selam canım nihal in banada ilk falı çıktmıştı ,bide sembolde levent in ilk falıda çıkıyor bilginiz olsun bana ve bir arkadaşıma da tutturdu şimdi her gittiğimde aynı şeyleri sölüyor,cafe zade armağan la ,yeter e hiç gitmedim onlarında ilk baktıkları çıkıyorsa birer kere gidilir:)...dilek söylediği 5 şeyden 2-3 ünü tutturuyor,pelinle ilgili bir durum yaşamadım bilmiyorum baktırdım ama çok net bir şey gerçekleşti diyemiycem, nişantaşı hande çok pozitif bir kız çok güzel şeyler söledi eğer aranızda baktıranlar varsa ve tutuyorsa söyleyin lütfen kızlar, angels burcu bana hiç bilemedi, tarık leventle parelel şeyleri sölüyor...durum böle kızlar elmira,elanit i hala denemedim... bu arada tekrar bir buluşma organize etsenize bir kere yapılmıştı sanırım neden tekrar yapılmıyor?...
kanıma girdin şimdi ben uygulayacam bu taktıgı,artık olursa ne mutlu bana,olmazsa sansıma küserim...
öyle zman ver bırak sana alıssın falan hikaye erkek istiyorsa gelir....ben koyayım kapının önüne bakayım aglayacam mı gülecem mi
yeter ve armağan nerede bakıyor
taksim myra cafe'deki gül'e baktıran varsa onlardan da yorum almak isterim.
ben onla ilgili tecrübemi paylaşayım.
ilk gittiğimde yeşilköy gül gibi birden aklımdaki kişinin ismini söylemişti bi senaryo çizmişti bana ama dediklerinin hiçbiri olmadı. tekrar gittim bu sefer, o zaman da ilk gittiğimde gördüğü kişiyi hiç görmedi falda. boşver sen onu falan dediyine de bazı şeyleri tutturuyor tavsiye edilebilir. bana direkt isim söyleyen ilk falcıydı. ha tabi beraber gittğimiz arkadaşım pek memnun kalmamıştı.
bu durumu söyleyen olgu olmuştu bu arada. duyacaksın diye, gül'de geçen söyledi attı mı bilmiyorum ama ya da gördü geçiştirdi. kimseleri beklemeyin çok rica ediyorum. aman diyim bakın hayatınıza. ben yandım siz yanmayın.
katre dilerim biran önce vazgeçebilirsin,biliyorum çok zor ama şu an vazgeçebilirsen daha az hatta çok daha az canın acıyacak,yoksa çoook dikenli bir yolun başındasın,dilerim takılmayasın o dikenli tellere,çok daha düz ve engelsiz bir yol açılsın önüne,dileğim bu senin için ama yine de çok istiyorsan Allah onu versin...
bu durumu söyleyen olgu olmuştu bu arada. duyacaksın diye, gül'de geçen söyledi attı mı bilmiyorum ama ya da gördü geçiştirdi. kimseleri beklemeyin çok rica ediyorum. aman diyim bakın hayatınıza. ben yandım siz yanmayın.
sağol cnm ancak bu kdr acının üstüne onunla bir mutluluk kuramam artık. vardır allah'ın bir bildiği, çok daha mutlu olacağımı biliyorum. başkasına ait olan birine eyvallahım olmaz. allah'a havale ediyorum onu. ve kapatıyorum konuyu. bu arada elmira ve mercan bu adam asla evlenmez, hayatında ciddi bir adım olmaz. sen %100 daha önce mutlu olacaksın demişlerdi. kendilerine selam ederim buradan iyi ya da kötü kimseye %100 demesinler bir zahmet. 3 haftadır tanıdığı biriyle nişanlanmış. gidenler konusunda beklentisi olan arkadaşlar, ben ve benim gibi bir kaç arkadaşı feyz alarak beklentilerinizi bırakın. sonra daha acı oturuyor insanın içine.
bırakın falı falan boşverin vazgeçin, sevdiğim adam başkasıyla nişanlanmış bugn öğrendim...böyle bir acıyı yaşamayın asla, bırakın umut etmeyi...kendinizi herkesten fazla sevin. iyi geceler.
sağol cnm ancak bu kdr acının üstüne onunla bir mutluluk kuramam artık. vardır allah'ın bir bildiği, çok daha mutlu olacağımı biliyorum. başkasına ait olan birine eyvallahım olmaz. allah'a havale ediyorum onu. ve kapatıyorum konuyu. bu arada elmira ve mercan bu adam asla evlenmez, hayatında ciddi bir adım olmaz. sen %100 daha önce mutlu olacaksın demişlerdi. kendilerine selam ederim buradan iyi ya da kötü kimseye %100 demesinler bir zahmet. 3 haftadır tanıdığı biriyle nişanlanmış. gidenler konusunda beklentisi olan arkadaşlar, ben ve benim gibi bir kaç arkadaşı feyz alarak beklentilerinizi bırakın. sonra daha acı oturuyor insanın içine.
ahh canım,seni o kadar iyi anlıyorum ki,yüreğindeki acıları şu an gözünün önünden hangi karelerin geçtiğini çok iyi bilirim.ama var ya 3 haftadır tanıdığı biriyle nişanlanan bir dengesizden ne beklenir ki.o şu anda hem senin ilişkinden çıkmış olmanın boşluğunu başkasıyla kapatıyor,şu noktadan sonra bişeye yaramaz ama senden sonra yalnızlıktan bu kadar kaçmışsa demek ki sana ya da ilşkiye bağlıymış.bu dengesizlerin önceliği biz miydik yoksa hayatlarında bir ilişki olması mı bilmem.hem de diğer taraftan artık gelgitli bir ilişki ile yıpranmak yerine baştan sağlam bir başlangıç yapıp sana ve herkese sağlam bir adam olabildiğini göstermeye çalışıyor.oysa dengesiz dengesizdir,Allah bilir ya göreceksin çok büyük ihtimal bu ilişki de onun elinde patlayacak,görürsün bak,evlense de nişanlılığı bitse de hele de senin ahını almışsa bunun mutsuz haberlerini de alacaksın.şimdi yanan sensin bak bir gün de o yanacak.ama dediğim gibi bakabiliyorsan önüne bak ama sana tek tavsiyem hemen biri ile olmaya çalışma bizim gibi duygusal insanlar yeni kişiye adapte olamamanın acısı ile eskisini anımsayıp anımsayıp iyice bağlanıyor giden adama...
sağol kuzucum sağol...yazdıklarına katılıyorum ve biliyorum, inanıyorum adalete. ben tatile çıkıyorum az sonra:) görüşmek üzere, umarım beklentileriniz boşa çıkmaz, güzelliklerle son bulur hayalleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?