İstanbul'da Fal - Falcılar

Millet, siz bu fal konusunda gayet ciddisiniz he, baksanıza konu kaç sayfa olmuş.

arkadaşlar fal konusun da Arzu için bir şey diyemem ama hocaya yönlendirebilir sizi ..
hocanın dualarıda fotokopiden oluşuyor yani anlayacağınız sahtekarlar ....

X Cafe Rana Hanım nerede acaba? Gerçi isimsizfrt beğenmemişti. Gidip de beğenen-beğenmeyen yorumları olan var mı?

Beğenmedim x cafe Rana'yı..onca falcı deneyimim var, artık kımın ne oldugunu anlayabılıyorum.Rana sıradan, işi ticarete dönüştürmüş, fısıldayanlardan haber alıyo soyluyo, etkılenecek bır durum yok bence.kısada bakıyo..Asıllı usulllu bi falcı degıl! Buarada evet, felak ve nas duaları okuyun, bela olmasın 3 harfli yaratıklar :) adeti yok bunun, ne kadar dua o kadar sevap... :)

Gelgelelım soran arkadaşlara, zade cafe Armagan Hanım deneyımımı aktarayım...Haziran ayında gittim.Kendisi cana yakın, sempatik bir bayan..Analizleri iyiydi, hayrete düşürmedi diyemem, etkılenmiştim..yarım saat bakıyor, fıncanın ardından tarotta acıyor..Biliyo işte, size durumunuzu, x kişinin fıkırlerını söyler..ben etkılenmiştim..Gitmeyenler deneyebılır..Ama öyle aman aman harika değil! Harika olabılmesi için verilen tarihlerin çıkması lazım once, bekliyorum bende!

x cafe mi zade mi tabıkıde Zade!!

kızlar burdan rita artık bilmiyor gitmeye değmez diyen arkadaşları dinlemediğim için milyonlarca kez pişmanım.ayaklarım kırılsa da gitmeseydim.bana öyle şeyler söyledi ki orda fenalaştım,az daha bayılacaktım.hem benim için hem esas oğlan için yazdığı hikayeyi duysanız içler acısı,ölüyorum ben acıdan şu anda kendimi yatağa atıp saatlerce ağlamak istiyorum.geçmişe ve güncele ait az çok bildiği bişeyler oldu ama öyle şeyler diyor ki onlar güncelle ilgili de doğru değil ama gelecekle ilgili dedikleri çıkarsa inanın ben mahvoldum.yazdığı senaryoya dramlarda rastlanmaz ya.bunun dedikleri çıkıyor mu ne olur cevap verin ama üzmemek için değil,gerçekten çıkıyorsa söyleyin lütfen çok kötüyüm,cevap bekliyorum.gidip yatıp ağlamak istiyorum ama kendimi zor tutuyorum.

canım inanma böyle şeylere bu kadar ya. çok kaptırmışsın kendini. Allah'tan başkası bilemez geleceği...ne anlatmış da seni o kadar etkilemiş, sen ona inanasın diye...ben arada bir fal baktırırm, onu da annem bakar. 2dk sürmez. şimdiye kadar 2 kez kafede baktırmıştım, söyledikleri ikisinin de çıkmadı. çıksa da gerçi korkardım ya neyse...eskiden ciddiye alırdım söylenenleri ama artık almıyorum, öylesine baktırıyorum, eğlence olsun kafam dağılsın diye.

sağol canım desteğin için ama bu kadın yılların falcısı,ünlü bir falcı ve bana söyledikleri korkunçtu ya çıkarsa.ben de eskiden dalgasına bakardım ama şimdi çok ciddi bir sorunum var ve uzun zamandır çözülmüyor,iki kelime duymaya çok ihtiyacım var,çünkü çok belirsiz bir durumdayım.ve bu kadar ünlü bir falcıysa bu rita ve eğer tutuyorsa ben yandım zaten.

