Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba umraniye serifalide 5gun yatili ya da gunduzlu referansli 35-50 yas araliginda bebek bakicisi ariyorum. Dusundugum ucret 1300tl. Uzerinde tekrar konusabiliriz..

Merhaba umraniye serifalide 5gun yatili ya da gunduzlu referansli 35-50 yas araliginda bebek bakicisi ariyorum. Dusundugum ucret 1300tl. Uzerinde tekrar konusabiliriz..
Merhaba,
Ablam yaklaşık 10 senedir çocuk bakıcısı olarak çalışıyor. 45 yaşında. Referansları da var. Çamlıcada oturuyor veşu anda iş arıyor. İlgilenirseniz özel mesaj yazabilirsiniz.

istanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir... acilll hemen gidebilceğim işler arıyorum..

Beşiktaş da kendi evimde saatlik günlük bebek ve çocuk bakımı ya da ödevlerine yardimci oluyorum. Oğlumu büyütürken böyle bir hizmete çok ihtiyacım olmuştu ve şuan kendime vakit ayiramiyorum!kuaföre gidemiyorum! acil isim var bırakacak kimsem yok! ya da eşimle başbaşa dışarda vakit geciremiyoruz! sinemaya gitmeyeli aylar oldu! diyen annelerin imdadına yetişmek istiyorum. Siz kendi işlerinizi halledin ben çocuklarınızın yüzünde kocaman gülücük olusturayim.

Selamlar,
Ben İstanbul Maltepe Zümrütevler'de oturuyorum. Çocukları çok sevdiğim için bakıcılık yapıyorum.40 yaşındayım bakıcılık yapana kadar eşimin yanında diş hekimliği asistalığı yapıyordum.Sonrasında da 3 sene bakıcılık tecrübem var. Ev işleri ve yemek yapmıyorum. Çünkü bakıcılığın hakkını vermek için bütün gün çocukla ilgilenmek istiyorum.İlgilenenler özelden mesaj atabilirler.

Bahçeşehir de evimde sabah 08:00 akşam 19:00 arası 7 yaşındaki oğluma abla arıyorum.ilgilenenler özelden mesaj atarsa sevinirim. detayları konuşuruz.

Evimde sevgi,şefkat ve merhametle bebek ve çocuk bakarım.. gerektiginde çocugunuz yatılıda kalabilir..İkametim İstanbul(Esenyurt) 39 yaşındayım .Egeliyim .3 çocuk annesiyim. 1 torun sahibiyim .bebek ve çocuk bakımı konusunda 22 yıllık tecrübe sahibiyim.kendim hernekadar imam-hatip mezunuysamda kendimi kitap ,pc, dergi ,seminerleri izlemekle geliştirmiş güvenilir durumdayım. Çocuklarımı hiçbir yardım almadan kendim büyüttüm. 21-18-10 yaşlarındalar.Bir çocuk yetiştirirken büyüyecegi ortam çok önemlidir. huzurun güvenin ve inancın oldugu bir yuvada, Allah korkusuyla büyüyen, maddi manevi degerlere önem veren , büyügüne saygı küçügüne merhamet ,şefkat göstermeyi bilen,güleryüzle yetişen bireylerden vatana millete zarar gelemez .sizlerinde çocukları böyle yetişsin istemezmisiniz.bu teklifi degerlendirmenizi dilerim.ayrıca yeni doğmuş bebek te tercihimdir.evcil hayvan beslemiyoruz.evimizde yakınlarımızda sigara vb.şeyler kullanılmaz ve inançlı tertipli bir anneyim.tüm çocukların sevgisini kazanan bir anneyim.güleryüzlü sempatik sosyal kişiligim vardır . evim dogalgazlıdır.ailecek çocuk sevgisiyle doluyuz.Halis niyetli ailelerle görüşebiliriz.mümkünse geniş bilgilendirilmek için annelerin benimle görüşmesini rica ederim..TEL:0539 608 69 22

Merhabalar.20 aylik kizim icin umraniye esenevler, atakent, istiklal civari bakici ariyorum.ogretmenim ve eylul ayinda ise baslayacagim ins.guleryuzlu, sigara kullanmayan, dini bütün, cocuklari seven ve bu is sirf para kazanma amacli degil isine gönül verdigi icin yapan, tecrubeli bir abla, teyze ariyorum.

merhaba, istanbul,güneşli'de oturuyorum. 15 aylık ikiz bebeklerim için Sigara kullanmayan, çocukların dilinden anlayan, özverili ve ikiz bakımında deneyimli yatılı bakıcı arıyorum.

esenyurt Erdoğan parkına yakın oturuyorum.uygun ücrete çocuklarınızın derslerine destek olabilirim.matematik geometri

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhaba,
Ablam yaklaşık 10 senedir çocuk bakıcısı olarak çalışıyor. 45 yaşında. Referansları da var. Çamlıcada oturuyor veşu anda iş arıyor. İlgilenirseniz özel mesaj yazabilirsiniz.

ablanız hala iş arıyor mu? benim 2 yaşındaki kızıma bir bakıcı teyze arayışım var da. ünalan göztepe soyak da oturuyoruz. ilan da açtım, detaylara buradan bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...riyorum-istanbul-unalan.820376/#post-40816246

Merhaba,

2 yaşındaki kızıma evimizde kendi çocuğu gibi şefkatle bakabilecek güvenilir bir bakıcı teyze arıyoruz.

Özellikler: İstanbul Göztepe soyak sitesine (ünalan) ulaşım sorun olmayan, kesinlikle sigara kullanmayan, çocuk bakımına engel teşkil edebilecek sağlık sıkıntısı olmayan, şefkatli, vicdanlı, sabırlı, çocukla oyun oynamayı vakit geçirmeyi eğitmeyi seven, güleryüzlü, referanslı ve kendisi de anne olan

Çalışma saatleri hafta ici 07:30-19:00 ve ayda 2-3 kez ihtiyaç dahilinde haftaiçi akşam geç saate kadar kalabilecek. Yemeklerimizi yapacak, kızımın tüm işlerinden (ütü dahil) sorumlu olacak, ev işine toparlamaya vs destek olacak. (genel temizliğe ayrıca birisi geliyor)

İlgilenenlerle görüşmek isterim
Aciliyeti vardır

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

BİR BEBEĞİM VAR ONLA BİRLİKTE PENDİKTEKİ EVİMİZDE ÇOCUK BAKMAK İSTİYORUM.. İLGİLENEN BAYANLARDAN CVP BEKLİYORUM

yağmur hanım;

iş buldunuzmu acaba bende ümraniye çakmakta oturmaktayım arayısınız devam etmekteyse lütfen yazın yada 5372585392 den bana ulaşabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…