- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.877
- 268
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Tamamıyla yanlış anlamışsınız.Hiç de saldırgan değilim hele ki size karşı(bir çok konuda hemfikiriz çünkü)konunun aile evinde oturmak ile bağı nedir çözemiyorum.
evet yatırım hirsim yok yapı olarak yok
saldırgan buldum tavrınizi açıkçası.
şu an ailemin evinde kendi isteğimle oturuyorum ama son 10 yıl yalnız yaşadım
kiralık evlerde,ayrıca şu an da ev bakıyorum daha öncede dedim 3/4 bine giyinme odalı çok lüks evler var çalıştığım şehirde
Ordu'da bir iki ay öncesine kadar yine 3/4 bine deniz manzaralı çok güzel evler vardı.
herkes İstanbul Antalyada yaşamıyor.
evin mantıklı bir yatırım olmadığını herkes söylüyor ama dediğim gibi açıkla tarzınızı saldırgan bulduğum için daha fazla uzatmayacagim
zaten açıkçasi bana göre evlerini Ruslara Araplara fazla pahalıya kiralayan herkes bu sistemin nedenlerinden biridir
Demek istediğim şuydu anne baba evinde yaşasaydım ben de hırs yapmazdım yatırım falan düşünmezdim ben yetimhanede büyüdüm hem anne yok hem baba,dolayısıyla 17 yaşımdan beri ev kaygısı yaşadım üniversite okudum çalıştım tekrar üniversite okudum hayalim 1 tane çatım olsun derken ekonomi gidişatını anladım hiç bir konut yatırımı pişman etmez diye.
Aile ortamında büyümüş olsaydım inanın benim de hırslarım olmazdı belki,çalıştım aldım çalmadım çırpmadım.Konuşma ve yazma tarzım bu en ponçik halimle yazıyorum şu an ama sert ve saldırgan olarak karşıya veriyorum
Araplara vermedim Ruslara da sırf daha fazla veriyor diye vermedim onlar eski kiracılar 7-8 yıllık hiç birini çıkarmadım daha fazla para versin diye