- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
- 66
Ne yapıyorduk gene don sallayalım diyeceğim ama beni kaba buluyorsunuz
:92:
teşekkür ederim kızlar darısı başınıza, umutlarımın tükendiği anda beklenmedik şekilde oluyor ve inanılmaz heyecanlıyım :)) darısı başınıza inşallah,
barışmadık henüz ama içim umutla doldu :))))
bugün görüşüyoruzz :) o kadar aradan sonra ilk defa üstelik kendi geldi, istedi. elmira ve elanit'in dediği gibi, elanitin tarihi henüz dolmadan.. elmiranın tarihi geçti ama sonuç ve gidişat anlattığı gibi gelişiyor kızlar
Sevgili fal dostları:)
Elmira'nın dediği en güzel şeyin gerçekleşmesine ilişkin verdiği tarihe 16 gün kaldı. Ama ortada hiç ümit ışığı yok
Sizce gerçekten zamana takılmayayım mı, yoksa son zamanlarda Elmira'nın falı çıkmadı diyenlere bakıp ümit beslemeyi bırakayım mı?
Ya da bu sefer yüzyüze baktırmayı mı deneyeyim? Telefonla pek içime sinmemişti çünkü. Zaten hem maaşın yatmasına, hem de Elmira'nın verdiği sürenin dolmasına kalan süre aynı... Sizce değer mi tekrar baktırmaya? Özellikle birden fazla baktıranlardan yardım bekliyorum.
Mesela Olgu'ya 3 kere gittim. 1. ve 3. çok benzerdi. 2. falı biraz umutsuzdu. Yani iki iyi arası bi kötü.. tost yaptı sağolsun. Burcu'ya da 2 kere gittim. Ama onlar cüzdanı pek zedelemiyor da, Elanit ve Elmira'da bir kerede kalmıştım.
Hadi fikir verin, gideyim mi yüzyüze baktırmaya?:44:
teşekkür ederim kızlar darısı başınıza, umutlarımın tükendiği anda beklenmedik şekilde oluyor ve inanılmaz heyecanlıyım :)) darısı başınıza inşallah,
barışmadık henüz ama içim umutla doldu :))))
Bence bekle bu surenın gecmesını yazık okadar para vermısısn en azında sonucu bekle ondan sonra cok ıstersen ba ktırısın ıstedgın falcıya
bugün görüşüyoruzz :) o kadar aradan sonra ilk defa üstelik kendi geldi, istedi. elmira ve elanit'in dediği gibi, elanitin tarihi henüz dolmadan.. elmiranın tarihi geçti ama sonuç ve gidişat anlattığı gibi gelişiyor kızlar
Merhaba. Ben fala çok ilgiliyim . Sürekli oalrak taksim cafe majestikteki Neriman Hanım'a giderdim. Falları kesinlikle çıkıyor. Ama artık onu orda hiç bulamıyorum. Hep gelecek diyorlar ama bir türlü gelmedi. En son yine taksimde adını hatırlamadığım bi yerde bi bayana baktırmıştım. Verdiği süre hala dolmadı ama şuana kadar çıktı dediğim bir şey yok. Ben de öneri bekliyorum.
merhaba arkadaşlar
bakırköyde aşkım kafede emir azad muhakkak deneyin .2 kez gittim beni hatırlamadı ikisindede aynı şeyleri söyledi.sonrasında herşeyi bildi çok yoğun oluyor perşembe orda değil gün içindede 12 gibi orda oluyor.kesinlikle memnun kalcaksınız
bu cafe bakırköyün neresinde tarif edermisin? geçenlerde biri daha dediydi azad diye aynı kişimi acaba? durumu mu iyi biliyor gelecekle ilgili tutturdumu senin daha önce baktırdığında ?
walla bana ve arkadaşıma 2kez baktı ikimizide hatırlamadı aynı şeyleri söyledi gelecekle ilgili olanlarıda.gelecekle ilgili tarih verdi bekleyip görücem 20 temmuz dedi.oan geçmiş herşeyi biliyor .ben çok falcı bildiğim için emin ol buçok iyi denemelisin.bakırköy kilisenin arka sokağındaki falcılar sırasında .göreceksin zaten 25 tl bakıyor.inşallah sende memnun kalırsın.
başka giden varmı azad a varsa yorum alalım gelecekle ilgili bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?