temam ağırla beniValla en son dün kuaförde elaniti konuşuyodum
Hatun benden haber bekliyo dedikleri çıkarsa oda baktırıcak
Senin reklamınıda yaparım çok pis
Tek sıkıntı benim herif öğrenirse falcılarla böle içli dışlı olduğumu şehadet getirtir sonra kıtır kıtır keser
Gerçi biz falcılarla uğraşan boş kişilikleriz forum dahil heryerde fuzuli insanız, yok olmamız tek forum camiasını değil hayatıda rahatlatır
Ya da bi negatif çıkar çok fal baktırdı ondan öldü derYok yok öle demez falcı öleceğini göremedi mi der
isimler, bilgilerin verilmesi gerçekten şaşırtıcı artı edit de yazınca şok oldumnasıl yani ya ailene söyleriz olduuu!!! fanatikler komisyon alıyomuş olsun bi de tam olsun getirdiğin 8 kişiden ikisi senin payın gibi şeyler de duyacaz anlaşılan
fala gelinceee elimaranın söylediği sahne birebir oldu dün hiç ama hiiiç beklemiyodum çoook umutsuz olduğumu forumdan birebir tanıyanlar biilir, verdiği tarihler geçti ama buna takılmıyorum. fal konusunda da elanit kadar tatmin edici olana rastlamadım forumda, geçmiş ve şu an açısından, gelecekle ilgili zamanı var daha ama o yönde gidiyor gibi ya da ben öyle istediğim için öyle görüyorum bilemem. bi çıksın zaten fala tövbeeee
dilek ve pelini bilmemde nesil tam fiyasko diye okumuştum.Kadınlar kahvesi Dilek ve Pelin'in adını duydum..Bir de taksım sembolde nesil iyi miş..Gidenler varsa yorumlarını paylasabılır mı?
kuzum kaderdekiler oluyor dersek kendimize haksızlık ederiz.kaderde ne yazıldıysa o oluyor, bu hepmizin bildiği bir gerçek, kıyısından bezinden tutturan olursa çıktı oluyor işte...gül'ün stones'daydı en son sanırım...saat kaça kadar bakıyor, bir de telefonu ve yerini tam tarif edebilecek biri varsa çok memnun olurum.
fal konusuna gelince o yönde gidiyor bebeğim,sen öyle istediğin için değil,niyetini bozma hemen
fal konusuna gelince o yönde gidiyor bebeğim,sen öyle istediğin için değil,niyetini bozma hemen
Bomba dedikodu ;
sözde kendisi hakkında bizler don salla sloganını çıkartınca sitemize gelen sevgili Elmira (bakın artık sevgili diyorum) ilginç bir şekilde ruh hali bozuk olan ciddi rahatsızlıkları olan buradaki insanlara falcı telefonu diye kendi telefonunu veren eski selin şimdiki çizgili pijemanın kötü içeriğini bildirdi ve haklı çıktı.
Düşünün işte falcılar burayı bu kadar takip ediyor, bizler yakalayamadık 3-5 mesajdan kimin kim olduğunu anladılar.
O erkek üyeye sesleniyorum bir daha bu siteye üye olursan inan tüm yasal haklarımızı kullanacağız. İnsanlara falcı telefonu diye kendi telefonunu verdiğini artık ne biliyorsak...
Site yönetimi " para ile büyü yaptıranlara " ne diye sesleniyor merak ediyorum .
Kimse üzerine alınmasın zamanla açıklayacağım herşeyi neler döndüğünü...
Site yönetimi " para ile büyü yaptıranlara " ne diye sesleniyor merak ediyorum .
Kimse üzerine alınmasın zamanla açıklayacağım herşeyi neler döndüğünü...
gelcem gelcemgel bitanem ne zaman istersen alo demen yeter
katre bu xena falcıya inanıyo minike inanmıyo ben demiştim ona yadur dur bu önemli, şimdi sen çok umutsuzdun sanırım bitti gitti diye düşünüyordun olay olumluya mı döndü noldu
çizgili pijema eski selin tortummuymuş yani,nasıl yani yaaa,manyak mı o kafayı sıyrmış herhalde bi fal keyfimiz vardı onunda içini ettiler hemde falcımıymış kendi telini veriyomuş vay vay vay peki siz bunları daha doğrusu elmira bunları nerden biliyomuş bu konularada açıklık getirseniz vallahi çok merak ettim, burası dallasa döndü yaaaa,artık girip iki satır yazasım gelmiyo konunun içine mıçtılar iyice
inşallah canım, umut oldum dimi :)) verdiğim kararlardan vazgeçmedim hala ama bi kere daha gelsin olmaz mı doyamadım :)))))
valla açıklayında çıksın bu eziyet.
