İstanbul'da Fal - Falcılar

İnci cafe'de Meliha diye bir bayana baktırmıştım..Fincana ve tarot bakıyor aynı anda..Meliha'da fena degıldi..Her şeyi bilmişti, hepsinden farkı sadece, bir tarih verdi, uzun dönem için..Zamanı daha cok cok var..zamanı gelıpte yaşarsam onu, vallahi helal olsun diyeceğim!

kızlar burda çok daha öncede sormuştum ama cevap veren olmamıştı. Tatlıses tvde gece 11de çıkan yılmaz çetinkaya veya günnur meriçboyu'yla alakalı bi bilgisi olan var mı? baktıran ya da arayan? bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim lütfen bi bilgi :44:

bu forumda hiç duymadık nieki:S

bir arkadaşım baktırmıştı günnur hanıma, hiç beğenmemişti. tavsiye etmemişti, yılmazıda bilmiorum..

bende yakın zamanda falcıya gitmek istiyorum ama kararsızım enson gidip memnun kaldığınız falcılar kimler arkadaşlar ?

ben dün güle gittim iyiydi,gelecekle ilgili bişey diyemem benim sürem var ama geçmişi en iyi elanit sonra gül biliyor.gelecekle ilgili de hiç ihtimal vermeme rağmen mercanın bir söylediği çıktı bana şimdilik.

bir arkadaşım baktırmıştı günnur hanıma, hiç beğenmemişti. tavsiye etmemişti, yılmazıda bilmiorum..

ara ara izliyorum arayanlar şaşırıyorlar hatta aramıştım böyle böyle demiştiniz oldu falan diye internettende baktım ama hiç yorum bulamadım bunlarla ilgili. Başka yorumu olan yokmuuu kızlar ??? teşekkür buarada yorumun için

arkadaşım bence bunlara hiç inanma,zodyak dye biri var hiçbir falı çıkmaz ama nasıl yapıyorsa televizyondan arayanların güya herşeyini biliyor,yok onlar da şok oluyor yok bilmem ne,bunlar inandırıcı değil,bir şekilde ayarlanmış tezgahlar bence...

Sembol nisantaşı baharın baktıgı fal çıkmadı
Boşanacaklar sana çektirdiklerini o da çekecek demişti üzerine bir de çocuk yaptıklarını ögrendim !!

zodyağa bide ünlülerin falcısı diyorlar teşekkür ederim sinsed dikkate alıcam uyarını. Ben profesyonel birine baktırmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok kimler bu işi ciddi anlamda yapıyor ücret konusunda bir sınırım yok ama yinede para tuzağına düşmek istemem sizin bildikleriniz varmı ??

valla ben ne bildiğimi bilmiyorum,o kadar baktırdım ki ben yıllardır,çok tek tük çıkan oldu.ama işte geçmişi ve günümüzü bilme anlamında elanit ve gülü beğendim.bir de medyum ketoya baktırmıştım o da kısa bakar,derdine bakar,tarihleri tam tutmaz ama sonuç olarak söyledikleri genelde çıkar.

Kızlar, Gül için bir şey diyemeyeceğim, ben pek bir şey anlamadım..Oturmamla kalkmam bir oldu..4 yada 5 dakika sürdü.. verdiğim para 30 tl (( geçtim karsına oturdum, tamam bildiği şeyler oldu, karşımdakının isimlerinin harflerini tek tek söyledi ve adı buldu, ayrısınız, evleneceksiniz, 1 kız 1 oğlun olacak dedi ..bu kadar..sonra ben soru sordum ona, her şey iyi olacak dedi, güven bana dedi..bitti! ( keşke diyorum, ben soru sormasaydımda, o konuşsaydı, böylesi daha iyi olurdu belki...o kadar yol ve 5 dakika oturup kalkmak, üstüne üstlük 1.5 saatte bekledim..herkese 10 dakika hatta ve daha uzun konusurken bana cok kısıtlıydı...
Ben artık falcılara gitmicem..Bir tanesi olumlu konusurken, diğeri olumsuz konusunca kafam karışıyo..napıcamı bilemiyorum, artık bu sayfayı kapatıyorum ben..Parayada yazık oluyo!!!Her şeyi zaman gösterir, Allah bilir..

ya allah aşkına gözünü para bürümüş onun. aslında acayip potansiyel var ama ne kdr çok fal o kdr çok para misyonu yapışmış üzerine. bir daha tövbe gitmem ona. en son geçen ctesi gittim ne zorum varsa, bir kız bir oğlan ahahha cidden komik hepimizin bir kızı bir oğlu olacak. yürüsün gitsin işine, dönecekmiş ne dönecek allasen. güven bana, neden? 5 dk sürdü sürmedi 30 tl ohh mis. yaşam koçu olmuş hanfendi. sana kaldıydı koçluk.

Belkide, ben soru sordugum ıcın fırsat vermedım kendısıne, bilemiyorum ama 1 soru 1 cevap gibi oldu memnun olan arkadaslarda var, ben olmadım değil ama anlayamadım yanii 1 soru sordum ve cevabımı alıp kalkmak zorunda kaldım bu üzücüydü!

Ben Gül'ü beğenenlerdenim... Ama sana hak veriyorum Gül çok kısa bakıyor... Ben ikinci gidişimde çok beğenmedim, dediğin gibi çok kısa baktı... Dedikleri çıkacak mı bilmem tabi, gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa yine gelip söyleyeceğim...
İlk baktığı fal sanırım daha uzun ve iyi oluyor... Bana ilk baktığında daha uzun bakmıştı çünkü ve dediklerini yaşadım...
Dediğiniz gibi o kadar beklemeye o paraya 5 dakika olması sinir bozucu hele benim gibi dünyanın yolunu teptiysen... Yinede ben Gül'ü severim, enerjisi iyi geliyor ama çok uzun aralıklarla giderim... O da bu sefer de dedikleri çıkarsa giderim bi daha....

Angels Naz hakkında yorum yapabilecek olan var mı?

2 saatte yol teptim, oturdugum yerede bir hayli uzak bir yer..ilk gidişimdi sordu evet ilk geliyorum dedim..1,5 saati aşkın bekledim, 4-5 dakıka oturdum kalktım, hiçbir şey anlamadım.

Ben geçen yıl baktırmıştım.Orta düzeyde bir falcı.

Hay allah bulamıcam kendime yakın iyi birini... Hani efsane bir falcı aramıyorum, zaten artık anladım öyle geleceğimizi önümüze serecek şahane bir falcı diye bir şey yok... Sadece Gül ayarında olsa yeter bana, mevcut durumu bilsin, arada bir geleceği de tuttursun yeter... =) Bir de anadolu yakasında olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…