İstanbul'da Fal - Falcılar

Elanit ölmüş kızlar bende bu forumdan öğrendim. Elmiraya gelince google a Medyum Elmira yazınca facebookta sayfası çıkıyor ve orada telefon numarası var. İyi bakıp bakmadığı konusunda fikrim yok baktırmadım kendisine ama biraz pahalı bakıyormuş.

KUuzum elanit öldü bakamıyor.
elmira evinde ya da telefonda bakıyor.
evi şirinevlerde.

hmm bilmiyordum yaa
Elmira nasıl bakıyor peki sanırım herkes memnun ondan
Bana özelden telini yazar mısın canım ne kadar bakıyor birde
Ayrıntılı yazsana merak ettim nasıl baktığını bilip bilmediğini

kadınlar kulubünden döndük mü kaybedenler kulubuneebütün fallar hikaye çıkt,eskiler baskalarıyla yenı hayatlara yelken actı...bız ise kala kaldık,gözyaşımızla....
Ben böyle adaletin,böyle dünyanın...artık sevginin de ederi yok

hakikatten tam kaybedenler klübü olduk :) artık bizimde yeni birilerini bulma zamanımız bence yaz geldi bütün yaz onları bekleyip falcı falcı gezecek miyiz, bize geri dönsünler diye :S

deryacım bana baktığı fal çok iyiydi. tabi 2 gün içinde işe giremezsem o konu hayal olcak hoş sürelere takılmıyorum.
ama ama elanit hala agzımı acık bırakıyor. Allah rahmet eylesin. son baktığı falı harfiyen yaşıyorum.
tarot bakıyor biraz uzun sürüyor elmiranın baktığı fal.
gider misin tekrar diye sor ?
gitmem.
geçen ayda 500 tl harcadım fallara.
maaşımın %20 si gitti yani etim ne budum ne :)
ben paşa paşa oturduğum yerden çekiyorum acımı.

kızlar elanitin söylediği süreçte 2.adımda gerçekleşti.
3.süde olursa düşüp bayılcam.
hayırlısı olsun.

Sevgili minik,

Elanit'e bir kere baktırabildim. Mayıs sonu idi. Aldığım notları hala saklıyorum. Bana verdiği sürelerden biri dolmak üzere, birine (3 vakte kadar demişti ki ben 3 ay diye düşündüm) 2 aya yakın süre var, diğeri ise 10 ay sonra doluyor. 3 önemli konu idi ve mevcut durumu iyi analiz ettiği için ümitle bekliyorum. Sana daha önce baktıkları tutmuş muydu? Son baktırdığın farklı mıydı? Yani tek sefer de yeteli olur mu acaba? Çünkü gerçekten ümitle bekliyorum:)

Bu vesileyle tekrar Allah rahmet eylesin diyorum. İyi bir insandı bence. Onunla yaşadığımız fal öncesi diyaloğu sizlerle de paylaşmak istiyorum. Normalde parasını yatırdıktan sonra, dekontun bir kopyasının e-mail ile ona gönderilmesini istiyormuş. Ben bunu bilmediğim için gönderemedim. O gün de işten erken çıkmıştım. Yolda beni aradı. E-mail gelmedi dedi. Ben de internet cafeden göndermeye çalıştım. Ama bankanın internet sayfasında sorun çıkınca, başarılı olamadım. Sevgili Elanit'e, "herhalde bugün bakmazsınız" diye telefon ettiğimde: "Sen iyi bir insansın kızım, sesinden belli, ben sana bu akşam bakacağım" dedi. Hiç beklemediğim bir davranıştı doğrusu. Paradan önce insana değer vermesi, takdire şayan bir hareketti bence. Tekrar baktırmaya niyetim vardı, ama kısmet değilmiş.

Sevgiler...

Evet Elanit bana da çok sıkışık olmasına rağmen tamam sana hemen bakıcam demişti,sıkıntımı anladığını ifade etmişti, bence de çok iyi bir insandı.ben bir kere baktırdım ama bir sebepten şu an devamını göremiyorum dedi,Haziranın 20 sinde bakacaktı o arada ben bir kere aradım ama kızım süre dolsun bekle dedi,20 Haziranda öldü,Allah rahnet etsin.yıllardır fal baktırırım ben böyle fal bakabilen kimseyi ne duydum ne de gördüm.

Kurtuluş taki Rita hakkında ne düşünüyorsunuz. Gidenler varsa olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim..

ufak tefek ayrıntılar hariç aynı falı baktı,yani genel hatlar aynıydı,günlük olaylardan bahsetti.
gerçekleşen olaylardan ziyade onun söylediği cümlelerin aynısını karşımdakinden duymuş olmam ürkütüyor beni.
cıkar mı devamı cıkmaz mı Allah kerim.
son baktığı kişilerdenim ben. nefesi kesiliyordu sürekli 15 dk felan baktı.
oda cok berbat bi durumda olduğumu anladığı için baktı.
işin komiği aramızda ki diyalog şuydu ;

Sen şimdi aklından bu iş bitti ben önüme bakıcam,güçlüyüm diyosun dedi.
çok üzülmüş ,yorulmuşsun haklısın ama dedi boşuna debelenme :)
o cümleyi bosuna söyleme kendine
ben artık baktırmıyorum fal :) zor sürecim devam ediyor ama baktırmıcam. ne olucaksa olsun artık diyorum.

minik, elmira da mı bu şekilde bakmıştı?

minik, elmira da mı bu şekilde bakmıştı?

yok elmira tarot bakıyor.
2 kere baktırdım birbiriyle tutarlıydı iki falıda.
hatta kaç kere aradıysam açtı,dinledi,yorum yaptı.
elmirada bende tuttu :)
ne şeffaf hatunmuşum bea, tutuyor.
ama tabi arada elanitinde elmiranında bilemediği olaylar yaşadım.
fala baglamıyorum artık :)
yaşanması gerekiyo yaşanıyo.

Bugün sabahtan beri eski yorumları okuyorum ve Bakırköy Tiki Cafe deki Gül ile ilgili çok yorum gördüm gitmek istiyorum adres bilgilerini netten buldum fakat telefon bozuk çalıyor. Cafe nin yada Gül ün teline nasıl ulaşabilirim???

erdoğana bende fal baktırmıştım 2008 senesinde bana kart vermişti ama kaybettim yaklaşık bir senedir telini arıyorum erdoğanın ladyghost lütfen sende varsa teli bana yazabilirmisin söylediklerinin hepsi çıktı bende lütfen yardımcı olursan sevinirim erdoğanın numarasını bilen arkadaşlar acil yardım bekliyorum ben istanbula geldiğim zaman kadıköyde keyifhanede baktırmıştım erdoğana şimdi arıyorum keyifhaneyi yok numarası diyorlar ayrılmış oradan

ladyghost sana özelden yazamıyorumda 100 yorum yapmam gerekiyormuş ama ben daha yeniyim arkadaşlar rica ediyorum yardım edin çok acil ve önemli ladyghost la nasıl iletişime geçebilirim

numarasını bulursan banada söyleyebilirmisin bende onu arıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…