Bugün sabahtan beri eski yorumları okuyorum ve Bakırköy Tiki Cafe deki Gül ile ilgili çok yorum gördüm gitmek istiyorum adres bilgilerini netten buldum fakat telefon bozuk çalıyor. Cafe nin yada Gül ün teline nasıl ulaşabilirim???
KUuzum elanit öldü bakamıyor.
elmira evinde ya da telefonda bakıyor.
evi şirinevlerde.
Miniğim canım, benim özel mesaj hakkım yok, ama sana yazmak istiyorum :) bana e-mail adresini verirsin ve ben de yazabilirim belki :) öporum
bende ısterım erdoganın telını
katre uzun zamandır yoktun,hoşgeldin ve iyi ki geldin canım.yazdıklarını okumak beni çok etkiliyor, o kadar güzel ifade ediyorsun ki acını,acımızı..."nefes alamıyorsun, tıkanıp ölecekmiş gibi hissediyorsun. yer yarılsın ve ben yok olayım bu zaman geçsin hiç olmamış olsun diyorsun" demişsin aynı fikirler aklımda onlarca kez geçmiştir,sanki ben yazmışım gibi hissettim:)ben de hep kalbim acıyor diyordum, kalbimi açsalar sanki öyle herkesin kalbi gibi değil kanıyormuş gibi görüneceğini düşünüyordum, o derece canım yanıyordu,geçti mi hayır.sadece alıştım acım hala var ama nefesimi kesip beni boğacak kadar değil ama o kadar acılıyım ki hala onu bekliyorum...
burdan bu acıyı çeken herkese Allahtan merhamet diliyorum, bizlere mutluluk kapılarını açmasını diliyorum.ve benim herkese en önemli tavsiyem dua edin,ben geçen yaz bir ara o kadar dua ettim ki ondan sonra da devam ettim ama o dönem aralıksız dua ettim ve bir yaprak kıpırdadıysa bunca acının ve imkansızlığın üzerine inanıyorum ki Rabbim o dualarımı o yakarışlarımı geri çevirmedi.dua edelim kızlar, bizi yaratıp kollayan yaratıcının merhameti tüm acılarımıza ilaç olmaya yeter, yeter ki istemeyi bilelim...
yok elmira tarot bakıyor.
2 kere baktırdım birbiriyle tutarlıydı iki falıda.
hatta kaç kere aradıysam açtı,dinledi,yorum yaptı.
elmirada bende tuttu :)
ne şeffaf hatunmuşum bea, tutuyor.
ama tabi arada elanitinde elmiranında bilemediği olaylar yaşadım.
fala baglamıyorum artık :)
yaşanması gerekiyo yaşanıyo.
ufak tefek ayrıntılar hariç aynı falı baktı,yani genel hatlar aynıydı,günlük olaylardan bahsetti.
gerçekleşen olaylardan ziyade onun söylediği cümlelerin aynısını karşımdakinden duymuş olmam ürkütüyor beni.
cıkar mı devamı cıkmaz mı Allah kerim.
son baktığı kişilerdenim ben. nefesi kesiliyordu sürekli 15 dk felan baktı.
oda cok berbat bi durumda olduğumu anladığı için baktı.
işin komiği aramızda ki diyalog şuydu ;
Sen şimdi aklından bu iş bitti ben önüme bakıcam,güçlüyüm diyosun dedi.
çok üzülmüş ,yorulmuşsun haklısın ama dedi boşuna debelenme :)
o cümleyi bosuna söyleme kendine
ben artık baktırmıyorum fal :) zor sürecim devam ediyor ama baktırmıcam. ne olucaksa olsun artık diyorum.
yok elmira tarot bakıyor.
2 kere baktırdım birbiriyle tutarlıydı iki falıda.
hatta kaç kere aradıysam açtı,dinledi,yorum yaptı.
elmirada bende tuttu :)
ne şeffaf hatunmuşum bea, tutuyor.
ama tabi arada elanitinde elmiranında bilemediği olaylar yaşadım.
fala baglamıyorum artık :)
yaşanması gerekiyo yaşanıyo.
bugün iki arkadaşım emineye gitti.bir tanesine git başka zaman gel demiş.sana şimdi bakamam.ama diğer arkadaşıma Adan Zye her şeyi söylemiştarot 50 tl.kahve 45 miş duyurulurrr...
banada öyle geliyor katrecim.ben ondan başka iyi bakan bulabileceğimi zannetmiyorum artık. istemiyorum da. çok inançlı bir kadındıve bana son vasiyeti harika bir şey oldu, allah razı olsun ondan. allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin. çok üzüldüm duyunca. dediklerinin çıkma ihtimali yok bana ama olsun, verdiği öğüt yetti de arttı. takdir allahın.
rana ne kadara bakıyorFalda tabikide butun yasayacaklarini goremezler.. buna zaman yetmez. Ama onemli ayrintilar tutarli cikiyomu ona bakmak lazim.. Bugun xcafe'deki Rana hanima baktirdim.. oda ayni seyi dedi ki ben dedim yok olmaz bu is filan hani ne kendimi kotu hissediyodum nede baska birsey, sadece hayatimla ilgili onemli cizgileri tutturucakmi diye bi merak vardi icimde.. ve tutturdu. Kizim kader nedir bilirmisin diye basladi heee anladim ben onu diye noktaladim. Tipini karakterini cismini mismini bildi.. vasat bi falci degildi anlayacaginiz.. bakalim gorucez.. ben buyuk konusmayi sevmem, hep basima gelmistir zamaninda bu yuzden zamana biraktim.. ha hayatimi yasiyorum su siralar, ne oldu bana anlamadim.. kop kop kopppp
Bu arada bi ara taksimde bulusmak isteyenler varsa birseyler organize edebiliriz sekerlerrr
bende nokta atışı yaptı tutan vadeleri var. ama tutmayanlarda varelmira daha çok nokta atışı yapıyor sanıyorum, vadeleri de tuttu mu sende minikcim?
banada öyle geliyor katrecim.
bana verdiği öğüdüde unutmuyorum. dediğini yapabilirmiyim bilmiyorum ama cümleleri güzeldi.
banada çıkmasını öngördüğü bazı şeylerin süresi uzun bakalı hayırlısı.
rana ne kadara bakıyor
bende nokta atışı yaptı tutan vadeleri var. ama tutmayanlarda var
herşeyden önce cok pozitif bir insan elmira. ben seviyorum. hatta bugün arıcam kurşun döktürmek için bi randevu alıcam.
ama nokta atışında kimse elanit gibi olamaz. ağzım açık,kücük dilim nefes boruma kaçmış bi şekilde dinlemiştim falını.
hastalığıyla ilgili geçmiş olsun dileklerimi söylediğimde (içtendim,sıradan öylesine geçmiş olsun demedim,kanserden cok ceken bi sülalede büyüdüm,yaşıyorum) duydugum cümle müthişti. ve ettiği duada içtendi.
yavrum güzel kalbinden geçen herşey olur inşallah demişti. o kadar içten sölemişti ki ben falı bile unutmuştum.
keşke ben de baktırsaydım elanit'e, çok pişman oldum baktırmadığıma( verdiği öğütleri bizle de paylaşın kızlar, belki umut olur bize de ...
bende ısterım erdoganın telını
bulursam mutlaka yazarım
emine akkaya nasıl bakıyor?
çıkıyor mu ?nerde bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?