yahu o kızada elanit ve elmira olumlu sölemişti mercan inanılmaz olumsuz konusmus suan manyak oldugumu düşünüorum içten içe olumsuzlugumu bilip bunu duymak için 100 lira vermeyi göze almak :S ciddi beyin hücrelerim azalıo günden güne:S yorum yapın nolur baktıran kızlar ona göre bayılcam
olumlu konuşcak ve baktırdıgınla kalıcaksın .
tebi burayı okuyosa olumsuz konusup seni mutlu edicek
minik olayları biliosun hala olumlu konuscak deme! nese yorumları beklioruz kızlar minik ve ben suan mercanı oylamaya sunduk bildiğini bilemediğini yazsanızda su garip larox elinde tuz kosmasa
arkadaslar kadıkoy angels ta burcu ne zamanlar oluyor? ıyı bakıyormu bırde onu denıcem ondan sonrada alıp basımı gıdıcem
kızlar çok klasik olacak ama bu falcılar geleceği biliyorlar ya hani
neden parayla bakıyorlar fala ?
evet çok klişe oldu ama neden gönüllü olarak bakmıyorlar geçimlerinide altılı ganyandan filan sanki tutturabilirler gibi geliyor.
Tabi tutturabilmeleri için atcilarkulubu.com sitesine atların ve falcıların üye olup orada yazıp cizmeleri lazım.
biosciens dün editör tabiki elmiraya fal baktırdıgından degil bakalım bu siteyi takip ediomu die yazdı o yazıyı ifadesinde zaten bunun oyun oldugu belliydi ama bu oyun bile bu sitedeki fanatikliğş anlamamıza yetti
ben elmirayı çok severdim hiçbir falı tutmadı bana ne iş ne aşk ne başka ama tek bi gün burda kötü bişey demedim hakkında nitekim 100 falım çıkmadığı için oturup da saymadım isimleri ama ne zamanki gecen burda iki arkadasın yasadıgı olay gibi bi olay da basıma geldi o zaman çok kızdım ona. ona anlattığım bişey bu forumun başka bi üyesi tarzfından bana karsı kullanıldı.
Siteye üye olurken "De'leri, da'ları, ki'leri ayrı yazın" diyorsunuz. Ama önce kendinizin ayrı yazmayı öğrenmeniz gerekiyor. Üstelik bir de editör olacaksınız. Alaylarla dolu yazılarınız da hiç hoş değil, yakışmıyor. Alay edecekseniz neden başlığın açılmasına izin verdiniz, başlık açıldıysa neden alaylı yazılar yazıyorsunuz? Madem editör olmuşsunuz. Başta kendinizin örnek olmanız gerekiyor. Üyeleri yasaklamadan önce bunu düşünün.
bunu yapabilecek yaşta değilim ya da bunu yapabilecek bi ilişki yaşamadım
14 ay boyunca her anımdaydı o.
zaten zor insanlara ısınan bir tipim. onu unutmadanda kimseyi sokmam hayatıma
büyük ilişkilerin bitiminden hemen sonra başlayan ilişkiler çelişkidir bana göre.
madem yarın başlayabiliyorum aylarca neden sabredip,kendimi üzdüm hırpaladım.
bu benim düşüncem tabi ki
evet kasındım mercana baktırdım sonuc: banada elmira ve elanitten farklı bi sonuc cızdi... olumsuz bi sonuc... moralimmi? sölememe gerek yok sanırım...
evet kasındım mercana baktırdım sonuc: banada elmira ve elanitten farklı bi sonuc cızdi... olumsuz bi sonuc... moralimmi? sölememe gerek yok sanırım...
valla avutur mu bilmem ama bana olmaz dediği bir şey ki ben olmamasını istiyordum, oldu. hatta %100 olmayacak demişti. ben anlamıyorum neden bu kadar iddialı konuştuklarını. kafana takıp enerjini düşürmemeye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?