İstanbul'da Fal - Falcılar

angel's cafe burcu'ya baktırayım dedim ama yoktu, kadınlar kahvesi pelin'e niyetlendim ama onda da çok sıra vardı. gene baktıramadım yani. bu arada pelin'e baktıran var mı? dedikleri çıkar mı? bir de yiğit denmiş, o kim? nerede bakıyor?

Fal konusunda baya deneyimlendım artık diyebilirim :) Nihal'e ilk gittigimde her şeyi bilmekle kalmayıp, dediği herşeyde cıktı..2.si tutmadı.Armagan yarım saat bakıyor, fincanı daha acmadan bildigi bir şeyde beni şoke etmişti, verdiği tarihler var, bekleyip görücez ama poizitif biri iyi enerji verdi bana ve ınanmak ıstedım o an O'na..Yeter'de aynı enerjiyi verenlerden ne zaman tarota gitsem rahatlamış dönüyor, durumu ve gecmısı biliyor ve iyi ifade edıyor..zamana bağlı dedıkleri ama yeter'e de ınananlardanım.Pelin genelde attı bana, uç hikayeler çizdi, benimle bağdaşmayan şeyler..Hande, evet gittiğimde iyi dediler, bildi bir şeyler o kadar, gelecek yok! Yeşilköy Gül..onca yol tepettim, 1,5 saat aşkın bekledim, belki 5 dakıka bıle degıl, herkese söylediği şeyleri söyleyip kalktım, verdiğim paraya ve yola üzüldüm, bence değmez! Sarmaşık hasan'da öyle, en can alıcı sorumu sordum, bilemedi ve kaldı benden! :)) değmez kızlar

Favorilerim:Nişantaşı Meryem sembol..Tarotta her şeyi bildi, gercekci, umut vermek yerine doğruları söylüyo, fazla memnun ayrıldım..
Yeter..Güleryüzü ve yaydığı enerji harika ve belkı bundan dolayı actıgı tarotlarda hem gecmişi hemde içinde bulundugum durumu, karsımdakını her şeyi iyi ve dogru tahmın etti..Uzun zamanı var belkı ama favorim!
Armagan hanım:Tarih verdi, bakalım neler olacak, tatmın ediyo fena degıldı!

Ve artık uzun bir süre fal baktırmak istemiyorum, çok baktırdım bu ara..Bir işin olacagı varsa bıle olmuyor sırf bu yuzden dolayı, burdan okuyoruz, o iyi, bu iyi, insan etkileniyo gidiyo baktırıyo, ya memnun oluyoruz yada olmuyoruz, ama bu işin sonu yok!!! yapmayalım kızlar, ben artık uzun sure baktırmam fal mal..Allah yapacagı bir işi sırf bu yuzdne dolayı yapmaz, sen misin falcıladan medet uman!!
Kendi adıma konusuyorum, beklemıyorum verilen zamanıda, hemen diğerine baktırıyorum off bu kadar mı zayıfım yaa!! Bi kendine gel, oluruna bırak, derler ya suya bırak, olmuyosada o su götürsün uzaklara ne yapayım ...Allah'a dua etmek en güzeli, Allah'tan isteyelim, tek güç O.

Herkese iyi geceler.
not:bu falcılar sadece keseyi dolduruyolar, medet ummayın kızlar, eglencesine diyoruz ama gidiyoruz, ben yokum!

A yok kapinin onunede koyma caanimmm... iliskini ne boyutta yasiyosun bilemem, ama fazla istediklerini yapmiyacaksin, alttan almayacaksin.. her an gidicekmis gibi duruyolar ama blof yapiyolar.. sonrada "aa her dedigimi yapiyor, SIKILDIM" diyip gidiyolar zaten .. beni ilk defa bu sevgilim zorladi, ama sahidende ona ihtiyacim vardi gibi hissettim ve sanirim oda bunu fazlasiyla hissediyodu. Simdi kosullar degisti. Artik pek sabrimda kalmadi. Bu fal cikarsa herkese cikar arkadaslar bu yuzden SIKI tutununn.

yeter ve armağan nerede bakıyor

Şimdi ben yeter ve armagan'dan memnun kaldım dedim ama sen kalmayabılırsın..birazda elektirik olayı mıdır bılmıyorum ama burdan ıyı deyip, hayal kırıklıgı ile ayrılan arkadaslarada uzulurum..bana iyi idiler ama sana olmayabılırler..yeter, istiklal e girerken sol kol, mango ya gelmeden onceki sokak..kara bi han var pen cafe orada bakıyor..armagan hanım ıse zade cafede..adresi googledan bulabılırsın, tarif edersem anlaşılmayabılır cunku ben alman hastanesinın karsı sokagından buluyorum orayı..armagan'a randevu alınıyo.. Fala inanma sen yinede :) iyi geceler..

ben 2 kere baktırmıştım myra cafe gül hanıma. çok negatif gelmişti bana. çizdiği geleceğin hep başını biliyor sonunu tuttaramadı.
hatta ilk falı bu şekildeydi. 2. falı daha vasattı.

bırakın falı falan boşverin vazgeçin, sevdiğim adam başkasıyla nişanlanmış bugn öğrendim...böyle bir acıyı yaşamayın asla, bırakın umut etmeyi...kendinizi herkesten fazla sevin. iyi geceler.

Oyy bu cok uzucu. O degil de bayagi kisinin sevgilisi ya evlendi ya nisanlandi.. kismetlerinimi aciyoruz nedir.

