İstanbul'da Fal - Falcılar

Şu an öyle bir moddayım ki, hayatımda hiç kimseyi istemiyorum, aklımda kimse yok... Boşluk hissediyorum sadece ve garip bir huzur... Belki de tam bu ruh halinde baktırmak gerek, kimseyi düşünmeden kafa bomboşken falcıya gitmek daha iyi olmaz mı?

Size hiç çıkan fal haberi veremedim ne yazık ki kızlar

Elanıtın verdıgı tarihin uzerınden de nerdeyse 1 hafta gectı, maalesef o da cıkmadı

Son düzenleme:
Size hiç çıkan fal haberi veremedim ne yazık ki kızlar

Elanıtın verdıgı tarihin uzerınden de nerdeyse 1 hafta gectı, maalesef o da cıkmadı

bıraz once eskı mesajlarıma bakıyordum senın bı mesajından alıntı yaparak cevap vermıstım bız ıkımız aynı seylerı yasıyoruz senınle canım
bı umıtle bekledıgım adam artık gelmıcek bılıyorum, elmıranın verdıgı tarıh gectı coktan, elanıt bı ıhtımal ama zannetmıyorum kı oda olsun
bırlıkte tatıle cıkmıslar, aıle ıle kız tanısıyor .. o da olmaz herhalde
ben sadece uzaktan onların resımlerıne bakıyorum..
umut satın almayacagım daha fazla onun ıcın, daha fazla fal baktırmayacagım ama sen yazınca bı an deprestım, oyle bende yazıyım dedım.

canım hele hayatında baska bırı oldugunu bılerek yasamak ınsana cok daha fazla acı verıyor.

Artık Allaha bu acı bır an once bıtsın dıye dua edıyorum, bıtsın ve hayatıma bakayım Onu unutayım, cunku O mutlu bır sekılde hayatına bakıyor, umrunda bıle degılım.

Fal konusuna gelınce umutlanmayayım dıyorum, hatta elanıt, elmıra, emıne abla ya defalarca baktırdım, merrcana 1 kere baktırdım ve hepsı aynı tarıhı verdı evlılıgımız ıcın bırebır aynı tarıh ama adam gıttı. Senı arayacak dedıgı tarıhler gectı.

Bence bu fallar bızım umutla Onları beklememızı saglamaktan baska bır ıse yaramıyor Bu adamlar bızı sevıyorsa nerdeler; neden yanımızda degıller neden bızı ıstemıyorlar? Ben bu tarıhlerı bekledım elanıtın de falı konusunda ama artık ınanmıyorum ben

dogru soze ne denır o mutlu, benımle ıletısımde kurmaya calıstı ama onunla bırlıkteyken hala onunla gorusmeye gelıcemı dusundu serefsız..

hiç merak etme,gülün yanından mutsuz ayrılanı görmedim ben,vericek gazı yollıycak senı

evet canım öyle oldusanırım benim tarzıma,yani beklentime göre davranıyolar.yani ben bu konuda çok hassasım,ondan başkasını düşünemiyorum ve çok karmaşık bazı olaylarım oldu,sanırım bana acıyıp evet o olacak diyorlar.mesela gül önce yaz sonunda biri çıkacak, evlenmek isteyecek dedi ama sen istemezsin ki dedi,ben de evet ondan başkası olmaz benim için dedim beklersen onunla olur dedi.araması için bir tarih verdi,şu tarihinde arayanlar var ya onlar gibi olsam ben de diye dua ediyorum.beklicem,hep yaptığım gibi
ancak şunu söylemeliyim ki geleceği bilmem ama şu anı bilyor gül.beni iki falcı çok şaşırttı birincisi elanit.ikincisi gül.ismini çok kolay bildi ve yaşadığı şehri pat diye söyledi,şok oldum ama geleceği biraz karıştırdı gibi,sanki nabza göre şerbet verdi.bilmiyorum
ondan sonra tilbe cafede bir bayanı çok övmüşlerdi,uzun zamandır övülüyordu,ama adını bilmiyorlardı,sordum kaç yıldır orda olduğunu 3 yıl dediler,aynı bayan olduğunu anladım,o da baktı,adı güldenmiş,valla hiç fena değil.yani bayağı bişeyler bildi yakın gelecekte beklediklerim var,onları hep saydı,esas oğlan içinse gülle çok yakın tarihler verdi.bu arada gülün,elanitin ve mercanın tarihleri çakışıyor,kızlar ne olur dua edin boş bir umut peşinden gitmeyeyim,çok yoruldum,hiç birimizin umutlarının boşa çıkmaması,olmayacaksa da sabırlı olabilmemizi diliyorum...

