İstanbul'da burun ameliyatı

kargha

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2
0
611
43
İstanbul
Sonunda burun ameliyatı yaptırmaya karar verdim. Ama bu sefer de doktor seçmekte çok zorlanıyorum. Kiminle konuşsam "ben süperim çok iyiyim" dior.
Maalesef yakınımda böyle bir ameliyat geçiren birileri de yok. Çok kafam karıştı.
Teoman Doğan ı bilen duyan var mı mesela ???

Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

slm, ben de barış çakırı düşünüyorum. ayrınılı bilgi verirseniz çok sevinirim. ne kadar zamanda iyileştiniz? çok ağrılı oldu mu? işe kaç günde döndünüz, morluklar,ücret,vs:))

selam atlantis bana fotograflarini yollarsan sevinirim,ozel mesajdan yollayabilirsin..

benim kuzenim ve onun arkadaşları op.dr.a.emre ilhan a ameliyat oldular ve çok memnunlar...demothy nickli arkadaş da bugün emre beye ameliyat olacaktı...ondan da bilgi alırsın....kendisi her yüze ayrı ve doğal burun yapıyormuş...

evet kızlar emre bey hakkında sorusu olan bnden yrdm alablirrrr

gecmis olsun demothy nasil oldun canim sende atlattin bakalim a.s.

sağol cnm zor kısım gtti sabır kısmı kaldı şmdi..
ben biraz fazla şiştim..tatlicadiarzu
ama sancım ağrım hç olmadı çok şükür..
darısı isteyenlern başınaŞeniz

ben yeniyim herkese selamlar atlantis adlı kullanıcının resimlerini görme şansım var mı birde bazı arkadaşlar foruma resim göndermiş ama ben göremiyorum nedeni nedir

Merhaba arkadaşlar, bende burun ameliyatı düşünüyorum ama kime ve nerde yaptıracağıma karar veremiyorum ameliyat olmama da bir süre var zaten ,yenibosnada nisa hastanesinde rinaoplasti ameliyatı yapılıyormuş sitesine de bakarsanız görürsünüz ablam daha önce orda hemşire olarak çalışıyordu kaliteli doktorların çalıştığını söylüyor üstelik ssk güvenceniz varsa geniz eti alınması gibi durumlarda ssk karşılıyormuş ücretin o kısmını ben çok önceden arayıp sormuştum kendisi yada bir yakını orda ameliyat olan var mı acaba?

Merhaba ben Teoman Bey i duymuştum am birçok araştırma ve görüşmelerden sonra A.Göksel e karar verdim. Teoman Bey e ameliyat olduysanız görmek isterim benim ameliyat tarihim Mayısda. Sanırım çeneme de işlem yapılacak.

slm canım bende ıstanbulda amelıyat oldum :))) ıste ısın en zor bölümüne gelmıssın ınanılmaz zor doktor secmek kolay gelsın sana valla :))) bende amelıyatımı doktor Abdülkadir Göksel e yaptırdım hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…