İstanbul’a taşınsam mı yardımmm lütfen ??

Bence tasınmayın. Ustelık 2 cocukla. Bılemıyorum ama Istanbulun kargasası, kalabalıklıgı, pahalılıgı... Yanı cocugunuz var ve bıraz duzgun bır semtte guvenlıklı bır yerde oturmanı gerekecek ve kıra su an verdıgınızın 3-4 katı olacak mınumum ve aynı maas olacak dıyorsunuz bu zorlugu cekmeye deger mı? Fırsatım olsa, annem babam da burda dogmus olmasına ragmen ıstanbuldan kosarak kacarım :(

Bence tasınmayın. Ustelık 2 cocukla. Bılemıyorum ama Istanbulun kargasası, kalabalıklıgı, pahalılıgı... Yanı cocugunuz var ve bıraz duzgun bır semtte guvenlıklı bır yerde oturmanı gerekecek ve kıra su an verdıgınızın 3-4 katı olacak mınumum ve aynı maas olacak dıyorsunuz bu zorlugu cekmeye deger mı? Fırsatım olsa, annem babam da burda dogmus olmasına ragmen ıstanbuldan kosarak kacarım :KK43:
Alın benden de okadar , üstüne trafikte cabası ..

Ah kızlar kafam allak bullak oldu fedakarlık yapması gereken benmiyim eşim mi bilemedim
Aslında ordan ayrılmısken bi daha dönmeyi hiç istemedim iki kızımı burda büyütmek daha iyi hem madddi hem manevi İstanbul gerçekten büyük bir belirsizlik

İstanbul ilk defa bu sene göç vermiş. Eşinizin de maaşı aynı kalacakmış, bu durumda mantıklı değil bence. Kiralar çok yüksek, maaş aynı kalacak ama giderler üçe beşe katlanacak... Onun yerine yollarda olması daha mantıklı sanki. Öbür türlü maddi sıkıntı olur bence.

bence gitmeyin İstanbul a, çocuklarınızı da orada büyütmeyin.

5 senedir İstanbuldayım, istanbuldan kaçmak için her şartı zorluyorum.Bozmayın düzeninizi hele istabul için. Öyle bişey yapmazsınız umarım.

Back
X