KUuzum elanit öldü bakamıyor.
elmira evinde ya da telefonda bakıyor.
evi şirinevlerde.
kalp acıyor işte, insanın kalbi acır mı, bir el değmeden bir şey çarpmadan nasıl acır göğsünün içinde, acıyor. hem de tüm kemiklerin kırılmasından daha fazla acıdığına eminim. nefes alamıyorsun, tıkanıp ölecekmiş gibi hissediyorsun. yer yarılsın ve ben yok olayım bu zaman geçsin hiç olmamış olsun diyorsun. ne desek boş belki de, bana da çok diyen oluyor, duyamıyorum bile. geçecek her şey. hayatta hiçbir acı yoktur ki sonsuza dek sürsün. her şeyin sonu var geçiyor geçiyor da delip de geçiyor. dua et, çok dua et, hiç vazgeçme, emin ol sesini duyacaktır. o kdr anlıyorum ki seni, yazamıyorum, keşke bak bu da benim acım diye gösterebileceğim bir şey olsa, düştüğü yeri yakıyor, anlıyorum inan ve allah'tan sana sabır diliyorum. umuyorum ki tez zamanda çok mutlu ol, bu her ne şekilde olacaksa her ne şekilde yeter ki acın dinsin.
imtihansız hayat olmuyor, allah daha büyük acılar vermesin. başımıza geldi mi, geldi. olmuşa çare yok, ama henüz olmayanlar için var, oldurabileceklerimiz için var. sen burada haklısın, bir insana bu yapılmaz. şuna eminim ki her ne yaptıysa sana kasıtlı canını yakacak aynısını yaşayacaktır. kimsenin yaptığı yanına kalmaz, kalıyor işte mutlu dersin ama kalmaz, keser döner sap döner gün gelir hesap döner. hiç utanma yaşa acını, ağla bağır çağır, ne yaptıysan ne yazdıysan yazdın, utanacak bir şeyin yok. asla unutma bu yaptığının bedelini muhakkak ödeyecektir.
Elanit ölmüş kızlar bende bu forumdan öğrendim. Elmiraya gelince google a Medyum Elmira yazınca facebookta sayfası çıkıyor ve orada telefon numarası var. İyi bakıp bakmadığı konusunda fikrim yok baktırmadım kendisine ama biraz pahalı bakıyormuş.[/[/COLOR]
TEŞEKKÜRLER...
hmm bilmiyordum yaa
Elmira nasıl bakıyor peki sanırım herkes memnun ondan
Bana özelden telini yazar mısın canım ne kadar bakıyor birde
Ayrıntılı yazsana merak ettim nasıl baktığını bilip bilmediğini
deryacım bana baktığı fal çok iyiydi. tabi 2 gün içinde işe giremezsem o konu hayal olcak hoş sürelere takılmıyorum.
ama ama elanit hala agzımı acık bırakıyor. Allah rahmet eylesin. son baktığı falı harfiyen yaşıyorum.
tarot bakıyor biraz uzun sürüyor elmiranın baktığı fal.
gider misin tekrar diye sor ?
gitmem.
geçen ayda 500 tl harcadım fallara.
maaşımın %20 si gitti yani etim ne budum ne :)
ben paşa paşa oturduğum yerden çekiyorum acımı.
kızlar elanitin söylediği süreçte 2.adımda gerçekleşti.
3.süde olursa düşüp bayılcam.
hayırlısı olsun.
Sevgili minik,
Elanit'e bir kere baktırabildim. Mayıs sonu idi. Aldığım notları hala saklıyorum. Bana verdiği sürelerden biri dolmak üzere, birine (3 vakte kadar demişti ki ben 3 ay diye düşündüm) 2 aya yakın süre var, diğeri ise 10 ay sonra doluyor. 3 önemli konu idi ve mevcut durumu iyi analiz ettiği için ümitle bekliyorum. Sana daha önce baktıkları tutmuş muydu? Son baktırdığın farklı mıydı? Yani tek sefer de yeteli olur mu acaba? Çünkü gerçekten ümitle bekliyorum:)
Bu vesileyle tekrar Allah rahmet eylesin diyorum. İyi bir insandı bence. Onunla yaşadığımız fal öncesi diyaloğu sizlerle de paylaşmak istiyorum. Normalde parasını yatırdıktan sonra, dekontun bir kopyasının e-mail ile ona gönderilmesini istiyormuş. Ben bunu bilmediğim için gönderemedim. O gün de işten erken çıkmıştım. Yolda beni aradı. E-mail gelmedi dedi. Ben de internet cafeden göndermeye çalıştım. Ama bankanın internet sayfasında sorun çıkınca, başarılı olamadım. Sevgili Elanit'e, "herhalde bugün bakmazsınız" diye telefon ettiğimde: "Sen iyi bir insansın kızım, sesinden belli, ben sana bu akşam bakacağım" dedi. Hiç beklemediğim bir davranıştı doğrusu. Paradan önce insana değer vermesi, takdire şayan bir hareketti bence. Tekrar baktırmaya niyetim vardı, ama kısmet değilmiş.
Sevgiler...
Kurtuluş taki Rita hakkında ne düşünüyorsunuz. Gidenler varsa olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim..
