İstanbul'da Fal - Falcılar

bak hala falcı diyo
elanit teyzemi seviyom ben faclı cıkmasada , elmirayıda ..
ben herkeşi seviyom
benim adam dengesizse falcının sucu ne
bu arada müsaitsen ara falcı gibi sana danışcam

bak hala falcı diyo
elanit teyzemi seviyom ben faclı cıkmasada , elmirayıda ..
ben herkeşi seviyom
benim adam dengesizse falcının sucu ne
bu arada müsaitsen ara falcı gibi sana danışcam

birazdan arıyorum şuraya iki satır yazacam az bekle :)

Elanite fal baktırdım bugün 2.kez verdi gazı bana,beni bu gece uyku tutmaz seviyorum bu kadını :)

ilk falından çok daha güzel ve netti iş ve aşkla ilgili üç tarih verdi gün ve ay yazdım onları bi kenara çıkar veya çıkmaz paylaşıcam sizlerle,

çok net,tutarlı ve cuk diye herşeyi bilmesi beni çok etkiliyor,geleceğide gelecek günler gösterecek

cnm bana bu adamın sana dönmesi ölünün dirilmesi dedi son nokta.. tşk. ederim desteğiniz için ama... cok kötüyüm kasındım resmen..

canım üzme kendini altı üstü fal kimine çıkıyo kimine çıkmıyo seni biraz rahatlatmak isterim ben mercanı beğendim evet ama arkadaşımda çıkmadı söyledikleri kesinlikle evleneceksiniz demişti ama çocuk başkasyla evlendi çoktan o yüzden bozma moralini,sabırlı ol

umudumun tamamen bittiği zaman tanıştığım ve beni çeken insana yöneldim. Yine de son birkaç gündür onu isteyip istemediğimi sorguluyorum, aramız bozuldu aramadı sormadı özlemedim mesela...
Flamencacım hayatlarımız neden bu kadar paralel gidiyor anlamış değilim... İkimiz de Gül'e fal baktırıyoruz diye mi yoksa? Bu son anlattığın şeyi de bizzat yaşıyorum şu sıra... Anlatmıştım daha önce Gül hayatıma girecek insanı bildi diye... Evet o insan girdi hayatıma ama aynen sendeki durum oldu, biraz kopukluk yaşadık ve ben de soğudum...

Miniğim!!! Ah melek miniğim benim!!! Üzme kendini, gerçekten çok şaşırdım ne güzel, senden güzel haberler duymaya başlamıştık... Öyle gider diye düşünüyordum artık nasıl böyle tekrar kötüleşti herşey anlamıyorum... Gerçekten çok üzüldüm... Ama senin bana dediğin gibi bi yerden sonra zorlamamak gerekiyor... Ben senin o son görüşmemizdeki sözlerinden sonra bir karar verdim, vazgeçtim...
Hala üzülüyorum, hala özlüyorum... Her kırgınlığımdan sonra ona dönmek, ona sarılmak istiyorum... Ama nereye kadar? Bunun bir sonu yok, şimdi yine beraber olsa biliyorum yine sonumuz yok... Bi yerde vazgeçmek, hayatın bize sunacağı daha güzel şeylere kucak açmak gerekiyor belki... Oturup bekleyeceğiz unutmayı, tekrar sevmeyi, yaralarımızı sarmayı... Sen kendini işine ver, kendini kaybetme, kendinden vazgeçme, her zamanki güzel, bakımlı minik ol... En önemli şey sensin şu hayatta öyle düşün... Ve eski bir hocamın dediği gibi sana senden başka hayır yok. Sen güçlü bir kadınsın, gücünü göster herkese ve yıkılma... Ve şunu da düşün belki de hayırlısı buydu, ilerde daha büyük üzüntüler yaşamaman için herşey böyle gelişti belki...
Dualarım seninle, bu kötü dönemde Allah sana sabır ve kuvvet verecek...

cnm bana bu adamın sana dönmesi ölünün dirilmesi dedi son nokta.. tşk. ederim desteğiniz için ama... cok kötüyüm kasındım resmen..

