istanbul'da dogum yapacak anne adaylari :))

tugba1305

Tuğba
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
66
22
298
Ben eskisehirliyim ve ümraniye'ye evlendim daha bir bucuk yildir buradayiz. Yaklaşık 4 haftalık da hamisim :) Hangi hastaneye gitmeliyim? Hangi doktor daha iyi? Burada yalnizim malesef ama insallah artik melegim benimle olucak. :)) Bu konuda bilgisi olan benimle paylasirca coookk mutlu olurum :))

Son düzenleme:
Sabahin bu nurunda herkes uyuyor tabi :)) ben yeni hamis olunca hala heyecandan uyuyyamiyorum :))

merhaba öncelikle allah evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. şöyle ki bende istanbuldayım ama ümraniye taraflarını pek iyi bilmiyorum. internetten araştırdım bu ataşehirde palladium alışveriş merkezinin yakınında olan john hopkins hastanesi en iyisi diye yazıyor herkes çok memnun kalmış. bence devlete gitme derim ilk gebeliğin ve eminim soracak milyon tane sorun vardır ve devlette sorularına cevap bulamazsın ben çok yaşadım çok üzüldüm strese girdim emin ol. o yüzden sen hiç riske atma ama yinede ilk gittiğin hastane içine sinmezse zaman geçmeden hemen hastaneni değiştir önemli olan senin strese girmemen ve huzurlu olman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…