Sevgili minik,
Elanit'e bir kere baktırabildim. Mayıs sonu idi. Aldığım notları hala saklıyorum. Bana verdiği sürelerden biri dolmak üzere, birine (3 vakte kadar demişti ki ben 3 ay diye düşündüm) 2 aya yakın süre var, diğeri ise 10 ay sonra doluyor. 3 önemli konu idi ve mevcut durumu iyi analiz ettiği için ümitle bekliyorum. Sana daha önce baktıkları tutmuş muydu? Son baktırdığın farklı mıydı? Yani tek sefer de yeteli olur mu acaba? Çünkü gerçekten ümitle bekliyorum:)
Bu vesileyle tekrar Allah rahmet eylesin diyorum. İyi bir insandı bence. Onunla yaşadığımız fal öncesi diyaloğu sizlerle de paylaşmak istiyorum. Normalde parasını yatırdıktan sonra, dekontun bir kopyasının e-mail ile ona gönderilmesini istiyormuş. Ben bunu bilmediğim için gönderemedim. O gün de işten erken çıkmıştım. Yolda beni aradı. E-mail gelmedi dedi. Ben de internet cafeden göndermeye çalıştım. Ama bankanın internet sayfasında sorun çıkınca, başarılı olamadım. Sevgili Elanit'e, "herhalde bugün bakmazsınız" diye telefon ettiğimde: "Sen iyi bir insansın kızım, sesinden belli, ben sana bu akşam bakacağım" dedi. Hiç beklemediğim bir davranıştı doğrusu. Paradan önce insana değer vermesi, takdire şayan bir hareketti bence. Tekrar baktırmaya niyetim vardı, ama kısmet değilmiş.
Sevgiler...
ufak tefek ayrıntılar hariç aynı falı baktı,yani genel hatlar aynıydı,günlük olaylardan bahsetti.
gerçekleşen olaylardan ziyade onun söylediği cümlelerin aynısını karşımdakinden duymuş olmam ürkütüyor beni.
cıkar mı devamı cıkmaz mı Allah kerim.
son baktığı kişilerdenim ben. nefesi kesiliyordu sürekli 15 dk felan baktı.
oda cok berbat bi durumda olduğumu anladığı için baktı.
işin komiği aramızda ki diyalog şuydu ;
Sen şimdi aklından bu iş bitti ben önüme bakıcam,güçlüyüm diyosun dedi.
çok üzülmüş ,yorulmuşsun haklısın ama dedi boşuna debelenme :)
o cümleyi bosuna söyleme kendine
ben artık baktırmıyorum fal :) zor sürecim devam ediyor ama baktırmıcam. ne olucaksa olsun artık diyorum.
minik, elmira da mı bu şekilde bakmıştı?
kızlar bu elmira ve elenitin nerede bakıyor falı ayrıntıları yazar mısın geçmişe baktım ama bulamadım
Birde iyi fal bakan birsini tavsiye eder misiniz bana
erdoğan diye biriydi 3 çeşit tarot açıyodu, cafesi varmış kapanmış yeni açıyordu o aralar 2008 de baktırdım, yanlış olmasın ama sanırım 100 liraydı evet evet sonra bi ton saydım kendime! Telefon açıyosun o sana cafe söylüyor orda bakıyor kadıköyde ki kırmızı cafede bakmıştı o zaman bana. Ekim ayında aşk hayatında değişiklik olcak dedi o zaman biriyle tanıştım 1 sene sürdü canıma okudu benim tanışmaz olaydım resmen süründüm :)) eğitim hayatına devam et dedi pişman olmıycaksın dedi, etmedim pişmanım !! :) 2012 nisan da bütün hayatımı rayına oturtmuş olcakmışım, işte evlilik iş vs. Daha var :)) bu gidişle hiç bişey oturmıycak ama bakalım... Bu kadar işte.. Bide bakmaya başlamadan önce kağıda yazıyor.. Yazıyor.. Sen karsısında oturuyosun boş boş ne yapıyor bu adam diye, sonraa sana üç soru soruyor işte mesela sevgi, aşk, başarı, sadakat üçünden birini seç söleme diyor, sarı mavi turuncu birini sec söleme gibi sen seçiyosun sonra kağıdı sana gösteriyor anamm bide o nee kağıtta senin seçtiklerin yazıyor, diyro ki eğer bunları sectiysen kağıdı oku, seçmeseydin ne olur bilmiyorum sonra aklıma geldiği için sorma imkanım olmadı :))
benim kağııtta 3 / sevgi / mavi / umut yazıyor ben bunları demişim o zaman :))
Arkadaşlar eskiden benim tarot baktırdığım bir Erdoğan vardı..Daha önce bahsedildimi bilmiyorum.Telefonla arayınca dışarıda bir cafede filan buluşup baktırıyorduk.Kadıköydeki cafelerde baktırmıştık biz bir arkadaşımla birkaç defa..Elinde çantasıyla gelirdi...Ama ben onun telefonunu kaybettim..Acaba bilenler varmı aranızda...
o zamanlar baktırdığımda söylediklerini ciddiye almıyordum çünkü işime gelmiyordu ama oturup düşününce bu kadar zaman geçtikten sonra mantıklıymış diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?