yönetim büyüye destek veriyordur belki
yönetim bizlere gereksiz insan diye sesleniyorda
zira iki konuşmayla çözülmüş şeyleri forumda isim vermeden gönderme yapabiliyor :78:
dip not: herkesle vedalaşam siteden gönderilmem an meselesi
dur dur bu önemli, şimdi sen çok umutsuzdun sanırım bitti gitti diye düşünüyordun olay olumluya mı döndü noldu
gelcem gelcem
katre bu xena falcıya inanıyo minike inanmıyo ben demiştim ona ya
evet mıçtılar. erkekler,negatifler,saldırılar.
fala bagımlı oldum diye ezik hissediyodum kendimi şimdi psikopat hissediyorum.
ama bunlardan hep sen sorumlusun handekuka
aynı sarı saçlarından sen sorumlu oldugun gbi
valla açıklayında çıksın bu eziyet.
Yönetim büyüye destek veriyordur belki
Yönetim bizlere gereksiz insan diye sesleniyorda
Zira iki konuşmayla çözülmüş şeyleri forumda isim vermeden gönderme yapabiliyor :78:
Dip not: Herkesle vedalaşam siteden gönderilmem an meselesi
aynen öyle umutsuzdan öteydim kızlar bilir, ani kararlar verip herşeyin çizgisini bile değiştirecek hamleler yaptım salladım falı. dün ani şok bi gelişme olduözelden yazayım ayrıntıyı
çizgili pijema eski selin tortummuymuş yani,nasıl yani yaaa,manyak mı o kafayı sıyrmış herhalde bi fal keyfimiz vardı onunda içini ettiler hemde falcımıymış kendi telini veriyomuş vay vay vay peki siz bunları daha doğrusu elmira bunları nerden biliyomuş bu konularada açıklık getirseniz vallahi çok merak ettim, burası dallasa döndü yaaaa,artık girip iki satır yazasım gelmiyo konunun içine mıçtılar iyice
çok fazla dolmuştum şuan aramızda bulunmayan üyeye karşı birinin ona dur demesi gerekiyodu ben başlattım pişman değilim,gitsin fanatikliğini başka yerde yapsın fan kursun falan filan
şu konular netlik kazansın sayın editör kim kimdir kim büyücü kim üfürükçü aramızda kim falcı
çok meraktayım çok
benide göndersinler valla hiç umurumda değil insanların bu kadar özelini deşifre edebilen bir sitede bulunmak utanç verici ...büyü yaptıranın yedi kat yerin dibinde yeri yoktur ama bu rabbim ile kulu arasındadır yaptıran yaptırır bu kadar insanların özeline müdahale etmek bu sitenin yöneticilerinin haddi değildir kim üzerine alınırsa alınsın falcı adı altında burda palyançoluk yapanlar varsa buyrun deşifre edin ama insanların özeli asla burda tartışılamaz site yönetimi mahkemeye başvurabildiği gibi burdaki insanlarda çok aklı başında insanlar onlarda hukuki mücadelelerini verebilirler ...ne ayıp aa ne ayıpp
benide göndersinler valla hiç umurumda değil insanların bu kadar özelini deşifre edebilen bir sitede bulunmak utanç verici ...büyü yaptıranın yedi kat yerin dibinde yeri yoktur ama bu rabbim ile kulu arasındadır yaptıran yaptırır bu kadar insanların özeline müdahale etmek bu sitenin yöneticilerinin haddi değildir kim üzerine alınırsa alınsın falcı adı altında burda palyançoluk yapanlar varsa buyrun deşifre edin ama insanların özeli asla burda tartışılamaz site yönetimi mahkemeye başvurabildiği gibi burdaki insanlarda çok aklı başında insanlar onlarda hukuki mücadelelerini verebilirler ...ne ayıp aa ne ayıpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?