Rahman hocaya gıtmek ıstıyorum adres yada telefonunu bılen varmı arkadaslar....
Kimsede Emel Omuzdaş'ın teli yok mu acaba? İnternette de araştırdım irtibat numarası verilmemiş:95:
Hiç Emel Omuzdaş diye birini duymadım. Internette de onunla ilgili br bilgi yok.
Forumda bir kaç kez ismi geçiyordu bende araştırdım internette bulamadım ama fal baktırmak istediğim içinde bilgilerini istedim.Sağolsun fuufuk iletişim bilgilerini gönderdi.
İyi Günler.
Merhaba hatırlayanlarınız vardır
elmira ve elanitin bana verdikleri sürenin bitmesini bekliyordum sessiz kaldıgım donemde.
Bitti.
sonuc ne oldu dersenız adam aradı, bulustuk, arkadaslarıma anlatırken "hayatımdakı en guzel gunlerden bırıydı " dıye anlatmıstım.
Gorustugu o kızla artık bırlıkte olmadıgını soyledı, ınandım, davranısları sankı hıcbısey olmamıs, ben ona kırgın dıılmısım gıbı sıcacıktı , araya 5 5 bucuk ay gırmemıs gıbı ..
gordugunde ıcten bı sekılde sarıldı, optu, dokundu..
Sonra ertesı gun yıne aramıs ama ben duymamısım. bı daha da aramadı yıne bı 10 gun oldu..
Bugun eskı sevgılısıne benı bıraktıgı kıza gerı dondugunu gordum.
su an soktayım. cunku benı bırakıp ona gıttı, aylarca sonra onunla en ufak bı küsme-kırgınlık bısey yasadıgında aradı, ben hazırdım onubeklıyordum bı gunluk bı gorusme ve yıne kıza donus.
ettıgım bedduanın, ahın haddı hesabı yok,
soyleyecek bıseyde yok
hatta oyle umutluydum kı elmırayı arayıp yenıden tesekkur edeyım dıyordum.
belki soyleyecek bı ıkı sozunuz vardır ama canımın acısını kımse tahmın edemıez. kalkı kı bıze temmuzda nısanlanırsınız demıslerdı. .
ofkelıyım ve bu sınırle ona sadece hakaret ıceren bı maıl attım. zaten gerı donusu olmıcagı ıcın hıc de pısman dıılım.
lutfen su saatte okuyan bırı varsa bana 2 -3 cumle yazsın ıcım yanııyor.
Baharcım ;
seni çok iyi anlıyorum. Hiç geçmeyecek sanıyoruz. Yüreğimiz cayır cayır .
Ama değmiyor.
Biliyosun bende yakın zamanda ayrıldım. bi ara öleceğim zannettim acıda.
kalbim haddiden hızlı atıyor, daralıyor,nefes alamıyordum.
aklıma hep bi sahne geliyordu , yalvardığım sahne.
ben bu kadar aciz miydim ?
yıllardır kendi hayatını ve ailesinin hayatını idame ettiren,yön veren,güçlü duran miinik
bu muydu ?
buydu işte, bu kadardı.
canımız yansada, ağlayarakta olsa,bağırarakta , bazı şeyleri geçmişte bırakmayı bilmek gerek.
olmuyosa zorlamıcaksın.
bi an önce atlatman dileğiyle.
elmira ve elanitin bana verdikleri sürenin bitmesini bekliyordum sessiz kaldıgım donemde.
Bitti.
sonuc ne oldu dersenız adam aradı, bulustuk, arkadaslarıma anlatırken "hayatımdakı en guzel gunlerden bırıydı " dıye anlatmıstım.
Gorustugu o kızla artık bırlıkte olmadıgını soyledı, ınandım, davranısları sankı hıcbısey olmamıs, ben ona kırgın dıılmısım gıbı sıcacıktı , araya 5 5 bucuk ay gırmemıs gıbı ..
Sonra ertesı gun yıne aramıs ama ben duymamısım. bı daha da aramadı yıne bı 10 gun oldu..
su an soktayım. cunku benı bırakıp ona gıttı, aylarca sonra onunla en ufak bı küsme-kırgınlık bısey yasadıgında aradı, ben hazırdım onubeklıyordum bı gunluk bı gorusme ve yıne kıza donus.
soyleyecek bıseyde yok
belki soyleyecek bı ıkı sozunuz vardır ama canımın acısını kımse tahmın edemıez. kalkı kı bıze temmuzda nısanlanırsınız demıslerdı. .
ofkelıyım ve bu sınırle ona sadece hakaret ıceren bı maıl attım. zaten gerı donusu olmıcagı ıcın hıc de pısman dıılım.
