İstanbul'da Fal - Falcılar

niye şirk koşmak olsun ki, falı allah yerine koymuyor kimse, siz baktırmıyorsanız baktırmayın baktıran insanlarıda germeyin lütfen. Allah böyle birşey olmasını istemiyorduysa niye fal diye birşey var o zaman. Dar bir kalıpta düşünmek yerine biraz ufkunuzu açın bence baktırmayan baktırmasın kardeşim baktıranlara karışmayın

haklısın hem ayrıca istediğimiz platformda istediğimiz konuya girip mesaj yazmakta özgürüz... doğru bi konuya değindim ve kimsenin derdi beni germiyo ben rahatım sizde rahat olun

bende benim iletimi alıntılayarak yazdığınız herşeye cevap yazabilirim.
hakkında hiçbirşey bilmediğiniz insanlar için kişisel yorum yapmak hakkınız değil ve de site kurallarına aykırı!

Allah a şirk koşmak olur bu. Allah a inanmıyorsa bu falcı ve fal baktıranlar onlara Allah hidayet versin. Ama Allah a inanıp hala fallar peşindeyse gerçekten neye inandığını iyi düşünsün.

aynen canım sana katılıyorum. Kendi dar görüşlülüklerini herkese empoze etmeye çalışıyorlar, kimin kafalı kimin mermer olduğu gayet iyi anlaşılıyor merak etme

akıl var mantık var fala inananları anlamaıyorum. beynim almıyor benim

kimse senin anlamanı beklemiyor merak etme o kadar darsa kafan yapacak birşey yok
ya size islami bir konu yokmu ona yazın burada vakit harcamayın
bizim gibi fala inan insanların yazdığı yerlere yazmaktan okumaktan bu günahlara tanıklık etmekten ne zevk alıyorsunuz anlamadım

çook büyük bi haz duyuyorum bundan inan bana

aynen canım sana katılıyorum. Kendi dar görüşlülüklerini herkese empoze etmeye çalışıyorlar, kimin kafalı kimin mermer olduğu gayet iyi anlaşılıyor merak etme

tek dertleri, az olan mesaj sayılarını birilerine sataşarak yükseltmeye çalışmak, halbuki burası çok geniş bir platform, kendi deyimleriyle "akıllarına ve mantıklarına yatan" konulara gidip doğru düzgün mesaj yazsalar daha verimli olurlar, çok yazık.

Allah a şirk koşmak olur bu. Allah a inanmıyorsa bu falcı ve fal baktıranlar onlara Allah hidayet versin. Ama Allah a inanıp hala fallar peşindeyse gerçekten neye inandığını iyi düşünsün.

şirk olduğunu nerden biliyorsun sen din ulemasımısın? eğer öyleysen burada ne işin var? hem allaha inanıyorum hemde fal peşindeyim sen benim kalbimi allahtan iyimi biliyorsun kul haklı alıyorsun, onunda hiç affedilmeyecek tek günah olduğunuda biliyorsundur o zaman

bu konu beni ilgilendiri. Rabbe şirk koşuluyorsa beni ilgilendiriyor demektir. bunlara alet olmaktan kurtulun sizinle açıktan dalga geçiliyo uyanın . falcıya değil kendinize güvenin. kendinize güvenmenizin nedenide Allah a güvenmek olsun. açık bir günahtır bu, eğlencer olsun diye bile falcılara büyücülere gidilip rağbet edilmez.

canım Allaha şirk koşmak olduğunu bilmek için alim olmaya gerek yok.

sana ne ya, sen yaparsan allaha şirk koşmak olur çünkü sen öyle düşünüyorsun, biz yapınca merak etme olmuyor, misyonerliğini git başka yerde yap

sana ne ya, sen yaparsan allaha şirk koşmak olur çünkü sen öyle düşünüyorsun, biz yapınca merak etme olmuyor, misyonerliğini git başka yerde yap

allahın ayetleri sana bana göre değişmez sadece yorumlanır hem misyonerliğin ne olduğunuda googleden bi incelersen sevinirim

allahın ayetleri sana bana göre değişmez sadece yorumlanır hem misyonerliğin ne olduğunuda googleden bi incelersen sevinirim

sen kimsinki allahın ayetlerini yorumluyorsun, insanlara hakaret ederek kendi dar kalıp düşüncelerini başkalarına empoze etmeye çalışıyorsun buna tam anlamıyla misyonerlik denir. islami ilimler diye bir konuya gir yoksa aç bu yorumlarını orada yap bayağı bi şakşakçı da bulabilirsin. Lütfen bizi rahat bırak, sıkıcı oldun

Son düzenleme:
zaman zaman fırlayan reklamcı üyeler gibi bir de akıl veren üyeler çıktı. belli dönemlerde yapacak bişey yok çekicez heralde bunu.

arkadaşlar rahatsız oluyosanız gelmeyin. akıl vermek size mi kaldı yahu? bayılıyosunuz gelip burda "işte şirk bıkbık..."demeye. sevabınız sizin olsun baktırmayın sizin işiniz değil neyin ne olduğuna karar vermek.

hastasıyım şu akıl vermeye bayılan her şeyi en iyi ben bilirim Türk kadınının !

ha ha hayyy!!!!! çok güldüm cevaplarına çok komiksin sen yaa dar görüşlü olan sen ve senin gibiler fal ve büyücülerden medet uman zavallılar Allah akıl fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…