ben de selman laçinin iyi oldugunu duydum foruma da yeni kayıt oldum araştırma aşamasındayım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Umarım iyi geçer ve bize iyi haberllerini yazarsın buradan wish.
Arkadaşlar merkezler ve doktorlar hakkında bildiklerimizi paylaşmaya devam edelim bibirimize faydamız olabilir.
merhaba benimde dün histeroskopi işlemi vardı iyiki yaptırmışım dr um kararı bana bırakmıştı araştırmak istiyorum demişti herşey çok güzel neden tutmadı araştırmak istiyorum dedi.27 ekimde olumsuz sonuç almıştım rahim filminde gözükmeyenler histeroskopide gözüktü bende polip diye biyey çıktı video sunuda bana verdiler içimde resmen rahmi kaplayan bişeyler var aynı pamuk şekeri gibi ve kızarık dün onların hepsi alındı şuan antibiyodık kullanacağım yani iyiki diyorum bu merkeze başlamışım çok kararsız kalmıştım kk kulubu sayesinde buldum dr umu benden daha çok eşim sevdi iyi bir merkez herşeyi araştırıyorlar daha önceden jınemedde gittim prof teksen çamlıbele 2 kere aşılama yaptırdım tutumadı rahim filmi bile çekmemişlerdi benden kuzenimde tüp yaptırmıştı onunda olmadı ve olumsuz olunca kesinlikle dönmüyorlar
yeni merkezden memnun kalmana çok sevindim umuyorum bu tedaviyle hamile kalman kolaylaşır. bu çok hassas bir konu doğru doktor doğru merkez seçilmediğinde vakit kaybediliyor ve insanı pisikolojik olrak kötü etkiliyor hele benim yaşımda olanlar için bu durum çok can sıkıcı..
bir kaç tanıdığın tavsiyesiyle Eurofertil tüp bebek merkezini seçtik doktor Hakan Özörnek ile görüştük bakalım ne olacak. doktora güvendik denemeye karar verdik inşallah herşey yolunda gider
Ben daha sonucumu almadım ama kesinlikle Bahceci kliniğini tavsiye ediyorum çünkü kendi doktorum Mustafa Bahçeci zaten çok iyi bir doktor ama orada konuştuğum herkes çok memnun..Bence iyice araştır ve sana uygun yeri bulup oraya git..Hayırlısı olsun canım
Kesinlikle Bahceci Umut Tüp Mebek merkezi doktor tavsiyesinde bulunmayacağım çünkü tüm ekip çok iyi
Merhabalar,
Ben de İstanbul Tüp Bebek merkezi Aret Kamar'ın hastasıyım.
2011 kasım ayında ilk deneme yapıldı ve tuttu:) şu an bir kız çocuk annesiyim.
Her zaman herkese İstanbul tüp bebek merkezini tavsiye ederim.
Sadece doktorlar değil hemşire ve diğer çalışnalarınınında güler yüzlü ve yardımsever olması artı bir değer olmuş.
Tekrar teşekkürler İstanbul tüp bebek:)
Merhaba nebo,
Ben de İstanbul Tüp bebek merkezinden Aret Kamar'ın hastasıyım.
İlk denememizde bebek sahibi olduk cok şükür.
Aret Kamar çok iyi bir doktor. Sordugum bütün sorulara cevap verdi sabırla dinledi beni.
Simdi ara ara bebegimle ziyaret ediyoruz Aret Bey'i.
Bu arada İstanbul tüp bebek merkezini de yenilemişler, cokgüzel olmus.
slm iyi geceler size bir şey sorabilirmiyim doktorunuz kimdi acaba?3 farklı merkezde 5 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi başarısızlıkla sonuçlandıktan sonra Şişli Memorial'de tüp bebek denedik. Şu anda 30 haftalık hamileyim. Benim için İstanbul'un değil dünyanın en iyi merkezi.. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada eğer bu deneme de başarısız olsaydı yine Memorial'de deneyecektimsonuç belli olmadan da çok memnundum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?