İstanbul'da Fal - Falcılar

seni çok iyi anlıyorum benimde böyler bir durumum vardı sonra nısanlandık zaten ben nışan olmazsa ayrılırım demıstım bıraz zorladım kaderımı ve sonra yaptı gene yapacagını ve gene gel gıtlı anında gıttı, ve ortada hıc bır sebep yokken. Aramalarını kes

anladıgım kadarıyla aynı yerde calısıyorsunuz bu tavrı gecıcıdır nasıl bu hale geldınız anlamadım cok mu ustune gıttın acaba ???benım ozel msj hakkım yok msn yazarsan ordan konusuruz..mutlu olamanı dılerım ınsallah....

miniğim üzüldüm ama her işte bi hayır vardır. inşallah daha güzel günler seni bekler. ama aynı yerde çalışmak ve sürekli görme ihtimali olması çok zor gerçekten.
artık sende üstüne düşme. görmezden gel. şu da var görmezden geldikte ne oldu üstüne düştükte ne oldu hiçbirşey farketmiyor. gerçekten zorlamayla olmuyor.
birşeyin sonucu belliyse neyaparsan yap değişmiyor. sadece yolu değiştirmiş oluyoruz en azından benim için bu geçerli.
inşallah bu sürec çabuk geçsin ve sen çok mutlu ol canım. burdaki herkes seni çok iyi anlıyor.

evet az önce herşey kesinleşti.
ufak bir tartışma herşeyi bitirdi.
artık yollarımız ayrı. önceki ayrılıklar gibi değil bu gözlerinde gördüm herşeyi.
biz bittik,aşk bitti.
destekleriniz için teşekkürler. nasıl toparlanırım bilmiyorum ama zaman çözer sanırım.
gitti o çok sevdiğim adam gitti ve yoluma , önüme bakmamı söyledi.
artık yok. hiç bir zaman olmayacak.
kalbim bi mengenede sanki ,etlerimi koparıyorlar.
canımın acısını tarif bile edemem.
keşke çantamı alıp gidebilsem.
dualarım iş bulmak yönünde. işimi bulup gitmek. aıdnı duymamak,yüzünü görmemek,sesini işitmemek.
bu kadarını hakediyorumdur inşallah.
bitti bütün falcıların büyük aşk dediği, senden asla vazgecemez dedikleri adam karşıma geçti ve tesellini beni kırdığın,aşağıladığın
siyasi partinde ara ben yokum dedi. sen herşeyi bitirmişsin zaten dedi. benim bişi sölememe gerek yok dedi ve gitti. yoluma devam mı edeyim dedim evet dedi. kalktı gitme dedim gidersen şimdi bir daha beni bulamazsın. gitti.
bu aşk için çok başınızı ağrıttım. sabırla dinlediniz,hiç biriniz bi kere tek kelime etmediniz yeter diye.
hepinize çok teşekkürler.
isyanım yok hayırlısı buymuş ama nasıl kaldırırım,nasıl iflah olurum bilmiyorum.

üzülme diyemiycem cnm..
neticede canı yanan sensin..
çok zor unutuluyor yaşananlar,
6 ay oldu biteli..
hala aklımda,beynimde,ama onlar bizim gibi değil..
benimki başkasıyla sözlenmiş bile
geride bana kalan ne oldu peki;
boş umutlar,yalan sevgi,acıyan kalp,yok olan hayaller..
hatıralar bile bana kalmadı,artık o hatıralarında başkasıyla..
dicem o ki,çok sevdiğim adam başkasının kollarında,senin acının 2 katını yaşadım,
ama hala nefes alıyorum,kısmende olsa unuttum,kendini zamana bırak,geçmez deme,
geçiyor emin ol....

minik teselli etmez belki biliyorum sana boş umut vermekte değil amacım ama biliyormusun astrolojiye göre bugün ay tutulması ar senin burcunu bilmiyorum ama bazen böyle gerilimler yaşanabilir. lütfen üstüne gitme bir kaç gün sessiz kal ve bekle

Uzulme minik, gercekten uzulme. Ne yasadiginizi bilmiyorum, ama suan iki tarafta cok yorgun ve anladigim kadariyla fazla hassas ve alingan. Buda isleri biraz yokusa suruyor. Sorun ne ise halledilmis gibi gozukmuyor ve ne oldugunu bilmiyorum, ama halledilmeden tekrar iliskiye baslanildiginda ayni sonla karsilasiyor insan maalesef.

Eysan'in soyledigi gibi "Bazi asklar vardir intikamla beslenirler, bazi asklar vardir ayrilikla guclenirler, bazi asklar vardir gozyasiyla buyurler.."

arkadaslar kadıkoy angels ta burcu ne zamanlar oluyor? ıyı bakıyormu bırde onu denıcem ondan sonrada alıp basımı gıdıcem