bak şimdiii ...lafa bak!!falcılar böyle konuşunuca...kafalarına yumurta atmak istiyorum!!...kesin evlilik var derler...adam başka birisiyle evlenir...dönmez derler...adam tıpış tıpış döner!!

canım,bu bir fal.kendini buna göre üzme.etkilenmen gayet normal.ama fal yüzünden kendini kötü hissetme.

sevgili minik...üzme kendini diyeceğim...amaa bu aşamada üzülmemek mümkün olmuyor...o yüzden ...umarım herşey en yakın zamanda istediğin gibi olur diyeyim:)...galiba,senin dediğin gibi...sen öncelikle iş değişikliğini yaparsan..sanki..hayatın biraz düzene girecek:)...esas oğlanı hergün görmek zorunda kalmazsın..birlikte olsanız veya ayrı olsanız bile..bu mesafe sana her şekilde iyi gelir.umarım en yakın zamanda herşey senin istediğin gibi olur:)

bende eşimle siyahla beyaz gibi oldum sevgili olduğumuz zamanlarda bi ara kötü bi dönem yaşadık birbirimizi anlayamadık belki de ya da başka bir şey. Ayrıldık tam 8 ay... hiç arkama bakmadım fallar ayrılmazsınız küçük ayrılıklar olur vs vs demişti ilk başlarda olayın şokuyla kabullenemedim ama o tam olarak kopma taraftarı değildi bense bütün gemileri yakıp bütün ipleri kestim bitiş öyle değil böyle olur dedim bana ulaşamadı vs vs... inandığım hep şuydu her şeyden önce kendime ait bir hayatım arkadaşlarım ailem var en büyük tesellim bu iş değiştirdim ona odaklandım içimde ilk günler sabahlara kadar ağlayarak canımı yakan acı azaldı artık varlığı değil yokluğu alışkanlığa dönüştü ve bir gün bir bahane buldu yeniden çıkageldi... ama ne oldu biliyor musun o beni karşısında gayet iyi,güzel,canlı, keyif ve sevgi dolu gördü atlatmıştım belliydi güçlüydüm dedikleri kadar gördü ama benim gördüğüm manzara içler acısıydı... karşımda bitmiş bir adam vardı o günden sonra baya çabaladı yeniden hayatıma girebilmek için e bende seviyordum tabi ve evlendik hatta bebişimiz olucak... Tatlım çeken bilir bilirim ama sadece bırakma kendini iş bulman gerekiyorsa ara başka bir yere git iyice merak edecek çatlayacak bir de şimdi aynı işyerindesiniz görüyor falan nazını yapıyor bir de sebebi bilmiyorum ama bu aynı işyeri olayı benim bir arkadaşımın 9 aylık evliliğini bitirdi ( bende pek desteklemiyorum bu durumu ... İnan zaman o kadar işe yarıyor ki hiçbir şey yapmadan acın zamanla hafifleyecek önemli olan bundan en az şekilde yara alman... bence dönecek sana ama döndüğünde gördüğü şey beklediği gibi olmasın buna izin verme...

Sevgiyle Kal...

cümleleleriniz bana ne kadar iyi geliyor biliyor musunuz ?
evet dik duruyorum,gülüyorum.. ve hayata devam ediyorum.
benim yıkılma lüksüm yok zaten. hayat hiç bi zaman vermedi buna. hayatı bana baglı insanlar var.
bir kere onları yerle bir ettim , bir daha asla!
Sadece sevdiğim insanların gözünde ki gülüş için hayatta ve dimdik kalacağım ..
minik üzülüyor evet .. ama dağılmıyor ..

herşeyin hayırlısı .. umarım sağlıkla kucagına alırsın bebişini ..
hayatımı mahvetmeye niyetim yok , umarım işimi bulur ve uzaklaşırım ..
dün yerlerde sürünmüştüm , bugün gülen,bakımlı ve dik bi minik var karşısında ..
geceleri ağlarım ama gündüzleri ona göstermem o halimi ..
her aşk mutlu sonla bitecek diye bir kanun yok ki ..