Bitti.
soyleyecek bıseyde yok
kalp acıyor işte, insanın kalbi acır mı, bir el değmeden bir şey çarpmadan nasıl acır göğsünün içinde, acıyor. hem de tüm kemiklerin kırılmasından daha fazla acıdığına eminim. nefes alamıyorsun, tıkanıp ölecekmiş gibi hissediyorsun. yer yarılsın ve ben yok olayım bu zaman geçsin hiç olmamış olsun diyorsun. ne desek boş belki de, bana da çok diyen oluyor, duyamıyorum bile. geçecek her şey. hayatta hiçbir acı yoktur ki sonsuza dek sürsün. her şeyin sonu var geçiyor geçiyor da delip de geçiyor. dua et, çok dua et, hiç vazgeçme, emin ol sesini duyacaktır. o kdr anlıyorum ki seni, yazamıyorum, keşke bak bu da benim acım diye gösterebileceğim bir şey olsa, düştüğü yeri yakıyor, anlıyorum inan ve allah'tan sana sabır diliyorum. umuyorum ki tez zamanda çok mutlu ol, bu her ne şekilde olacaksa her ne şekilde yeter ki acın dinsin.
imtihansız hayat olmuyor, allah daha büyük acılar vermesin. başımıza geldi mi, geldi. olmuşa çare yok, ama henüz olmayanlar için var, oldurabileceklerimiz için var. sen burada haklısın, bir insana bu yapılmaz. şuna eminim ki her ne yaptıysa sana kasıtlı canını yakacak aynısını yaşayacaktır. kimsenin yaptığı yanına kalmaz, kalıyor işte mutlu dersin ama kalmaz, keser döner sap döner gün gelir hesap döner. hiç utanma yaşa acını, ağla bağır çağır, ne yaptıysan ne yazdıysan yazdın, utanacak bir şeyin yok. asla unutma bu yaptığının bedelini muhakkak ödeyecektir.
bebeğim ya beni gece gece çok güldürdün çok yaşa emi keser döner sap döner gün gelir hesap döner :)
anam ben bunu en son babaannemden duyduydum,sendede gün yüzü görmemiş ne cümleler var yaw
kalp acıyor işte, insanın kalbi acır mı, bir el değmeden bir şey çarpmadan nasıl acır göğsünün içinde, acıyor. hem de tüm kemiklerin kırılmasından daha fazla acıdığına eminim. nefes alamıyorsun, tıkanıp ölecekmiş gibi hissediyorsun. yer yarılsın ve ben yok olayım bu zaman geçsin hiç olmamış olsun diyorsun. ne desek boş belki de, bana da çok diyen oluyor, duyamıyorum bile. geçecek her şey. hayatta hiçbir acı yoktur ki sonsuza dek sürsün. her şeyin sonu var geçiyor geçiyor da delip de geçiyor. dua et, çok dua et, hiç vazgeçme, emin ol sesini duyacaktır. o kdr anlıyorum ki seni, yazamıyorum, keşke bak bu da benim acım diye gösterebileceğim bir şey olsa, düştüğü yeri yakıyor, anlıyorum inan ve allah'tan sana sabır diliyorum. umuyorum ki tez zamanda çok mutlu ol, bu her ne şekilde olacaksa her ne şekilde yeter ki acın dinsin.
imtihansız hayat olmuyor, allah daha büyük acılar vermesin. başımıza geldi mi, geldi. olmuşa çare yok, ama henüz olmayanlar için var, oldurabileceklerimiz için var. sen burada haklısın, bir insana bu yapılmaz. şuna eminim ki her ne yaptıysa sana kasıtlı canını yakacak aynısını yaşayacaktır. kimsenin yaptığı yanına kalmaz, kalıyor işte mutlu dersin ama kalmaz, keser döner sap döner gün gelir hesap döner. hiç utanma yaşa acını, ağla bağır çağır, ne yaptıysan ne yazdıysan yazdın, utanacak bir şeyin yok. asla unutma bu yaptığının bedelini muhakkak ödeyecektir.
kızlar bu elmira ve elenitin nerede bakıyor falı ayrıntıları yazar mısın geçmişe baktım ama bulamadım
Birde iyi fal bakan birsini tavsiye eder misiniz bana
Birisi banada cevap versin kızlarrrrr
Allah sıkıntını feraha çıkarsın inşallah
KUuzum elanit öldü bakamıyor.
elmira evinde ya da telefonda bakıyor.
evi şirinevlerde.
merhaba benım acıl rahman hocaya ulasmam gerek ama ne telefon ne adresını bılmıyorum. bana yardımcı olurmusunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?