İstanbul'da Fal - Falcılar

fuufuk, bana da Emel Omuzdaş'ın iletişim bilgilerini gönderebilir misin? Sen baktırdın mı, ne falı bakıyor ve çıkıyor mu?
Forumda bir kaç kez ismi geçiyordu bende araştırdım internette bulamadım ama fal baktırmak istediğim içinde bilgilerini istedim.Sağolsun fuufuk iletişim bilgilerini gönderdi.

İyi Günler.

merhaba

Ben 1.5 yıl önce melekler kahvesi' nde tülin e fal baktırmıştım. Dedikleri tek tek çıkmaya başladığında tekrar baktırmak üzere gittiğimde evlenip ayrıldığını söylediler. Şimdi nerede fal baktığını bilen var mı acaba ?

canım benim gerçekten çok üzüldüm. Bir çoğumuz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz. Ama maalesef benim edindiğim tecrübeye göre önce giden sonra geri dönen adamdan genelde hayır gelmiyor. Tekrar tekrar aynı şeyi yapıyorlar. Bizi yedek oyuncu gibi kullanıyorlar. Başka başka insanlarla ilişki yaşıyorlar onlarla olan en ufak olumsuzlukta bize geri dönüyorlar öbür kızla arayı düzeltince hooop geri gidiyorlar. Benim fikrim önce biraz düşün ani şeyler yapma sessiz kal kendini dinle sonra gerçekten istediğin şeyi yap gerçekten içinden geleni..
unutma kimse senden değerli değil.önemli olan sensin, senin ne hissettiğin..

Miniğim canım; o yalvardığın zaman var ya, acizlik falan değil, tam tersine egonun bas bas bağırdığı, oldurmaya çalıştığın zaman. Evet ya Minik o'ydu aynı zamanda; hem herşeye dimdik durabilen, hem de egosunu dinleyip oldurmaya çalıştığı haliyle. Sen kocaman bir miniksin, kalbin kocaman , sevginin de büyüklüğünü anlatmak için direndin durdun. Ama bunun için uğraşmaya gerek yok, belki anlamamız gereken bu, sevgi zaten olduğunda akıyor, biz oldurmaya çalıştığımızda suyun üstündeki yaprak gibi batıyoruz. Akışta olduğumuz her an biz oluyoruz.
Hiç kimse aciz değil, hele sen hiç değilsin canım

sevgili bahar
seni tanımıyorum ama yaşadıkların çok tanıdık o yüzden sana deger vermeyen bu şekilde bırakıp giden bir adam için üzüldüğün her saniyeye yazık bence çok sanlısın yüzünü sana her defasında gösteriyor sen hayatına bak güçlü ol ayakların yere saglam bassın burdan bütün bekar kızlara sesleniyorum önce kendinize deger verin hiçbir erkege haddinden fazla deger vermeyin inanın gerek yok sizi bırakan sözünde durmayan kaba tabiriyle yamuk bir hareketini gördügünüz insana asla taviz vermeyin aynı hareketi tekrarlıycaktır gelecekte.biz kadınlar duygusa davranıp hata yaptı beni sveiyor diye düşünürüz ama böyle birşey yok. dürüst dogru insan çok az o yüzden adımlarınızı saglam basın böyleleri hayatınızı mahvetmesin ilerde çocugunuzla bırakır gider.hayat güzel hiçbir insan için kadın olsun erkek olsun hırpalamayın kendinizi

sevgili bahar544 içinin ne kadar yandığını biliyorum ama emin ol ki hepsi geçiyor
ve emin ol kimsenin ahı kimsede kalmıyor
minikdepresif hatırlarsan aylar önce sana inşallah senin sonun bana benzemez demiştim çünkü hikayen benimle aynıydı
hayatı boyunca tek basına yasamış kendinin ve ailesinin yaşamını idame ettirmeye çalışan bir genç kız çalıştığı ortamda tanışıp aşık olduğu dengesiz bir adam ve git gellerle dolu bir ilişki
ben de ayaklarına kapanıp ağladığım yalvardığım gün olmaz biz senle olamayız demişti
ama bundan 1 ay sonra gözyaşlarıyla çok acı çekiyorum da demişti ne beraber oldugumuz sürece ne ayrı olduğumuzda ne istediğini ne hissettiğini anlamadım
kavga ettiğimizde dünya yaşanmaz bir yer olurdu
sonra bu adam evlendi gözümün önünde, düğün hediyesi bile aldım kendisine
şimdi değil o yangı mutluluk bile duyuyorum böyle dengesiz bir adamla evlenmediğim için
klasik cümleler belki ama zaman herseyin ilacı
su an hayatımda biri yok ama yine de çıktı o kalbimden tek yandıgım boşa harcadıgım zaman ve ona harcadığım emek, ve zavallı gözyaşlarım, ama inanıyorum ki hayatta hersey bir tecrübe ve bir sebebi var
onca sey yasadım ki hayatta ne zaman birşey için üzülsem, bi sebebi elbet vardır diyorum
hepimiz aynı acıyla yandık yanıyoruz yanacaz
ama inşallah bir gün bizde burdan birbirimize mutlu haberler verecez
ama bırakın eskilerle olmasın çünkü biliyorum ki beni bir kere üzen bundan sonra hep üzer
bu yüzden karsınızdakinden çok kendinizi sevin hep gec öğrendim ama işime yarayacak gibi

