İstanbul'da Fal - Falcılar

olumlu konuşcak ve baktırdıgınla kalıcaksın .
tebi burayı okuyosa olumsuz konusup seni mutlu edicek

olumlu konuşcak ve baktırdıgınla kalıcaksın .
tebi burayı okuyosa olumsuz konusup seni mutlu edicek

minik olayları biliosun hala olumlu konuscak deme! nese yorumları beklioruz kızlar minik ve ben suan mercanı oylamaya sunduk bildiğini bilemediğini yazsanızda su garip larox elinde tuz kosmasa

Kızlar dün mormorla la X KAFEYE RANA HANIMA gittik. çok beğendik. Aranızda baktıran oldumu ?
ve dedikleri çıktı mı ?

taksimde biletçi var sağ tarafta üst katta çok beğendim ama merak da ediyorum burdaki yorumları..
bende tafsiye üzerine gitmiştim :)

arkadaslar kadıkoy angels ta burcu ne zamanlar oluyor? ıyı bakıyormu bırde onu denıcem ondan sonrada alıp basımı gıdıcem

sanırım çarşamba ve cuma orada olmuyor, ben geçen cuma uğradım yoktu. iyi bakıyor mu, ben de hiç denemedim, ilk falı iyiymiş ama. ben de deneyebilirim, daha karar veremedim hangisine baktıracağıma :))

Siteye üye olurken "De'leri, da'ları, ki'leri ayrı yazın" diyorsunuz. Ama önce kendinizin ayrı yazmayı öğrenmeniz gerekiyor. Üstelik bir de editör olacaksınız. Alaylarla dolu yazılarınız da hiç hoş değil, yakışmıyor. Alay edecekseniz neden başlığın açılmasına izin verdiniz, başlık açıldıysa neden alaylı yazılar yazıyorsunuz? Madem editör olmuşsunuz. Başta kendinizin örnek olmanız gerekiyor. Üyeleri yasaklamadan önce bunu düşünün.

Siteyi takip etmiyordur, hakkında kötü şeyler yazıldığını okuyan arar haber verir bu kadar basit. İnsanlık vazifesi. Yazması takip ettiği anlamına gelmez.

Ben bir arkadaşın tavsiyesiyle bağcılarda şahmaran kahve evi diye bir yere gitmiştim.Kadın bayağı iyi bakkmıştı

Arkadaşlar, Rita diye bir bayandan bahsedilmiş, gecmiş sayfalarda..Nerede, ne kadara bakıyor? İletişim bilgilerini biliyor musunuz? Baktıran varsa yorumlarını alabilir miyim? Teşekkürler :))

Kesinlikle katiliyorum. Forumun guvenligini ve kalitesini arttirmakla gorevli editor arkadasimiz daha cok ortaligi geriyor. Ayrica bize yapilan saygisizlikta cabasi. Burda kimseye hesap vermek zorunda degiliz, hangi falciya inanip inanmayacagimiz konusunda. Basliktan anlasildigi uzere Istanbul'daki falcilari paylasiyoruz. Seytan taslama islemini ayri bi baslik altinda surdurebilirler, diger sehirdeki uye arkadaslarimizda faydalanir ha ne dersiniz

