canım bana da ritanın tel.unu yazar mısın lütfen?
kızlarrrrrrrrr.avcılar capris cafede miraa ya giden varmı duyan falan..nasıldırr bilgisi olan bana özelden yazarsa sevinirim..zira yogun burasıı geriye dönüp cevvap bulmak zor..çalışıyorum vaktim olmuyor o yüzden..cevaplarınızı bekliyorum
Angels Burcu da benden iyi puan alamayan falcılar arasına girmiş bulunmakta... Bilmiyorum gerçekten frekans meselesi midir nedir bilmiyorum... Ama gerçekten sanırım gittiğim falcı sayısı 17-18'i buldu ama şu zamana kadar ben de tutarlı olmuş olan bir tek Gül var, o da çok kısa bakıyor... Ben bu forumun en memnuniyetsiz üyesiyim sanırım...
Özel mesaj hakkım yok o yüzden yazamıyorum bildiğim çok iyi birisi var. Detaylı bilgi vermek isterim, özel mesaj hakkın var ise bana mesajla mail adresini gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.
ben haftasonu pen cafe yeter hanıma gittim. hem kahve hem tarot falı baktırdım. İkisinide iyi baktığını düşünüyorum. Çok fazla soru sorup ağzımdan laf almaya çalışmadı. Zaten soru sorduğu zaman uzun cevap istemiyor evet - hayır ya da var - yok şeklinde cevap istiyor. Mevcut durumumu çok iyi bildi. Gelecekle ilgili şeylerde söyledi. Bekleyip görücez çıkıcak mı diye. Benimle birlikte gelen kuzenimde söylediklerinin isabetli olduğunu düşünüyor. O da memnun kalmış. Yalnız tarot baktırıcaksanız soracağınız soruları önceden hazırlamanızı tavsiye ederim
Birde ben şu elaniti çok merak ediyorum telefondan bakıyormuş. Lütfen numarasını bilen biri yollar mı?
Bende de burç konusunda da tutturamadı... He burç konusunu duymazdan gelirsem istediğim yöne çekebilirim falı... Şuan ayrıldığım ve hoşlanmadığım çocukla evlendirdi beni... Ben bitirdim onu dedim bu sefer yeni biri olucak dedi... eski esas oğlandan hiç bahsetmedi, bahsetmeyince ben sordum... Bu sefer falında çıkmamış demek olmucak onla adam gibi bişey fln dedi... öyle yani... İşime gelmedi diye beğenmemiş değilim ama gerçekten saçmaladığı noktalar oldu...
Selam kızlar Suadiyede Serkan varmış duyan bilen gidip baktıran var mı? bi arkadaşım gitmiş annesinin adını filan söylemiş ama ben tam emin olamadım yardım ederseniz sevinirim...
cnm ben o kadına baktırmadım ama burdn okuduklarıma göre elanit vefat etmiş..
gülün nabza göre şerbet verdiği yazıldı acaba angels burcu da nabza göre şerbet mi verio 2 si de olumlu konuştu burcu herkese olumlu konuşur mu bitene bitti der mi offfffff ne bilim boş yere umutlanmak istemiyorum ama hepsi olumlu konuşuo inşallah olur ama ne bilim boş hayallere dalıp hüsrana ugramaktan korkuyorum
cnm ben o kadına baktırmadım ama burdn okuduklarıma göre elanit vefat etmiş..
Ben yaklaşık 3 yıl önce Yiğit'e fal baktırmıştım ve geleceğe dair benim bile aklımın ucundan geçmeyen şeyleri bildi... Mesela ilgi duyduğum biri vardı ama karşı taraftan açılması konusunda pek ümidim yoktu ama bu çocuk sana açılacak dedi ve gerçekten oldu veee yüzük takacaksınız dedi inanamayacaksınız ama ben aynı kişi ile sözlendim :)))))
ewet kızlar giden yokmu miraa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?