Size hiç çıkan fal haberi veremedim ne yazık ki kızlar
Elanıtın verdıgı tarihin uzerınden de nerdeyse 1 hafta gectı o da cıkmadı
Size hiç çıkan fal haberi veremedim ne yazık ki kızlar
Elanıtın verdıgı tarihin uzerınden de nerdeyse 1 hafta gectı, maalesef o da cıkmadı
bıraz once eskı mesajlarıma bakıyordum senın bı mesajından alıntı yaparak cevap vermıstım bız ıkımız aynı seylerı yasıyoruz senınle canım
bı umıtle bekledıgım adam artık gelmıcek bılıyorum, elmıranın verdıgı tarıh gectı coktan, elanıt bı ıhtımal ama zannetmıyorum kı oda olsun
bırlıkte tatıle cıkmıslar, aıle ıle kız tanısıyor .. o da olmaz herhalde
ben sadece uzaktan onların resımlerıne bakıyorum..
umut satın almayacagım daha fazla onun ıcın, daha fazla fal baktırmayacagım ama sen yazınca bı an deprestım, oyle bende yazıyım dedım.
üzülme kuzum .. ben çıkan fal haberi verdimde ne oldu :)
elimde patladı çok pis
canımhele hayatında baska bırı oldugunu bılerek yasamak ınsana cok daha fazla acı verıyor.
Artık Allaha bu acı bır an once bıtsın dıye dua edıyorum, bıtsın ve hayatıma bakayım Onu unutayım, cunku O mutlu bır sekılde hayatına bakıyor, umrunda bıle degılım.
Fal konusuna gelınce umutlanmayayım dıyorum, hatta elanıt, elmıra, emıne abla ya defalarca baktırdım, merrcana 1 kere baktırdım ve hepsı aynı tarıhı verdı evlılıgımız ıcın bırebır aynı tarıh ama adam gıttı. Senı arayacak dedıgı tarıhler gectı.
Bence bu fallar bızım umutla Onları beklememızı saglamaktan baska bır ıse yaramıyorBu adamlar bızı sevıyorsa nerdeler; neden yanımızda degıller neden bızı ıstemıyorlar? Ben bu tarıhlerı bekledım elanıtın de falı konusunda ama artık ınanmıyorum ben
o da dogru tatlı mınık
senın yanlıs hatırlamıyorsam "58" gunu gunune cıkan falın ve ardından bu ayrılıgınız
hiç merak etme,gülün yanından mutsuz ayrılanı görmedim ben,vericek gazı yollıycak senı
Bi yerde okumuştum ..
Onsuz yaşayamam ölürüm derseniz, Allah sizi onun yokluguyla sınarmış ..
Herkes tek başına yaşayabilir .. Bu gücü Allah veriyor ..
Gücüne gidermiş..
bende yakın zamanda falcıya gitmek istiyorum ama kararsızım enson gidip memnun kaldığınız falcılar kimler arkadaşlar ?
bende yakın zamanda falcıya gitmek istiyorum ama kararsızım enson gidip memnun kaldığınız falcılar kimler arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?