Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba kızlar.Beylikdüzünde Migros arkasında 11 aylık bebeğime bakacak tecrübeli bakıcı aramaktayım.

Adgpss kullanicisi siz bana ozelden msj atmissiniz bende size mesj attim donerseniz sevinirim

Merhaba kızlar.Beylikdüzünde Migros arkasında 11 aylık bebeğime bakacak tecrübeli bakıcı aramaktayım.

Bbeylikduzu migros arkasini biliyorum kizm orda ogrenci evine kalmisti saatler nedir uygun olursa ulasabilecegim bir saat olursa gorusmek isterim

Kagithanede oturuyorum.ise baslayacagim icin 3 sylik oglumu gonul rahatligiyla emanet edebilecegim bir bakici ariyorum.ev isi beklemiyorum sadece bebegimle ilgilenmesini istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba, 1 yaşındaki kızıma bakıcı arıyorum. Erenköyde oturuyorum. Eğer iletişim bilgisi paylaşırsanız hemen geri dönüş yaparım.

Merhaba;

Bahçelievler Yaylada oturuyorum. 12 aylık kızıma sabah 07:15 akşam 19:00 arası evimde bakabilecek en az lise mezunu ve referanslı/deneyimli bir bakıcı arıyorum. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirlerse sevinirim.

Atasehir'de 2,5 yasindaki kizimi sabah servise vericek, ogleden sonra karsilayacak, gunluk yemek, camasir, utu gibi ev islerine yardimci bayan ariyorum.ihtiyac oldugunda arada gece kalmasini da rica edebiliriz ama 15de biri gecmez. Yatili uygun aday olursa onu da degerlendirebiliriz, televizyon bilgisayar vb imkanlari olan ayri bir odamiz da var. İlgilenen arkadaslarla email ile iletisime gecelim, aylin.ozbilis@gmail.com

Merhabalar ;
10 Aylık bebegime bakici ariyorum pendik kaynarca da ikamet ediyorum ilgilenenleri bekliyorum.
Teşekkürler.

ankara mamak civarı 0.3 yas arası bebek bakılır evimde insanların durumuna göre fiyat ta anlaşılır

İstanbul Halkalı da ikamet ediyorum.Lise çocuk gelişimi mezunuyum.
Yarım gün kendi evimde bebek-çocuk bakım işi arıyorum.
28 yaşındayım ve 18 aylık bir kızım var bakabileceğim bebek en az 15 aylık olmalı
Kızımın kıskanma huyu yoktur düşüneneler özel mesajla iletişime geçebilir.

Bir kızım olduğu için bebeğinizin ihmal edilecğini düşünmeyin aksine çok güzel vakit geçirecekler.

Kızım 18 aylık hala aburcubru ve şekerli gıdalar yedirmiyorum
Öğünlerini özenli hazırlıyorum hazır gıda kullanmıyorum bakacağım bebeğede aynı özeni göstereceğimden şüpheniz olmasın

Son düzenleme:
ispartakulede bir sitede oturuyoruz.3 yasindaki kizimizla evimizde ilgilenecek ve agir olmayan ev islerini yapabilecek yardimci bayan arıyoruz. haftanin 5 gunu 7.30 19.30 cts leri: 7.30 -15.00 arasi calisacak ve sigara kullanmayan dinamik sevecen tercihen tecrubeli adaylarin en kisa zamanda bize ozel mesajla ulasmasini bekliyoruz.

Merhabalar,

Benim annem hamile, şubat sonu gibi bebeğin gelmesini bekliyoruz. İstanbul Üsküdar'da ikamet ediyoruz. Fakat Şişli, Osmanbey, Levent, Gayrettepe ve Beşiktaş civarında bakıcı bulunduğu takdirde taşınabiliriz, iş yerlerimiz Avrupa Yakası'nda. Konu ile ilgili bana ulaşabilirsiniz.

Sevgiler.

Merhaba,kısa süreli 3 hafta ya da 2 ay arası bakıcı arıyorum. Evimiz Selamiçeşmede. Bakıcımız Memeleketi olan Gürcistana gitti ve geri dönmek için vize işleri sürüyor. Bu süre içinde anneme evdeki iki çocuğumun bakımında yardımcı olacak ve de ev işlerini de yapacak güvenilir, referans verebilir, yakın muhitlerden birinde oturan birini arıyorum. ACİL 0 532 374 93 37
eğer bizim bakıcımız vize alıp gelemez ise, çalışma süresi uzayabilir.

Yarım gün öğleden sonra akşam 7 ye kadar çocuk bakabilirim. Okul sonrası kreş karşılamada olurLise mezunuyum fakat 2.5 yaşındaki oğlumla geleceğim.bırakacak kimse yok ümraniye elalmışta oturuyorum

Kadıköydeki evimde ev işlerine ve 15 aylık kızımın bakımına yardımcı olacak, gündüzlü ya da yatılı yardımcı arıyorum. Kendim de çalışmıyorum evdeyim, yemek yapmasını beklemiyorum, kızım en hareketli döneminde, birinin devamlı başında olması gerekiyor, öncelik ona ait, kalan zamanda ev işi yapılacaktır. Türk ya da yabancı fark etmez yeter ki çocukların dilinden anlayan, oyun oynamayı seven, sakin, mümkünse sigara kullanmayan, ev işinde eli çabuk biri olsun.

Merhaba. 17 aylık oğluma bakacak bakici ariyorum. su an evdeyim.cocuk alisana kadar ve içim rahat oluncaya kadar evde olacağımdan ev işlerinde destek bekliyorum.merhametli.cocuklari seven.inancli.diksiyonu düzgün. Çocukla oyun oynayabilecek.onu parka götürecek. Tv izletmeyecek. Kendi çocuğuna nasıl davranılmasini isterse benim çocuğum da öyle davranabilecek.temiz düzenli referansi olan kendisini yetistirmis vicdanı bir insan arıyorum. Çocuk öncelikli ama o uyurken işleri sahiplenebilmeli.yas aralığı 35 40.devamli çalışmayı düşünen.kulturumuze hakim olan hanim efendiler ararsa sevinirim.maltepe zumrutevler de oturuyorum.mail. berrinekmekci@hotmail.com

Ben öğretmenim. güngörende oturuyorum.kendi evimde her yaş. çocuk bakimini ustlenebilirim.tecrubeliyim.ilgilenenlerin mesajlarini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…