İstanbul'da Fal - Falcılar

teşekkür ederim kızlar darısı başınıza, umutlarımın tükendiği anda beklenmedik şekilde oluyor ve inanılmaz heyecanlıyım :)) darısı başınıza inşallah,
barışmadık henüz ama içim umutla doldu :))))

Ne yapıyorduk gene don sallayalım diyeceğim ama beni kaba buluyorsunuz

:92:

Ben şahsen hiç de kaba bulmuyorum,bir söz vardır dogru söyleyeni 9 köyden kovarlaryanlız burda muhtar sen oluyodun galibaa

Bu arada Burcunun falı cıktı dıyebılırız 1 hafta ıcerısınde sana gelıcek dedıgı kısi faldan 2 gün sonra aradı
Diğer aşamaları bekliyorum....

her şey çok güzel olsun inşallah :) kimlere baktırmıştın?

ummadıgın anda her şey istedıgın gıbı olmus sevındım senın adına

Sevgili fal dostları:)

Elmira'nın dediği en güzel şeyin gerçekleşmesine ilişkin verdiği tarihe 16 gün kaldı. Ama ortada hiç ümit ışığı yok
Sizce gerçekten zamana takılmayayım mı, yoksa son zamanlarda Elmira'nın falı çıkmadı diyenlere bakıp ümit beslemeyi bırakayım mı?
Ya da bu sefer yüzyüze baktırmayı mı deneyeyim? Telefonla pek içime sinmemişti çünkü. Zaten hem maaşın yatmasına, hem de Elmira'nın verdiği sürenin dolmasına kalan süre aynı... Sizce değer mi tekrar baktırmaya? Özellikle birden fazla baktıranlardan yardım bekliyorum.

Mesela Olgu'ya 3 kere gittim. 1. ve 3. çok benzerdi. 2. falı biraz umutsuzdu. Yani iki iyi arası bi kötü.. tost yaptı sağolsun. Burcu'ya da 2 kere gittim. Ama onlar cüzdanı pek zedelemiyor da, Elanit ve Elmira'da bir kerede kalmıştım.

Hadi fikir verin, gideyim mi yüzyüze baktırmaya?:44:

Aaaa bu arada geçen gün Maltepe'de size daha önce bu forumda sorduğum ama sanırım kimsenin bir fikre sahip olmadığı şahsa geçen gün gittik arkadaşlarla... Ben pek memnun kalmadım. Geçmişle ilgili bazı şeyleri bildi ama mevcut durum ve gelecekle ilgili Elmira, Olgu ve Elanit'in söylediklerinin tersini söyledi. Yani çok beğenseydim tavsiye edecektim. Ama şimdilik etmiyorum. Bir de erkek falcılarla benim frekansım tutmuyor galiba yaaa

Bence bekle bu surenın gecmesını yazık okadar para vermısısn en azında sonucu bekle ondan sonra cok ıstersen ba ktırısın ıstedgın falcıya

güzel haberi duyunca, eski mesajlarını okudumda biraz çok uzun zaman olmuş , sevindim adına çok:86:

devamı da gelir inşallah

ne güzel bir haber çok sevindim,maşallah,devamı gelsin dilerim ki...

Merhaba. Ben fala çok ilgiliyim . Sürekli oalrak taksim cafe majestikteki Neriman Hanım'a giderdim. Falları kesinlikle çıkıyor. Ama artık onu orda hiç bulamıyorum. Hep gelecek diyorlar ama bir türlü gelmedi. En son yine taksimde adını hatırlamadığım bi yerde bi bayana baktırmıştım. Verdiği süre hala dolmadı ama şuana kadar çıktı dediğim bir şey yok. Ben de öneri bekliyorum.

