Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhabalar...
Ben istanbul / Kağıthane'de oturuyorum. İki çocuğum var ve ayrıca biri 7 aylık ve prematüre olarak doğdu.Şimdi ise kocaman oldu.daha öncede bir minik bebeğe bakmıştım.Yani kendimi tecrübeli olarak görüyorum. Sizinlede görüşmek ve anlaşabilirsek yardımcı olmak isterim. Özelden şu anlık mesaj atamıyorum ama mail adresim asiyeceviker@hotmail.com. Görüşmek üzere...

merhaba arkadaşlar oglum 1.5 yaşında.şuan memleketime gönderdim oğlumu annemin yanında.temmuz-ağustos gibi kagıthane civarında kiraya çıkıcağım.kağıthane sanayi mahallesinde;levent hastanesi arkası civarında ev tutmayı düşünüyoruz.(bu arada o taflarda kiralık evde arıyoruz,önerebileceğiniz ev varsa beklerim msjınızı...) agustos sonu eylül başı gibi işe başlıcak;
çalışma saatleri sabah maksimum 7,30-7,45 ---akşam 6,30-7,00 gibi.haftasonuda cumartesi günleri iş yerinden çagrılırsam,cumartesi günleride gelebilicek bakıcı arıyorum.ilğilenen varsa bekliyorum mesajlarınızı

şu an zeytinburnunda oturuyoruz. 6,5 aylık oğlumun bakıcısı var ama bazı sebeplerden dolayı bırakmak istiyor. eşimle ben çalışan insanlarız. sabah 8.00 akşam 8.00 arası dışarda oluyoruz. bu zamanlarda oğlumuza yokluğumuzu hissettirmeyecek ona kendi canıymış gibi bakabilecek birini arıyoruz. ayrıca taşınmayı düşünüyoruz. zeytinburnunda bakıcı bulamazsak eğer bahçeşehir tarafına taşınacağız. bahçeşehir de bebeğimiizi güvenle emanet edebileceğimiz biri de olur. benimle mutlaka iletişime geçin. acildir.... iletişim adresi: elem.82@hotmail.com

merhaba ben avcilarda oturuyorum. almanyada egitim gördüm. sosyal pedagoji kolejinden mezun oldum. 2 yil calistim. suan evliyim ve cocugum yok. sadece cocuk gelisimi ve egitimi ile alakali bakicilik yapmak istiyorum. ilgilenenlere duyurulur

Merhaba. Ben Büyükçekmece / Mimaroba 'da ikamet ediyorum. 7 aylık bebğim için yarı zamanlı bir oyun ablası arıyorum. Eğer ilgilenirseniz iletişime geçerek, görüşmek isterim. Mail adresim: lalin.askin@gmail.com

55 yaşındayım fakat dinç bir bayanım 3 yaşına kadar kendi kızımın kızını baktım. Güncel Ek gıda da deneyimli ve Titizim Çocukları çok seven bir Teyzeyim 2 ay alzimer lı fakat yatalak olmayan bir bayana baktım kızım rahatsızlandı yanına gitmek zorunda kaldım ayrıldım vergi dairesinden emekli gelir şefiyim lise mezunuyum şuan ataşehir kızımın yanındayım ilgilenirseniz mesaj atarmısınız teşekkürler işe 10 haziran itibariyle başlayabilirim Yaşı veya Çocuk bakımında İtinayla Çalışabilirim Özverili ve Sabırlıyım YATILI Sigara Kullanmıyorum.

05067152622

Merhaba, ev işlerinden sorumlu olacak ve gerektiğinde çocuklara destek verecek yardımcı arıyorum. 3 yaşında oğlum tüm gün okulda. 1 aylık bebeğime de ben bakıyorum, çalışmıyorum. Yatılı olması tercihimiz, 08.00 - 19.30 arası gündüzlü de olabilir. Ataşehirde oturuyoruz. Yatılı olursa kendine ait odası olacak yardıcının. bakiciyardimci@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Herkese Merhaba ;
Bebeğimize 5 buçuk aylıktan itibaren kendi bebeği gibi şefkatle bakabilecek güvenilir bir bakıcı teyze arıyoruz.
Özellikler: İstanbul Küçükyalı eski bağdat cad. (minibüs yolu üzeri) ulaşım sorun olmayan, kesinlikle sigara kullanmayan, bebek bakmasına engel teşkil edebilecek sağlık sıkıntısı olmayan, uzun süre bizimle çalışmayı isteyen, daha önce bu kadar küçük bebek bakmış, referanslı ve kendisi de anne olan.
Çalışma saatleri hafta ici 07:30-19:00 ve ayda 2 kez Cumartesi ya da Pazar günü 09:00-19:00 arası ve kendi evimizde bakılmasını istiyoruz.
Ilgilenenler bana mesaj atabilirler.
Tesekkurler ...

merhaba, istanbul pendikte oturuyorum. kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum, 5-6 yaş grubuyla ve özel eğitim merkezinde çalıştım şuanda önlisans okuyorum 2 hafta önce tatile girdim ve ekim ayına kadar oyun ablalığı yapmak istiyorum. referans verebilirim.

Merhaba,

İşe başlayacağımdan Şirinevler durağına 5dk yürüme mesafesindeki evimizde Sabah 7:30 akşam 19:00 arası 7 aylık oğlum ile ilgilenecek referans verebilecek, deneyimli teyze arıyoruz.

