benim tek sebebi o adam değil , o kırılma noktam oldu.çocuk da yaparsın, kariyer de...ama eğer akıllı olursan ve akıllı olursak.valla ister kız ister hak ver arkadaşım, sorun bizde bu gitse yerine kim gelse bizde bu kafa varken olacak olan budur.bak yazmışsın okudum,bundan öncekinde de intihar etmişsin,ne var, ne yani değer mi.ha bunu sana söyleyen ben ne durumdayım,defalarca düşündüm en kolay nasıl ölürüm diye ama inancımdan ve aileme kıyamadığımdan yapmadım.şimdi bana sorsan günah olmasa ve ailenin dayanacağını bilsen öldürür müsün kendini, evet öldürürüm.onsuz yaşayıp ve onsuz kalmaktan çok daha fazlasını çekmektense ölmek çok daha iyi benim için.ama işte gerçekler var,Allah böyle istedi,isyandan kaçıyorum,intiharın günahından kaçıyorum.Rabbim istemediyse bi bildiği var,isterse neler verir,belki onu kötü huylarndan arındırıp,kıymetimi bilecek şekilde bana getirecek diyorum,ve bir gerçek daha var ailem dağılır,kimseye bunu yapmaya hakkım yok.ve en önemlisi de bunlar benim değil,hepimizin gerçekleri.ben ona kendimi öldürücem dediğimde önce ilgilendi ama gördüm ki sırf vicdan rahatlatma ilgisi,yoksa ya sevdiğim ölürse korkusu değil,sonra da iyice uzaklaştı ve hatta yüzüme vurdu,psikolojin bozuldu,ben böyle istemem,yok dimdik duran bir kız isterim.ahhh canım uğruna ölmek istediğin adam seni sevmiyor da tercih de etmiyor,uğruna ölecek kadar seni seven adam ancak senin ölüm ihtimalini düşünemez.bunları bu hale getiren biziz.senin benim ulaşılamazımız birinin elinin altında oluyor,aman neyse ne diyen mutluluğun tadını çıkarıyor.ne yazık ki.dünya zaten adaletsizliği görelim, sınanalım diye geldiğimiz bi yer değil mi?
bütün fallar elimizde patlıyo sonumuz hayır olsun inşallah,merak ediyorum yakın geleceği bilemeyen göremeyenler uzağı nasıl analiz ederler ?
sende ve bi kaç arkadaşta meydana gelen gelişmelerden yola çıkarak bu soruya takıldım bugün
akciğer kanseri menem bişidir.
çok uzun süre gizler kendini.
amcama çok geç teşhis kondu. sonra 1 yıl geçti ve dağ gibi adam gitti..
eğer erken teşhis olursa büyük avantaj ama daha erken teşhisini hiç duymadım.
Allah ailesine sabır,elanitede şifa versin..
insanlar can derdinde biz aşk ..
Ne aşkmış be ..
bütün fallar elimizde patlıyo sonumuz hayır olsun inşallah,merak ediyorum yakın geleceği bilemeyen göremeyenler uzağı nasıl analiz ederler ?
sende ve bi kaç arkadaşta meydana gelen gelişmelerden yola çıkarak bu soruya takıldım bugün
handecim; katılıyorum, ben su anda hic kimsenin soyledıgı hicbir falda en ufak umut baglamıyorum.
Cunku baktırdıgımın 1 hafta sonrası felandı benı terk ettı; ve hala ayrıyız; bu ayrılıgı bilemediler. Sonra yıne nedense umıdımı kesemedım yıne baktırdım donecek dedıler donmedı. Ama 2012 de evlılık varmıs onunla, hadı canım, buna ınanıp 2012 e kadar benı terk etmıs bır adama umıt baglayamam ki ustelık en ufak sey cıkmamısken.
ben de cok uzuldum; 2. kez yakın bır tarıhte baktırmıstım sesı cok ıyı gelıyordu; ; sanırım kotu bır kanser tıpıymıs anıden belırlenıyormus ve kısa sure suruyormus,ama ınsallah atlatır, Allah acıl sıfalar versın.
canım en iyisini yapıyosun kesinlikle hiçbirine umt bağlamamak gerek,bir süre sonra umut işkenceye dönüşüyo ...
banada neler nelerrrr söylediler de ne oldu ? hayal kırıklığı,mutsuzluk vs.vs.Allah'a şükürler olsun ki toparlandım,ben artık hayatın getirdiklerine ve götürdüklerine karşı gelmeyeceğim,birşeyleri olduğu gibi kabul etmeyi öğrendim ve hayata karşı teslim olmayı...
