Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhabalari,
üsküdar da 9 aylık kızıma bakıcak referanslı bakıcı arıyorum. ılgılenen olursa arkadaslar mesajlarınızı beklıyorum

İstanbul Avrupa yakası tüm bölgeye gündelik temizliğe gidiyorum acillll ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum

merhaba 1,5 yaşındaki oğluma bakıcı arıyorum .
Kartal uğurmumcu mah. ikamet etmekteyim ,ilgilenenlerin msjlarını bekliyorum.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhabalar beylikduzu migros arkasinda oturuyorum kendi evimde cocuk bakmak istiyorum cocuk bakimi konusunda 4 yıllık referansim var sigara kullanmiyorum evliyim kendi cocugum yok universite mezunuyum ucret olarak 1200 tl dusunuyorum ilgilenenler ozelden yazabilir

Merhaba bende zeytinburnu civari haftanin 5 gunu 8 aylik kizima bakabilecek, sigara kullanmayan, guvenilir bir abla ariyorum. Ilgilenenler ozelden mesaj yazarsa hemen donus yapabilirim.

Merhaba ne kadar ücret talep ediyorsunuz

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Istanbul esenyurt innovia 3 sitesinde oturuyorum. 1.5 yasindaki ogluma kendi evimde sabah 7 aksam 6 saatleri arasinda bakicilik yapacak tercihen lise ve ustu mezunu, 40 yas alti ve sigara kullanmayan dadi ariyoruz. Ilgilenenler lutfen mesaj atsin ayrintilari telefonda goruselim.

Merhabalar bende istanbul Ümraniye de oturuyorum 2,5 yaşında oğluma ablalık yapacak onun her ihtiyacından sorumlu, temiz titiz Güler yüzlü yabancı bayan arıyorum

Merhabalar bende istanbul Ümraniye de oturuyorum 2,5 yaşında oğluma ablalık yapacak onun her ihtiyacından sorumlu, temiz titiz Güler yüzlü yabancı bayan arıyorum
Merhaba size yardimci olabilirim. ozelden mesaj yolluyorum.

Merhabalar ben kadıköy ziverbeyde oturuyorum ikiz kızlarım var iki yaşındalar çalıştığım için eve yardımcı bayan arıyorum.Annem evde çocuklarımla ilgileniyor zaten genelde ev işleriyle ilgilenecek anneme yardımcı olacak haftaiçi sabah:09:00 akşam:18:30 arası çalışacaklar bana özelden ulaşırlarsa sevinirim...

İstanbul Çekmeköy'de oturuyorum.5 yaşın da anaokuluna giden bir oğlum,3yaşın da bir kızım var..30 yaşında lise mezunuyum(üniversiteye ara verdim ).magazacı ve ön muhasebeci olarak çalıştım ,sigara kullanmıyorum,
Anneliğim üstüne Çocuk gelişim konusun da kendimi,kurs ve kitaplarla geliştirdim..
Çocuk bakımı,beslenmesi ve eğitimi konusun da aşırı hassas ve dikkatliyim.
Evimde çocuk bakabilirim referansta verebilirim.

Merhaba. .bende Cerrahpaşa da oturuyorum 33 yaşında yim..çocuk bakabilirim..detaylı görüşelim ihtiyaç duyanla..

merhaba ben biyoloji öğretmeniyim. Kızım 9aylık. Esenyurt kıraç bölgesinin metrobüs tarafında oturuyorum. Bebeğim kız ve küçük olduğu için kız ve 2 yaş üstü çocuk bakabilir eğitimine de katkıda bulunabilirim. Bebeğim olduğu için kendi evimde bakmayı uygun görüyorum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…