İstanbul'da Fal - Falcılar

ewet kızlar giden yokmu miraa yaa

Selam kızlar Suadiyede Serkan varmış duyan bilen gidip baktıran var mı? bi arkadaşım gitmiş annesinin adını filan söylemiş ama ben tam emin olamadım yardım ederseniz sevinirim...

yaaa.
kısa bakmasına rağmen...gül'ü bende çok beğenirim.herşey 100% tutmasa da...en iyi bilen gül dür ..bende:)...ama burcu'ya geçen hafta ben kahve falı baktırdımitim ve iyi bakmıştı.mevcut...işteee ..herkesin ortak beğendiği bir falcı yokk:...maaalesef)!!

Özel mesaj hakkım yok o yüzden yazamıyorum bildiğim çok iyi birisi var. Detaylı bilgi vermek isterim, özel mesaj hakkın var ise bana mesajla mail adresini gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba bahsettiğin kişinin bilgilerini verebilirmisin özel mesaj hakkımyok onun için burdan yazıyorum

bu arada tekirdağdaki motor ayşe eskisi gibi diil ben geçen sene gittim memnun kalmadım boşuna o kadar yol gitmeye değmez genede isterseniz teli var ama özel mesaj hakkım yok

ben haftasonu pen cafe yeter hanıma gittim. hem kahve hem tarot falı baktırdım. İkisinide iyi baktığını düşünüyorum. Çok fazla soru sorup ağzımdan laf almaya çalışmadı. Zaten soru sorduğu zaman uzun cevap istemiyor evet - hayır ya da var - yok şeklinde cevap istiyor. Mevcut durumumu çok iyi bildi. Gelecekle ilgili şeylerde söyledi. Bekleyip görücez çıkıcak mı diye. Benimle birlikte gelen kuzenimde söylediklerinin isabetli olduğunu düşünüyor. O da memnun kalmış. Yalnız tarot baktırıcaksanız soracağınız soruları önceden hazırlamanızı tavsiye ederim

Birde ben şu elaniti çok merak ediyorum telefondan bakıyormuş. Lütfen numarasını bilen biri yollar mı?

cnm ben o kadına baktırmadım ama burdn okuduklarıma göre elanit vefat etmiş..

banada falın başında eski sevgilimle nişanlandırdı sonlara doğru yeni bir kişi var dedi eskisiyle sen istersen evlenirsin falan dedi söledikleri tutarlı değildi yani sen bırakta benim isteyip istemediğimi ne olur onu söle bana ...haa verdiği sürenin üzerinden 2 ay geçti yeni biride çıkmadı karşıma sölediği diğer şeylerde olmadı baktırdığımda o anki durumu bile doğru bilememiştiki ...'' falında çıkmamış demek onla olmuycak'' bu lafınada çok güldüm yaaa

Selam kızlar Suadiyede Serkan varmış duyan bilen gidip baktıran var mı? bi arkadaşım gitmiş annesinin adını filan söylemiş ama ben tam emin olamadım yardım ederseniz sevinirim...

eğer sembol serkandan bahsediyorsan tek numarası o cnm.... malesef bana söylediği hiçbişi olmadı

dönecek dediği ex sevgilim için bununla evlılık olmaz,siyah gelınlık goruyorum dedı...
ama sonucta fal bu bana cıkar sana cıkmaz sen genede umutlanmaa

Forumda dolaşırken ismine rastaladım.İrtibat bilgilerini bana mesaj atabilir misiniz?Kendisi telefonda fal bakıyor mu acaba?

yiğit nerde bakıyo biliyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…