- 18 Şubat 2016
- 211
- 122
- 103
- 36
- Konu Sahibi Simsim12345
-
TsklerGünseli hanım tüp bebek uzmanı bildiğim kadarıyla aşılama ve tüp bebek için gidiliyor sonra gebelik sürecinide devam ettiriyor ama bi hastaneyi arayıp öğrenin isterseniz belki bakıyorsur
TsklerGidiliyor diye biliyorum ben. Yumurta takibi yaptıranlar vardı bi ara KK de araştırırken
Evet canım tüp bebek bölümünde aynı zamanda sgk geçiyor.
Medipol 1250+ ilaclat dediler 1600 buluyormusIns olumlu sonuc alirsin canim..bende iki ay klomenle tedavi oldum..ama malesef olmadi..bu ay histereskopi oldum cuma doktora randevum var bakalim umarim sorunum cozulmustur..bi kac ay bende dinlenmeyi dusunuyorum ins.o süreçte tutar olmassa yaza dogru asilama istiyorum yada direk tup mu olsun diede düşünmüyor deilim.asilama icin hangi hastane ve doktora gittiniz acaba bide tahmini ne kadarı oluyor fiyat cvplarsinuz sevinirim tsklerr
2 bine yaklasir yani saol cnm cvp icinn tsklrrMedipol 1250+ ilaclat dediler 1600 buluyormus
Gunseli hanimdan herkes cok memnun.bende ona gitmek istiyorum ama genel muayene icin gidiluyo mu bilmiyorum onu arastiriyorum simdi..Bende Günseli hanıma gitmeye başladım inşallah adetin 2. Gününden sonra aşılama için tedaviye basliyacagiz. Kendisinden gerçekten çok memnunum pek doktordan yana şansım olmamıştı inşallah bu sefer :)
Sigorta yaptırmadin mi canım pekiMedipol 1250+ ilaclat dediler 1600 buluyormus
Tatlim sonucun ne çıktı merak ettimSormak istediğin bisi olursa sorarsım canım. Ben kursa gidiyorum akşam dönüş yaparım
Tatlim sonucun ne çıktı merak ettim
Hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberlerleBende Günseli hanıma gitmeye başladım inşallah adetin 2. Gününden sonra aşılama için tedaviye basliyacagiz. Kendisinden gerçekten çok memnunum pek doktordan yana şansım olmamıştı inşallah bu sefer :)
Bende muayene için gitmiştim daha önce hsg çektirmiştik başka bi yerde gunseli hanim gorunce direk laporoskopi önerdi çok şükür oldum onuda. Elif hanım var onuda çok övüyorlar. Aynı hastanedeGunseli hanimdan herkes cok memnun.bende ona gitmek istiyorum ama genel muayene icin gidiluyo mu bilmiyorum onu arastiriyorum simdi..
Sigortalı fiyat 1250 hastane alıyormuş + tedaviye göre ilaçlar bide rapor 30 TL cikariyorlarmis sanırım öyle detaylı konuşmadı canım ama 1600 bulur dediSigorta yaptırmadin mi canım peki
Dub 11. Gunumdu 32.53 çıktı canım yarın sabah tekrarlicam. Ama bu akşam tekrar idrar testi yaptım dine gore çizgi daha da belirgin net halini almış
Gözünuz aydın. İnşallah Günseli hanım bizede uğurlu gelir.. Rabbim herkesin gönlüne gore versin.
Elif hanima bende gittim oda iyi ama cok cabuk is goren bi yapisi var.yani carcabuk seni muayene edip hemen diger hastaya geceyim gibisinden.bana oyle geldi.Bende muayene için gitmiştim daha önce hsg çektirmiştik başka bi yerde gunseli hanim gorunce direk laporoskopi önerdi çok şükür oldum onuda. Elif hanım var onuda çok övüyorlar. Aynı hastanede
Sigortalı fiyat 1250 hastane alıyormuş + tedaviye göre ilaçlar bide rapor 30 TL cikariyorlarmis sanırım öyle detaylı konuşmadı canım ama 1600 bulur dedi
Ay canım çok sevindim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder hayırlisiylada dünyaya getirirsin İnsaAllahDub 11. Gunumdu 32.53 çıktı canım yarın sabah tekrarlicam. Ama bu akşam tekrar idrar testi yaptım dine gore çizgi daha da belirgin net halini almış
Ay canım çok sevindim Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder hayırlisiylada dünyaya getirirsin İnsaAllah
Canım nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda insaAllahÇok saol canım insallah isteyen herkesin başına inşallah
Canım nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda insaAllah
Cnm ya sen hala Günseli hanima mi gidiyorsun ?? Yani takibi o mu yapacak ?Çok sukur iyiyiz canım geçen hafta kalp atışı için gittik çok sukur duyduksen nasılsın
Cnm ya sen hala Günseli hanima mi gidiyorsun ?? Yani takibi o mu yapacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?