İstanbul'da Fal - Falcılar

benim tek sebebi o adam değil , o kırılma noktam oldu.
o olayı yaşamam gerekiyordu, o an ne inanç,ne ailem hiç bir şeyi görmedi gözüm.
zaten manik depresiflerde rastlanılan bi durum intihar vakaları.
ki ben ölmek felan istemedim, istesem bi süre sonra ablama haber verir, yalpalayarak doktorumun kucağına bırakır mıydım kendimi
yaşadığımız herşeyin bi sebebi var .
Allah bana bundan önce bi kere daha yaşama şansı verdi, çok büyük bi kazayı ufak hasarlarla atlattım.
bu vaka iki oldu
şimdi sanırsam son hakkımı kullanıyorum

fal işte kuzum fal ..
garantisi yok .. hayrolsun.. vardır her şerde bi hayır.
belki ileride bugünler için iyi ki çekmişim o acıları diyeceğim.
kendimi telkin etmekten bi hal oldum he
psikolog olucam sonunda

akciğer kanseri menem bişidir.
çok uzun süre gizler kendini.
amcama çok geç teşhis kondu. sonra 1 yıl geçti ve dağ gibi adam gitti..
eğer erken teşhis olursa büyük avantaj ama daha erken teşhisini hiç duymadım.
Allah ailesine sabır,elanitede şifa versin..
insanlar can derdinde biz aşk ..
Ne aşkmış be ..

minikcim basınız saolsun amcan ıcın, Allah rahmet eylesin.

handecim; katılıyorum, ben su anda hic kimsenin soyledıgı hicbir falda en ufak umut baglamıyorum.

Cunku baktırdıgımın 1 hafta sonrası felandı benı terk ettı; ve hala ayrıyız; bu ayrılıgı bilemediler. Sonra yıne nedense umıdımı kesemedım yıne baktırdım donecek dedıler donmedı. Ama 2012 de evlılık varmıs onunla, hadı canım, buna ınanıp 2012 e kadar benı terk etmıs bır adama umıt baglayamam ki ustelık en ufak sey cıkmamısken.

canım en iyisini yapıyosun kesinlikle hiçbirine umt bağlamamak gerek,bir süre sonra umut işkenceye dönüşüyo ...

banada neler nelerrrr söylediler de ne oldu ? hayal kırıklığı,mutsuzluk vs.vs.Allah'a şükürler olsun ki toparlandım,ben artık hayatın getirdiklerine ve götürdüklerine karşı gelmeyeceğim,birşeyleri olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim ve hayata karşı teslim olmayı...
birşeyler istediğimiz gibi olmuyorsa bizim bilmediğimiz,görmediğimiz muhakkak bi hayır vardır bu işte,şansımızı fazla zorlamamak gerek diye düşünüyorum.

eskiden deli gibi fal baktırırdım ve bunları not ederdim,ara ara okurdum sevinirdim,aklıma geldikçe gülüyorum kendime ne kadar aciz,zayıf ve güçsüz davranıyormuşum,neyseki artık çok sık fal baktırmıyorum ve hayatıma yeni biri girerse asla o ilişkiye fal bulaştırmayacam,olmuyosa olmuyo dünyanın sonu değil ya her inişin birde çıkışı vardır diyorum ve böyle de devam edicem inş.

büyümeye,olgunlaşmaya başladım galiba sanırsam

10 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyomuş canım,bende üzüldüm,Allah acil şifalar versin.

Elanit adina cok uzuldum, umarim kisa zamanda toparlanir. Bu kadar ilerleyip yeni farketmeleri ne kotu, ama guclu ve istekli olursa atlatabilicegini dusunuyorum, insallah iyi haberlerini aliriz.

çok güzel yazmışsın:)sanırsam ..hepimiz buna benzer bir süreçten geçtik...ama eninde sonunda doğru yol bulunuyor sanırsam:)
fal keyif olarak kalsın.amaa hayatımızı bundan dolayı askıya almayalım!!

