İstanbul'da Fal - Falcılar

yiğit gül gibi nabza göre şerbet vermez,ümit verip göndermez...öyle özellikle olumlu konusmazzz

Kızlar, daha oncede yazmıştım ama cevap alamamıştım..falcı Rita'yı ben çok merak ediyorum..Namı ünü almış gidiyor sanıyorum..Kuvvetli bir falcı oldugunu sanıyorum.Giden var mı? Nerede bakıyor? iletişim bilgileri nedir? Bilen varsa bana mesaj atarsa özelden cok memnun olurum..Ayrıca giden arkadaşlarımızın fikirlerinide almak istiyorum.. :)

Rita Kurtulusta evinde bakar, telefonla randevu alip gidersin eskiden cok iyi bakarmis ama artik oyle degil bana bin tane adam saydi... Kafami karistirdi hangisi hangisi zaten neden bahsediyor anlayamamistim... 40 yasima kadar anlatti bana ama daha o hafta olacaklari ve o anki hayatimi bilemiyor. 40 yasim icin soyledigi seye mi inanicam? Genel olarak insanlara 2 evlilik yaptirma egilimi de var... Ben begenmedim yani, ablam zamaninda baktirmis onun zamaninda iiymis... Ama simdi degil maalesef... 30 liraya bakiyor. Ben suan disardayim hatta Burcu da sira bekliyorum telefondan girdim... Ondan turkce karakterle yazamadim. Rita'nin numarasi evde var baktirmak istersen yollarim aksam ozelden... Ve aksam Burcuyla ilgili de yorum yaparim...

Teşekkür ederim, çok kibar ve incesin..Rita'nın ismini duydum ama gidipte dediklerini yaşamakta var..Sadece iyi oldugunu duymuştum, hatta ve hatta kendı kızlarına bakmaya bile tövbe ettiğinide, kimse geleceğini bilmek istemez demiş bir röportajında..merak uyandırdı bende, acaba dedim..Sonucta öyle böyle en dandırık olana bıle değmeyecek paralar verdım..Sen yine numarasını atarsan mesaj olarak sevınırım..Buarada Burcu yorumlarınıda beklıyorum... :)

İlgin, kibarlıgın ıcın teşekkürler :)

gülün nabza göre şerbet verdiği yazıldı acaba angels burcu da nabza göre şerbet mi verio 2 si de olumlu konuştu burcu herkese olumlu konuşur mu bitene bitti der mi offfffff ne bilim boş yere umutlanmak istemiyorum ama hepsi olumlu konuşuo inşallah olur ama ne bilim boş hayallere dalıp hüsrana ugramaktan korkuyorum

kızlarrrrrrrrr.avcılar capris cafede miraa ya giden varmı duyan falan..nasıldırr bilgisi olan bana özelden yazarsa sevinirim..zira yogun burasıı geriye dönüp cevvap bulmak zor..çalışıyorum vaktim olmuyor o yüzden..cevaplarınızı bekliyorum

Angels Burcu da benden iyi puan alamayan falcılar arasına girmiş bulunmakta... Bilmiyorum gerçekten frekans meselesi midir nedir bilmiyorum... Ama gerçekten sanırım gittiğim falcı sayısı 17-18'i buldu ama şu zamana kadar ben de tutarlı olmuş olan bir tek Gül var, o da çok kısa bakıyor... Ben bu forumun en memnuniyetsiz üyesiyim sanırım...

bugün Angels Burcu ya bende gittim ilk kez, erken gittiğim için ilk bana baktı.. olumlu olumsuz şeyler söyledi.. burçları pek tutturamadı ama şu ana kadar baktırdığım diğerlerinden daha tutarlıydı şu anki ve geçmişle ilgili söyledikleri etkileyiciydi.. gelecek için 1.5 ay ve 3 ay sonrası için deniycez...