Katılıyorum sözlerine, her ilişkiden sonra yapılmıyor... Öyle derin ve ciddi ilişkiler bitince tek başına nefes alıp yenilenmek gerekiyor yoksa hemen başlayan ilişki de sorunlu oluyor.
Bende böyle bir durum yok çünkü yıllardır beklediğim adamla bir ilişki yaşamadım, aramızda bir şey olmadı ama olmasını bekledim, umudumun tamamen bittiği zaman tanıştığım ve beni çeken insana yöneldim. Yine de son birkaç gündür onu isteyip istemediğimi sorguluyorum, aramız bozuldu aramadı sormadı özlemedim mesela... En güzeli insanın kendisine yönelmesi, hayatım boyunca ne zaman kendime yöneldim, o zaman başaramadığım hiçbir şey olmadı. Elin nankör adamlarını düşünmeye ayırdığımız zamanı kendimize harcasak hayatta isteyip de yapamadığımız hiçir şey kalmamıştı! Fazla fedakarlık ve fazla sevip bağlanmak da iyi değil aslında. "Önce ben" demeyi bilemeyen "önce sen" diyen insanlarız biz, karşımızdaki da "önce sen" diyecek ki mükemmel bir beraberlik olabilsin, biz önce sen diyoruz karşımızdaki önce ben diyor, eee biz ne olacağız peki?
Bu ilişki sana zarar veriyorsa ben sevdiğini bildiğim halde (burada yazdıklarından) bu ayrılığı destekliyorum. Hastalıklı bir organı kangrene dönüşmüşse kesip atmak gerekir, yoksa iyileşir gibi göründüğü an iyileşti sanırsak tüm vücudu sarar ve öldürür.
Çok özel olmayacaksa, o adamın hayatına girdiğinde birini mi bırakıp sana geldi, yani senden hemen önce sana olan sevgisi nedenli terk ettiği biri var mıydı? Neden sordum çünkü eğer adam ah almışsa kuracağı hiçbir beraberlikten hayır gelmeyecek, ah almış biriyle olunca o uğursuzluk sana da bulaşır. Ben asla istemem bir adam benim için bir başkasını terk etsin çünkü sonrasında iyi gitmeyeceğini bilirim. Böyle bir şey varsa, bence gelip sürünse bile barışma ve kendi yoluna git. Çok zor olsa da ben eminim ki başarabilirsin. Üstelik dün ona onu yapan, emin ol yarın sana aynısını yapar, şu anda aşkından ölüyor olsa bile.... Sen belki de "öyle bir durum olmadı" diyeceksin o zaman son paragrafta yazdıklarımı ciddiye alma ama burada eminim benzeri durumda olan birileri vardır, sözüm onlara olsun o zaman. Biriyle tanıştığınızda ve aşık olacak gibiyseniz hayatında kimse olmadığından, sizin için birini bırakıp bırakmayacağından emin olun. Öyle başlayan her ilişki bir gün trajik biçimde bitmeye mahkumdur. Ben ne öyle biriyle beraber oldum ne de bir adam beni bırakıp başka biriyle oldu ama etrafımda ne kadar benzeri durumda ilişki varsa hepsi nihayetinde mahvoldu. Senin ilişkin de burdan okuduğum kadarı ile fazla iniş çıkışlı, iki gün iyiyse bir gün kötü, yani sanki dışardan birinin ahı bedduası var gibi çünkü öyle durumlarda böyle oluyor genelde, ondan sordum var mı böyle bir şey diye.

Son düzenleme:
evet kasındım mercana baktırdım sonuc: banada elmira ve elanitten farklı bi sonuc cızdi... olumsuz bi sonuc... moralimmi? sölememe gerek yok sanırım...

Flemanca ;
2.Paragrafı yok sayıyorum , benim için kimseyi terk etmedi, ah aldıgınıda sanmıyorum. ilk aşk benim çünkü. neyse .
bizim sorunumuz biz siyahla beyazdık karışamadık gri olamadık.
bi çok farklılığımız var, aşamadık. sevgi herşeyi aşar zannetim/k.
Olmadı.
Mesela o bu yasadıklarımıza sadece kızıyor , ben kahroluyorum.
Sonrası ne olur bilmem, varsa kaderimde olur.
Ama önüme bakma,kendimi dinleme zamanı.
Hakkımızda hayırlısı.

evet kasındım mercana baktırdım sonuc: banada elmira ve elanitten farklı bi sonuc cızdi... olumsuz bi sonuc... moralimmi? sölememe gerek yok sanırım...

valla avutur mu bilmem ama bana olmaz dediği bir şey ki ben olmamasını istiyordum, oldu. hatta %100 olmayacak demişti. ben anlamıyorum neden bu kadar iddialı konuştuklarını. kafana takıp enerjini düşürmemeye çalış.

cnm bana bu adamın sana dönmesi ölünün dirilmesi dedi son nokta.. tşk. ederim desteğiniz için ama... cok kötüyüm kasındım resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…