İstanbul'da Fal - Falcılar

gel bitanem ne zaman istersen alo demen yeter

Site yönetimi " para ile büyü yaptıranlara " ne diye sesleniyor merak ediyorum .

Kimse üzerine alınmasın zamanla açıklayacağım herşeyi neler döndüğünü...

dur dur bu önemli, şimdi sen çok umutsuzdun sanırım bitti gitti diye düşünüyordun olay olumluya mı döndü noldu

Kadınlar kahvesi Dilek ve Pelin'in adını duydum..Bir de taksım sembolde nesil iyi miş..Gidenler varsa yorumlarını paylasabılır mı?
dilek ve pelini bilmemde nesil tam fiyasko diye okumuştum.
kuzum kaderdekiler oluyor dersek kendimize haksızlık ederiz.
kaderide biz belirliyoruz. tabi ki tek başımıza değil.
hani safi yazılı bişeyi yaşamıyoruz bana göre. biz ,çevremizdekiler ve diğer etmenler yaşacaklarımızı etkiliyor.
falcı konusuna gelince bi inanıyorum deli gibi bi diyorum aman o da fani . şizofren minik oldum
fal konusuna gelince o yönde gidiyor bebeğim,sen öyle istediğin için değil,niyetini bozma hemen

tebi tebi falcı söleyince inanın. minik diyince peh diyin geçin.
benim dediğim gibi ilerliyo işte

çizgili pijema eski selin tortummuymuş yani,nasıl yani yaaa,manyak mı o kafayı sıyrmış herhalde bi fal keyfimiz vardı onunda içini ettiler hemde falcımıymış kendi telini veriyomuş vay vay vay peki siz bunları daha doğrusu elmira bunları nerden biliyomuş bu konularada açıklık getirseniz vallahi çok merak ettim, burası dallasa döndü yaaaa,artık girip iki satır yazasım gelmiyo konunun içine mıçtılar iyice

Site yönetimi " para ile büyü yaptıranlara " ne diye sesleniyor merak ediyorum .

Kimse üzerine alınmasın zamanla açıklayacağım herşeyi neler döndüğünü...

valla açıklayında çıksın bu eziyet.
yönetim büyüye destek veriyordur belki
yönetim bizlere gereksiz insan diye sesleniyorda
zira iki konuşmayla çözülmüş şeyleri forumda isim vermeden gönderme yapabiliyor :78:

dip not: herkesle vedalaşam siteden gönderilmem an meselesi

gel bitanem ne zaman istersen alo demen yeter
gelcem gelcem
dur dur bu önemli, şimdi sen çok umutsuzdun sanırım bitti gitti diye düşünüyordun olay olumluya mı döndü noldu
katre bu xena falcıya inanıyo minike inanmıyo ben demiştim ona ya

evet mıçtılar. erkekler,negatifler,saldırılar.
fala bagımlı oldum diye ezik hissediyodum kendimi şimdi psikopat hissediyorum.
ama bunlardan hep sen sorumlusun handekuka
aynı sarı saçlarından sen sorumlu oldugun gbi

ömürsün minik :)))

aynen öyle umutsuzdan öteydim kızlar bilir, ani kararlar verip herşeyin çizgisini bile değiştirecek hamleler yaptım salladım falı. dün ani şok bi gelişme oldu özelden yazayım ayrıntıyı

çok fazla dolmuştum şuan aramızda bulunmayan üyeye karşı birinin ona dur demesi gerekiyodu ben başlattım pişman değilim,gitsin fanatikliğini başka yerde yapsın fan kursun falan filan

şu konular netlik kazansın sayın editör kim kimdir kim büyücü kim üfürükçü aramızda kim falcı
çok meraktayım çok

benide göndersinler valla hiç umurumda değil insanların bu kadar özelini deşifre edebilen bir sitede bulunmak utanç verici ...büyü yaptıranın yedi kat yerin dibinde yeri yoktur ama bu rabbim ile kulu arasındadır yaptıran yaptırır bu kadar insanların özeline müdahale etmek bu sitenin yöneticilerinin haddi değildir kim üzerine alınırsa alınsın falcı adı altında burda palyançoluk yapanlar varsa buyrun deşifre edin ama insanların özeli asla burda tartışılamaz site yönetimi mahkemeye başvurabildiği gibi burdaki insanlarda çok aklı başında insanlar onlarda hukuki mücadelelerini verebilirler ...ne ayıp aa ne ayıpp

kız bu resım neeee..içim karardıı şu senın eskı kız pek bı masumdu ama ıyıydıı:)))

handecim ne diyosun sen ? benim yaptığım şakayı sen anlamıcaksan , ben yazmayım bi daha bu foruma hı ?
o konuyu telefonda konuştuk,düşüncelerimi biliyosun,hatta fanatikliğini yaptığı falcıyı begenmeme rağmen fanatikliği yüzünden tepki vermedim mi ?
aşırı hassas mı oldun kuzum benim yazdıklarıma bile ciddi cevap veriyosun ?

Utancınıza son verdim ! Bu arada bu özelinizi paylaşan ben miyim ? Özür dilerim ama herkese anlatan sizlersiniz, buraya yazan sizlersiniz.

Bana bir sırrınızı verdinizde bunu paylaştım mı ?

Terbiyesizliğe gerek yok ! Dediğim gibi utancınıza son verdim...

valla kuzum geçen gün benim ki siteden isyan ediyodu
ne zaman bırakcan pembe sayfayı.
dur hayatım ilk girdiğimde sevgilim yoktu, şimdi var, ilk önce düğün hazırlıkları bölümü sonra hamilelik sonrası bırakırım dedim.
eyvah mıçtık bırakmıcan dedi
site sorun değil ,yollanırsak gideriz.
büyü konusuna gelince, korkarım abi ben.
günahından ,sevabında geçtim. korkarım
sen niye gittin şimdi onu anlamadım gerçi
biz iletişimimizi gene sağlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…