- 26 Ağustos 2008
- 294
- 353
- 303
- 32
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
Malatya çok güzel yerdir. Ben olsam İstanbul'a gelmezdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Burda maaş alındığı gün bitiyor. Hayat sadece zenginler için kaliteli. Ben de İstanbuldan gitmenin yollarını arıyorum. Bıktım usandım trafik , beton yığını ve haldır huldur yaşayan insan kalabalığından. Ah ahhİstanbul'da yaşayan ve hayat koşullarının zorluğu ile boğuşan 2 çocuk annesi olarak, sizin yerinizde olsam yerimden kıpırdamazdım.
Aynen. Burda maaş alındığı gün bitiyor. Hayat sadece zenginler için kaliteli. Ben de İstanbuldan gitmenin yollarını arıyorum. Bıktım usandım trafik , beton yığını ve haldır huldur yaşayan insan kalabalığından. Ah ahh
Malatya Elazığ kucak kucağa neredeyse ve fekat elazig da ki dairemize 250 den fazla vermiyorlar suan boş babam el curutcegine yel curutsun vermem diyorMalatya . Maaş sabit kalacak ben şimdi 550 oturuyorum 3+1 de İstanbul’da bu fiyat imkansız
Merhaba ,Kızlar hepinizin yorumları için tek tek tskler Allah razı olsun eşim malum dışarda bende annemlerdeyim tlf da anlaşamadık cuma günü konuşacağız bu konuyu bakalım sonuç ne olacak