Elanit adina cok uzuldum, umarim kisa zamanda toparlanir. Bu kadar ilerleyip yeni farketmeleri ne kotu, ama guclu ve istekli olursa atlatabilicegini dusunuyorum, insallah iyi haberlerini aliriz.

canım 1o yıldır mücadale ediyormuş diyolar,sen bu kadar ilerleyip derken olumsuz bişey mi duydun.valla tel.dan da olsa tanıdığım bir insanı yoğun bakımda düşünmek üzdü beni...

canım 1o yıldır mücadale ediyormuş diyolar,sen bu kadar ilerleyip derken olumsuz bişey mi duydun.valla tel.dan da olsa tanıdığım bir insanı yoğun bakımda düşünmek üzdü beni...

Yo hayir, faldan sonra hic iletisime girmedim. Burdan anlatilanlara bakilinca durumunun kritik oldugu anlasiliyor. Yogun bakim'a girmesi icin ilerlemis oldugunu dusundum. Insan'i tuketiyor bu tip hastaliklar, hem kendisini hemde cevresindekileri. Insallah kisa zamanda duzelir.

kesinlikle canım fal keyif olarak kalsın,hayatımızı hiçbirşey ve hiç kimse için ertelemeyelim ...

yaz mevsimindeyiz ohhh mis gibi pırıl pırıl hava,deniz,kum,güneş,yaz akşamları,hayatın tadını çıkaralım artık dimi ama

kasvet,kasvet nereye kadar

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banada akıl versene

anladım canım,dediğim gibi bana yoğun bakımda dediler çok üzüldüm,Allah sevdiklerine bağışlasın,daha nice uzun mutlu yıllar nasip etsin...

angels cafe burcu bana yeni biriyle tanışacaksın demişti,tanıştım hem de verdiği sürede,bence yenisini seç dedi,senin aklın yenisine gidecek belki bunu seçebilirsin dedi ama ben hiç bişey hissedemiyorum,hatta üzülüyorum yeni birini düşündükçe,fal çıktı sayılır,benim yeni tanıştığım kimseyi düşüneceğim öngürüsü dışında!burcu onun da döneceğini ama benim yenisi ile onun arasında kalacağımı falan söyledi,keşke dönse hiç arada falan kalacak gibi değilim,kararım net,yeni kişiyle güya bana farkettirmeden tanıştırdılar,öyle de kalsın:)

merhaba kızlar ben ankara dayım.telefonda fal baktırmak ıstıyorum kımı tavsıye edersınız.burada emınenın ıı oldugunu okudum gecmıs yorumlardan.ozelden numarasını yazarmısınız bı sansımı deneyeyım.bırde baska onerınız var mı?

insanlara şans vermek gerektiğini düşünüyorum :) o yüzden yeni tanıştığınız kişiyi çok da göz ardı etmeyin :)

bu söylenilen eski sevgilinin döneceği ve sizin yeni gelen kişiyle onun arasında kalacağınız aslında bir klasiktir. öylesine söyledi diye demiyorum ama pek çok fal bakan kişi bu sözü sırf "ama eski sevgilim ? " sorusunu duymamak için söyler ve maalesef genelde eskide kalan kişi dönmez, ki şahsi kanaatimce dönse de genelde hayır gelmez :)

Son düzenleme:

çok haklısın tüm yazdıkların da canım, ama işte keşke kalbimizi mantığımıza göre yönetebilsek,ben deniyorum olmuyor,giden büyük ihtimalle dönmez ve dönse de genelde hayır gelmez...ama o kadar bekledim,beklerken içimde açılan yaraları sarmak kimsenin değil onun mecburiyeti,beni bilerek ve isteyerek bir hırs uğruna kanattı o,gelsin yaralarımı sarsın tek derdim,tek duam bu...onca fal falan boş da çok dua ettim,şimdi yeni yeni bir ışık belirmişken vazgeçemiyorum.Ama işte hayırlısı,Allahtan dileğim dönecekse dünyanın en mutlu insanlarından biri olmanın şükrünü bana yaşatması ama bunca acının üstüne dönmeyecekse,artık acılarımın ve beklentimin bi şekilde,onun ilahi müdahalesi ile son bulması.tüm dileklerim sizler için de daha doğrusu sevdiğim sevmediğim ama bu korkunç acıyı tatmış herkese Allahtan çözüm diliyorum...

Burcunun falları çıkıyor,o kız da birşey var....zamanını da ıyı tutturuyorr hemm

babystar bende izmirdeyim telefonla fal baktırıldığını şu aralar öğrendim bende telefonla baktırmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok senin bildiğin kimler varsa paylaşırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…