bugün ilk kez yeşilköy Gül e gittim. çok kısa baktı ve pozitif enerji göndericem dedi. bilen var mı aranızda Gül nasıl pozitif enerji gönderiyor ve gerçkten göndriyor mu? bu enerji ile arası düzelen oldu mu?? yorumlarınızı bekliyorum..
Aynı şeyi banada söyledi, ben inanmıyorum Gül'e..çok kısa baktı falan filan.
isimsizfrt sen en çok kimi önerebilirsin on 3-5 kişi denedim tatmin etmedi beni.. (elmira, symbol levent,angels burcu, gül ve nostradamus cadde kilolu bi kadın ismini hatırlamıyorum bilen varmı?)
yolladım numarayı :82:
ben baktırmadım arkadaşlar, yani tavsiye edicek durumda değilim sadece bende telefonu var
ihtiyaç duyana yollarım.
sizlerin yorumlarına göre belki ilerde bende baktırabilirim.
ama elanitten sonra istemiyor canım
Canım ben sana diğer arkadaşlarla beraber toplu olarak tel.u yazdım,alamadın mı,cevap beklediğini yazmışsın ama yazdığın sayfaya geri dönemedim,burdan yazdım.
çok teşekkür ederim canım,gelmiş özelden mesajın..yeni bakabildim pc de bir sorun vardı 3 gündür internete giremiyordum,
baktırmayı düşünüyorum ama herkez arzu için yazmış birşeyler para göz falan fılan dıye ,
bu elmiraya mı baktırım ılk önce yoksa arzuya mı,ben yeni oldugum ıcın fıkır edınmeye calısıyoruz sızden :26:
elmiranın da gercı bende tlfonu yok yenı uye oldugum ıcın
sıfır makyaj :) ve sadede olsa oldukca şık bi kıyafetti , güzel olmamı kıskandı sanırsam :) alışmış olmalıyım aslındaMakyajı / kıyafeti abartılı bulmuş olabilir. Çok yazmasam da forumu biraz geriden takip ediyorum. En son ayrılmıştınız galiba, tekrar mı barıştınız?
safirs sesini duyamaz uzun bi süre. yazlıkta kendisi , orda da net yok :) yaz sonunu bekliceksiniz :)SAFİRSSSSS lütfennnnnn duyyy beniiiii:84:
Yarın soğanlıktaki Emine ye gitmek istiyorum, geçmiş konularda çok bahsedilmiş.. Telefonu kimde varsa rica etsem bana e-mail gönderebilirmisiniz.. bellavidas@yahoo.com
Telini bulup gidebilirsem yorumlarımı burdan paylaşırım..
canım elmiradan ben memnun kalmadım ama bu forumda çok da beğenen var.ama ben arzudan çok memnunum ve para konusunda hiçbir ısrar ya da diretme görmedim aksine elinden geleni yaptı.karar senin canım...çok teşekkür ederim canım,gelmiş özelden mesajın..yeni bakabildim pc de bir sorun vardı 3 gündür internete giremiyordum,
baktırmayı düşünüyorum ama herkez arzu için yazmış birşeyler para göz falan fılan dıye ,
bu elmiraya mı baktırım ılk önce yoksa arzuya mı,ben yeni oldugum ıcın fıkır edınmeye calısıyoruz sızden :26:
elmiranın da gercı bende tlfonu yok yenı uye oldugum ıcın
Rana32, daragaya32,nykes,isimsizfrt,marly ve sevgili handekuka ve yazmasa da kalbi yanımda olan tüm arkadaşlarım bana yazdığınız mesajlar için nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum, ilaç gibi geldi.
şu ritanın bana söyledikleri var ya bir insanı çıldırtmaya yeter de artar bir de idda ediyor ki.dün gece sabaha kadar cehennem azabı çektim yatakta o yana bu yana dönüp durdum,dedikleri çıkmasın diye dua ettim.
düşünceli ve nazik cevaplarınız için teşekkür ederim.
evet altı üstü fal.ama rita ısrar etti,yılların ritasıyım,görürsün falan,sanki bana garezi var,bir de ünlü olduğu için çok etkilendim ama dediğiniz gibi o kadar çok kişi artık bilemiyor diyor ki canım,içim rahatladı.
Allah gönlünüzdekileri sizleri en mutlu edecek şekilde versin.bir de naçizane tavsiyem çok dua edin,ben ne zaman çok okudum,çok dua ettim işim rast gitti,mucize dediğim bir şey vardı mesela dualarımla oldu çok şükür.
ha beni kınayan arkadaşlar merak etmeyin kafam gayet çalışır benim de aklım da başımdadır ama öyle bir sıkıntıdayım ki,çok hassasım.neyse size kendimi açıklamak durumunda değilim,kınamak kolaydır,yaşamak zordur,başınıza gelirse çok iyi anlarsınız beni.
O kadar cok falcıdan bahsedılıyorki valla bende denemedım Emine'yi..Bu soğanlık nerde? ne kadara bakıyormuş?
saatlerdir geçmiş sayfaları okuyorum. bence elmira fos vermeyin o kadar parayı sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor çok genel..
forumda en çok tavsiye edilenler Kartal Soğanlık Emine ve Kadıköy Nostradamus Olgu.. Yarın özellikle Emine ye gitmek istiyorum ama teli yok.
Lütfen Emine nin teli varsa birisi mail atabilir mi?? bellavidas@yahoo.com
özelden mesaj attım canım sana geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?