İSTANBULDA 2000 TL NİN ALTINDA GUVENEBİLECEGİMİZ BURUN ESTETİKCİLERİ

Yukarıda benim yaşadıklarıma benzer bir şey yaşamış arkadaşımız yorum yazmış ama bende başıma gelenleri anlatıyım. 18 yaşındayken bende artık burnumdan illallah demiştim. Nefes sorunumla da birleşmişti annem aradığında ağlıyor musun diyordu kapalı alanlarda hiç nefes alamıyordum. Bir kbbciye gittim. Burnumun içindeki sorunları saydı saydı en son şeklindende memnun değilsin sanırım dedi benimde canıma minnet hemen evet dedim. Sana nefes alabileceğin en standart güzel burnu yapıcam dedi. Plastik cerrahi konusunda eğitimler alıyormuş beni resmen bi deney faresi gibi kullandı. "Operasyon estetik amaçlı değildir" raporu aldırdı ve tek kuruş ödemedim. Burnumun ilk alçı çıktığındaki halini koysam buraya nankör müsün dersiniz bana ancak 2-3 ay içinde öyle bir hal aldı ki. Üzerinden sivilce gibi ama sivri bir kemik çıktı,ucu sağa kaydı,dikiş atılan yerde doku kaybı oldu (Nasıl doktorsa attığı dikiş deriyi yemiş) bende en güzel yaşlarımda o burunla 2.5 sene geçirdim. Nefes alabiliyordum ama görünüşü korkunçtu. Daha sonra gittim başka bir plastik cerraha özelde ve burnum şuan normal şartlarda doğal gözüken düz bir burun. Herkes beğeniyor ama ben mutlu değilim 3.ameliyatı en az 15bin ayıracağım bütçeyle Barış Çakır, Emre üregen, Süleyman taş vb doktorlara kesinlikle kapalı yöntemle olmak istiyorum. (Atılan dikiş yüzünden çok çekmiş biri olarak) çok uzun oldu ama anlatmak istediğim şu ki eğer ilk ameliyat için sabırlı olup ince eleyip sık dokuyup bekleseydim belki 1 kez ameliyat olup kurtulucaktım. Şanslısın ki buraya üye olup fikir alma ihtiyacı hissetmişsin ben öyle gözü kapalı teslim ettim ki kendimi şimdi çok pişmanım.
Sana da cok gecmis olsun. Bahsettigin yanlis dikis durumu benim ilk 2 ameliyatimda da oldu. Ucu ayni yerden 5 kez delinmis corabin ayni yerden 5 kez dikilmis hali gibi birbirine girmis abuk sabuk kaynamis ve burun deligimden direk görünür bir haldeydi dikisler. Sanki derim yanmista büzüşmüş gibi duruyordu. Offf hatirlamak bile istemiyorum o burnu. Sagolsun Engin Erkal hocam temizledi o izleri burnumdan. Yalniz burnun iyi duruyorsa 3. Ameliyati düsünme derim. Çünkü inan 3. Ameliyatin psikolojisi cok baska ve zor..

Sana da cok gecmis olsun. Bahsettigin yanlis dikis durumu benim ilk 2 ameliyatimda da oldu. Ucu ayni yerden 5 kez delinmis corabin ayni yerden 5 kez dikilmis hali gibi birbirine girmis abuk sabuk kaynamis ve burun deligimden direk görünür bir haldeydi dikisler. Sanki derim yanmista büzüşmüş gibi duruyordu. Offf hatirlamak bile istemiyorum o burnu. Sagolsun Engin Erkal hocam temizledi o izleri burnumdan. Yalniz burnun iyi duruyorsa 3. Ameliyati düsünme derim. Çünkü inan 3. Ameliyatin psikolojisi cok baska ve zor..
Burnum yandan bu şekilde. Sol-sağ profil arasında hafif fark var benim derdim o değil ama ben önden beğenmiyorum. Sırtı yüzüme göre kalın kaldı çünkü geniş biraz yani. Bana tekrar açık ameliyat yapıldığı içinde malesef dikiş yerindeki problemim neredeyse yarı yarıya devam ediyo. Doku eksikliği olan yere doktorum lokal anesteziyle sonradan kıkırdak taşıdı ama 10 gün sonra kabuklar kalkınca yine eskisi kadar olmasada çukurdu orası çünkü kıkırdak erimiş.. Yani kapalı yöntemle daha çok burun ucuma odaklanılan Bi ameliyata ihtiyacım var umarım bende kurtulurum senin gibi:21:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 82
Back
X