İstanbul’a taşınsam mı yardımmm lütfen ??

İstanbul'da yaşayan ve hayat koşullarının zorluğu ile boğuşan 2 çocuk annesi olarak, sizin yerinizde olsam yerimden kıpırdamazdım.
Aynen. Burda maaş alındığı gün bitiyor. Hayat sadece zenginler için kaliteli. Ben de İstanbuldan gitmenin yollarını arıyorum. Bıktım usandım trafik , beton yığını ve haldır huldur yaşayan insan kalabalığından. Ah ahh

Aynen. Burda maaş alındığı gün bitiyor. Hayat sadece zenginler için kaliteli. Ben de İstanbuldan gitmenin yollarını arıyorum. Bıktım usandım trafik , beton yığını ve haldır huldur yaşayan insan kalabalığından. Ah ahh

İstanbul aşığı bir insan olarak İstanbul'dan bezdirildim resmen.
İstanbul'un bir suçu yok, hayatı bu kadar zorlaştıran tabii ki yine insanlar...
Keşke imkanım olsa, memur falan olsam da atama istesem memleketime veya farklı bir yere...

Iyi de evlilik boyle bir sey. Herkes kendi rahat edecegi yerde yasayacaktiysa bekar kalmaliydiniz. Ayda 10 gunden fazla il dışı işe gitmenin ne kadar zor oldugunun farkindasiniz degil mi? Sonucta sizin icin calisan bir insan var ortada. Ben olsam dusunmeden giderdim. Zaman olur sartlar degisir, tekrar donme sansiniz olur belki. Esinizin yaninda olmaniz lazim bence.

İstanbula taşınsanız eşinizin işine yakın ev tutacağınızın da garantisi yok. Yine yol sıkıntı olabilir.
Maraş yiyecek bakımından bereketli salçası, baharatı, baklagili, domatesi, sebzesi herşey çok güzel.
İstanbul bana çok pahalı geliyor iyiki istanbuldan taşındım diyorum ben.

Eş nerde ben orda olurdum. Çocuklar okula gidiyor mu bilmem ama onların dersi temizlik yemek derken akşam oluyor. Çalışıyorsanız eşinize destek olun elele verdikten sonra imkansız diye birşey yok.

Eşiniz orda trafik çekmeden işine gidebiliyor. Avrupa yakasının trafiği iki günde pişman eder eşinizi. Geceleri yalnız kalmak konusunda neden bu kadar kaygilisiniz. Ben de ayın 15 gecesini yalnız geçirdim 6 yıl boyunca bu sene eşimin nöbetleri azaldı daha. Ama her gece dua ettim yattım. Korku da yaşamadım. İstanbuldayim bu arada ben de ve burda kimsemiz yok. Siz ailenizin yanındasiniz. Emin olun gittikten sonra pişman olacaksiniz

Sevdiğim, huzurlu olduğum yeri bırakıp İstanbul'a gelmezdim. Çok net..

Eşinin işi gece kalması, senin yalnız kalman dışında ağır bir iş mi? Ayda 10 gece bana çok gelmedi. Erkekler için biraz yorulmak iyidir. Sen biraz kendi huzurunu düşün bence.. :KK66:

Bunu bir fedakarlık- bencillik olarak düşünmeyin...İstanbul'da eşinizin ultra huzurlu olacağı garanti değil ki.Belki kendisi sizden çok pişman olacak geldiği için.
Birlikte mantıklı düşünüp ailenizin geneli için neyin daha iyi olacağını, artisi eksisi ile ele alıp karar vermelisiniz.
Yoksa eşim istiyor gideyim , annem burda kalayım gibi tek bir sebeple karar verilecek kadar basit bir konu değil.
Yukarıda kendi fikrimi de söyledim.Ben olsam gelmezdim.Biz eşimle İstanbul'dan gitmenin planlarını yapıyoruz.Burda heryer kaos.Okullar kalabalık, hastaneler kalabalık,avm.ler,meydanlar tıklım tıklım.Toplu taşıma rezalet,trafik rezalet.Yarim saatlik yolu 1,5 saatte gidiyorsun.v.s...Karar sizin.

Çok ilginç hakkaten...çalışan adam, ayın 10 günü evinden uzak kalan adam, İstanbul'a gelmek isteyen adam...ama yorumların çoğu adamın ne istediğinin hiç önemi yok minvalinde... Malatya güzel, Malatya rahat.

:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:Eşin nerdeyse sende orada olman gerekir buna hayatı paylaşmak denir yoksa aranıza soğukluk girer adam evsıcaklığı yaşasın birde annesine yakın olacak ozaman iyiceseni unutur istanbulda güzel hatunlara gözü kayar bilmiş ol:işsiz:

İlk başta okuyunca anneye yakınmış,memleketmiş ne güzel dedim. Malatya güzel şehirmiş dedim. Ama okudukça İstanbul a gitmek en mantıklı olan sanırım. On gün yollarda olmak çok zor. sizin için dr çocuklar için de baba için de.

Kızlar hepinizin yorumları için tek tek tskler Allah razı olsun eşim malum dışarda bende annemlerdeyim tlf da anlaşamadık cuma günü konuşacağız bu konuyu bakalım sonuç ne olacak

Ev alicam, 3 kuruş fazla harcayacagim diye ayda 10 gece veya fazladan sehirdisinda olmasini istemezdim. Gerci sizin cocuklariniz var bilemiyorum. Cocuklar olmasa daha kolay olurdu herhalde.

İstanbul en kötü ev 1000 tl en kötü ona göre gidin derim ekmek 1.25 kuruş bazı ilçelerde 2 tl metrobüs 4 lira domates 7 lira gerisini düşünün ve trafikten biryere gidememek esinizi beklemek sürekli evde kalabalık hayat pahalli 2 çocuklu masraflar okulu olcak servisi bilmem nesi bilmiyorum siz çalışıyorsanız sıkıntı degil

Malatya . Maaş sabit kalacak ben şimdi 550 oturuyorum 3+1 de İstanbul’da bu fiyat imkansız
Malatya Elazığ kucak kucağa neredeyse ve fekat elazig da ki dairemize 250 den fazla vermiyorlar suan boş babam el curutcegine yel curutsun vermem diyor
3.kat doğalgaz yerden ısıtma 4 oda salon ankastreli mutfak bina yaşı 5 balkonlu
Aha buda emlak reklamımız olsun:KK45:

Kızlar hepinizin yorumları için tek tek tskler Allah razı olsun eşim malum dışarda bende annemlerdeyim tlf da anlaşamadık cuma günü konuşacağız bu konuyu bakalım sonuç ne olacak
Merhaba ,
Öncelikle İstanbulda nereye geleceğiniz ve maaşınızın artıp artmayacağı çok önemli ve eşiniz ne istiyor , gitmek mi kalmak mı ? İstanbul eve güzel ama inanın artık heryer aşırı kalabalık . Benim annem ve ablam İstanbulda oldugu için sabrediyorum yoksa çoktan başka şehre taşınmıştım . Evler küçüçük , heryer aşırı kalabalık . Gerçekten bunaltıyor artık.

Back
X