İstanbul'da Fal - Falcılar

hayırdır ? ne oldu şeker ?

hayırdır ? ne oldu şeker ?

konuştuk. o bugüne kadar bir kez bitti demişti. bir daha olursada dönmem demişti.
ve bittiğini söyledi tekrar. seçimini yapmış. hayatına devam edicek.
ben geçmişinde kaldım.
oda benim geçmişimde tabi.
doğrusu buydu sanırım. dayanması güç ama imkansız değil.
elinde değilmişmişmiş ,herşey istediği gibi olsunmuşmuşmuş. olmuyomuşmuşmuş.
sevgisinede inanmıyorum. seven birisi bu kadar üzmez sevdiğini. yoruldum,tükendim.
önüme bakmak istiyorum. o ne yaparsa yapsın artık. benim için yabancısın bu dakikadan itibaren dedim.
c.tesi yazılı söylediklerimi yap dedim. mecburmuymuş , isterse yaparmışmış.
Onu her gün görmek eziyetinden, onu hatırlatan bu yerden kurtulmamı nasip etsin Rabbim.
bu vesileyle falların cıkmayacağını , Allah'ın işine karışmamak gerektiğini bir kez daha acı şekilde öğrendim.

zor işler ...
zamana bırak canım...

Son düzenleme:

siz birbirinizi çok seviyorsunuz
orta yolu bulacağınıza eminim ...

seni kızdırmak için diyordur
eminim o da acı çekiyordur ...

beter olsun.
benim gözyaşlarıma sayılsın üzüldükleri,ağlamaktan kör olucam onun yüzünden.
yok olsun hayatımdan. yeter canımı acıttıgı. sevgi iki kelime değil, aşkta 3 harf değil.
anlamını bilmiyorsa hakkını veremiyorsa defolsun gitsin.
bencillikleriyle başkalarını mutsuz etsin.

Minik, ayni is yerinden kurtul bence bir an once, sana tek tavsiyem budur. Yanliz Emine abla sana bu isin olmayacagini soylemisti diye hatirliyorum.. ilerisi icin sana baska ne demisti?

Bu arada zamanin ne getirecegini kimse bilemez. Hayatimiza kaldigimiz yerden devam etmek en iyisi.. bizi uzecek seylerden kacinirsak, eninde sonunda guzel seylerin olucagina inaniyorum ben.

Son düzenleme:
emine ablan benim falımda saçmaladı. sen vazgeciceksin , o senden vazgecemez dedi.
işyerinden kurtulmak için dört koldan iş arıyorum :)
var mı mali müşavir arayan

emine ablan benim falımda saçmaladı. sen vazgeciceksin , o senden vazgecemez dedi.
işyerinden kurtulmak için dört koldan iş arıyorum :)
var mı mali müşavir arayan

minik arkadaşım sana tek tavsiyem uzak dur,ne üzgün ol,ne de mutlu,doğal ve sakin ol.bu adamın konuşma tarzı ortada bak sana gelecek o,görürsün sana gelecek,ben bunu hissediyorum...istemezsin belki gelmesini ama o gelecek,yeter ki sakin ol,bunu göreceksin....

artık sakinim fıstıkım ..
gelir,gelmez .. beklmekten,umud etmekten vazgeçtim.
ben iş istiyom iş aralıkta iki sınavım var onlara çalışmaya baslıcam
kariyer yapam bare , cocuk yapamıyorum

artık sakinim fıstıkım ..
gelir,gelmez .. beklmekten,umud etmekten vazgeçtim.
ben iş istiyom iş aralıkta iki sınavım var onlara çalışmaya baslıcam
kariyer yapam bare , cocuk yapamıyorum

çocuk da yaparsın, kariyer de...ama eğer akıllı olursan ve akıllı olursak.valla ister kız ister hak ver arkadaşım, sorun bizde bu gitse yerine kim gelse bizde bu kafa varken olacak olan budur.bak yazmışsın okudum,bundan öncekinde de intihar etmişsin,ne var, ne yani değer mi.ha bunu sana söyleyen ben ne durumdayım,defalarca düşündüm en kolay nasıl ölürüm diye ama inancımdan ve aileme kıyamadığımdan yapmadım.şimdi bana sorsan günah olmasa ve ailenin dayanacağını bilsen öldürür müsün kendini, evet öldürürüm.onsuz yaşayıp ve onsuz kalmaktan çok daha fazlasını çekmektense ölmek çok daha iyi benim için.ama işte gerçekler var,Allah böyle istedi,isyandan kaçıyorum,intiharın günahından kaçıyorum.Rabbim istemediyse bi bildiği var,isterse neler verir,belki onu kötü huylarndan arındırıp,kıymetimi bilecek şekilde bana getirecek diyorum,ve bir gerçek daha var ailem dağılır,kimseye bunu yapmaya hakkım yok.ve en önemlisi de bunlar benim değil,hepimizin gerçekleri.ben ona kendimi öldürücem dediğimde önce ilgilendi ama gördüm ki sırf vicdan rahatlatma ilgisi,yoksa ya sevdiğim ölürse korkusu değil,sonra da iyice uzaklaştı ve hatta yüzüme vurdu,psikolojin bozuldu,ben böyle istemem,yok dimdik duran bir kız isterim.ahhh canım uğruna ölmek istediğin adam seni sevmiyor da tercih de etmiyor,uğruna ölecek kadar seni seven adam ancak senin ölüm ihtimalini düşünemez.bunları bu hale getiren biziz.senin benim ulaşılamazımız birinin elinin altında oluyor,aman neyse ne diyen mutluluğun tadını çıkarıyor.ne yazık ki.dünya zaten adaletsizliği görelim, sınanalım diye geldiğimiz bi yer değil mi?

kızlar elanit akciğer kanseriymiş!duymuşdunuz mu?bikaç gündür hastaneye gidip geliyomuş,şimdi ise bilinci kapanmış,yoğun bakımdaymışböyle hasta olduğunu bilmiyodum,çok üzüldüm...

Canım benim seni çok iyi anlıyorum,ne hissettiğini tahmin edebiliyorum aynı acıyı bende yaşadım,Allah sana sabır ve güç versin umarım bugünleri çok çabuk atlatırsın

bütün fallar elimizde patlıyo sonumuz hayır olsun inşallah,merak ediyorum yakın geleceği bilemeyen göremeyenler uzağı nasıl analiz ederler ?

sende ve bi kaç arkadaşta meydana gelen gelişmelerden yola çıkarak bu soruya takıldım bugün

kızlar elanit akciğer kanseriymiş!duymuşdunuz mu?bikaç gündür hastaneye gidip geliyomuş,şimdi ise bilinci kapanmış,yoğun bakımdaymışböyle hasta olduğunu bilmiyodum,çok üzüldüm...

evet çok üzüldüm,Allah acil şifalar versin daha gençmiş umarım bir an önce sağlığına kavuşur

ben de cok uzuldum; 2. kez yakın bır tarıhte baktırmıstım sesı cok ıyı gelıyordu; ; sanırım kotu bır kanser tıpıymıs anıden belırlenıyormus ve kısa sure suruyormus,ama ınsallah atlatır, Allah acıl sıfalar versın.

evet çok üzüldüm,Allah acil şifalar versin daha gençmiş umarım bir an önce sağlığına kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…