Hayirli Günler Arkadaslar .
Ben burda isvicrede ne yasiki iki kez IVF Tedavimi yarida birakmak zorunda kaldim . Tedavinin basinda herzaman rahimimde benm Kist belirtiyor ve bundan bir türlü kurtulamiyorum ....
Bu Eylül ayinda Isvicrede Zürih UNI Hastanesinde yeniden tedaviye baslicagiz eger buda sonuc vermezse Istanbula esimle gidicegiz .
Sorunlarimizdan biri ise islerimizden izin almak . Biliyormusunuz ne kadar bir süre icersinde bu Tüb bebek tedavisini sürdügünü bazileri 2 hafta diyorlar baziler ise 3 hafta ?????? Acikcasi Brüksel Tüb bebek merkezinide cok duydum TV olsun sizce orasi nasil bir bilginiz var mi sanirim kendiside sisli tarafinda ???????
Arkadaslar bir bilginiz var mi bu Merkez Hakkinda ???????
Simdiden Tesekürler Rabbim her kesin kucagini bos birakmasinnnn.......
Acıbadem ile ilgili hiç birşey duymadım ama genelde hastane olarak çok pahalı ama bir o kadar da başarısız bir hastane olarak bilirim. Pek çok şubesi var, en iyi doktor nerede hangisinde iyice araştırmak lazım
umut tüp bebek merkezi , benim bahsettiğim bahçecinin anadolu yakasındaki şubesi. eğer asya avrupa yakası sana farketmiyorsa mutlaka bahçeciye gitmeni tavsiye ederim.
3 farklı merkezde 5 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi başarısızlıkla sonuçlandıktan sonra Şişli Memorial'de tüp bebek denedik. Şu anda 30 haftalık hamileyim. Benim için İstanbul'un değil dünyanın en iyi merkezi.. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada eğer bu deneme de başarısız olsaydı yine Memorial'de deneyecektimsonuç belli olmadan da çok memnundum...
Benim eşimde azoospermi olduğu için biz ürolog olarak Bahçeci'den Emre Bakırcıoğlu'nu seçtik.Ama hala doktor olarak kime gideceğimizi düşünüyoruz ikiye indirebildik. Halit bey yada Mustafa Bahçeci ?? Sizler belki yardımcı olabilirsiniz?
Benim eşimde azoospermi olduğu için biz ürolog olarak Bahçeci'den Emre Bakırcıoğlu'nu seçtik.Ama hala doktor olarak kime gideceğimizi düşünüyoruz ikiye indirebildik. Halit bey yada Mustafa Bahçeci ?? Sizler belki yardımcı olabilirsiniz?
canım ben halit beyin hastasıyım tedavim 27 ekimde malesef olumsuz oldu ama çok iyi bir dr bende senin gibi çok kararsız kalmıştım mustafa beyle ikisi arsında ben halit beyi tercih ettim mustafa bey prof olduğu için onlar genelde pek merkezde olamıyorlar ama sonuçta bu bir ekip işi benimde yarın histeroskopim var inş aralık ayında dondurulmuşla tedavime başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?