İstanbul'da Fal - Falcılar

baktirdigim en berbat fal biraz nese katsin siteye : ) hatirladikca aptal aptal gülüyorum:)

Falci: sen araba almayi planliyorsun
Ben: hic alakasi yok
Falci: hmm senin zaten bi araban var
Ben: yooo bi bisikletim bile yok
Falci: babanin bir arabasi var
Ben: evet var
Falci: tamam iste ondan bahsediyorum .....
Falci: annen seni cok seviyor
Ben: evet öyle ...her anne cocugunu sever
Falci: evet ama seninki seni cok düsünüyor ......bu fala cok gülmüstüm ya ama ilk baktirmaya basladigim zamanlar oldugu icin 25 tl yi ona yedirdim resmen yinede saglik olsun : )
bu fal bende saplanti olarak kaldi : ) bu arada son sayfalarda angels cafe deki burcudan bahsediliyor ...arkadaslar onunla ilgili kötü tecrübe
yapan oldumu veya dedikleri hic ciktimi ve kaca bakiyor ?

evet bende beğendim melis'i iyi bakıyor

Melise ben iki sefer tarot falı baktırdım cidden o anki durumumla ilgili tahminlerinde çok iyidi gelecekle ilgili isetek bir sorunum için danıştım tarota olumlu olacağını herşeyin iyeye gideceğini söylemişti eğer geleceğe dair dedikleri çıkarsa buradan size bildiririm.

Burcu'yu bende merak ediyorum... Ama hiç bir gittiğimde orada yakalayamıyorum onu... Burcu yoktu ama fiyatını sormuştum 17,5 olmuş en son...

kızlar yaklaşık 1 ay önce elmira ya baktırmıstım .çokta memnun kalmadım ama sölediklerinden biri çıktı.bakalım yaklaşık 1 ay sonrası için birşey daha dedi.oda cıkarsa burdan hber vericem.ayrıca çıkan şey olmasını hiç tahmin etmeyecegim birşeydi.

Geleceği görmek kesinlikle mümkün, ama bu o kadar az kişinin yapabileceği birşey ki. Öncelikle tüm dünyevi düşüncelerden uzaklaşmak ve evrenle bir olmayı başarmak gerekiyor. Bu sayede herkesin enerjisi ile nerelere gidebileceğini görebilmek mümkün. Ama bence bizim karşımıza çıkan kadınlar çok iyi birer tahminci :)
Ben henüz iyi bir falcı ile karşılaşmadım ama konu çok ilgimi çekiyor.

kizlar angels cafe deki burcu hakkinda birileri olumlu veya olumsuz yorum yapabilirmi : ) gitmek isteyenlerimiz varda basta ben ...... eski sayfalari karis karis etmem saatleri bulur ...biri yorum yapabilirmi

C.tesi gittim.
pozitif bi bayan. mevcut durumu iyi biliyor.
gelecek çıkar mı bilmem.
ama fallarda çıkmayan bişi oldu ben istifa ettim.
sadece elanit aklında sürekli istifa var etme demişti.
etmem demiştim,işimi bulur öyle ederim.
ama dayanacak takatim kalmadı artık.

kizlar angels cafe deki burcu hakkinda birileri olumlu veya olumsuz yorum yapabilirmi : ) gitmek isteyenlerimiz varda basta ben ...... eski sayfalari karis karis etmem saatleri bulur ...biri yorum yapabilirmi

ben tarot baktırmıştım hiç beğenmedim
verdiği tarihlerde çıkmadı
10 üzerinden 1 diyebilirim

Kadıköy de REA kafe de Sevgi diye bir bayan varmış
bi arkadaşımın tanıdığı gitmiş beğenmiş , gelecek çıkarmı bilmiyoruz

sizlerden giden oldu mu ? yorum bekliyorum please ..

Burcu çok tatlı bir kız. Mevcut durumu da iyi analiz ediyor, ama bana verdiği tarihler çıkmadı ve olacağını söylediği şeyler olmadı. Gerçi bazen zamana takılmamakgerektiğini söylüyor arkadaşlar, ama insan ümitle bekliyor işte. Bekle dediği çok önemli bir konuyu hala ısrarla bekliyorum. Olursa da burada yazacağım zaten.