birşeyler istediğimiz gibi olmuyorsa bizim bilmediğimiz,görmediğimiz muhakkak bi hayır vardır bu işte,şansımızı fazla zorlamamak gerek diye düşünüyorum.
eskiden deli gibi fal baktırırdım ve bunları not ederdim,ara ara okurdum sevinirdim,aklıma geldikçe gülüyorum kendime ne kadar aciz,zayıf ve güçsüz davranıyormuşum,neyseki artık çok sık fal baktırmıyorum ve hayatıma yeni biri girerse asla o ilişkiye fal bulaştırmayacam,olmuyosa olmuyo dünyanın sonu değil ya her inişin birde çıkışı vardır diyorum ve böyle de devam edicem inş.
büyümeye,olgunlaşmaya başladım galiba sanırsam
Elanit adina cok uzuldum, umarim kisa zamanda toparlanir. Bu kadar ilerleyip yeni farketmeleri ne kotu, ama guclu ve istekli olursa atlatabilicegini dusunuyorum, insallah iyi haberlerini aliriz.
canım 1o yıldır mücadale ediyormuş diyolar,sen bu kadar ilerleyip derken olumsuz bişey mi duydun.valla tel.dan da olsa tanıdığım bir insanı yoğun bakımda düşünmek üzdü beni...
çok güzel yazmışsın:)sanırsam ..hepimiz buna benzer bir süreçten geçtik...ama eninde sonunda doğru yol bulunuyor sanırsam:)
fal keyif olarak kalsın.amaa hayatımızı bundan dolayı askıya almayalım!!
kesinlikle canım fal keyif olarak kalsın,hayatımızı hiçbirşey ve hiç kimse için ertelemeyelim ...
yaz mevsimindeyiz ohhh mis gibi pırıl pırıl hava,deniz,kum,güneş,yaz akşamları,hayatın tadını çıkaralım artık dimi ama
kasvet,kasvet nereye kadar
Yo hayir, faldan sonra hic iletisime girmedim. Burdan anlatilanlara bakilinca durumunun kritik oldugu anlasiliyor. Yogun bakim'a girmesi icin ilerlemis oldugunu dusundum. Insan'i tuketiyor bu tip hastaliklar, hem kendisini hemde cevresindekileri. Insallah kisa zamanda duzelir.
angels cafe burcu bana yeni biriyle tanışacaksın demişti,tanıştım hem de verdiği sürede,bence yenisini seç dedi,senin aklın yenisine gidecek belki bunu seçebilirsin dedi ama ben hiç bişey hissedemiyorum,hatta üzülüyorum yeni birini düşündükçe,fal çıktı sayılır,benim yeni tanıştığım kimseyi düşüneceğim öngürüsü dışında!burcu onun da döneceğini ama benim yenisi ile onun arasında kalacağımı falan söyledi,keşke dönse hiç arada falan kalacak gibi değilim,kararım net,yeni kişiyle güya bana farkettirmeden tanıştırdılar,öyle de kalsın:)
insanlara şans vermek gerektiğini düşünüyorum :) o yüzden yeni tanıştığınız kişiyi çok da göz ardı etmeyin :)
bu söylenilen eski sevgilinin döneceği ve sizin yeni gelen kişiyle onun arasında kalacağınız aslında bir klasiktir. öylesine söyledi diye demiyorum ama pek çok fal bakan kişi bu sözü sırf "ama eski sevgilim ? " sorusunu duymamak için söyler ve maalesef genelde eskide kalan kişi dönmez, ki şahsi kanaatimce dönse de genelde hayır gelmez :)
angels cafe burcu bana yeni biriyle tanışacaksın demişti,tanıştım hem de verdiği sürede,bence yenisini seç dedi,senin aklın yenisine gidecek belki bunu seçebilirsin dedi ama ben hiç bişey hissedemiyorum,hatta üzülüyorum yeni birini düşündükçe,fal çıktı sayılır,benim yeni tanıştığım kimseyi düşüneceğim öngürüsü dışında!burcu onun da döneceğini ama benim yenisi ile onun arasında kalacağımı falan söyledi,keşke dönse hiç arada falan kalacak gibi değilim,kararım net,yeni kişiyle güya bana farkettirmeden tanıştırdılar,öyle de kalsın:)
merhaba kızlar ben ankara dayım.telefonda fal baktırmak ıstıyorum kımı tavsıye edersınız.burada emınenın ıı oldugunu okudum gecmıs yorumlardan.ozelden numarasını yazarmısınız bı sansımı deneyeyım.bırde baska onerınız var mı?
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banada akıl versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?