İstanbul'da Fal - Falcılar

internetten bulduğum numara sürekli meşgul çalıyor
emine akkayanın yada cadı cafenin numarası varsa yollarmısınızzzz?

ne kadara bakıyor bir de kısa mı bakıyor gğül gibi?????????

teli bende şu anda yok bulursam hemen yollarım.yeri istiklal caddesinde ağa camii geç, sağa dön. hemen orda .karşısında hacı abdullah lokantası var.1 katta alt katındada telefoncu var.arkadaş eminenin telini o telefoncudan almış.çok kısa değil.uzun bakıyormuş.

canım bana telini yollar mısın.teşekkürler.ayrıca telefonda mı bakıyor ve ne kadara...

bir de tarot mu daha iyi su mu kahve mi ne baktıralım????

bende iyi bir falcı arıyorum numarasını verebilirmisiniz rica etsem özelden yazarsan sevinirim ben yazamıyorum yeniyim daha burada teşekkür ederim şimdiden

offf yaa 50 ile 500 arasındaymış ücreti.kısa ve uzunluğa göre değişiyormuş.aradım ne falı isterseniz bakarım diyor.ayrıca tel için teşekkür ederim.mesaj hakkım yok o yüzden mesaj atamadım çok saol

canım yaa bide ben deneyeyim bakalım ne diyecek.çok saol...

Canım bu Arzu nerde bakıyor acaba? Benim bildiğim iyi bakan bir Arzu vardı Üsküdar'daydı yanlış hatırlamıyorsam... Acaba o mu diye merak ettim... Bir de ne kadara bakıyor?

iyi bir falcı arıyorum numarasını verebilirmisiniz rica etsem özelden yazarsan sevinirim ben yazamıyorum yeniyim daha burada teşekkür ederim şimdiden

iyi bir falcı arıyorum numarasını verebilirmisiniz rica etsem özelden yazarsan sevinirim ben yazamıyorum yeniyim daha burada teşekkür ederim şimdiden

bende yeniyim.yazamıyorum sinsed mesaj atmıştı numarayı bana.ona rica et yazıversin.ayrıca ben baktırmadım daha.iyi diye duydum

merhaba,
iyi bir falcı arıyorum numarasını verebilirmisiniz rica etsem özelden yazarsan sevinirim ben yazamıyorum yeniyim daha burada teşekkür ederim şimdiden,yeri netarafta birde?

bende yeniyim.yazamıyorum sinsed mesaj atmıştı numarayı bana.ona rica et yazıversin.ayrıca ben baktırmadım daha.iyi diye duydum

teşekkür ederim mesaj attım sinsed'E cvp verır umarım ama da,
sen baktırmayı dusunuyormusun,tlfonda konuşup bılgı aldın mı peki neye baktıgına dair falan,

bana da özelden arzu hanımın telini verebilir misin?bide telde mi bakıyor?

teşekkür ederim mesaj attım sinsed'E cvp verır umarım ama da,
sen baktırmayı dusunuyormusun,tlfonda konuşup bılgı aldın mı peki neye baktıgına dair falan,

ben bugün aradım telde bakmıyor.nereye isterseniz gelirim dedi.her şeye bakıyormuş.kahve su ayna tarot.fiyatı 50-500 değişirmiş.uzunluğa göre artıyormuş fiyat

ben bugün aradım telde bakmıyor.nereye isterseniz gelirim dedi.her şeye bakıyormuş.kahve su ayna tarot.fiyatı 50-500 değişirmiş.uzunluğa göre artıyormuş fiyat

50 ile 500 mü
şaşırmış herhalde bukdr ıyımı bakıyor ki fiyatını yuksek tutmuş,hayatını mı özetliyor napıyor, :)
sinsed numarısını alabılırsem arıcam bakalım bende bi bakalım,
teşekkür ederim

keşke ben de baktırsaydım elanit'e, çok pişman oldum baktırmadığıma ( verdiği öğütleri bizle de paylaşın kızlar, belki umut olur bize de ...

ben bittim dedim kendisine...bak gızıııım diye başladı, anlattı, senin daha çekilecek çilen var dedi, en can alıcısı allah'ına yalvar dedi. her şeyin bir zamanı vardır, rabbim hiçbir şeyi öyle kolay vermez dedi. vb şeyler söyledi keşke sesini kaydetseydim kulaklarımdan gitmiyor o anki konuşması. allah'ın rahmeti üzerinde olsun. gerçekten baktırdığıma ilk kez pişman olmadım. dediklerinin bana çıkması imkansız artık. mucize gerek o da bana uğramaz ama olsun vesile oldu işte tanımaya. ondan sonra kime baktırdıysam tutmadı, artık hiçbiri yeterli gelmiyor, böylelikle bir kişi dışında da gitmeme kararı aldım artık. kendi adıma konuşuyorum kimseyi yargılamak değil. benim fal olayım eğlenceden çıkmıştı, tarih bekleniyorsa umut ediliyorsa eğlence değildir o artık işte bu noktada ben cezalandırıldım buna eminim. şehrin bir ucuna gittim kaç kez. her şey boş işte, o'nun dediği oluyor. bunu bile bile giden paralar geçen tarihler. tehlikeli bu işler. ama elanit sağolsun beni kendime getirdi, allah da onu affetsin.

ayrıca sevgili handekuka, onun desteği de çok büyüktü sağolsun. birlikte kapıda bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…