- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Eşimle aram iyi çok şükür bende onun rahatlığını istiyorum tabi istbulda sadece Avrupa yakasında olcak .evet hemen birlikte gideceğizSizin ilişkinizi bilemem ama ben eşimle olan ilişkimizi düşündüğümde o nerede rahat edecekse oraya gitmeyi tercih ederdim. Ama eşiniz istanbula gitse siz de hemen gidebilecek misiniz? Eşiniz şartları sağlıyor mu?
Malatya . Maaş sabit kalacak ben şimdi 550 oturuyorum 3+1 de İstanbul’da bu fiyat imkansıziyi de en can alıcı bilgileri vermemişsiniz.
memleketiniz nere?
şu anki maaşı ne kadar, istanbula geçince ne kadar olacak?
Eşimle aram iyi çok şükür bende onun rahatlığını istiyorum tabi istbulda sadece Avrupa yakasında olcak .evet hemen birlikte gideceğiz
Aynı durumdayız o kadar bunaldim ki bazen bağıra bağıra ağlamak istiyorum adım atmak para vallahi bu abartı falan değil bende kesinlikle yerimden kıpırdamazdım Allah yardımcımız olsunİstanbul'da yaşayan ve hayat koşullarının zorluğu ile boğuşan 2 çocuk annesi olarak, sizin yerinizde olsam yerimden kıpırdamazdım.
Malatya . Maaş sabit kalacak ben şimdi 550 oturuyorum 3+1 de İstanbul’da bu fiyat imkansız
Malatya . Maaş sabit kalacak ben şimdi 550 oturuyorum 3+1 de İstanbul’da bu fiyat imkansız
maaş aynı kalacaksa iş değiştirmenin mantığı ne ki, hele istanbula yani. bence gitmeyin.
Atanamayan ev hanımıyım çalışmak istiyorum aslında İstanbul da iş imkanı daha çok evet ama ne bilim burda gitmek istemiyorum annemlerle aram çok iyi ama kayınvalidem ile görüşmüyorum.Calismiyorsunuz sanırım. Eğer İstanbul'da şu anki hayat standardinizi devam ettirebilecekseniz taşının bence. Yani ben olsam bu şekilde karar verirdim. Düzgün ulaşımı kolay bir semtte ev tutup gecinirsiniz. Hem is olanakları fazla çalışmak istediğinizde is bulma ihtimaliniz daha yüksek olur.
istanbul da maaşlar yüksek değil miydi ya
bizim şirkette İstanbul da çalışan yeni yetmeler buradaki tecrübelinin maaşını alırdı
bir de ay demek ki siz işe yaramıyorsunuz ki patron az maaş veriyor derlerdi
patron da ah bu ekibi istanbul a taşıyabilsem herkese 3 kat da veririm 4 kat da derdi
slm kızlar benim bi derdim var sizden fikir almak istiyorum.ben evlendim İstanbul a gelin gittim 2 yıl oturduk tayinimiz Maraş’a çıktı 3 yıl oturduk eşim özel sektörde bu arada sonra iş değişikliği ilememleketimize geldik 1 Yıldır burdayız eşim aradı istbula çağırıyor şirket ne düşünüyorsun dedi
Ben memleketimi seviyorum annem yakın düzenimi kurdum ev Almayı düşünüyorduk istanbul olursa ev almamız zor . İki çocuğum var rahat bi şehir geçim daha kolay
Kötü yanı eşim bu işte zorlanıyor hep yollarda ay da 10 gece dışarda kalıyor ben yalnızlıktan sıkılıyorum kaynanam ile aram yok ne yapmalıyım benim yerimde olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?