destekleriniz çok çok teşekkürler

Flash Tv deki Emine AKKAYA nın tlf. numarasını bilen varsa özelden yada mümkünse burdan yazabilirler mi acaba.İstanbulda olmadığım için gidemiyorum.Birçok defa aramama rağmen de bağlanamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

hiç merak etme,gülün yanından mutsuz ayrılanı görmedim ben,vericek gazı yollıycak senı

ıletıyı bulamadım ama burdan yazayım...
dönmesi ölünün dirilmesi demiş ya hanii mercan ....
Mercan arkadasıma baktıgında da bu adam senın kaderın 1.5 yıla evlılık demıstı kı cocuk 2 gün sonra gercekten evleniyor ama baskasıyla...
bır baskasına da bu cocukla evlılık yok demıstı kı,o kısıde o cocukla 2 ay önce evlendı....
sonuc cok takılmamak lazım
burcu da bana sıyah gelınlık gordum bu cocukla evlılık olmaz dedı pekı dedım gectım...Falların hepsı cıksaydı sımdıye zaten yuzuk parmagımdaydı....

Ya evet daha önce de anlattıydın ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz, ikimiz de Gül'e gittiğimiz için değil bence, çünkü ikimiz de Gül'e gitmeden önce yaşadık aynı şeyleri, sadece aramızın bozulması ve soğumamız Gül'den sonra yaşanmış bir şey. Ama Gül böyle uzun süreli bir kopmadan bahsetmemişti, ara ara kopmalar olacak demişti, tarihler verdi ilki aynen dediği gibi çıktı tarihlerin, 2. tarihte birşey olmadı. Birkaç ay sonrası için söylediği şeyleri istediğime emin değilim. Belki bu şekilde kaderimizi biz yaratıyoruzdur, önümüzdeki kader yolunu bize söylüyorlar bu adamla devam edersen şu olacak şekilde ama devam edip etmemek elimizde, etmez ve o adamı istemezsek o noktada kader değişiyor olmalı... Belki de Gül'e yeniden gitmem lazım... İçimdeki isteksizliğin düzeleceğini de sanmıyorum, gerçekten soğudum hayatıma girmek üzere olan insandan.

hiç merak etme,gülün yanından mutsuz ayrılanı görmedim ben,vericek gazı yollıycak senı

Hiç öyle dediğin gibi olmuyor, sevdiğim ve 3 yıldır beklediğim adam için asla olmayacak, asla birlikte olamazsınız siz, sana bunu söyleyen falcılar da hep yalan söylemiş dedi. Bu mu mutlu haber şimdi? Herkesin durumu ne ise onu söylüyor bence. Sadece yeni tanıştığım insan için iyi şeyler söyledi, o da benim için çok önemli olmadığından Gül'ün yanından uçarak ayrılmadım yani. :))

dün kadndan sonra kendime gelemedim valla ne cok olumlusuna inanasım var nede olumsuzuna fal bnm için bitmiştir daha yeminliyim baktırmıcam ztn baktırcak kimsede kalmadı saolun desteğiniz için kızlar...

Çok sayfa olduğu için forumu geriden takip ediyorum. Nisan başından beri bütün sayfaları okudum. Elmira'yı savunmak için söylemiyorum ama dandik kelimesi kullanılan sadece Elmira oldu. Ben de Olgu'ya gittim, ne geçmiş ne gelecek, hiçbir şeyimi bilemedi. Ama dandik demedim, belki bana tutturamamış olabilir diye düşündüm. Sayfaların hiç birinde kimsenin özelini anlattığına da rastlamadım. Doğruya doğru konuşmak gerek. Haksızlık karşısında duramam.

Benim yazımdan alıntılamıssınız,düzeltme yapıyım....Dandik diyen ben değilim editör....Ben tüm falcılar çin konustum...Bu yagmurlugun bır oyunuydu sadece...Yoksa zaten dandik nesne ler için kullanılan bir kelime,insanlar için değil...

Özel anlatmaya gelince zaten sayfalardan bahsetmiyoruz,bire bir insanlardan duyduklarımızdan bahsediyoruz.....