Bence denenebilir:)

Ama özel birisini soracaksan Nostradamus Olgu'ya veya parana kıyarsan Elmira'ya da gidebilirsin bence. Güzel fallar dilerim, sonucu bizimle paylaşırsın umarım.

selam kızlar ben de olguya baktırdım
yaa dedikleri tesadüf mü çıktı mı bilmıorm
uzun süredir görüşmediğin biriyle tesadüfen karşılaşacaksın çok sevineceksin dedi
evet lise arkadaşımı tesadüfen gördüm ama konuşmadık bile çok da sevineceğim sölenemez.
bir paket alacaksın çok sevineceksin dedi sipariş vermiştim kargom geldi..
bi erkekten para alcaksın dedi
dayım anneme olan borcunu werdi
falan filann.........yani sıradan bence eğer çıktı dersek böle bağlayabilioruz.....

Hayırlısı olsun miniğim,
umarım senin için en iyi çözüm olmuştr. Ama sen zaten oradan çok sıkılıyordun... Demek ki canına tak etmiş. Boş ver, Allah bir kapıyı kapatırken, bir diğerini açarmış! Umarım senin için çoooook .ok güzel ve hayırlı bir kapı açmıştır :)

Merhaba,

Ben bugüne kadar senin durumun ile ilgili hiç yorum yapmadım. Çünkü çekindim biraz açıkçası,hariçten gazel okumak kolay denir diye. Şimdi de "sana ne" diyebilirsin belki, ama umarım istifan sadece malum sebebe dayalı değildir. İşinden memnunsan sonradan üzülebilirsin diye korktuğum için yazıyorum. Geri dönüşü mümkün bir durumsa, bir daha düşünsen... Seninle çok benzer bir durumdayım, ama ben cesaret edemiyorum şu anda. Kimse için elindekilerden vazgeçmeye değmez.Yine de en doğru karar, insanın kendisinin verdiği karardır. Hakkında hayırlısı...

Umarım kızmamışsındır, dostça içimden geleni yazdım. Sabır veirade gücü diliyorum. Kısmetin, hadi hepimizi katayım, kısmetimiz bol olsun.

Sevgiler

Belki böylesi daha iyi olmuştur ikiniz içinde.
nefes alırsınız biraz... daha iyi düşünürsünüz...

tsk ederim canim cevabin icin:) elmirayi ilk deneyenlerden biriyim ....cok tatli bi kadin herkezin dedigi gibi benimde kalbime girdi ...4 senedir sevdigim insan nisanlandigi icin gitmistim ona ....
kartlarda nisanlandigini göremedi ...nisanlansada asla evlenmez dedi ...bi hafta gecti cocuk evlendi ...ben kahroldum ...aradim elmirayi destek oldu baya konustu bosver gecicek falan diye ...hafifliyorda gün gectikce ama gecermi acisi ...asla ....olgu dersen daha yeni gittim ....o yüzden gelecek hakkinda bisey yazamam ama tatmin ettimi dersen bana göre kisaydi fali ...iki kisi icin gitmistim biri o evlenen biride hayatima yeni giren hoslandigim kisi ....birinin üzerinden bakabilirim ancak ikisine kartlari acamam dedi ...ötekinede bi dahaki geldiginde bakariz falan ...bu beni biraz gerdi sonucta kahve falida bakiyor ....ikisinide görebilirdi ...sirf bi 30 tl daha vermem icin...ne bilim ....kafe falcilarindan beni en cok melekler kahvesindeki sengül tatmin etti ...gelecegi bilemem ama mevcut durumu cok ii analiz ediyor

umarım açar. hayatın beni taaaaaaaaaaaaa en dibine çektiği bi dönemdeyim.
sabır ve dua başka çaresi yok.
ayrılmam onunla alakalı değil ama etken oldu. buraya onun sayesinde katlanıyordum.
artık dayanacak gücüm takatım kalmadı. zor bi karar oldu ama vermek zorundaydım.

Belki böylesi daha iyi olmuştur ikiniz içinde.
nefes alırsınız biraz... daha iyi düşünürsünüz...

biz diye bişi kalsa düşünürdük. ama kalmadı. düşünmeyede gerek yok.
işten ayrıldığım gün onuda son görüşüm olacak.
benim rüyam sona erdi.
Allahtan hayırlısını diliyorum. huzur ve mutluluk. iştede ,özel hayattada.
zor ayakta duruyorum. konuşamıyorum,gülemiyorum.
ama sebebi sadece aşk değil.
buda benim sınavım umarım başarıyla kalkarım altından.

evet Olgu 30 ytl 'ye göre kısa bakıyor ...

biz diye bişi kalsa düşünürdük. ama kalmadı. düşünmeyede gerek yok. işten ayrıldığım gün onuda son görüşüm olacak. benim rüyam sona erdi. Allahtan hayırlısını diliyorum. huzur ve mutluluk. iştede .!.:
güçlü olmak zorundasın Minik , zaman herşeyin ilacı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…