hooop güm . elmira,elanit en cok söz ettiklerim.
hepsi gümledi. dönüşü olmaz şekilde bittiğini az önce öğrenmiş bulunuyorum.
zaten o yönde düşünüyordum bende ama içimde minicik bir ümit vardı.
belki herşey düzelir diye. benim hikayemde kesinkes bitmiş oldu. az önce öğrendim.
Allah sabır versin bana ve benim durumumda olan herkese.
hayırdır ? ne oldu şeker ?
konuştuk. o bugüne kadar bir kez bitti demişti. bir daha olursada dönmem demişti.
ve bittiğini söyledi tekrar. seçimini yapmış. hayatına devam edicek.
ben geçmişinde kaldım.
oda benim geçmişimde tabi.
doğrusu buydu sanırım. dayanması güç ama imkansız değil.
elinde değilmişmişmiş ,herşey istediği gibi olsunmuşmuşmuş. olmuyomuşmuşmuş.
sevgisinede inanmıyorum. seven birisi bu kadar üzmez sevdiğini. yoruldum,tükendim.
önüme bakmak istiyorum. o ne yaparsa yapsın artık. benim için yabancısın bu dakikadan itibaren dedim.
c.tesi yazılı söylediklerimi yap dedim. mecburmuymuş , isterse yaparmışmış.
Onu her gün görmek eziyetinden, onu hatırlatan bu yerden kurtulmamı nasip etsin Rabbim.
bu vesileyle falların cıkmayacağını , Allah'ın işine karışmamak gerektiğini bir kez daha acı şekilde öğrendim.
konuştuk. o bugüne kadar bir kez bitti demişti. bir daha olursada dönmem demişti.
ve bittiğini söyledi tekrar. seçimini yapmış. hayatına devam edicek.
ben geçmişinde kaldım.
oda benim geçmişimde tabi.
doğrusu buydu sanırım. dayanması güç ama imkansız değil.
elinde değilmişmişmiş ,herşey istediği gibi olsunmuşmuşmuş. olmuyomuşmuşmuş.
sevgisinede inanmıyorum. seven birisi bu kadar üzmez sevdiğini. yoruldum,tükendim.
önüme bakmak istiyorum. o ne yaparsa yapsın artık. benim için yabancısın bu dakikadan itibaren dedim.
c.tesi yazılı söylediklerimi yap dedim. mecburmuymuş , isterse yaparmışmış.
Onu her gün görmek eziyetinden, onu hatırlatan bu yerden kurtulmamı nasip etsin Rabbim.
bu vesileyle falların cıkmayacağını , Allah'ın işine karışmamak gerektiğini bir kez daha acı şekilde öğrendim.
zor işler ...
zamana bırak canım...
siz birbirinizi çok seviyorsunuz
orta yolu bulacağınıza eminim ...
hayır sadece ben seviyormuşum.
seni kızdırmak için diyordur
eminim o da acı çekiyordur ...
emine ablan benim falımda saçmaladı. sen vazgeciceksin , o senden vazgecemez dedi.
işyerinden kurtulmak için dört koldan iş arıyorum :)
var mı mali müşavir arayan
minik arkadaşım sana tek tavsiyem uzak dur,ne üzgün ol,ne de mutlu,doğal ve sakin ol.bu adamın konuşma tarzı ortada bak sana gelecek o,görürsün sana gelecek,ben bunu hissediyorum...istemezsin belki gelmesini ama o gelecek,yeter ki sakin ol,bunu göreceksin....
kızlar ya benim bugün elanitten randevum vardı,tel.u hep kapalı,neden acaba yahaberi olan var mı?
Elanit hastalığı dolayısıyla yoğun bakımdaymış.
İnşallah bi an önce atlatır..
artık sakinim fıstıkım ..
gelir,gelmez .. beklmekten,umud etmekten vazgeçtim.
ben iş istiyom işaralıkta iki sınavım var onlara çalışmaya baslıcam
kariyer yapam bare , cocuk yapamıyorum
bırakın falı falan boşverin vazgeçin, sevdiğim adam başkasıyla nişanlanmış bugn öğrendim...böyle bir acıyı yaşamayın asla, bırakın umut etmeyi...kendinizi herkesten fazla sevin. iyi geceler.
hooop güm . elmira,elanit en cok söz ettiklerim.
hepsi gümledi. dönüşü olmaz şekilde bittiğini az önce öğrenmiş bulunuyorum.
zaten o yönde düşünüyordum bende ama içimde minicik bir ümit vardı.
belki herşey düzelir diye. benim hikayemde kesinkes bitmiş oldu. az önce öğrendim.
Allah sabır versin bana ve benim durumumda olan herkese.
kızlar elanit akciğer kanseriymiş!duymuşdunuz mu?bikaç gündür hastaneye gidip geliyomuş,şimdi ise bilinci kapanmış,yoğun bakımdaymışböyle hasta olduğunu bilmiyodum,çok üzüldüm...
evet çok üzüldüm,Allah acil şifalar versin daha gençmiş umarım bir an önce sağlığına kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?