Bozma moralini, öyle şey mi olur..O sonucta falcı, kendını ınandırmak ıcın, para kazanması ıcın, elbet bıraz korkutarak konuşacak..o bir falcı..Hiç takma bile, geleceği ve olacakları sadece Allah bilir, o falcı bunu unutma ve falcılar asla ve asla olacakları önceden bılemezler bunu unutma..Banada aynı şey oldu, gittiğim bir manyak falcı, moralımı cok kotu bozdu, aynen benımde başımdan kaynar sular döküldü, ya olursa diye..Ne kadarda kendımızı ınandırmışız, sanıyoruzki dedikleri çıkacak..yok öyle bir şey!!! Lütfen canını sıkma ve bol bol Allah'a dua et, Allah'tan iste, lütfen bunu yap Allah butun kotuluklerden koruyacaktır seni.

1.O bir falcı ve fala itibar edilmez..2.Gelecegi Allah bilir 3.Felak ve Nas dualarını et...Lütfen gönlünü ferah tut

canım, benim baktırmadığım falcı azdır...
rita ya bundan 5-6 sene önce gibi gitmiştim o kadar negatif şeyler söyledi ki anlatamam sana
ne negatif dedikleri çıktı ne de pozitif söyledikleri çıktı
tecrübelerime dayanarak asla hiç bir falcıyı çok ciddiye alma derim
fal bu herzaman çıkıp çıkmama ihtimalini düşüneceksin
bende son zamanlarda olgu dan çok etkilendim
ama dediğim gibi fal bu söyledikleri çıkarmı çıkmaz mı yaşayarak göreceğiz

ben sarmaşık kafe hasan beyin falını beğeniyorum ara sıra gidiyorum
birde olgu yu beğendim
rana yıda çok beğenmiştim ama burdan beğenmeyenler çıktı tam tersine rana nın bulunduğu kafede beğenlerde var
bilemiyosun işte fallar kimine çıkıyor kimine çıkmayabiliyor
bide şöyle düşün geçmişte çok olumlu söyleyenlerin falı da çıkmadı ki olumsuz söylediklerine inanalım değil mi?

rita ya gelince söyledikleri hiç çıkmadı bende bence sende dert etme kendini

canım ben gitmedim ama forumdan baya takip ettim ritayı...evet eskiden baya iyimiş ama şimdi sölediklerine pek itibar eden yok.seneler öncesini saymazsak geleceği dair anlattklarındarından çıktığını söyleyen kimseyi duymadım zaten herkes daha önceki ününe kapılıp gidiyordu.O yüzden gereksiz yere kendini üzme bide sonuçta fal...çıkmama olasılığı çok yüksek yani.

Merhaba, geçtiğimiz Aralık ayında ben baktırmıştım Rita'ya bir arkadaşıma da bakmıştı. Çıkmıyor söyledikler, kendini gereksiz yere hırpalama lutfen:) Beynini negatif bir sürü şeyle dolduruyor seni önce alt üst ediyor sonra hiç bir şeyin çıkmadığını yaşıyor ve görüyorsun:)

Size inanamıyorum.

Çok afadersiniz kıçı kırık ne idüğü belirsiz biri çıkıp size onca saçma sapan şey söylüyor, sizde ya çıkarsa diye kendinizi yatağa atıp ağlıyorsunuz. Kendinize gelin. Aklınız başınızdamı kuzum sizin. Hayır yani, kendini bu kadar kaptıranı da ilk kez görüyorum.

Allahım sana geliyorum yarebbim

canım saçmalama olurmu öyle şey,sen içini ferah tut gerisini Allaha bırak olumlu düşün olumlu olsun kara haberci gibi bu tip insanlarada hiçmi hiç itibar etme.

bugün ilk kez yeşilköy Gül e gittim. çok kısa baktı ve pozitif enerji göndericem dedi. bilen var mı aranızda Gül nasıl pozitif enerji gönderiyor ve gerçkten göndriyor mu? bu enerji ile arası düzelen oldu mu?? yorumlarınızı bekliyorum..

Bakırköyde, cafe'de üç vakit diye bir yerde Didem adında birii varmış...Duyan, giden var mı? Nasıl biri, fikir sahibi olan var mı? Ben iyi oldugunu duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…