Off ya Okurken fena oldum gerçekten yüreğim sıkıştı resmen ALLAH tan hakkında hayırlısı olsun BU bir sınavsa eğer Çabuk geçsin bitsin ... İnsanın sevdiği halde bir türlü beraber olamadığı Kişiyi sürekli etrafında görmeside çok zorlaştırıyor herşeyi

ben acısını göze aldım. her gün görmesem sesini duymasam elimi uzattıgımda dokunucak kadar yakın olmasa.
bu bir sınavsa eğer ben sınırlarımı aştım. acıya dayanacak gücüm kalmadı, beni bu kadar üzen adamıda geri isteiyorum.
dayanacak güç ve onu bir daha görmeyeceğim ortam istiyorum. onu hatırlatmayan bi yerde çalışmak istiyorum.
bu ayrılığı hiç bi falcı bilemedi. içinizden belkide barışırsınız diyorsunuz ama o kadar canımı yaktı ki sevgimin masumiyeti kalmadı.
dönmesini istemmiyorum, dönecek mi diye paranoyak gibi falcı falcı gezmeyeceğim.
herşeye inat yaşamaya devam edeceğim, hayatımı baştan kuracağım.
ne zaman yaparım bilmiyorum. şimdi acı çekme zamanı.
egom nasılda tatmin olmuştu her falda senin için ölüyo diye çıktığında. sanki ondan duymuş gibi sevinmiştim.
halbuki hayat zaten yeterince zor benim için ,birde sevdiğin zorlaştırınca.
velhasıl kelam fal sayfası kapandı.
çıkmadı bende işte . Elanit teyzenin dediği gibi o benim kaderim değilmiş.
Bir mucize lazım söylediklerinin olması için , işin garibi hayatımda bir mucize olacaksa aşk konusunda olmasın.
kariyerimde olsun. ben yaşamak gibi sevdim onu, şimdide ölür gibi unutucağım.
teselli cümlelerine inanın gerek yok. ayrılığı kabullendim.
benim için dua edin Allah dayanıcak güç ve sabır versin.
Birde sizlerin güzel haberlerini.
İnsan kendi mutlu olamıyorsa, başkalarının, yakınalrının ve hiç tanımadığı insanların mutluluk haberleriyle mutlu olmayı bilmeli.
İşte böyle.

Ayni kiside saplantili bir sekilde kalmak cok yersiz zaten. Benim falim bu saatten sonra cikarmi bilmiyorum, cikarsa hayretler icinde kalicagim kesin. Etrafima bakiniyorum, kalbim baskalarina acik, beni sasirticek ve ilgimi cekicek birisi cikarsa.. gidene bye bye gelene hay hay :103:

bunların geçici bi durum olduğuna inanıyorum canım, bırakma kendini olur mu??

AMİNNN..

"Bir şeyin yokluğu size acı veriyorsa, varlığı sizi öldürebilir". ----- Bu sözü gördüm ve paylaşmak istedim

Son düzenleme:

Herşeyin hayırlısı olsun ve allah güç sabır versin canım ...

bunu yapabilecek yaşta değilim ya da bunu yapabilecek bi ilişki yaşamadım
14 ay boyunca her anımdaydı o.
zaten zor insanlara ısınan bir tipim. onu unutmadanda kimseyi sokmam hayatıma
büyük ilişkilerin bitiminden hemen sonra başlayan ilişkiler çelişkidir bana göre.
madem yarın başlayabiliyorum aylarca neden sabredip,kendimi üzdüm hırpaladım.
bu benim düşüncem tabi ki
bunların geçici bi durum olduğuna inanıyorum canım, bırakma kendini olur mu??
kalıcı bu sefer kalıcı. kendimi bırakmıcam tabi ki. hele ki o acı cektiğimi göremeyecek.
bu sefer geri dönülmez bir yola girdiğini farkedecek bir kaç güne dönmek istese bile cok geç olacak ki isteyeceğini sanmıyorum
AMİNNN..

"Bir şeyin yokluğu size acı veriyorsa, varlığı sizi öldürebilir". ----- Bu sözü gördüm ve paylaşmak istedim
varlığı hayat veriyordu, yoklugunda öleceğim. ama tekrar dirilmem için ölmem gerekiyor.

Resmi adı Elmira olmasa idi eft yaparken ortaya çıkardı. İran asıllı olduğu için ismi çok normal.

ayy ne kadar tuhaf şeyler değilmi? bende bugün çiğdeme baktırdım bildi çoğu şeyi gelecekle ilgili çok şey söylemedi iş bulacağmı 5 vakit içersinde olduğum kişiyle evlilik olabilir ancak şuan görünmüor yavaş ilerliyor dedi .kadıköyde yaşadığını falan bildi.dur bakalım neler çıkacak kısmet herşey gönlümüzce olsun yinede :)

kızlar arkadasımın dünkü tecrübesinden sonra bugün mercana baktırmak istiorum zira benimde hersey tepetaklak oldu yorumlarınızı alabilirmiyim??

kızlar arkadasımın dünkü tecrübesinden sonra bugün mercana baktırmak istiorum zira benimde hersey tepetaklak oldu yorumlarınızı alabilirmiyim??

hala hala fal diyosun :)
kafanı kırıcam he . ya oda umutlarını yeşertirse ?
rahat dur baktırma
hoş para olsa bende hemen baktırırdım sanırım
dönmicek ,sevmiyo demesi için

yahu o kızada elanit ve elmira olumlu sölemişti mercan inanılmaz olumsuz konusmus suan manyak oldugumu düşünüorum içten içe olumsuzlugumu bilip bunu duymak için 100 lira vermeyi göze almak :S ciddi beyin hücrelerim azalıo günden güne:S yorum yapın nolur baktıran kızlar ona göre bayılcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…