kızlar caddebostanda falcı zeynep adında biri var,çok iyi dediler baktırdım,eyvahlar olsun.bu kadar kötü olamaz.söylediklerinden hiç biri tutmuyor,bu sefer başladı yok frekans tutmadı,yok sana bakamadılar.iyi dedim yine ne gördüysen söyle,napalım artık,ayy hem söyledikleri doğru değil hem de ben resmen kanıtları olan doğrularıları söylüyorum,yine de öyle olmadığını idda ediyor.hayır işin tersi söylediği tek kelime çıkmadığı halde hala sonuç için o kadar iddalı konuşuyor ki tahammül etmek çok zor,hani bir kelime bilse derim ki belki sonucu da bildi ama bir kelime bilemedin bari azıcık mütevazi olda sonuç için iddalaşma.sözün kısası aman kızlar bakın caddebostanda zeynep,tek kelime bilmiyor,duyarsanız boşuna gidip de paranızdan olmayın...
tam 2 saat 30 kişi bekledikten sora nihayet GÜL e fal baktırabildim.30 milyona topu topu 5 dakka baktı çok aşşırı kısa bakıo artık seri üretime geçmiş.Her şeyi bütün problemi 5 dakkada bildi bilmesine biliyor pozitif iyi enerjili bi kız olumlu enerji göndericem esas oglanla sana dedi ve ona gittiğimden beri esas oglanla görüşmesem de bozuk olan moralim düzeldi ve bi pozitiflik geldi acaba ondan mı merak ediyorum. angels burcu ,naz hepsiyle aynı şeyleri söledi çok olumlu konuştu gül İNŞALLAH İNŞALLAH çıkar falı da herkese böle olumlu mu konusuyo yani olacak dediği şey olur mu yoksa memnun etmek için mi konustu anlayamadım ama inşallah çıkar falı Gülün falları hakkında yorumlarınızı bekliyorum lütfennnnnnnn
hande merve ve yasemin hakkında bilgi verir misin?neye,nasıl ve nerede bakıyorlar? yeni falcı isimleri duymak istiyorum.sıkıldım hep aynı isimleri duymaktan
aynen benimde oturmamla kalkmam bir oldu seninkine enerji göndercem arıycak bir kızın bir oğlun olcakBen Gül'ü begenmedim..Bende 2 saate yakın bekledim, masaya oturmamla kalkamam bir olmuştu, aynen banada bir şeyler okuyacagım senın ıcın dedi, beklersen olacak dedi..4 dakıka mı 5 dakıka mı, hiçbir şey anlamadım.zaten benımde bıldıklerımı soyledi, artı hiçbir şey yoktu, bir ozellık goremedım, verılen paraya yazık..Enerjisi, pozitifliğe bir şey diyemem, beklediğimiz onca saat ve oturdugumuz minikcik dakikaya ve ödediğimiz ücrete mahsumen olsun artık pozitifliği ama gitmeye değmez..Olacak, bekle, 1 kız 1 oğlun olacak hadi güle güle..!!! işte hepsi bu.
Bence kime baktirdiginiza bagli, bana soylenenlerin bi cogu cikti, eski mesajlarimdan gorebilirsiniz.
Merhabalar. Çok yakın bir arkadaşımın üzerinde büyü olduğu söylendi, sevgilisiyle ayrılması için büyü yapılmış. İki taraf da birbirlerini sevmesine rağmen karşı tarafın inadından barışamıyorlar. Ayrıldıklarından beri kız huzur bulamadı ve hem büyüklerimiz hem de birkaç falcı büyü olduğunu söyledi. Burda hoca ya da medyum ismi paylaşıyor musunuz bilmiyorum ama bu büyüyü bozmak ve kısmet açmak için büyü yapan güvenilir, profesyonel biri var mıdır bildiğiniz? İnternette arayıp ya da sağdan soldan duyup şarlatan birine para kaptırmak ayrıca üzerimize varlık musallat etmek, her şeyin ters tepmesini istemiyoruz. Allah korusun. Ama bir an önce arkadaşımı sıkıntıdan kurtarmak istiyoruz..