Selam,

Majestic cafeye bende gittim..Nihal adında şişman bır bayana baktırmıştım, oranın iyisi diye..ilk gittigimde söyledıklerı çıktı (o an ihmal bile vermedıgım, moralımın bozulmasına sebep olmuştu). 2.kez gittiğimde ise bilemedi..Taksim zade cafe'de Armagan hanım a baktırdım, içinde bulundugunuz durumu bire bir sıralıyor, gelecekle ilgili söyledıkleri ise zaman gosterecek ama ihtimal vermıyorum sadece şu anki durumu biliyor diğer falcılar gıbı..Cafe pen Yeter hanımda oyle, gidince içinde bulundugum durumları biliyorlar ama gelecek tutmuyo yada zamana bırakıp görmek gerek!!
Bende cok fal baktırdım, hangı bırının adını yazayım..o kadar cok baktırdım ki, var olan ilişkim için, Biri "Haziran'da sen bırakacaksın çocugu, sen istemeyeceksın dedi" ben 2 ay önce böyle bır durumu kabullenemezdim, ben hele ki zor bırakanlardanım...şaşırmıştım o zamanlar!!! Şimdi düşünüyorum hangi falcı demişti bunu diye, çıkaramıyorum..Gerçektende ben bitirdim ilişkiyi hemde bu ayda ve dönmek istemiyorum...
Çok fazla fal baktırmamak gerek, ınsanın kafası karısıyo, kim ne demişti diye, yada bir kagıta not almak gerekıyor :)
Burdan takip ettıgım kadarıyla, Kadıkoy Olgu ve Yeşilköy Gül'ü merak ediyorum...Ama hemen gitmeliyim diye düşünmüyorum..Aklıma eserse birgun çıkıp gideceğim.. :)
Fazla düşünmemek lazım, iş olacagına varır, Allah hayırlısını nasip etsinde, fal bahane :))))

Genelde hep , ilk falda dedikleri çıktı 2. , 3. gidişimde bilemedi gibi dönüşler var, bana da böyle oluyor sanki , acaba bunun da bi nedeni var mıdır??:44:

cok sevındım darısı basımıza ınsallah

merhaba arkadaşlar

bakırköyde aşkım kafede emir azad muhakkak deneyin .2 kez gittim beni hatırlamadı ikisindede aynı şeyleri söyledi.sonrasında herşeyi bildi çok yoğun oluyor perşembe orda değil gün içindede 12 gibi orda oluyor.kesinlikle memnun kalcaksınız

bu cafe bakırköyün neresinde tarif edermisin? geçenlerde biri daha dediydi azad diye aynı kişimi acaba? durumu mu iyi biliyor gelecekle ilgili tutturdumu senin daha önce baktırdığında ?

bu cafe bakırköyün neresinde tarif edermisin? geçenlerde biri daha dediydi azad diye aynı kişimi acaba? durumu mu iyi biliyor gelecekle ilgili tutturdumu senin daha önce baktırdığında ?

walla bana ve arkadaşıma 2kez baktı ikimizide hatırlamadı aynı şeyleri söyledi gelecekle ilgili olanlarıda.gelecekle ilgili tarih verdi bekleyip görücem 20 temmuz dedi.oan geçmiş herşeyi biliyor .ben çok falcı bildiğim için emin ol buçok iyi denemelisin.bakırköy kilisenin arka sokağındaki falcılar sırasında .göreceksin zaten 25 tl bakıyor.inşallah sende memnun kalırsın.

başka giden varmı azad a varsa yorum alalım gelecekle ilgili bakalım

Evettt yine cikan bir fal haberiyle tekrar karsinizdayimm efendimmm..

Elmira, Elanit ve (Emine abla kismen) annemin sagligi ile ilgili konuyu bildiler. Yuregimiz agzimizda sonuclari bekledik bi haftadir ve sukurler olsun ki sonuclar temiz cikti ve herhangi bir tedavi ihtiyaci bile kalmadan.

Bundan sonraki surec dedikleri gibi biraz uzun surucek, ama en azindan icimiz rahat olarak.

Son düzenleme:

Sağol Balböcük ,fırsat bulur gidersem yorumlarım :97:önemli olan zaten geleceğe dair birşeyler söyleyebilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…