Sembol nisantaşı baharın baktıgı fal çıkmadı
Boşanacaklar sana çektirdiklerini o da çekecek demişti üzerine bir de çocuk yaptıklarını ögrendim !!
2 saatte yol teptim, oturdugum yerede bir hayli uzak bir yer..ilk gidişimdi sordu evet ilk geliyorum dedim..1,5 saati aşkın bekledim, 4-5 dakıka oturdum kalktım, hiçbir şey anlamadım.
Hay allah bulamıcam kendime yakın iyi birini... Hani efsane bir falcı aramıyorum, zaten artık anladım öyle geleceğimizi önümüze serecek şahane bir falcı diye bir şey yok... Sadece Gül ayarında olsa yeter bana, mevcut durumu bilsin, arada bir geleceği de tuttursun yeter... =) Bir de anadolu yakasında olsun...
nostra damus olgu'yu denedin mi? kadıköy'de, 30 liraya bakıyor. ben 2 kez gittim memnun kaldım baya.
valla uzun süre kafamı kaşıyacak vaktim olmadı, döndüm geldim yine buraya, burda da hala tam bir falcı ismi çıkmamış, gerginlikler olmuş üzüldüm...
fal orucumu bozucam bu hafta, gideceğim bir kişi var aklımda zaten uzun zamandır erteliyodum.
onun haricinde bir kişiye daha baktırmayı planlıyorum.
süper falcı peşinde değilim, geleceği görmese de,ismimi bilmese de,tarih vermese de olur.
benim şu an istedğim tek şey, birilerinin benim hakkımdaki düşüncelerini öğrenmek, yani onların zihnini okuyabilen birine ihtiyacım var.
var mı gelecek tahmini tutmaz ama şimdiyi iyi bilir, çevrendekiler hakkında iyi tahlil yapar diyebileceğiniz birileri?
avrupa yakasında fal bakması tercih sebebidir(hele de bakırköy ve civarı olursa dadından yinmez )
gül bu işin piridir, bi de dejavu cafe yiğit derim. biri yeşilköy, diğeri bakırköy civarında.
selam ben bır sene once yılmaza baktırmıstım su ankı durumu bıldı ama henuz gelecek cıkmadı ama arkadasıma bazı gelecekşe dedıklerı cıkmıstı
zodyağa bide ünlülerin falcısı diyorlar teşekkür ederim sinsed dikkate alıcam uyarını. Ben profesyonel birine baktırmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok kimler bu işi ciddi anlamda yapıyor ücret konusunda bir sınırım yok ama yinede para tuzağına düşmek istemem sizin bildikleriniz varmı ??
Kızlar, Gül için bir şey diyemeyeceğim, ben pek bir şey anlamadım..Oturmamla kalkmam bir oldu..4 yada 5 dakika sürdü..verdiğim para 30 tl (( geçtim karsına oturdum, tamam bildiği şeyler oldu, karşımdakının isimlerinin harflerini tek tek söyledi ve adı buldu, ayrısınız, evleneceksiniz, 1 kız 1 oğlun olacak dedi ..bu kadar..sonra ben soru sordum ona, her şey iyi olacak dedi, güven bana dedi..bitti! ( keşke diyorum, ben soru sormasaydımda, o konuşsaydı, böylesi daha iyi olurdu belki...o kadar yol ve 5 dakika oturup kalkmak, üstüne üstlük 1.5 saatte bekledim..herkese 10 dakika hatta ve daha uzun konusurken bana cok kısıtlıydı...
Ben artık falcılara gitmicem..Bir tanesi olumlu konusurken, diğeri olumsuz konusunca kafam karışıyo..napıcamı bilemiyorum, artık bu sayfayı kapatıyorum ben..Parayada yazık oluyo!!!Her şeyi zaman gösterir, Allah bilir..
he benımde olacakmıs 1 kızım 1 oglum klasık cumleler soru sorsaydında alıcagın cevaplar dogru olmayacaktı gül kendılıgınden ne soyluyorsa o dogrudur ancakkk katre nın dedıgı gıbı gözünü para bürümüş onun potansıyelı büyük ama kullanmıyor 2 sallamayla gönderiyor...gecen allah ıcın 30 dakka baktı bana amaa hep eskısını soyledı halbukı o sırada hayatımda baskası ver degınmedı bıle...bende soru sormadım sorsam ne olcak sorunca sallayacak bılıyorummm
yılmaz bey 100 liraya bakıyormuş sanırım bu paraya beklenti çok oluyor herhalde herşeyi biliyor tanıyanlar vardır diye düşünüyor insan ama burda sorduğumda kimse yılmaz bey hakkında bi yorum yapmamıştı. Siz ofisindemi baktırmıştınız birde sizin için gelecekle ilgili söylediği şeylerin henüz vadesimi dolmadı ?? :44:
he benımde olacakmıs 1 kızım 1 oglum klasık cumleler soru sorsaydında alıcagın cevaplar dogru olmayacaktı gül kendılıgınden ne soyluyorsa o dogrudur ancakkk katre nın dedıgı gıbı gözünü para bürümüş onun potansıyelı büyük ama kullanmıyor 2 sallamayla gönderiyor...gecen allah ıcın 30 dakka baktı bana amaa hep eskısını soyledı halbukı o sırada hayatımda baskası ver degınmedı bıle...bende soru sormadım sorsam ne olcak sorunca sallayacak bılıyorummm
Gül bana da aynı seyleri soyledi.. 1 kızın 1 oglun olacak dedi onun dısında da baska biri cıkacak ama sen ıstemeyeceksın, sen sabredersen bu cocukla olur dedi. Hepsı bu kadar
Herkese aynı şeyleri mi söylüyor acaba..banada aynı şeyi söyledi, karsına baskalarıda çıkacak ama sen beklersen 2013 yılında onunla evleneceksın dedi..1 kızın 1 oglun olacak dedi..işte hepsi bu..oturmamla kalkmam bır oldu ve 3o lıra verdım..oncada yol gittim, masraf masraf( Allah'a avuc acıp istemek, dilemek daha iyi, uydurmasyon şeylere inanıp mutlu oluyoruz çoğu zaman.
valla forumun bu sukuneti hayra alamet diil... kızlar elanitten hbr varmı cıkan cıkmayan fallar...
Herkese aynı şeyleri mi söylüyor acaba..banada aynı şeyi söyledi, karsına baskalarıda çıkacak ama sen beklersen 2013 yılında onunla evleneceksın dedi..1 kızın 1 oglun olacak dedi..işte hepsi bu..oturmamla kalkmam bır oldu ve 3o lıra verdım..oncada yol gittim, masraf masraf( Allah'a avuc acıp istemek, dilemek daha iyi, uydurmasyon şeylere inanıp mutlu oluyoruz çoğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?