istanbulda botox tavsiye istiyorum

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
683
43
herkese selam..bir arkadaşımla botox yaptırmak istiyoruz ama nerde yaptırmalıyız bir fikrimiz yok işinde iyi ve uygun fiyatlı bir yer arıyoruz ayrıca 1 şişeyi 2 kişi bölüşücez tavsiye bekliyorum kızlarrrrr

Merhabalar,

Ben dolgu botox ile ilgili işlemlerimi İstanbul Kızıltoprakta DR. Şafak Göktaş!a yaptırıyorum. Son derece ilgili güler yüzlü ve işinde başarılı biri. Tavsiye edebilirim. İsterseniz özelden numarasını da iletebilirim.

Hic birini denemedim ama Luva klinikten fiyat aldim, 950 TL Ufuk asker ogluda sanirim o dolaylarda bi fiyat soyledi
Çok pahalı bir fiyat vermiş. Botoks 500 ve 550 lira arasıdır. Allergen , Disport ve botoks marka kullanılan ilaçlar hepsi aynı fiyattır. Alın göz çevresi ve kaş arası dahil.

Plastik cerraha yaptırmanızı tavsiye ederim. Bir defa hataya düşerek bağdat cad. M....kilinikte yaptırdım. Göz kapağım düştü. Anatomiyi bilmeden yapan dr maalesef iğrenç yaptı. Ağzım yamuldu. Uzun süre geçmedi. Muhakkak plastik cerraha yaptırın. Ancak çok güvendiğiniz medikal dr belki olabilir.

herkese selam..bir arkadaşımla botox yaptırmak istiyoruz ama nerde yaptırmalıyız bir fikrimiz yok işinde iyi ve uygun fiyatlı bir yer arıyoruz ayrıca 1 şişeyi 2 kişi bölüşücez tavsiye bekliyorum kızlarrrrr
Merhaba tatlım ben kendı doktorumu önerebılırım Nişantaşı'nda Op.Dr .Selçuk Yazan Eger Avrupa yakasında oturuyorsan kesınlıkle tavsıye ederım

Herkese merhaba,
Bende artık botox yaptırmam gerektiğini düşünüyorum. Fiyatlar öncelikli baktığımız durum oluyor maalesef. Çok sıkılıyorum artık, sürekli klinik arayıp duruyorum.
Bu işi hem uzmanı yapsın, hem de uygun fiyata olsun diye çok araştırdım, maalesef bütçe kısıtlı.
Kadıköy civarında tavsiye edebileceğiniz uzman varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Kızlar bende dolgu ve botox tavsiyesi istiyorum anadolu yakasi dayım birde botox yapınca alın kalıp gibi oluyormuş öyleyse korktum deneyimi olan varmi

merhaba

1siseyi, buda genelde 1ml oluyor baskasiyla bölüsmek kesinlikte cok zazarli ve 500tlye botox da bence zararlidir!

ben avrupada yasiorum burda genelde 1ml sise 1200tlden basliyor ve bu 1ml tüm yüzüne uyguluyabiliyorsun saglam temiz bir yerde yaptirmak önemli!

Merhaba,

Ben Dr. Güncel Öztürk bey in hastası idim. Kalıcı olmayan çeşitli işlemler yaptırdım; botoks gibi ..
Çok mükemmel sonuçları yoktu.
Ama ilk ona işlem yaptırdığım için bir alışkanlık olarak devam ettim ve bu işlemler için uçakla istanbula geliyordum.

Gelmeden mutlaka randevularımı teyit etmelerini isterim, ofisini arayarak.
Bana teyit verdiler.
Ben de her zamanki gibi uçak biletimi aldım, yola çıktım ve istanbula geldim. Tam ofislerine ulaşmak üzereydim ki bir telefon geldi... Asistan şu bilgiyi verdi: "efendim tüm randevular iptal edilmiş " o gün cerrahi kongresi varmış" "dün gece acil bir durum çıkmış ve güncel bey acil operasyona girmiş kendisine ulaşamıyorlarmış" ????
Ben de sabah aransaydım veya mesaj atılsaydı biletimi açığa alırdım. Sırf bu işlem için gelmezdim.. Buna bir cevap verilmedi..
(Bir de kongre varsa ve tüm doktorlar orda ise neden o güne randevu veriliyor? dedim : bu durumda 32 hasta varmış)

Velhasılı kelam:
Sorun çözümü için veya telafi için geri aranmadım. Hoş bir tutum da değildi. Değersiz hissettirdi bu tavır doğal olarak.

Tekrar asla gitmem. (Çünkü gidersem yarı yolda kalabilirim yine )
Tavsiye de etmem.

Çünkü güven önemli bu tür işlemlerde..

Herkes merhaba. Konuyu tekrar hortlatayım madem,üzerinden baya zaman geçmiş. :)
şuan güncel olarak gittiğiniz bir yer varsa -özellikle anadolu yakasında- yazarsanız sevinirim.
kime nekadar yaptırdınız ve kalıcılık süreniz nekadardı?
Via klinik,british estetik fiyatları uygun geldi. var mı buralara yaptıran?

Back
X