- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Yalova’da olmuş istanbulda değil. Her şeyi istanbula bağlamayın
Ben varım meselaYalovada yaşayan kaç insan var acaba şu an bu forumdabazı şeylere muhalefet olayım derken komik duruma düşüyor bazıları
Bazi mesajlarimiz kayboluyor mu,bana mi oyle geliyor
Dün bende hissettim. Korktuk ama elimizden bir şey gelmiyor.Herkese iyi akşamlar ,
Demin yine deprem oldu ve benim fobim hortladı.Deprem fobisi yüzünden psikolojik tedavi alan birileri var mı ? Etkili oldu mu ? Süreç nasıl işliyor?
Şuan evde oturmak istemiyorum.
Edit: Arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçekten bazılarınız şaka gibi.Ben rasathane değilim depremin tam üssünü yazarak konu açayım.Ben size depremin merkez üssü neresi diye sormadım.Sadece bu korku hakkında neler yapılabilir demek istedim.Lütfen faydalı olmayacaksanız ya da herhangi bir fikriniz yoksa yazmayın.
Balkonda telefonla konusurken ayagim kaymis gibi sendeledim,basim döndü galiba diye düşündüm,depremdi demek=/Saat 22:32deki depremi hissettiniz mi?
Arkadaşlar deprem olayını bilmiyorum ama şunu söyleyeyim. Yalova'da olan depremi evinizde hissettiyseniz o evden taşının. Güvenli bir evde oturmuyorsunuz demektir bu.
Gercekten şasiriyorum bende okudukca. 5.8 haric hicbir depremi hissetmedim. 5.8 depremini de oyle siddetli hissetmedim diger anlatilanlara bakarak.
Asya yakasindayim kopruye yakinim yalova aciklarindaki depremi de, artcilari da hissetmedim evdeydik avizem uzun sallantili, bisey olsa sallanirdi mutlaka.
Sebebini tam olarak bilmiyorum ama bu deprem farklıydı, deprem olduğunu bile anlamadım sokaktan büyük bir araç geçti de o yüzden camlar titredi zannettim ben. Avizeler hiç sallanmadı. Yani o 5.8 lik depremde benim fincanda duran kahvem bile sarsıntıdan dökülmüştü eve geri dönüp baktığımda, fincan ayakta duruyordu düşmemiş ama içindeki dökülmüş. Koskoca gardrop bile yerinden oynamıştı
Bu kesinlikle öyle bir sallantı değildi, uğultu gibi bir ses ve telefon titreşimi gibi. Ayakta olsam ya da müzik tv filan açık olsa kesinlikle farketmezdim o titreşimi de.
Bence onun deprem olduğunu anlamak çok zordu yani.
Bir de her depremin şiddeti büyüklüğü var, yer yüzüne yakınlığı var malum.
Bazilari kisa surdu ama baya salladi filan yazmiş, anadolu yakasindan cok hissedildigini yazmislar. Bilemedim o yuzden tv filan acik degil oturuyorduk sadece. Aman ya tarifinizden bile korktum benokurken korkuyiorum. Korkum gecmisti
Benim de öyle tam korkum geçiyor, rahatlıyorum yeni bir deprem oluyor
Cidden daha dün artık avizeye bakmaktan vazgeçmiştim :)) o yüzden deprem olmasına ihtimal dahi vermedim ama sonra aklıma geldi ki bizim evin camları araç geçince titremiyor ki
Evet normalde herkes anadolu yakasında daha çok hissettiğini yazmış şaşırdım ben de sizin hissetmemenize
Hissetmiyor halimle boyleyim bi de insanlar gibi hepsini hissetsem ne hale gelecektim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?