o beyın almıyorsa bı rahatsızlık vermeden cekılıp gıdermısın forumdan....
madem oyle neden fal forumdda bulunup ınsanları rahatsız edıyorsun
Rana32, daragaya32,nykes,isimsizfrt,marly ve sevgili handekuka ve yazmasa da kalbi yanımda olan tüm arkadaşlarım bana yazdığınız mesajlar için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, ilaç gibi geldi.
şu ritanın bana söyledikleri var ya bir insanı çıldırtmaya yeter de artar bir de idda ediyor ki.dün gece sabaha kadar cehennem azabı çektim yatakta o yana bu yana dönüp durdum,dedikleri çıkmasın diye dua ettim.
düşünceli ve nazik cevaplarınız için teşekkür ederim.
evet altı üstü fal.ama rita ısrar etti,yılların ritasıyım,görürsün falan,sanki bana garezi var,bir de ünlü olduğu için çok etkilendim ama dediğiniz gibi o kadar çok kişi artık bilemiyor diyor ki canım,içim rahatladı.
Allah gönlünüzdekileri sizleri en mutlu edecek şekilde versin.bir de naçizane tavsiyem çok dua edin,ben ne zaman çok okudum,çok dua ettim işim rast gitti,mucize dediğim bir şey vardı mesela dualarımla oldu çok şükür.
ha beni kınayan arkadaşlar merak etmeyin kafam gayet çalışır benim de aklım da başımdadır ama öyle bir sıkıntıdayım ki,çok hassasım.neyse size kendimi açıklamak durumunda değilim,kınamak kolaydır,yaşamak zordur,başınıza gelirse çok iyi anlarsınız beni.
Gitmemeliydin Rita'ya ben burda yazmıştım... Çorba etmişti benim hayatımı... Kaldı ki 1 hafta içinde yaşayacaklarımı bilememiş taaa 40 yaşıma kadar öngörmesi çok saçma... İnsanın hayatı hakkında çok uzun vadeli yorumlarda bulunuyor bir de kendinden çok emin konuşuyor insanı çileden çıkarır o kadın cidden...
Sen içini rahat tut bana dediği hiç bir şeeey çıkmadı 0...
Bakırköyde, cafe'de üç vakit diye bir yerde Didem adında birii varmış...Duyan, giden var mı? Nasıl biri, fikir sahibi olan var mı? Ben iyi oldugunu duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
bugünkü deneyimlerim;
soğanlık emine: vasat
angels cafe ayfer: vasat
nostradamus olgu: tutarlı
bunların içinde beni şaşırtacak hiçbişey olmadı..
Kızlar; uzun zamandır fal olaylarını bir kenara bırakmıştım, cıkacak mı dıye beklemeyı de baktırmayı da.. Ama cıkınca sızlerle paylasmak ıstedım..
Elanit'in, Mercan'ın, Elmira'nın ve kısmen Gül'ün soylediklerini, tarihi azcık gecikmeli olarak birebir yaşadım. Aynen Elanitin dediği şeyleri esas oğlanın ağzından duydum hatta bu kadar olur dedim.. En dogru zaman Elanıt ve Mercan'dan geldi..
Onun dışında; yok ya nerden duyacagım dedıgım bırsey soylemıstı Mercan, bır arkadasımın ablasının evlılıgı ıle ılgılı sallantıda sorunlar olacak dıye, ben de oyle bırsey olsa bıle ben duymam kı dıye gecırmıstım ıcımden, ben arkadasımda kaldıgım bır gece; ablası cıktı geldı aglayarak; herseyı anlattı orda ben de orda oldugum ıcın herseyı ogrenmıs oldum..
Olgu'yu bende beğenirim dediği bazı şeyleri ben ve arkadaşlarım yaşadık ama yaşayınca aa olgu demişti dedik :)) Esas olay için dedikleri daha olmadı gerçi beklemekteyim halen :))Olgu yu beğendim..
Selam canım tarihler ne kadar geçikti ?? Ben baktırdığımda elmira, elanit aynı şeyleri demişti. Elmira epey bir geçti Elanit'in zamanı ise 1 hafta kadar geçti sence halen çıkma şansı var mı??
Bana da Elmira ve Elanıt aynı seylerı soyledı, ben de Elanit'in verdiği tarihten 4 gün sonra oldu. Hem de hiç artık fallar hakkında oldu mu olacak mı dıye dusunmedıgım bır anda oluverdi. Canım bence sende cok zamana takılma hatta bılıyorum cok zor ama dusunmemeye calıs.