Fallara inanmak bir inanç meselesi haline geldi..Benımde sayısız ve sınırsız falcılara gitmişliğim vardır..İnsan neden falcıya gider? Umutsuzdur yada ümit ediyordur bir şey için, ne yapacagını bılemez durum ıcındedir, onuda dener, bunuda dener, yeter ki karşısındakı, kendısını haklı cıkarsın, duymak istediğini duysun..Aslında bu bir süreçtir, atlatılması zor bir durum, bu evreyi bende geçirdim ve halada belirtilerini taşıyorum..Atlattım sayılır aslında, bir nevi insanın psikolojik durumudur bu..Ben acıkcası bu yuzden falcı denedım..Kimini begendım, kimini hiç begenmedim..Ama aslında kişi kendını, karşısındakını her ne durumda ise her şeyi bilir, farkındadır da, kendını teskın etmek ister.

Geleceği, neyin ne olacağını Allah'tan başka kimsenın bılemeyecegını hepimiz biliyoruz.Eğer denediğiniz falcıların ortak cumlerlerini, ne deyeceklerini biliyorsanız-ki biliyorsunuz-..bence ara verin artık falcı denemekten..Onlar bizi kandırıyo, bizde inanmak istemesekte belkıde kendımızı!

Aklımda Burcu vardı ama artık yorumları okuduktan sonra onunda neler diyebılecegını tahmın ediyorum, hep aynı şeyler, aynı şeyler.. sonucta ne olacak verılen tarıhler, bekleyişler...Faldır sonucta!!

Bende de burç konusunda da tutturamadı... He burç konusunu duymazdan gelirsem istediğim yöne çekebilirim falı... Şuan ayrıldığım ve hoşlanmadığım çocukla evlendirdi beni... Ben bitirdim onu dedim bu sefer yeni biri olucak dedi... eski esas oğlandan hiç bahsetmedi, bahsetmeyince ben sordum... Bu sefer falında çıkmamış demek olmucak onla adam gibi bişey fln dedi... öyle yani... İşime gelmedi diye beğenmemiş değilim ama gerçekten saçmaladığı noktalar oldu...

Denizden,

Rita'nın tel.numarası için teşekkür ederim..Fakat ben mesaj gonderemıyorum, 100 mesaj hakkımın olması gerekıyormuş, buraya yazayım dedim, teşekkürümü ve ince davranışını belirtmek için.

yiğit gül gibi nabza göre şerbet vermez,ümit verip göndermez...öyle özellikle olumlu konusmazzz

Ben yaklaşık 3 yıl önce Yiğit'e fal baktırmıştım ve geleceğe dair benim bile aklımın ucundan geçmeyen şeyleri bildi... Mesela ilgi duyduğum biri vardı ama karşı taraftan açılması konusunda pek ümidim yoktu ama bu çocuk sana açılacak dedi ve gerçekten oldu veee yüzük takacaksınız dedi inanamayacaksınız ama ben aynı kişi ile sözlendim :)))))

Ben de arkadaşımla angels Burcu'ya gittim. Çok memnun kalmadık. Geçen yıl da baktırmıştım kendisine. O falda da çıkan olmamıştı.Bir kez daha deneyelim dedim ama yine umduğumuzu bulamadık.

Sizin burada yaptığınız yorumdan yola çıkarak arkadaşımla bugün Ceyhun Hanım'a baktırdım. Hiç memnun kalmadık. Bana 1 saat baktı ama bilemedikten sonra baksa ne olur? Hep aynı konu üzerinde dolanarak 1 saatimi harcadı. En sonunda arakadaşım sıkıldı beklemekten deyip kalktım masadan. Baktığı fal 25 TL. değil 5 TL. bile etmez.

Son düzenleme:
Kızlar izmirdeki falcı bozuntuları bizim üyeleri tehdit ediyormuş !

Şimdi emniyete gidip bunları şikayet edelim mi ? Sonra maliyeye !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…