İstanbul'da Fal - Falcılar

[QUOTE=SewimLi;19975859

biraz alakasız oldu sevimli ama eski yorumlarda ladyghost la erdoğan diye bir falcı hakkında konuşmuşsunuz numarası varmı sende arkadaşlar bu adamın söyledikleri harfi harfine çıkıyor numarasını bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Son düzenleme:

Gül artık Tiki Cafe'de değil. Yeşilköy'de Stones diye bir yerde. Netten Stones'in iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.

hoşbulduk canım, falın yanı sıra birbirimize destek olmalıyız. bizi bizden başkası anlamıyor çünkü. sen de iyi ki varsın

Falda tabikide butun yasayacaklarini goremezler.. buna zaman yetmez. Ama onemli ayrintilar tutarli cikiyomu ona bakmak lazim.. Bugun xcafe'deki Rana hanima baktirdim.. oda ayni seyi dedi ki ben dedim yok olmaz bu is filan hani ne kendimi kotu hissediyodum nede baska birsey, sadece hayatimla ilgili onemli cizgileri tutturucakmi diye bi merak vardi icimde.. ve tutturdu. Kizim kader nedir bilirmisin diye basladi heee anladim ben onu diye noktaladim. Tipini karakterini cismini mismini bildi.. vasat bi falci degildi anlayacaginiz.. bakalim gorucez.. ben buyuk konusmayi sevmem, hep basima gelmistir zamaninda bu yuzden zamana biraktim.. ha hayatimi yasiyorum su siralar, ne oldu bana anlamadim.. kop kop kopppp

Bu arada bi ara taksimde bulusmak isteyenler varsa birseyler organize edebiliriz sekerlerrr

ben ondan başka iyi bakan bulabileceğimi zannetmiyorum artık. istemiyorum da. çok inançlı bir kadındıve bana son vasiyeti harika bir şey oldu, allah razı olsun ondan. allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin. çok üzüldüm duyunca. dediklerinin çıkma ihtimali yok bana ama olsun, verdiği öğüt yetti de arttı. takdir allahın.

bugün iki arkadaşım emineye gitti.bir tanesine git başka zaman gel demiş.sana şimdi bakamam.ama diğer arkadaşıma Adan Zye her şeyi söylemiştarot 50 tl.kahve 45 miş duyurulurrr...

Merhaba herkese

kadıköy la porte cafe de Ayhan diye biri var baktıran hakkında bilgisi olan var mı acaba aranızda ben bugün baktırdım kısa ama öz şeyler söyledi...

elmira daha çok nokta atışı yapıyor sanıyorum, vadeleri de tuttu mu sende minikcim?

banada öyle geliyor katrecim.
bana verdiği öğüdüde unutmuyorum. dediğini yapabilirmiyim bilmiyorum ama cümleleri güzeldi.
banada çıkmasını öngördüğü bazı şeylerin süresi uzun bakalı hayırlısı.
rana ne kadara bakıyor
elmira daha çok nokta atışı yapıyor sanıyorum, vadeleri de tuttu mu sende minikcim?
bende nokta atışı yaptı tutan vadeleri var. ama tutmayanlarda var
herşeyden önce cok pozitif bir insan elmira. ben seviyorum. hatta bugün arıcam kurşun döktürmek için bi randevu alıcam.

ama nokta atışında kimse elanit gibi olamaz. ağzım açık,kücük dilim nefes boruma kaçmış bi şekilde dinlemiştim falını.

hastalığıyla ilgili geçmiş olsun dileklerimi söylediğimde (içtendim,sıradan öylesine geçmiş olsun demedim,kanserden cok ceken bi sülalede büyüdüm,yaşıyorum) duydugum cümle müthişti. ve ettiği duada içtendi.
yavrum güzel kalbinden geçen herşey olur inşallah demişti. o kadar içten sölemişti ki ben falı bile unutmuştum.

keşke ben de baktırsaydım elanit'e, çok pişman oldum baktırmadığıma ( verdiği öğütleri bizle de paylaşın kızlar, belki umut olur bize de ...

keşke ben de baktırsaydım elanit'e, çok pişman oldum baktırmadığıma ( verdiği öğütleri bizle de paylaşın kızlar, belki umut olur bize de ...

benimki tamamen bana özel benim işim ve ilişkimle alakalıydı. yani kimseye faydası olmaz.
durumumu çok iyi çözümledi ve yorumunu yaptı.
ama dediğini yapmak cok zor :)

x cafe Rana'ya 3 defa gittim ama dediği hiçbir şey çıkmadı..3 Harflileri var sanırım ve bu yuzden mevcut durumu bılıyo ama ılerıye yönük söyledıklerı hiçç olmadı..ustelık cok kısa baktı..Değmez bence verılen paraya.

Kızlar, yeni bir falcı buldum,bir arkadaşım tavsiye etti.Yeni dediysem birkaç haftadır tanıyorum.Önce kendim emin olup sonra size yönlendirmek istedim.Bir kere geleceğe ait söyledikleri için çok vakit var fakat geçmişi ve günceli çok iyi biliyor geleceğe ait de öyle isabetsiz atışlar yapmıyor.Şöyle ki elanit gibi sen ağzını açmadan sana kendini söylemiyor,arada bişeyler soruyor ama inanılmaz isabetli tahminleri var.öyle cümleler kuruyor ki sanırsın karşında o yani esas oğlan var.o senin için şöyle şöyle düşünüyor diyor ve evet adamın ağzından duyduğunuz cümleleri ondan da duymuş oluyosunuz,bu kadarı ilginç ve ansızın tam doğru olan şeyleri söylüyor.bana benimkinin gözlerini ve şu an yaşadığı yeri semtine kadar pat diye söyledi.ben memnun kaldım,biliyosunuz ben de iyi biri falcı arıyordum ve Arzu Hanım'dan memnun kaldım,isteyen olursa tel.unu özelden yazayım.

Arkadaşlar internette bi site var binnaz abla die google yazın 10 milyona online fal bakılıo,falın resimlerini 5 adet resmini çekip yolluyosunuz.Dün ben baktırdım orada efsun adlı kişiye mail attı cevabını valla durumu gayet iyi bildi çok net cevapları alamadım ama her şeyi bildi hatta arkadaşıma okuttum yorumunu kızım süper herşeyini bilmiş dedi üstelik 10 milyon deneyin bence:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…