Evettt yine cikan bir fal haberiyle tekrar karsinizdayimm efendimmm..
Elmira, Elanit ve (Emine abla kismen) annemin sagligi ile ilgili konuyu bildiler. Yuregimiz agzimizda sonuclari bekledik bi haftadir ve sukurler olsun ki sonuclar temiz cikti ve herhangi bir tedavi ihtiyaci bile kalmadan.
Bundan sonraki surec dedikleri gibi biraz uzun surucek, ama en azindan icimiz rahat olarak.
Evettt yine cikan bir fal haberiyle tekrar karsinizdayimm efendimmm..
Elmira, Elanit ve (Emine abla kismen) annemin sagligi ile ilgili konuyu bildiler. Yuregimiz agzimizda sonuclari bekledik bi haftadir ve sukurler olsun ki sonuclar temiz cikti ve herhangi bir tedavi ihtiyaci bile kalmadan.
Bundan sonraki surec dedikleri gibi biraz uzun surucek, ama en azindan icimiz rahat olarak.
arkadaşlar tam 11 de çıkmış amaaa:)...10:58 değil..11:01 değil...tam 11:00 yanii...heee heeee:)
walla bana ve arkadaşıma 2kez baktı ikimizide hatırlamadı aynı şeyleri söyledi gelecekle ilgili olanlarıda.gelecekle ilgili tarih verdi bekleyip görücem 20 temmuz dedi.oan geçmiş herşeyi biliyor .ben çok falcı bildiğim için emin ol buçok iyi denemelisin.bakırköy kilisenin arka sokağındaki falcılar sırasında .göreceksin zaten 25 tl bakıyor.inşallah sende memnun kalırsın.
başka giden varmı azad a varsa yorum alalım gelecekle ilgili bakalım
önemli olan gecmişi bilebilmesi yada su an içinde bulundugum durum degıl pek..yakın gelecekle alakalı tahmınler önemli diye düşünüyorum..buna da 6.his diyolar sanırım..6.hissi kuvvetli falcılar aranıyor!
ben gitmedim ancak giden bir arkadaşım var. çok fena alakasız olur olmadık şeyler söylemiş, yani öyle böyle saçmalamamış. bir de onun bakırköy'deki fal cafelerdeki ünü pek iyi değil diye hatırlıyorum. biraz şarlatanlıktan yana biriymiş. duyumlarım bunlar.
öylemii hiç duymamıştım 2 kez gittim 2kezde arkadaşım gitmişti dua ile bakıyordu ilginç fal bakışı var.bakalım
peki lav cafede ki halil çiğdem nasıl bilginiz varm_?
bi halt yedim calıstıgım yerden bi kadına tavsiyeyle elmira ve elanite baktırmıstım... 2side aynı seyi demiş mutlu olmustu yalnız mercan seyhana baktırmıs o tam tersi bi sonuc cizmiş hemde gecmişi ve suanı sektirmeden diğerleri gibi bilerek aksam beni aradı pişman oldum artık kimseye vesile olmucam:S acaba bendemi mercana baktırsam demeden edemedim:S
canim elanitle mercan bana ayni seyleri söylediler zamanlar bile ayniydi ....tutarmi bilemem tabi daha var
valla aksam aradı kadın üzüldüm kafası karısmıs mercan acaip olumsuz konusmus elmira ve elanite oda benle baktırmıstı banada 2 si aynı seyi söledi acaba mercan banadamı farklı konusur merak ettim dielimki farklı konustu al basına belayı hangisi olcak sora onu düşün... bi daha aracı olmucam valla hem maddi hem manevi cöküm yasıoruz...
benim kafam karıstı deneyenler yazabilirmi elanit mercan ve elmirayı karsılastırsalar bende ona göre deniycem 100 liraymıs cok valla söle yorumlar gelsinde ona göre denenebilirmi baksak:S
Arkadaslar burdan ozel mesaj atamiorm malum yeni uyeymm buraya direk yazsam olur mu ko acabaa?? Site kurallarna aykrdr fln?? Bde soyldgm abla 35 40 yaslarnda teyze saylmaz ynii:) sz bna e maillrnzi vrn ordan atym istrsnz bde sakin intrnettn aldgnzi soylemeyn seda soyledi dersiniz kzar yoksa nazan ablaa
Kısa bi ayrılık mı ? Uzun mu bilmem.
Merak eden bi kç arkadaş olmuş onun için yazıyorum.
Biz ayrıldık!
Konuşmuyoruz,bribirimizin yüzüne dahi bakmıyoruz.
Hatta bazen es kaza denk geldiğimizde bana düşman gibi bakıyor.
Ne mesajlarım, ne aramalarım cevap buluyor.
Minik'in aşk hikayesi bitti gibi gözüküyor !
Ço üzüldüm minik neden böyle oldu düzelir insalllh yani geçiçi bir durumdur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?