla gerekirse ağlayarak zırlayarak küserek iyi davranarak direk babaya oynayarak, hatta tehdit ederek ...
savaşıp kazanmak varken kolayı seçiyorsunuz
benim gece çıkmama izin vermezlerdi bende ilkokul mezunu birini bulup evlenicem siz görün dedim ondan sonra karışmadılar baktılar abarttım bana sen evlen kızım dediler sonra aramızda gün aşırı 11 e kadar çıkma konusunda anlaşmıştık, sonra zaten yalnız yaşamaya başladım başka bi yerde ...
ille kaçacaksanız bari sınava gidicem toplantıya gidicem deyin adreste verinki sonradan daha kötü olmasın
ne kadar rahat aileleriniz var.haber veriyorsunuz tamam diyorlar, yakalandiginiz zaman da tek konusmuyorlar sizinle. benim babam öldürür kemiklerimi kirar. anneme de ne zaman sorsam bi ton laf duyuyorum. "kafayi yedin herhalde, b*k gidersin, sacmalama, bende öyle diyordum", bide bagira bagira söylüyor bunlari normal bir tonda asla konusamiyor benim annem. ya benim ailem mi cok cahil yoksa sizinkiler mi cok rahat anlamadim gitti.
Ya yolda kaza yaparsanız, arkadaşınızın başına bişi gelirse?
Yaşınız izin almayı gerektirmiyorsa bile ailenizin haber olmadan gitmeyin. Hayat bu kimin basına ne gelir bilinmez
ne kadar asagilayici,itici bir söz.. Hic yakistiramadim.
ya oyle olursa , ya boyle olursa diye hayatmi yasanir. O zaman siz evden hic cikmayin .. yolda yururken ya araba carparsa.
isede gitmeyin,ya kaza yaparsaniz. Boyle yasanmaz ki..
Arkadaslar dogru yerde miyim bilmiyorum ama baska uygun bir bölüm bulamadim ondan buraya aciyorum konumu.
Kiz arkadasimla kacamak yapmayi düsünüyoruz 1 günlügüne Istanbul kacamagi :)
Ailemin haberi olmayacak tabi. Biliyorum basima bisey gelebilir, kiy basimiza nolur nolmaz aileme yalan söylememem gerek vs. vs. ama kac defa sordum tatile gidebilirmiyim diye ama izin vermiyorlar iste bir türlü ikna edemedim. Hayatimda hic istanbula gitmedim ve cok istiyorum o güzel sehri kendi gözlerimle görmek. Yarin öbür gün basima bisey gelirse gözüm acik gidecem vallahTam bir istanbul manyagi oldum ve biran önce gidip görmek istiyorum
Galiba kesin gidicem kafama koydum bikere ve cok heyecanliyim su anaranizda hic kacamak yapan oldu mu arkadaslar ve hangi bahaneyle gittiniz?
bir de şey var onu gözden kaçırmayalım lütfenBenim söylediğim şey ile sizin söylediğiniz bir mi?
Ailem Ankarada ben onlardan habersiz arkadaşımla İstanbula gezmeye gidiyorum, yolda kaza yapıyoruz ve İstanbulda bir hastaneye kaldırılıyorum. Aileme haber verdiler, İSTANBULDA (!) hastanedeyim, yıkımı paniği tahmin edebiliyor musunuz?
güzel güzel okudum bitirdim okulumu ve calisiyorum da ama bu bana asla söz hakki vermezbenim evimde yasadigin süre istedigini yapamazsin diyorlar..ya$in ve paranin önemi yok bu konularda onlar icin..
bir de şey var onu gözden kaçırmayalım lütfen
burada yapılacak seyahat şehirler arası da değil
yurtdışı...
konu sahibesi arkadaş Almanya'dan gelecek...
vallahi iyi cesaret...
Wouw ben onu gözden kacırmışım
Cahil(genç) cesareti işte
beni ne kadar tanıyorsunuzda neyi yakıştırıp yakıştırmayacağınıza karar veriyorsunuz siz ....
konu sahibi ile alakadar olun !!!!!!!! yoksa o zaman bana yakışmayan cümleler kurabilirim bak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?