akıl var mantık var fala inananları anlamaıyorum. beynim almıyor benim
ve dejavu yiğite gittim...
analizleri ve çevremdekilerin benim hakkımda düşündüklerini duymak için onu seçmiştim.
soğuk ve kendini beğenmiş biriyle karşılaşmayı beklerken, tam tersi biriyle karşılaştım, enerjisi insanı rahatlatıyor.
çok kısa baktı kabul, ama uzun bakıcam diye uydurmasından daha iyidir diye düşünüyorum.
nokta atışları yaptı, isim bildi ama asıl önemlisi gitme amacıma uygun olarak söylediği tek cümle yeterli oldu benim için.
gelecek ile ilgili tahminlerine gelince;
imkansız değil ama çok zor olacak birşey söyledi.
gidenlere bir sorum olacak, gelecekle alakalı olumlu şeyler söylemek adeti midir? yoksa olumsuz şeyleri hissettiği zaman söyler mi?
aynen benimde oturmamla kalkmam bir oldu seninkine enerji göndercem arıycak bir kızın bir oğlun olcak
Falcıya gitmek acizlikten başka birşey değil
Kızlar, daha oncede yazmıştım ama cevap alamamıştım..falcı Rita'yı ben çok merak ediyorum..Namı ünü almış gidiyor sanıyorum..Kuvvetli bir falcı oldugunu sanıyorum.Giden var mı? Nerede bakıyor? iletişim bilgileri nedir? Bilen varsa bana mesaj atarsa özelden cok memnun olurum..Ayrıca giden arkadaşlarımızın fikirlerinide almak istiyorum.. :)
Rita Kurtulusta evinde bakar, telefonla randevu alip gidersin eskiden cok iyi bakarmis ama artik oyle degil bana bin tane adam saydi... Kafami karistirdi hangisi hangisi zaten neden bahsediyor anlayamamistim... 40 yasima kadar anlatti bana ama daha o hafta olacaklari ve o anki hayatimi bilemiyor. 40 yasim icin soyledigi seye mi inanicam? Genel olarak insanlara 2 evlilik yaptirma egilimi de var... Ben begenmedim yani, ablam zamaninda baktirmis onun zamaninda iiymis... Ama simdi degil maalesef... 30 liraya bakiyor. Ben suan disardayim hatta Burcu da sira bekliyorum telefondan girdim... Ondan turkce karakterle yazamadim. Rita'nin numarasi evde var baktirmak istersen yollarim aksam ozelden... Ve aksam Burcuyla ilgili de yorum yaparim...
bugün Angels Burcu ya bende gittim ilk kez, erken gittiğim için ilk bana baktı.. olumlu olumsuz şeyler söyledi.. burçları pek tutturamadı ama şu ana kadar baktırdığım diğerlerinden daha tutarlıydı şu anki ve geçmişle ilgili söyledikleri etkileyiciydi.. gelecek için 1.5 ay ve 3 ay sonrası için deniycez...
yiğit gül gibi nabza göre şerbet vermez,ümit verip göndermez...öyle özellikle olumlu konusmazzz
bugün daha önce hiç gitmediğim bi falcıya gittim.
maltepede kadınlar kahvesi die bi yer var... şimdi ki adı gelincik kafe. el değiştirmiş sanırım.
orada Ceyhun diye bi kadına baktırdım. açıkçası biraz tereddüt etmiştim. nasıl bakar, iyi midir filan diye ama...
kadın süper ötesi baktı yaa... ince detaylara giren falcılara bayılıyorum..bu kadın da öyleydi...ve tam 45 dk baktı... hayatımı anlattı resmen...
inş dedikleri de çıkar...:85:
Denizden,
Rita'nın tel.numarası için teşekkür ederim..Fakat ben mesaj gonderemıyorum, 100 mesaj hakkımın olması gerekıyormuş, buraya yazayım dedim, teşekkürümü ve ince davranışını belirtmek için.
canım bana da ritanın tel.unu yazar mısın lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?