Merhabalar...arkadaşlar iyi geceler,
14 aylık bir oğlum için deneyimli,temiz,cocukları cok seven,ilgili,şevkatli güvenilir ve disiplinli bir bakıcı arıyoruz.
Evin genel temizliğinde ve toplanmasında da yardımcı olunmasını bekliyoruz.(detaylı temizlik için her hafta gelen bir yardımcımız var ve ev zaten 110m2) tercihimiz yatılı biriyle çalışmak fakat eğer bu mümkün değilse çalışma saatleri sabah 7:30 akşam 19:00.cumartesi yarım gun saat 14:00' e kadar.
evimiz istanbul/ulusta,biz ailemizin bir üyesi gibi göreceğimiz aynı şekilde oğlumuzu kendi oğlu gibi sevecek ve sahiplenecek biriyle olmak istiyoruz bu sebeple lütfen bu saydığım kriterler konusunda kendine inananlarözelden bana mesaj atsın.
merhaba ben avcilarda oturuyorum. almanyada egitim gördüm. sosyal pedagoji kolejinden mezun oldum. 2 yil calistim. suan evliyim ve cocugum yok. sadece cocuk gelisimi ve egitimi ile alakali bakicilik yapmak istiyorum. ilgilenenlere duyurulur
meraba .Ben kavacıkta oturuyorum.çocuğunuzun bakımı ve ev işlerinizde yardımda bulunabilirim.kavacık bölgesi tercihimdir
Herkese merhaba, bakıcı ilanım hala güncel, bi iki mesaj aldım ama yen üye olduğum için geri dönüş yapamıyorum.
25 yaşındayım bakımlı ve temiz biriyim daha önce çocuk bakıcılığı yaptım, İstanbul Bahçelievler,Bakırköy, Ataköy , Ybosna civarı bakıcı arayanar benimle iletişime geçerlerse sevinirim. Yüzyüze daha detaylı görüşebiliriz , mail adresinizi ya da telefon numaranızı yazarsanız sevinirim, iyi günler
merhaba, buraya arayanlar giriyor zaten ama nereye yazacağımı bilemedim. ben de bakıcı arıyorum, yabancı bakıcı olayı çok popüler nasıl olduğunu merak ediyorum, tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir danışmanlık firması var mı? yatılı bakıcı alıp memnun kalan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?