Aşılama İstanbulda aşılama fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım tüp bebek bölümünde aynı zamanda sgk geçiyor.

Bende Günseli hanıma gitmeye başladım inşallah adetin 2. Gününden sonra aşılama için tedaviye basliyacagiz. Kendisinden gerçekten çok memnunum pek doktordan yana şansım olmamıştı inşallah bu sefer :)

Medipol 1250+ ilaclat dediler 1600 buluyormus

Gunseli hanimdan herkes cok memnun.bende ona gitmek istiyorum ama genel muayene icin gidiluyo mu bilmiyorum onu arastiriyorum simdi..

Hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberlerle

Gunseli hanimdan herkes cok memnun.bende ona gitmek istiyorum ama genel muayene icin gidiluyo mu bilmiyorum onu arastiriyorum simdi..
Bende muayene için gitmiştim daha önce hsg çektirmiştik başka bi yerde gunseli hanim gorunce direk laporoskopi önerdi çok şükür oldum onuda. Elif hanım var onuda çok övüyorlar. Aynı hastanede
Sigorta yaptırmadin mi canım peki
Sigortalı fiyat 1250 hastane alıyormuş + tedaviye göre ilaçlar bide rapor 30 TL cikariyorlarmis sanırım öyle detaylı konuşmadı canım ama 1600 bulur dedi

Dub 11. Gunumdu 32.53 çıktı canım yarın sabah tekrarlicam. Ama bu akşam tekrar idrar testi yaptım dine gore çizgi daha da belirgin net halini almış

Gözünuz aydın. İnşallah Günseli hanım bizede uğurlu gelir.. Rabbim herkesin gönlüne gore versin.

Gözünuz aydın. İnşallah Günseli hanım bizede uğurlu gelir.. Rabbim herkesin gönlüne gore versin.

Saol canım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah . beni Günseli hanima çeken bisi vardi vesile o oldu. İnşallah size de olur

Elif hanima bende gittim oda iyi ama cok cabuk is goren bi yapisi var.yani carcabuk seni muayene edip hemen diger hastaya geceyim gibisinden.bana oyle geldi.

Dub 11. Gunumdu 32.53 çıktı canım yarın sabah tekrarlicam. Ama bu akşam tekrar idrar testi yaptım dine gore çizgi daha da belirgin net halini almış
Ay canım çok sevindim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder hayırlisiylada dünyaya getirirsin İnsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…