akıl var mantık var fala inananları anlamaıyorum. beynim almıyor benim
haklısın bebeğim Allah katında en büyük günahlardan.Birinin canı yanmış hurafelere inanacak kadar...
haklısın canım hem kuranda da yasaklanmış ... allaha şirk koşmak bence hem o verdiğiniz paralara acıyın onlar ahiret gününde çocuklarınızın rızkı sayılacak... ne allahu teala affedecek sizi ne hz muhammed bence bu gaflete düşenler ve fala inanlar yol yakınken dönsün tövbe etsin...
haklısın hem ayrıca istediğimiz platformda istediğimiz konuya girip mesaj yazmakta özgürüz... doğru bi konuya değindim ve kimsenin derdi beni germiyo ben rahatım sizde rahat olun
haklısın bebeğim Allah katında en büyük günahlardan.
falcıya gitmem sizi neden bu kadar gerdi şaşırdım.
genelleme yaparak doğru saptamalar yaptığınızı mı zannediyorsunuz? aşk meşkle alakalı olduğunu nerden bildiniz yoksa siz de kendinizi falcı mı sanıyorsunuz?
"nato kafa nato mermer" diyecek seviyedeki biri için fazla zeki geçiniyorsunuz. fala merakınız yoksa bu başlıkta ne işiniz var? kadınlar kulubü çok geniş bir platform buyrun sizi diğer başlıklara alalım!
akıl var mantık var fala inananları anlamaıyorum. beynim almıyor benim
kimse senin anlamanı beklemiyor merak etme o kadar darsa kafan yapacak birşey yok
ya size islami bir konu yokmu ona yazın burada vakit harcamayın
bizim gibi fala inan insanların yazdığı yerlere yazmaktan okumaktan bu günahlara tanıklık etmekten ne zevk alıyorsunuz anlamadım
aynen canım sana katılıyorum. Kendi dar görüşlülüklerini herkese empoze etmeye çalışıyorlar, kimin kafalı kimin mermer olduğu gayet iyi anlaşılıyor merak etme
Allah a şirk koşmak olur bu. Allah a inanmıyorsa bu falcı ve fal baktıranlar onlara Allah hidayet versin. Ama Allah a inanıp hala fallar peşindeyse gerçekten neye inandığını iyi düşünsün.
şirk olduğunu nerden biliyorsun sen din ulemasımısın? eğer öyleysen burada ne işin var? hem allaha inanıyorum hemde fal peşindeyim sen benim kalbimi allahtan iyimi biliyorsun kul haklı alıyorsun, onunda hiç affedilmeyecek tek günah olduğunuda biliyorsundur o zaman
bu konu beni ilgilendiri. Rabbe şirk koşuluyorsa beni ilgilendiriyor demektir. bunlara alet olmaktan kurtulun sizinle açıktan dalga geçiliyo uyanın . falcıya değil kendinize güvenin. kendinize güvenmenizin nedenide Allah a güvenmek olsun. açık bir günahtır bu, eğlencer olsun diye bile falcılara büyücülere gidilip rağbet edilmez.
sana ne ya, sen yaparsan allaha şirk koşmak olur çünkü sen öyle düşünüyorsun, biz yapınca merak etme olmuyor, misyonerliğini git başka yerde yap
allahın ayetleri sana bana göre değişmez sadece yorumlanır hem misyonerliğin ne olduğunuda googleden bi incelersen sevinirim
aynen canım sana katılıyorum. Kendi dar görüşlülüklerini herkese empoze etmeye çalışıyorlar, kimin kafalı kimin mermer olduğu gayet iyi anlaşılıyor merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?