kalp acıyor işte, insanın kalbi acır mı, bir el değmeden bir şey çarpmadan nasıl acır göğsünün içinde, acıyor. hem de tüm kemiklerin kırılmasından daha fazla acıdığına eminim. nefes alamıyorsun, tıkanıp ölecekmiş gibi hissediyorsun. yer yarılsın ve ben yok olayım bu zaman geçsin hiç olmamış olsun diyorsun. ne desek boş belki de, bana da çok diyen oluyor, duyamıyorum bile. geçecek her şey. hayatta hiçbir acı yoktur ki sonsuza dek sürsün. her şeyin sonu var geçiyor geçiyor da delip de geçiyor. dua et, çok dua et, hiç vazgeçme, emin ol sesini duyacaktır. o kdr anlıyorum ki seni, yazamıyorum, keşke bak bu da benim acım diye gösterebileceğim bir şey olsa, düştüğü yeri yakıyor, anlıyorum inan ve allah'tan sana sabır diliyorum. umuyorum ki tez zamanda çok mutlu ol, bu her ne şekilde olacaksa her ne şekilde yeter ki acın dinsin.

imtihansız hayat olmuyor, allah daha büyük acılar vermesin. başımıza geldi mi, geldi. olmuşa çare yok, ama henüz olmayanlar için var, oldurabileceklerimiz için var. sen burada haklısın, bir insana bu yapılmaz. şuna eminim ki her ne yaptıysa sana kasıtlı canını yakacak aynısını yaşayacaktır. kimsenin yaptığı yanına kalmaz, kalıyor işte mutlu dersin ama kalmaz, keser döner sap döner gün gelir hesap döner. hiç utanma yaşa acını, ağla bağır çağır, ne yaptıysan ne yazdıysan yazdın, utanacak bir şeyin yok. asla unutma bu yaptığının bedelini muhakkak ödeyecektir.

Allah güç versin kardeşim,geçecek hepsi geçecek ilahi adalet mutlaka yerini bulur, sıkma canını güçlü ol, bol bol dua et acın hafifler inan buna

bu erkeklerin yatacak yerini yok anlamıyorum bunları ya nasıl bu kadar karaktersiz ve ş...... olabiliyolar acaba ?

bebeğim ya beni gece gece çok güldürdün çok yaşa emi keser döner sap döner gün gelir hesap döner :)

anam ben bunu en son babaannemden duyduydum,sendede gün yüzü görmemiş ne cümleler var yaw

kızlar bu elmira ve elenitin nerede bakıyor falı ayrıntıları yazar mısın geçmişe baktım ama bulamadım
Birde iyi fal bakan birsini tavsiye eder misiniz bana

bebeğim ya beni gece gece çok güldürdün çok yaşa emi keser döner sap döner gün gelir hesap döner :)

anam ben bunu en son babaannemden duyduydum,sendede gün yüzü görmemiş ne cümleler var yaw

=) ah be canım neşem yerinde olsaydı bir de hepinizin gam kederini silmek için neler derdim...o günler de gelecek inşallah. allah yardım etsin tüm el açıp yürekten dua edenlere.

katre uzun zamandır yoktun,hoşgeldin ve iyi ki geldin canım.yazdıklarını okumak beni çok etkiliyor, o kadar güzel ifade ediyorsun ki acını,acımızı..."nefes alamıyorsun, tıkanıp ölecekmiş gibi hissediyorsun. yer yarılsın ve ben yok olayım bu zaman geçsin hiç olmamış olsun diyorsun" demişsin aynı fikirler aklımda onlarca kez geçmiştir,sanki ben yazmışım gibi hissettim:)ben de hep kalbim acıyor diyordum, kalbimi açsalar sanki öyle herkesin kalbi gibi değil kanıyormuş gibi görüneceğini düşünüyordum, o derece canım yanıyordu,geçti mi hayır.sadece alıştım acım hala var ama nefesimi kesip beni boğacak kadar değil ama o kadar acılıyım ki hala onu bekliyorum...
burdan bu acıyı çeken herkese Allahtan merhamet diliyorum, bizlere mutluluk kapılarını açmasını diliyorum.ve benim herkese en önemli tavsiyem dua edin,ben geçen yaz bir ara o kadar dua ettim ki ondan sonra da devam ettim ama o dönem aralıksız dua ettim ve bir yaprak kıpırdadıysa bunca acının ve imkansızlığın üzerine inanıyorum ki Rabbim o dualarımı o yakarışlarımı geri çevirmedi.dua edelim kızlar, bizi yaratıp kollayan yaratıcının merhameti tüm acılarımıza ilaç olmaya yeter, yeter ki istemeyi bilelim...

merhaba benım acıl rahman hocaya ulasmam gerek ama ne telefon ne adresını bılmıyorum. bana yardımcı olurmusunuzz

arkadasım onu 1 yıl once bır arkadas onerdı,bır kac kısı gıttı begenılmedı konu kapandı...bılenler numarasını atarlar...cok ıyı falan demıssın ama yok oyle bırsey yanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…