İstanbul'da Fal - Falcılar

nostra damus olgu'yu denedin mi? kadıköy'de, 30 liraya bakıyor. ben 2 kez gittim memnun kaldım baya.

nostra damus olgu'yu denedin mi? kadıköy'de, 30 liraya bakıyor. ben 2 kez gittim memnun kaldım baya.

Nedenini bilmediğim bir önyargıya sahibim Olgu'ya karşı... O cafeye gidip kapıdan bile döndüğüm oldu... İçimden gelmiyor yani, 20 'ye fln baksa denerdim ama Olgu 30 etmicekmiş gibi geliyor hep... Bir de iskambile bakıyormuş, iskambilde hayatında net bir insan olan birine uygun, o kişiyle ilgili sorular sormak için yani diye biliyorum...

Varmı başka önerebileceğin Kadıköyde?

valla uzun süre kafamı kaşıyacak vaktim olmadı, döndüm geldim yine buraya, burda da hala tam bir falcı ismi çıkmamış, gerginlikler olmuş üzüldüm...

fal orucumu bozucam bu hafta, gideceğim bir kişi var aklımda zaten uzun zamandır erteliyodum.
onun haricinde bir kişiye daha baktırmayı planlıyorum.

süper falcı peşinde değilim, geleceği görmese de,ismimi bilmese de,tarih vermese de olur.
benim şu an istedğim tek şey, birilerinin benim hakkımdaki düşüncelerini öğrenmek, yani onların zihnini okuyabilen birine ihtiyacım var.

var mı gelecek tahmini tutmaz ama şimdiyi iyi bilir, çevrendekiler hakkında iyi tahlil yapar diyebileceğiniz birileri?
avrupa yakasında fal bakması tercih sebebidir (hele de bakırköy ve civarı olursa dadından yinmez )

gül bu işin piridir, bi de dejavu cafe yiğit derim. biri yeşilköy, diğeri bakırköy civarında.

selam ben bır sene once yılmaza baktırmıstım su ankı durumu bıldı ama henuz gelecek cıkmadı ama arkadasıma bazı gelecekşe dedıklerı cıkmıstı

yılmaz bey 100 liraya bakıyormuş sanırım bu paraya beklenti çok oluyor herhalde herşeyi biliyor tanıyanlar vardır diye düşünüyor insan ama burda sorduğumda kimse yılmaz bey hakkında bi yorum yapmamıştı. Siz ofisindemi baktırmıştınız birde sizin için gelecekle ilgili söylediği şeylerin henüz vadesimi dolmadı ?? :44:

zodyak ın hiç bir söylediği çıkmadı baktıralı 3 yıl oldu....

he benımde olacakmıs 1 kızım 1 oglum klasık cumleler soru sorsaydında alıcagın cevaplar dogru olmayacaktı gül kendılıgınden ne soyluyorsa o dogrudur ancakkk katre nın dedıgı gıbı gözünü para bürümüş onun potansıyelı büyük ama kullanmıyor 2 sallamayla gönderiyor...gecen allah ıcın 30 dakka baktı bana amaa hep eskısını soyledı halbukı o sırada hayatımda baskası ver degınmedı bıle...bende soru sormadım sorsam ne olcak sorunca sallayacak bılıyorummm

O kadar yola, paraya, beklemeye Gül'e değmedi..4-5 dakıka ıcın hele.. Bir daha gitmicem kesin!

yılmaz ofısınde bakıyor 100 lıra bana verdıgı tarıhler gelmedı henuz ama gecmısı ve su ankı durumu cok ıyı bılıyor

Gül bana da aynı seyleri soyledi.. 1 kızın 1 oglun olacak dedi onun dısında da baska biri cıkacak ama sen ıstemeyeceksın, sen sabredersen bu cocukla olur dedi. Hepsı bu kadar

Gül bana da aynı seyleri soyledi.. 1 kızın 1 oglun olacak dedi onun dısında da baska biri cıkacak ama sen ıstemeyeceksın, sen sabredersen bu cocukla olur dedi. Hepsı bu kadar

Herkese aynı şeyleri mi söylüyor acaba..banada aynı şeyi söyledi, karsına baskalarıda çıkacak ama sen beklersen 2013 yılında onunla evleneceksın dedi..1 kızın 1 oglun olacak dedi..işte hepsi bu..oturmamla kalkmam bır oldu ve 3o lıra verdım..oncada yol gittim, masraf masraf ( Allah'a avuc acıp istemek, dilemek daha iyi, uydurmasyon şeylere inanıp mutlu oluyoruz çoğu zaman.

valla forumun bu sukuneti hayra alamet diil... kızlar elanitten hbr varmı cıkan cıkmayan fallar...

Bana bir kızın bir oğlun olacak demedi... O dönemde hayatıma girmesi muhtemel insanla birkaç defa kopukluk yaşadıktan sonra sevgili olacağımızı, adamın benim için ölüp biteceğini deli divane aşık olacağını söyledi. Yalnız ben bu kopukluk döneminde ciddi şekilde soğudum ve o adamla sevgili olmak istemiyorum artık, bunu bilemedi. Yani "sen soğuyacaksın sen istemeyeceksin" demedi. Ayrıca 15 gündür hiç görüşmedik, böyle uzun bir kopukluk dönemi olacağını da söylemedi. Eylül-ekim gibi sevgilisiniz dedi. Falı çıkmadı demek için erken olsa da benim hislerime bakılırsa o adam ağzıyla kuş tutsa ben istemeyeceğim gibi görünüyor. Ama başlangıçtan itibaren o adamla arkadaş olduğumuzda ne zaman ne yaşadıysak bildi, verdiği 2 tarihten biri tuttu diğeri tutmadı yani Gül ile ilgili durum bu.
Bana bugüne dek en çok tutturabilen yine de Gül oldu, diğerileri hiçbir şey bilemedi. Ama 5-10 dk için 30 tl fazla, ben de katılıyorum buna. Süreyi biraz uzatmalı, günde 40 kişiye değil 25 kişiye baksın ama hiç değilse 20 dk baksın her birine.

valla forumun bu sukuneti hayra alamet diil... kızlar elanitten hbr varmı cıkan cıkmayan fallar...

hakikatten ya; eskiden bir sürü çıkan çıkmayan fal haberleri verilirdi, şimdi herkes çok sessiz. Fallar cıkmıyor dıye mı kızlar bu sessizlik? Morallerinizi bozmayın, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

aynı şey aynııı, yalnız bana 4 kişi çıkardı karşıma...sabredersen bununla olur dedi:) 1 kız 1 oğlan...vallahi şimdi sinirlendim cidden. bir daha tövbe ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…