İstanbul'da Fal - Falcılar

Gözünüz aydın, zaman zaman aşk falan gibi konular ön plana çıksa da hiç bir şey sağlıktan önemli değil bence. Umarım tedavi sürecini de rahatlıkla atlatır annen.

önemli olan gecmişi bilebilmesi yada su an içinde bulundugum durum degıl pek..yakın gelecekle alakalı tahmınler önemli diye düşünüyorum..buna da 6.his diyolar sanırım..6.hissi kuvvetli falcılar aranıyor!

cok gecmıs olsun; ınsallah annecıgın en kısa zamanda saglıgına kavusur.

ben gitmedim ancak giden bir arkadaşım var. çok fena alakasız olur olmadık şeyler söylemiş, yani öyle böyle saçmalamamış. bir de onun bakırköy'deki fal cafelerdeki ünü pek iyi değil diye hatırlıyorum. biraz şarlatanlıktan yana biriymiş. duyumlarım bunlar.

6. hissi kuvvetli olanı arıyorsan face de tarot kahini yazman yeterli.

öylemii hiç duymamıştım 2 kez gittim 2kezde arkadaşım gitmişti dua ile bakıyordu ilginç fal bakışı var.bakalım

peki lav cafede ki halil çiğdem nasıl bilginiz varm_?

öylemii hiç duymamıştım 2 kez gittim 2kezde arkadaşım gitmişti dua ile bakıyordu ilginç fal bakışı var.bakalım

peki lav cafede ki halil çiğdem nasıl bilginiz varm_?

çiğdeme 2 yıl önce baktırmıştım, yok çıkmadı. halil'e geçen haftasonu baktırdım fena değildi. gidilebilir. ya evet azad'ın kötü bir şeyler yaptığını duymuştum müşterileri için, kötü dua mı ne yalan olmasın şimdi, hatta başka bir cafedeki falcı söylemişti eskiden aynı yerde çalışıyorlarmış. arkadaşa da yapmış o tarz bir şey sonra da söylemiş ben kötü enerjimi size aktarmazsam ben nasıl enerji alırım gibi, aman saçma sapan şeylerdi yani duyduğum. ben baktırmadım ama hoşlanmadım da gerek yok hiç.

bi halt yedim calıstıgım yerden bi kadına tavsiyeyle elmira ve elanite baktırmıstım... 2side aynı seyi demiş mutlu olmustu yalnız mercan seyhana baktırmıs o tam tersi bi sonuc cizmiş hemde gecmişi ve suanı sektirmeden diğerleri gibi bilerek aksam beni aradı pişman oldum artık kimseye vesile olmucam:S acaba bendemi mercana baktırsam demeden edemedim:S

canim elanitle mercan bana ayni seyleri söylediler zamanlar bile ayniydi ....tutarmi bilemem tabi daha var

canim elanitle mercan bana ayni seyleri söylediler zamanlar bile ayniydi ....tutarmi bilemem tabi daha var

valla aksam aradı kadın üzüldüm kafası karısmıs mercan acaip olumsuz konusmus elmira ve elanite oda benle baktırmıstı banada 2 si aynı seyi söledi acaba mercan banadamı farklı konusur merak ettim dielimki farklı konustu al basına belayı hangisi olcak sora onu düşün... bi daha aracı olmucam valla hem maddi hem manevi cöküm yasıoruz...

bende aynen kimseyi hic kimseyi tavsiye etmiyorum ...dayanan durumu zamana biraksin ...en güzeli bu cünkü ....bendede elmira farkli bi sonuc verdi ...ama mercanla elanit parallel konustular

benim kafam karıstı deneyenler yazabilirmi elanit mercan ve elmirayı karsılastırsalar bende ona göre deniycem 100 liraymıs cok valla söle yorumlar gelsinde ona göre denenebilirmi baksak:S

sevgili larox; ben ucune de baktırdım.

Benim ayrılık yasayacagımı bir tek Mercan bilmişti. Hatta bu ayrılıgı engelleyebılır mıyız dıye bakalım demıstı ama yok bu ayrılıgı engellemen ımkansız hıc gorusmeyecegınız bır ayrılık yasayacaksınız demmıstı. Ama onun dısında mesela nişan, evlilik konusunda aynı kişiyi ve aynı tarihi verdiler üçüde, hatta birebir aynı seyı soyledıler.

benim kafam karıstı deneyenler yazabilirmi elanit mercan ve elmirayı karsılastırsalar bende ona göre deniycem 100 liraymıs cok valla söle yorumlar gelsinde ona göre denenebilirmi baksak:S

Kısa bi ayrılık mı ? Uzun mu bilmem.
Merak eden bi kç arkadaş olmuş onun için yazıyorum.
Biz ayrıldık!
Konuşmuyoruz,bribirimizin yüzüne dahi bakmıyoruz.
Hatta bazen es kaza denk geldiğimizde bana düşman gibi bakıyor.
Ne mesajlarım, ne aramalarım cevap buluyor.
Minik'in aşk hikayesi bitti gibi gözüküyor !

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba soğanlıktaki emine hanımın telini verebilirmisiniz rica etsem

arkadaşlar istanbulda bildiğiniz kurşun döken bildiğiniz var mı :? soğanlıkta emine hanımdan bahsediliyor ama ulaşamadım numarasına bilen var mı ?

Ço üzüldüm minik neden böyle oldu düzelir insalllh yani geçiçi bir durumdur umarım

Ço üzüldüm minik neden böyle oldu düzelir insalllh yani geçiçi bir durumdur umarım

aşk bazen herşeye yetmiyor , ne kadar güçlü olursa olsun ..
düzelmesini istiyor muyum bilmiyorum. tek istediğim bana düşman gibi bakmasın.
ona bugüne kadar hiç zararım olmadı,cok sevmek ve iyiliğini düşünmekten başka.
gel - gitler benide yordu, olmuyorsa zorlamamak gerek ya ben cok zorladım sanırım.
Onun dediği doğruydu biz geçinemiyoruz.
Dünden beri aklımda dolaşıp duran düşünce sevmeyi bildiğin gibi unutmayıda bil oldu.
Ama elime geçense ağlamaktan şişmiş gözler. Çevreye farkettirmemek için sahte gülüşler.
Arada aklıma esiyor hadi fal baktır diyorum, sonrada fallarda çok sevdiği çıkıyordu,yaşam gibi seviyordu beni
ama beni yaşarken cenaze gibi dolaştıran bir adam nasıl yaşam kadar sevebilir ki diyorum.
vazgeçiyorum.
umut işkenceyi uzatırmış 1,5 ay barışmak için bekledim barıştık ve 2 haftada nakavt olduk.
tekrar bir araya gelsek ne olucak ?
Ha şuda var , asla bir araya gelmem demiyorum zira o yalan olur. Sadece artık içimde ki aşkın kalbimi terk etmesini istiyorum.
Yorgun,umutsuz ve mutsuzum. Gözlerimin ışığı kayboldu.
Bu tavırlarını hak edecek bir şey yapmadım çünkü.
Hala telefonlarımı açmıyor halbu ki tek söyliyeceğim bana öyle bakma , hiç bakmamasına razıyım. Görmezden gelsin beni yok saysın ama düşman gibi bakmasın.
Hakkımızda da herşeyin hayırlısı olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…