Bi yerde okumuştum ..
Onsuz yaşayamam ölürüm derseniz, Allah sizi onun yokluguyla sınarmış ..
Herkes tek başına yaşayabilir .. Bu gücü Allah veriyor ..
Gücüne gidermiş..

arkadaşlar uzun zaamandır yazmıyorum sizi takip ettim burda ki hemen heemen çoğu falcıyı denedim size küçük bi tavsiye vereyim ben kimse ama hiç kimse bu seninn kaderin yok bu senin kaderin değil deme özgürlüğüne sahip değildir böyle bir şeyi hiç kimse bilemez sadece yakın zaman için öngörüler vardır o kaadar ben 5 yıldır çok falcıya gittim size sadece küçük bir tavsiyede bulunmak istedimm sewgiler kızlar......

bende yakın zamanda falcıya gitmek istiyorum ama kararsızım enson gidip memnun kaldığınız falcılar kimler arkadaşlar ?

Hem tehlikeli hem günah işler bunlar..

Bir falcı asla ve asla geleceği kesin bir şekilde bilemez..

Geçmişi ve şuan içinde bulunduğunuz durumu ve bilmediğiniz bazı gerçekleri bilebilirler..

Karşısına geçtiğinizde size direkt olarak isminizle hitap etmesi sizin gözünüzü boyamasın çünkü ;

Bu tarz insanlar, karşılarındaki kişi hakkında bilgi edinmek için cinleri kullanıyorlar ..

Cinler 1 saniye gibi kısa bir sürede dünyanın öbür ucuna dahi gidip gelebilirler..Sanırım bu neden şaşırmamanız gerektiğini açıklıyor..

Aynı bizdeki gibi dürüstü, yalancısı,hristiyanı, müslümanı ve hatta evliya olanı bile vardır..

Hani diyorsunuz ya, şu falcı bilemedi ama şu bildi..İşte bu onların iletişim içerisinde oldukları cinlerle alakalı..Cinlerinde karakterize özellikleri var...

Bazıları bu işi zorla yapıyorlar; zorlanıyorlar yapmaya, başına musallat olan varlıklar tarafından..Bakım yapmayı redettikleri için dayak yiyenleri bile var.

Bazılarıda sözlerini geçirebiliyorlar bu varlıklara..Bir çeşit köle gibi yani..

Bilmiyorum bana çok ürkütücü geliyor..Ben bunları neredeyse birinci ağızlardan duydum..

bende yakın zamanda falcıya gitmek istiyorum ama kararsızım enson gidip memnun kaldığınız falcılar kimler arkadaşlar ?

taksim x cafe rana hanım var ,
beğendim ama söyledikleri çıkar mı bilmiyorum ? bu sitede giden arkadaşlar vardı sanırım...
yorum yaparlarsa memnun oluruz ....

Çok falcı denedım, gittiğim her falcı geçmişi ve içinde bulundugum an'ı bıldıler..ama yakın gelecekle alakalı soyledikleri, Yüce Rabbim'den başkası bilemez ama biz buna his diyoruz.. 6.hissi kuvvetli olanı arıyoruz eger varsa böyle bir şey, aralarından cafe zade Armagan, cafe pen Yeter, majestic Nihal (ilk gittigimde söyledikleri çıktı, 2.kez gittim iyi bulmadım), kadınlar kahvesi Pelin fena değillerdi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…