İstanbulda deprem oldu yine !. Benim fobi hortladı

yalovada 4 kez sarsıntı oldu. kısa ama şiddetli. en sonki depremde uykumdan uyandım.
99 depremini yaşadım, sokaklarda kaldık.
korkmuyorum sandım. istanbul depremi yalovaya vurduğunda hiç korkmamıştım yalnız değildim.
ama dün akşam çok korktum piskolojısı çok farklı.depremin verdiği ses bile ürkütücü.

Dün bende hissettim. Korktuk ama elimizden bir şey gelmiyor.
Atlatamiyorsaniz destek alabilirsiniz

Deprem bekleyerek yasanmaz hanimlar.onleminizi alin unutun.olacakndiye bisiy yok olmayacak diye bisiy de yok.dusunmeyin bu kadar.gruplar kurup dakika dakika yok bulut soyle oldubyok kar8ncakar cikti vs diye takipneden tipler var.bi hayatiniz yok mu? Yasayabildigimiz kadar yasayacagiz zaten.onu da korkuyla yasamayin.

Arkadaşlar deprem olayını bilmiyorum ama şunu söyleyeyim. Yalova'da olan depremi evinizde hissettiyseniz o evden taşının. Güvenli bir evde oturmuyorsunuz demektir bu.

Arkadaşlar deprem olayını bilmiyorum ama şunu söyleyeyim. Yalova'da olan depremi evinizde hissettiyseniz o evden taşının. Güvenli bir evde oturmuyorsunuz demektir bu.

Gercekten şasiriyorum bende okudukca. 5.8 haric hicbir depremi hissetmedim. 5.8 depremini de oyle siddetli hissetmedim diger anlatilanlara bakarak.
Asya yakasindayim kopruye yakinim yalova aciklarindaki depremi de, artcilari da hissetmedim evdeydik avizem uzun sallantili, bisey olsa sallanirdi mutlaka.

Sebebini tam olarak bilmiyorum ama bu deprem farklıydı, deprem olduğunu bile anlamadım sokaktan büyük bir araç geçti de o yüzden camlar titredi zannettim ben. Avizeler hiç sallanmadı. Yani o 5.8 lik depremde benim fincanda duran kahvem bile sarsıntıdan dökülmüştü eve geri dönüp baktığımda, fincan ayakta duruyordu düşmemiş ama içindeki dökülmüş. Koskoca gardrop bile yerinden oynamıştı
Bu kesinlikle öyle bir sallantı değildi, uğultu gibi bir ses ve telefon titreşimi gibi. Ayakta olsam ya da müzik tv filan açık olsa kesinlikle farketmezdim o titreşimi de.
Bence onun deprem olduğunu anlamak çok zordu yani.
Bir de her depremin şiddeti büyüklüğü var, yer yüzüne yakınlığı var malum.

Bazilari kisa surdu ama baya salladi filan yazmiş, anadolu yakasindan cok hissedildigini yazmislar. Bilemedim o yuzden tv filan acik degil oturuyorduk sadece. Aman ya tarifinizden bile korktum ben okurken korkuyiorum. Korkum gecmisti

Bazilari kisa surdu ama baya salladi filan yazmiş, anadolu yakasindan cok hissedildigini yazmislar. Bilemedim o yuzden tv filan acik degil oturuyorduk sadece. Aman ya tarifinizden bile korktum ben okurken korkuyiorum. Korkum gecmisti

Benim de öyle tam korkum geçiyor, rahatlıyorum yeni bir deprem oluyor
Cidden daha dün artık avizeye bakmaktan vazgeçmiştim :)) o yüzden deprem olmasına ihtimal dahi vermedim ama sonra aklıma geldi ki bizim evin camları araç geçince titremiyor ki
Evet normalde herkes anadolu yakasında daha çok hissettiğini yazmış şaşırdım ben de sizin hissetmemenize

Hissetmiyor halimle boyleyim bi de insanlar gibi hepsini hissetsem ne hale gelecektim acaba

İstanbul ve civar illerde yasamadigim halde benim bile psikolojim bozuldu. Allah korusun bir daha o acilari gostermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…