İstanbul'da Fal - Falcılar

tam 2 saat 30 kişi bekledikten sora nihayet GÜL e fal baktırabildim.30 milyona topu topu 5 dakka baktı çok aşşırı kısa bakıo artık seri üretime geçmiş.Her şeyi bütün problemi 5 dakkada bildi bilmesine biliyor pozitif iyi enerjili bi kız olumlu enerji göndericem esas oglanla sana dedi ve ona gittiğimden beri esas oglanla görüşmesem de bozuk olan moralim düzeldi ve bi pozitiflik geldi acaba ondan mı merak ediyorum. angels burcu ,naz hepsiyle aynı şeyleri söledi çok olumlu konuştu gül İNŞALLAH İNŞALLAH çıkar falı da herkese böle olumlu mu konusuyo yani olacak dediği şey olur mu yoksa memnun etmek için mi konustu anlayamadım ama inşallah çıkar falı Gülün falları hakkında yorumlarınızı bekliyorum lütfennnnnnnn

kızlar selam ;

iki yeni falcı denedim,birine telde baktırdım diğerinede evinde ikisinide beğendim,ama hiç biri elanit gibi değil yaaa :S

elanit,burcu,yeni baktırdıklarım merve ve yasemin hepsinin verdiği tarihler paralel tarih bekleye bekleye çürüyüp gidecem

canım bende pek beğenmedim onu kendine çok güvenen fazla iddialı konuşan bi tip

kızlar bahçelievlerde hakkı diye fal bakan biri varmış ;ünlüler geliyormuş fal baktırmak için ..randevuyla bakıyormuş ...hiç duydunuz mu böyle birini?

hande merve ve yasemin hakkında bilgi verir misin?neye,nasıl ve nerede bakıyorlar? yeni falcı isimleri duymak istiyorum.sıkıldım hep aynı isimleri duymaktan

Ben Gül'ü begenmedim..Bende 2 saate yakın bekledim, masaya oturmamla kalkamam bir olmuştu, aynen banada bir şeyler okuyacagım senın ıcın dedi, beklersen olacak dedi..4 dakıka mı 5 dakıka mı, hiçbir şey anlamadım.zaten benımde bıldıklerımı soyledi, artı hiçbir şey yoktu, bir ozellık goremedım, verılen paraya yazık..Enerjisi, pozitifliğe bir şey diyemem, beklediğimiz onca saat ve oturdugumuz minikcik dakikaya ve ödediğimiz ücrete mahsumen olsun artık pozitifliği ama gitmeye değmez..Olacak, bekle, 1 kız 1 oğlun olacak hadi güle güle..!!! işte hepsi bu.

hande merve ve yasemin hakkında bilgi verir misin?neye,nasıl ve nerede bakıyorlar? yeni falcı isimleri duymak istiyorum.sıkıldım hep aynı isimleri duymaktan

merveye telefonda baktırdım sanırım kağıt falı bakıyor kısa ama isabetli şeyler söyledi 30 lira

yasemin kahve falı bakıyor 40 lira maltepede evinde (anadolu yakası) oda çok isabetli birz daha uzun sürüyo,sadece bi kaç isim söylede tanımıyorum dedim tanışacaksın dedi bu kısmı hariç genel olarak beğendim

aynen benimde oturmamla kalkmam bir oldu seninkine enerji göndercem arıycak bir kızın bir oğlun olcak

Bence kime baktirdiginiza bagli, bana soylenenlerin bi cogu cikti, eski mesajlarimdan gorebilirsiniz.

yeni üyeyim bende ,
acaba kimi tavsiye edersin geleceğe dair iyi bilen elmira mı mercan mı,
bir çok kişi söylenmiş ama en populer bunlar dıye okudum hep
teşekkürler

Özel mesaj hakkım yok o yüzden yazamıyorum bildiğim çok iyi birisi var. Detaylı bilgi vermek isterim, özel mesaj hakkın var ise bana mesajla mail adresini gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.

ne ara baktırdın be ben en son 2 hafta önce baktırdım.
şu aralar heç baktırasım yok.

ah canım ahhhhh,elanit gibi yok,dediğim gibi ben bir zeynebe baktırdım,sen de baktırmışsın hem fos hem de idda ediyor,bulsak yine iyi birini...

Hayır herkese olumlu konuşmuyor, yıllardır sevdiğim insan için "asla olmayacak" diyen tek falcı o olmuştu... Bir başkası için olacak demişti. Dediklerini %80 yaşadım ve ben de Gül'ün enerjisini seviyorum, sadece çok kısa bakması problem... Bunu değiştirirse, her kişiye 15-20 dakika ayırırsa Gül bu alemde tek falcı olabilecek kapasiteye sahip ama bunu değerlendirmiyor.

Bir de ben Cafe LAF'daki insanların enerjilerini seviyorum, bütün çalışanlarından yansıyor o enerji. Halil ve Çiğdem'e fal baktırdım bugüne dek, paralel konuşmuşlardı ve Gül'ün dedikleriyle de kısmen örtüşüyordu söylenenler ve üçü de aynı zamanı verdi olacak olay hususunda. Yaz sonunu bekliyorum olursa üçü de bilmiş olacak.

ve dejavu yiğite gittim...

analizleri ve çevremdekilerin benim hakkımda düşündüklerini duymak için onu seçmiştim.

soğuk ve kendini beğenmiş biriyle karşılaşmayı beklerken, tam tersi biriyle karşılaştım, enerjisi insanı rahatlatıyor.
çok kısa baktı kabul, ama uzun bakıcam diye uydurmasından daha iyidir diye düşünüyorum.
nokta atışları yaptı, isim bildi ama asıl önemlisi gitme amacıma uygun olarak söylediği tek cümle yeterli oldu benim için.

gelecek ile ilgili tahminlerine gelince;
imkansız değil ama çok zor olacak birşey söyledi.

gidenlere bir sorum olacak, gelecekle alakalı olumlu şeyler söylemek adeti midir? yoksa olumsuz şeyleri hissettiği zaman söyler mi?

böyle şeylere ne vakit harcayın ne para çok afedersiniz ama kekleniyorsunuz fala inanma falsızda kalma lafında var zaten bi zoukluk allahım bu nası bi çelişki? türk kadını faldan aşk kitaplarından dizilerden birazcık kendini sıyırsın nato kafa nato mermer

hemen bi fal açalım bu falcı hakkında acaba herkese olumlu mu söyler ya da söylemez mi

Falcıya gitmek acizlikten başka birşey değil

haklısın canım hem kuranda da yasaklanmış ... allaha şirk koşmak bence hem o verdiğiniz paralara acıyın onlar ahiret gününde çocuklarınızın rızkı sayılacak... ne allahu teala affedecek sizi ne hz muhammed bence bu gaflete düşenler ve fala inanlar yol yakınken dönsün tövbe etsin...

akıl var mantık var fala inananları anlamaıyorum. beynim almıyor benim

falcıya gitmem sizi neden bu kadar gerdi şaşırdım.
genelleme yaparak doğru saptamalar yaptığınızı mı zannediyorsunuz? aşk meşkle alakalı olduğunu nerden bildiniz yoksa siz de kendinizi falcı mı sanıyorsunuz?

"nato kafa nato mermer" diyecek seviyedeki biri için fazla zeki geçiniyorsunuz. fala merakınız yoksa bu başlıkta ne işiniz var? kadınlar kulubü çok geniş bir platform buyrun sizi diğer başlıklara alalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…