kızlar selam ;
iki yeni falcı denedim,birine telde baktırdım diğerinede evinde ikisinide beğendim,ama hiç biri elanit gibi değil yaaa :S
elanit,burcu,yeni baktırdıklarım merve ve yasemin hepsinin verdiği tarihler paralel tarih bekleye bekleye çürüyüp gidecem
ah canım ahhhhh,elanit gibi yok,dediğim gibi ben bir zeynebe baktırdım,sen de baktırmışsın hem fos hem de idda ediyor,bulsak yine iyi birini...kızlar selam ;
iki yeni falcı denedim,birine telde baktırdım diğerinede evinde ikisinide beğendim,ama hiç biri elanit gibi değil yaaa :S
elanit,burcu,yeni baktırdıklarım merve ve yasemin hepsinin verdiği tarihler paralel tarih bekleye bekleye çürüyüp gidecem
tam 2 saat 30 kişi bekledikten sora nihayet GÜL e fal baktırabildim.30 milyona topu topu 5 dakka baktı çok aşşırı kısa bakıo artık seri üretime geçmiş.Her şeyi bütün problemi 5 dakkada bildi bilmesine biliyor pozitif iyi enerjili bi kız olumlu enerji göndericem esas oglanla sana dedi ve ona gittiğimden beri esas oglanla görüşmesem de bozuk olan moralim düzeldi ve bi pozitiflik geldi acaba ondan mı merak ediyorum. angels burcu ,naz hepsiyle aynı şeyleri söledi çok olumlu konuştu gül İNŞALLAH İNŞALLAH çıkar falı da herkese böle olumlu mu konusuyo yani olacak dediği şey olur mu yoksa memnun etmek için mi konustu anlayamadım ama inşallah çıkar falı Gülün falları hakkında yorumlarınızı bekliyorum lütfennnnnnnn
ve dejavu yiğite gittim...
analizleri ve çevremdekilerin benim hakkımda düşündüklerini duymak için onu seçmiştim.
soğuk ve kendini beğenmiş biriyle karşılaşmayı beklerken, tam tersi biriyle karşılaştım, enerjisi insanı rahatlatıyor.
çok kısa baktı kabul, ama uzun bakıcam diye uydurmasından daha iyidir diye düşünüyorum.
nokta atışları yaptı, isim bildi ama asıl önemlisi gitme amacıma uygun olarak söylediği tek cümle yeterli oldu benim için.
gelecek ile ilgili tahminlerine gelince;
imkansız değil ama çok zor olacak birşey söyledi.
gidenlere bir sorum olacak, gelecekle alakalı olumlu şeyler söylemek adeti midir? yoksa olumsuz şeyleri hissettiği zaman söyler mi?
ve dejavu yiğite gittim...
analizleri ve çevremdekilerin benim hakkımda düşündüklerini duymak için onu seçmiştim.
soğuk ve kendini beğenmiş biriyle karşılaşmayı beklerken, tam tersi biriyle karşılaştım, enerjisi insanı rahatlatıyor.
çok kısa baktı kabul, ama uzun bakıcam diye uydurmasından daha iyidir diye düşünüyorum.
nokta atışları yaptı, isim bildi ama asıl önemlisi gitme amacıma uygun olarak söylediği tek cümle yeterli oldu benim için.
gelecek ile ilgili tahminlerine gelince;
imkansız değil ama çok zor olacak birşey söyledi.
gidenlere bir sorum olacak, gelecekle alakalı olumlu şeyler söylemek adeti midir? yoksa olumsuz şeyleri hissettiği zaman söyler mi?
Falcıya gitmek acizlikten başka birşey değil
haklısın canım hem kuranda da yasaklanmış ... allaha şirk koşmak bence hem o verdiğiniz paralara acıyın onlar ahiret gününde çocuklarınızın rızkı sayılacak... ne allahu teala affedecek sizi ne hz muhammed bence bu gaflete düşenler ve fala inanlar yol yakınken dönsün tövbe etsin...
böyle şeylere ne vakit harcayın ne para çok afedersiniz ama kekleniyorsunuz fala inanma falsızda kalma lafında var zaten bi zoukluk allahım bu nası bi çelişki? türk kadını faldan aşk kitaplarından dizilerden birazcık kendini sıyırsın nato kafa nato mermer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?