- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
Kiraniz 1500 olacak artisi ne peki istanbula gelmenizin.Malatya . Maaş sabit kalacak ben şimdi 550 oturuyorum 3+1 de İstanbul’da bu fiyat imkansız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiraniz 1500 olacak artisi ne peki istanbula gelmenizin.Malatya . Maaş sabit kalacak ben şimdi 550 oturuyorum 3+1 de İstanbul’da bu fiyat imkansız
Artısı maddi olarak Yok sadece eşimi düşünüyorum 16 İle bakıyor orda sadece Avrupa yakası olacakKiraniz 1500 olacak artisi ne peki istanbula gelmenizin.
Eşinize karşı bencillik olmuyor mu ama. Siz rahatinizi bozmayın diye evinden uzak zor koşullarda çalışıyor. Siz rahat evinizde oturabilin diye.Atanamayan ev hanımıyım çalışmak istiyorum aslında İstanbul da iş imkanı daha çok evet ama ne bilim burda gitmek istemiyorum annemlerle aram çok iyi ama kayınvalidem ile görüşmüyorum.
İşte benim de huzursuz olduğum konu bu eşim gitmek istiyor bunaldı artık bügün gitti 4 gün gelmeyecek ve giderken dişi ağrıyordu o diş acısıyla il il geziyor bizim için . yaptığınız bu yorum kafama dank ettirdi herşey para değil yanımda olmadan geçiyor günlerimiz varsın evim bu sene olmasın 5 yıl sonra olsunEşinize karşı bencillik olmuyor mu ama. Siz rahatinizi bozmayın diye evinden uzak zor koşullarda çalışıyor. Siz rahat evinizde oturabilin diye.
Dogru çok haklısınız ama ilk evlendiğimde İstanbul’da eşim 1500 alıyordu emin olun Suan ki durumumuzdan daha mutluyduk geceleri ayrı olmak oturma odasını ışığını açık birakıp büyük kızımı yanıma alıp uyumak çok zor maddi olarak iyiyiz ama manevi olarak zorAklı olan istanbula gitmesin!!! Bu şehir yaşanmaz olmuş her yer rezalet.. kalabalıktan trafikten gezip şehrin güzelliğini göremiyosun hoş artık bir güzelliği de kalmadı ya.. pahalılığını söylemiyorum bile. Malatyada ev alacağınız paranın üzerine en az yüz bin koymanız gerekir istdan ev alabilmeniz için ve ist da aldığınız ev de Malatya'daki evin yarısı etmez küçücük iç içe binalar.. eşinin işi yakın olacak demişsin yürüme mesafesi değilse aracla gidip gelecekse zaten trafikten yine yollarda geçecek zamanı. İstanbulda huzur yok refah yok.. Gelmeyin gelmeyin..
İstanbulda iyi bir evde oturayım dersen ortalama bir muhitte 800-1500 arası kira verirsin.Malatya . Maaş sabit kalacak ben şimdi 550 oturuyorum 3+1 de İstanbul’da bu fiyat imkansız
Yayın evinin bölge temsilcisi uzak illere gidince kalmak zorunda kalıyor o gitmek istiyor ben kararsızım ama fikrim değişti gitmek daha mantıklı gibi geliyorDışarda kalıyor ne demek? Ne yapıyor tam olarak dışarda bilemedim, ama adam ayın 1/3 ü gece çalışmak zorunda ise, ben kararı ona bırakırdım şahsen. İstanbul da daha rahat çalışma şartları olacaksa elbette İstanbul.
Yani tabii ki, asıl yükü çeken o. Tek başına ailenizi geçindirmek için çabalarken, yok ben burada rahatım, ama ailem var, evim olacak demek bencillik olur.Yayın evinin bölge temsilcisi uzak illere gidince kalmak zorunda kalıyor o gitmek istiyor ben kararsızım ama fikrim değişti gitmek daha mantıklı gibi geliyor
Kafanıza dank ettircek bir şey yok. Burada 2 çocukla 5000 lira maaşla Malatyadaki hayatınıza göre sürünürsünüz. Burası hiç biriniz için iyi değil ama en azından Malatya'da siz ve çocuklarınız mutlu. Eşiniz fedakarlık yapsın. 5000 lira maaşla ev filan alınmaz İstabulda. Evler 400-500 bin lira. Oturabilir seviyedeki evler. Arkadaşım aldı işte 40 yaşına kadar kredi ödeyecek, hiç ama hiç mantıklı değil. Kira artacak ama masraf da artacak. Burada yaşam da pahalı. Bence eşinizle iyice düşünün tartın, bence pişman olursunuz, mumla Malatya'yı ararsınız söyleyeyim.İşte benim de huzursuz olduğum konu bu eşim gitmek istiyor bunaldı artık bügün gitti 4 gün gelmeyecek ve giderken dişi ağrıyordu o diş acısıyla il il geziyor bizim için . yaptığınız bu yorum kafama dank ettirdi herşey para değil yanımda olmadan geçiyor günlerimiz varsın evim bu sene olmasın 5 yıl sonra olsun
Maaşı çok az değilmiş, sizde çalışırsanız güzel bi düzen oturtursunuz.Yayın evinin bölge temsilcisi uzak illere gidince kalmak zorunda kalıyor o gitmek istiyor ben kararsızım ama fikrim değişti gitmek daha mantıklı gibi geliyor
16 il ile avrupa yakasi is yogunlugu ayni olur ama geceleri evde olur.Siz daha az parayla mutlu olurmusunuz onu dusunun bence.Artısı maddi olarak Yok sadece eşimi düşünüyorum 16 İle bakıyor orda sadece Avrupa yakası olacak
Sadece Avrupa yakası olacak ama çok müşteri olacak,yani çok yoğun olacak eşiniz,üstüne bir deArtısı maddi olarak Yok sadece eşimi düşünüyorum 16 İle bakıyor orda sadece Avrupa yakası olacak
Ah kızlar kafam allak bullak oldu fedakarlık yapması gereken benmiyim eşim mi bilemedim
Aslında ordan ayrılmısken bi daha dönmeyi hiç istemedim iki kızımı burda büyütmek daha iyi hem madddi hem manevi İstanbul gerçekten büyük bir belirsizlik
İstanbul'da 7 sene kaldım. Allah başa vermesin çekilecek yer değilslm kızlar benim bi derdim var sizden fikir almak istiyorum.ben evlendim İstanbul a gelin gittim 2 yıl oturduk tayinimiz Maraş’a çıktı 3 yıl oturduk eşim özel sektörde bu arada sonra iş değişikliği ilememleketimize geldik 1 Yıldır burdayız eşim aradı istbula çağırıyor şirket ne düşünüyorsun dedi
Ben memleketimi seviyorum annem yakın düzenimi kurdum ev Almayı düşünüyorduk istanbul olursa ev almamız zor . İki çocuğum var rahat bi şehir geçim daha kolay
Kötü yanı eşim bu işte zorlanıyor hep yollarda ay da 10 gece dışarda kalıyor ben yalnızlıktan sıkılıyorum kaynanam ile aram yok ne yapmalıyım benim yerimde olsanız ne yapardınız