- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Ya sadece o değil ki japonya da deprem olsa büyük istanbul depremi mi yaklaşıyor diyor insanlar. Ya önlem alınsın ya da susulsun paranoyak oldu iyice herkes.
Evet aslinda Gölcük depremidir.Gölcük depremini istanbul depremi zanneden insanlar var o deprem istanbulda değil gölcükte oldu deyince şaşırıyorlar. İstanbulda yıllaaaardır şiddetli deprem olmuyor. Asıl tehlike altında olan yerler yalova-kocaeli bence. Ama istanbul tantanası yüzünden oralar unutuluyor
Herkese iyi akşamlar ,
Demin yine deprem oldu ve benim fobim hortladı.Deprem fobisi yüzünden psikolojik tedavi alan birileri var mı ? Etkili oldu mu ? Süreç nasıl işliyor?
Şuan evde oturmak istemiyorum.
Edit: Arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçekten bazılarınız şaka gibi.Ben rasathane değilim depremin tam üssünü yazarak konu açayım.Ben size depremin merkez üssü neresi diye sormadım.Sadece bu korku hakkında neler yapılabilir demek istedim.Lütfen faydalı olmayacaksanız ya da herhangi bir fikriniz yoksa yazmayın.
Yalnizmisiniz?Kocaeli darıcadayım çok hissedildi evde durmaya korkuyorum
Eşim var ama korkuyorum banyo yapacaktım giremedim sürekli tetikteyimYalnizmisiniz?
Bazi mesajlarimiz kayboluyor mu,bana mi oyle geliyorEkşide de var böyle bir güruh, insanlar depremi nerede yaşıyorlarsa onu yazıyorlar normal olarak, merkez üssü anlaşılınca düzenlenir ne var yani bu kadar anlamak imkansız
Sanki çok güzel birşey, sanki şehirlerinin meşhur bir yemeği için bizim yemeğimiz demişiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?