Bende bu gelısmelerde; hem zaman hem olaylar acısından en ıyıler (Allah rahmet eylesın) Elanıt ve Mercan.
Kızlar; uzun zamandır fal olaylarını bir kenara bırakmıştım, cıkacak mı dıye beklemeyı de baktırmayı da.. Ama cıkınca sızlerle paylasmak ıstedım..
Elanit'in, Mercan'ın, Elmira'nın ve kısmen Gül'ün soylediklerini, tarihi azcık gecikmeli olarak birebir yaşadım. Aynen Elanitin dediği şeyleri esas oğlanın ağzından duydum hatta bu kadar olur dedim.. En dogru zaman Elanıt ve Mercan'dan geldi..
Onun dışında; yok ya nerden duyacagım dedıgım bırsey soylemıstı Mercan, bır arkadasımın ablasının evlılıgı ıle ılgılı sallantıda sorunlar olacak dıye, ben de oyle bırsey olsa bıle ben duymam kı dıye gecırmıstım ıcımden, ben arkadasımda kaldıgım bır gece; ablası cıktı geldı aglayarak; herseyı anlattı orda ben de orda oldugum ıcın herseyı ogrenmıs oldum..
sıfır makyaj :) ve sadede olsa oldukca şık bi kıyafetti , güzel olmamı kıskandı sanırsam :) alışmış olmalıyım aslında
barıştık mı ? bilmem . bizim ilişki türkiye ekonomisine benziyor :)
safirs sesini duyamaz uzun bi süre. yazlıkta kendisi , orda da net yok :) yaz sonunu bekliceksiniz :)
angels burcu dediği çıktı :) çıkan fal haberi diyelim.
ayrıntı veremicim. aşkla ilgili yalnız tabi bu vesileyle elanitin sölediği olayın 3.ayağıda gerçekleşti :)
Allah rahmet eylesin.
Takılmamaya çalışıyorum ama elimde değil(( Bide benim imkansız dediğim bişeye Elanit ve Elmira olacak dediler. Galiba biz ne zaman aklımızdan çıkarıp beklemeyi bıraktığımızda oluyor böyle şeyler. Umarım benimde çıkar :)
çok sevindim çıkmasına cnm, inşallah gönlüne göre olur her şey...elanit'i özledimbir bu eksikti yani.
oh ohhhh, hadi bakalım maşallahhhh...yaprak dökümü başladı. elanit ahhh elanit...
Bir ara sana ayrıntıları anlatıyım katrecim :)
elanit ayrılıgımızı,barışmamızı,tekrar ufak ayrılığı ve barışmayı bildi.
garip bi diinginlik var içimde , çok garip gelebilir size sölicem şeyler ama benim hissettiklerimi yazıcam az sonra.
o kadar cok üzüldüm ki bu ilişkide o kadar cok agladım ki hatta bi ara acıdan ölicem diye korktum. Sanki elaniti cıkardı Rabbim karşıma al öğrenmek
istediklerini öğren,sonra hayatını akışına bırak falcıya felan bırakma dedi.
18 mayısta baktırmıştım elanite ve haziranda kaçı hatırlamıyorum , sonrasında bi burcuya baktırdım.
ama içimde baktırma isteği kalmadı. belkide onun dediği gibi gittiği için süreç.
bırak hayatı yaşa diyorum. bırak akışına. iyi bi falcıyla karşılaştın,söledi,oluyor. daha fazla merak etme.
garip bi his içimde ki.
işte büüle..
güzel günler gelicek biliyorum ,içime doğuyor
inişler,çıkışlar devam etsede falcı arayışım sona erdi.
3 hafta olmuş burcuya baktıralı .. bi 3 ay geçer .. belki daha uzun .. arada geyiğine baktıracağım fallar hariç ihtiyacım olmaz inşalah.
bu arada Elmira için fos demek haksızlık diyorum. Sezarın hakkı sezara kendi adıma konuştuğumda elmira bende oldukca isabetliydi. olmayan kısımlarda oldu ama bi falda %75 başarı varsa benim nazarımda o falcı başarılıdır. ki elmiranın pozitifliği ve insanlıgınıda katarsam fos lafını hiç denememiş bi insanın söyleme hakkının olmadığını düşünoyrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?