Elanitle ilgili ilginc cikan bir fal haberim var. Bu kadin an'i super biliyor. Annem icin soylediklerini bu gece yasamis oldum. Bazi ailevi konularda tamda Elanit'in dedigi gibi anlatmaya baslayinca annem, tuylerim diken diken oldu. Ayrica evlenmemi istiyor ve bunu artik dile getiriyor. Eskiden pek ustunde durmazdi, kismetse olur gibilerinden gecistirirdi, ama simdi evlenmemi istedigini ustune basa basa dile getiriyor..

bu durumu söyleyen olgu olmuştu bu arada. duyacaksın diye, gül'de geçen söyledi attı mı bilmiyorum ama ya da gördü geçiştirdi. kimseleri beklemeyin çok rica ediyorum. aman diyim bakın hayatınıza. ben yandım siz yanmayın.

katre dilerim biran önce vazgeçebilirsin,biliyorum çok zor ama şu an vazgeçebilirsen daha az hatta çok daha az canın acıyacak,yoksa çoook dikenli bir yolun başındasın,dilerim takılmayasın o dikenli tellere,çok daha düz ve engelsiz bir yol açılsın önüne,dileğim bu senin için ama yine de çok istiyorsan Allah onu versin...

sağol cnm ancak bu kdr acının üstüne onunla bir mutluluk kuramam artık. vardır allah'ın bir bildiği, çok daha mutlu olacağımı biliyorum. başkasına ait olan birine eyvallahım olmaz. allah'a havale ediyorum onu. ve kapatıyorum konuyu. bu arada elmira ve mercan bu adam asla evlenmez, hayatında ciddi bir adım olmaz. sen %100 daha önce mutlu olacaksın demişlerdi. kendilerine selam ederim buradan iyi ya da kötü kimseye %100 demesinler bir zahmet. 3 haftadır tanıdığı biriyle nişanlanmış. gidenler konusunda beklentisi olan arkadaşlar, ben ve benim gibi bir kaç arkadaşı feyz alarak beklentilerinizi bırakın. sonra daha acı oturuyor insanın içine.

Katre'ciğim bence üzme kendini kaderinde olmıyacakmış diye düşün ...

bu durumda sana Olgu bayaağı iyi bildi oluyor..

bana bakılcan fallarda %100 denmesine bende iflit oluyorum.
en ufak ameliyatta (bademcik) doktorlar %100 diyemiyor.
Hakkımızda hayırlısı olsun. millet ayrılınca içer ben h.sonu iki kitap bitirdim

nasıl yanı şaka mı buuuuu....
eger gercek ıse o zman durum cok vahım demekkı bız bunların hayalını kurup,kucucuk seylerden umut cıkarırken demek onlar hayatlarına devam edıyorlar...
dün yazdıgım gıbı erkekler düz yaratıklar,var sa var yok sa yok....bız kuruyoruz herseyıı aramıyor ama kızgın,kendıne yedıremıyor hıkayelerı uydururyoruz yok arkadaslar aramak ısteyen arar yaa artık akıllanalımmm bence

ahh canım,seni o kadar iyi anlıyorum ki,yüreğindeki acıları şu an gözünün önünden hangi karelerin geçtiğini çok iyi bilirim.ama var ya 3 haftadır tanıdığı biriyle nişanlanan bir dengesizden ne beklenir ki.o şu anda hem senin ilişkinden çıkmış olmanın boşluğunu başkasıyla kapatıyor,şu noktadan sonra bişeye yaramaz ama senden sonra yalnızlıktan bu kadar kaçmışsa demek ki sana ya da ilşkiye bağlıymış.bu dengesizlerin önceliği biz miydik yoksa hayatlarında bir ilişki olması mı bilmem.hem de diğer taraftan artık gelgitli bir ilişki ile yıpranmak yerine baştan sağlam bir başlangıç yapıp sana ve herkese sağlam bir adam olabildiğini göstermeye çalışıyor.oysa dengesiz dengesizdir,Allah bilir ya göreceksin çok büyük ihtimal bu ilişki de onun elinde patlayacak,görürsün bak,evlense de nişanlılığı bitse de hele de senin ahını almışsa bunun mutsuz haberlerini de alacaksın.şimdi yanan sensin bak bir gün de o yanacak.ama dediğim gibi bakabiliyorsan önüne bak ama sana tek tavsiyem hemen biri ile olmaya çalışma bizim gibi duygusal insanlar yeni kişiye adapte olamamanın acısı ile eskisini anımsayıp anımsayıp iyice bağlanıyor giden adama...

sağol kuzucum sağol...yazdıklarına katılıyorum ve biliyorum, inanıyorum adalete. ben tatile çıkıyorum az sonra:) görüşmek üzere, umarım beklentileriniz boşa çıkmaz, güzelliklerle son bulur hayalleriniz.

canım sana iyi tatiller,tatilde kafan boş olsun,kendine güzenen fıstık gibi bir kızın tatili olsun bu:)dertleşmeye dilerim ihtiyacın olmaz ama olursa burdayım...

hooop güm . elmira,elanit en cok söz ettiklerim.
hepsi gümledi. dönüşü olmaz şekilde bittiğini az önce öğrenmiş bulunuyorum.
zaten o yönde düşünüyordum bende ama içimde minicik bir ümit vardı.
belki herşey düzelir diye. benim hikayemde kesinkes bitmiş oldu. az önce öğrendim.
Allah sabır versin bana ve benim durumumda olan herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…