Falcılar umurumda değil açıkcası,para karsılıgında hizmet veriyorlar...parasını verırsın hızmetı alırsın,olay kapanır...hiçbiri babamın oğlu değil onlara yapılan haksızlık ta umurumda değil...Yeterınce fal baktırdım,yeterınce para harcadım,hep ıyı nıyetlı olduklarını düşündüm ama kimse benim iyi niyetimi düşünmedi....Hep dönecek dediler,hep umut ektiler,Gül'e göre Ekim de evli olmalıyım hiç unutmam benı cıddeye al bunu bır kenara yaz 2011 Ekimde bununla evlısın demişti..Adam sırtını döndü gittii

Forumda herkes yeterınce aşk acısı çekiyor,herkes bir umut bekliyor...herkesın derdı kendıne bir de falcıların derdıyle ugrasamıcam şahsen ben

Haksızlık karsısında durmamaya devam edin...

dün kadndan sonra kendime gelemedim valla ne cok olumlusuna inanasım var nede olumsuzuna fal bnm için bitmiştir daha yeminliyim baktırmıcam ztn baktırcak kimsede kalmadı saolun desteğiniz için kızlar...

bu ruh haliyle fal baktırmak gerçekten çok sakıncalı.5 yıl evelsi, göz yaşı döktüğüm ve falcı falcı dolaştığım dönemden çok kısa bahsetmek istiyorum.ayrılmıştık ve tabii ruh halim yerlerdi geziniyordu.çook falcılara gittim.küçük bir umut ışığı duymak adına.söyledikleri olmadı..bir daha gittim..umutlandım...söyledikleri olmadı ve tabii gene gittim..bu süreçte,falcıdan çıkarken kendini iyi hissediyorsun...çünkü olumlu konuşuyor.zaman geçiyor ve olmayınaca gene dibe vuruyorsun.özetle..kendimi kandırdım ve kendime zarar verdim.birgün gene bir falcıdan çıktım ve artık miğde ve baş ağrısından duramaz haldeydim.orda ..bu gidişatın doğru olmadığını anladım.herkes bu anı farklı yaşar:).o saat'ten sonra, şunu anladım ki.falcıların söyledikleri ile hayatı ertelememek lazım.eveet,bazı süreçlerde üzgün ve mutsuz olabiliriz,ama falcılar ile hayatınızı askıya almayın.süreci,kendi başına haletmek daha doğru.çünkü kendi doğrularımız ile devam ediyoruz.o yüzden falcıların söyledikleri keyifli gelsin...ama kendinizi buna göre üzmenize değmez.tabii gene de herşey sizin istediğiniz gibi olsun:)

ne güzel anlatmışsınn...Şu bir yılda hayatımda adımımı atmıycağım cafelere gider oldum,bir güzel söz duymak uğruna...Hayatımda girmediğim Taksime, yolunda yürümekten korktuğum istiklale alıstım....Hatta bir gün gece saat 11 de capris cafe de hava kötüydu yagmur yagıyordu ben dısardakı masalarda arkadasımla fal sırası beklerken,ben buralarda ne arıyorum dıye aglamaya baslamıstım,bu kadar caresızmıyım dıye...

en güzeli bize sırtını dönüp giden adama takılmayıp,hayata kendimizi kaptırmak sanırım...Dünya dönüyor o adam olsada olmasada...

heyy..aklıma şimdi bir şarkı takıldı:)

DÜNYA DÖNÜYOR...SEN NE DERSEN DE....DÜNYA DÖNÜYOR...:):)

heyy..aklıma şimdi bir şarkı takıldı:)

DÜNYA DÖNÜYOR...SEN NE DERSEN DE....DÜNYA DÖNÜYOR...:):)

bak birde bu var bu da iyi motive ediyor:)))

Unutursun unutursun ,Zaman geçer avunursun....İsyan etsen de derinden,Hayat tutar ellerinden....Bir gün gelir unutursun

Candan Ercetin:)))Hayat tutar ellerınden güzel söz:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…