Merhaba,

Ali'm 16 aylık. Eyüp Devlet Hastanesinin yakınında oturuyoruz. Ben Psikoloğum. Yüksek Lisans için Eylül'de okula başlayacağım. Eylül'e dek evde yardımcı ve Ali ile olacağım. Bu süreçte Ali'nin yeni ablasına alışmasını sağlayacağız.

İşin özellikleri:
1. 09:00 - 18:00 mesai
2. Yapılacak iş: Çocuk bakımı ve ev işleri.
3. Kahvaltı ve öğlen yemeği dahil.
4. Dini bayramlar ve bazı resmi bayramlar tatil.
5. Ücret karşılıklı görüşülecektir.

Aşağıdaki özelliklere sahip bir yardımcı arıyoruz:

Olmazsa olmaz özellikler (Lütfen bu kategorideki özelliklerin hepsine sahip iseniz irtibat kurunuz!):
1. Referans verebilecek,
2. Deneyimli (iş deneyimi olmak zorunda değil, annelik ve ev hanımlığı deneyimi de geçerlidir),
3. Bizi yarı yolda bırakmayacak (işe ihtiyacı ve çalışmaya motivasyonu olan),
4. Allah korkusu taşıyan,
5. Güvenilir,
6. Sabırlı,
7. Enerjik,
8. Güler yüzlü,
9. Konuşmayı seven (Ali konuşmayı sökmek üzere ve onu bu konuda destekleyebilmeliyiz),
10. Çocukları sevmesi,
11. Yeterli miktarda titiz olması,
12. Ali için yemek pişirebilmesi,
13. Mesai saatlerindeki esnekliklere uyum sağlayabilmesi,
14. Öğrenmeye açık olması.

Tercih sebebi oluşturacak özellikler:
1. Araba kullanabilmesi,
2. Bizimle seyahat edebilmesi,
3. Eyüp ve civarında ikamet etmesi,

Not: Oturduğum sokakta, yeni binada, kullanılmamış, 1+1 dairem var. Yardımcı alınacak kişi, talep ederse, uygun miktarda kira maaşından kesilmek üzere bu evde yaşayabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
evimiz esenyurt'ta torium avm'nin hemen yanıbasında, kiptas konutlarında. eşim de, ben de çalışıyoruz ve 3 aylık bebeğimizin bir bakıcıya ihtiyacı var. yatılı veya erken saatte gelebilecekse gündüzlü bakıcı arıyoruz. ilgilenenler mail atarsa sevinirim (solutionmaster@hotmail.com)

Merhaba,
iş arayışınız devam ediyormu ? ben Bahçelievler ömürde oturuyorum. 2 yaşında ki oğlum için bakıcı arıyorum. ilgilenirseniz görüşebiliriz.

beylikdüzünde oturuyorum 5 aylık kızımla akşam saatleri 16:30-21:00 parttime ilgilenecek oyun ablası bakıcı arıyorum

merhaba
yarım gün 20 aylık kızıma oyun ablalığı yapacak, eğlendirerek öğretecek bakıcı arıyorum. ümraniyedeyim. ilgilenenleri acil bekliyorum. bayram sonrasında ihtiyacım var

merhaba, buraya arayanlar giriyor zaten ama nereye yazacağımı bilemedim. ben de bakıcı arıyorum, yabancı bakıcı olayı çok popüler nasıl olduğunu merak ediyorum, tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir danışmanlık firması var mı? yatılı bakıcı alıp memnun kalan var mı?

2 Eylül'de 1 yaşına girecek oğlum için çalışmam sebebiyle Acıbadem civarında bakıcı arıyorum.
Acıbadem metrobüs durağına çok yakın oturuyorum. Ulaşım sorunu olmayan birini tercih ederim.
İşim uzak olması sebebiyle sabah 7:00 de evden cıkıp akşam 19:30 - 20:00 arası evde olabiliyorum.

Oğlum Efe Demir 15 güne kadar 1 yaşına girecek. Yemek ve uyku sorunu hiç yoktur. Saatlerine ve rutinine uyuduğu sürece hiç sıkıntı çıkarmamaktadır. Yemeğini sıkıntı çıkarmadan yer, uykusu geldiğinde yatağına yatırıldığında kendi kendine uyuyabilir.
Şu anda emekliyo ve çok hareketli bir çocuk. İlgilenildiği sürece sıkıntı çıkartmıyor.

Günde 2 saat sabah, 2 saat te öğleden sonra uyumayor. Bu sebeple bu sürelerde bakıcıdan ufak tefek ev temizliği ve yemek konusunda yardım da bekliyorum.

Konu ile ilgilenenlerin veya tanıdıkları olanların yardımlarını çok acil rica diyorum..

adım burcu 21 yasındayım çocuk gelişimi mezunuyum bıkaç anaokulunda kısa süreli çalıştım çocuklarla aram ıyıdır sevımlı ve güler yüzlü olduguma eminim boyum kısadır bunun avantajını kullanarak cocuklarla ıletısımım daha ıyıdır herkezle ıyı anlaşabılme potansiyelım var ıstanbul esenlerde oturuyorum esenlerde olması sart degıl cok uzak olmaması sartıyla gelebılırım 2 yasında yıgenım var ona ben baktım yıgenımle aynı evdeyız o yöndende tecrubelıyım çocuk gelişimi meznununa çocugunu emanet etmek ısteyyenler olursa ben burdayım mail atabılırler burcu_ask15@msn.com

merhaba ben size yardımcı olurum bana mail atın lutfen.
nargiszza@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…