inşallah en kısa zamanda bu durumdan kurtulursun canım duayı eksik etme en önemlisi o zaten Allah yardımcın olsun canım
şimdi şöyle oluyor bazı insanlar yada falcılar herneyse malum varlıklar vasıtasıyla geçmişi ve bugunü bilirler. çünkü bu varlıklarda zaman ve mekan kavramı yoktur insanların zihinlerini okuyabilirler. falcılarda geçmişi bilip güven kazanıp geleceği sallarlar. durum özeti budur.
sana gelince nedir bu kadar seni kötü etkileyen olay yemeden içmeden kesen
Arkadaşlar bir ara buraya gelip yazdıklarınızı okuyup arada da kendi yorumlarımı yazıyordum. Uzun bir süre fal baktırmadığım için de girmedim. Ama şu an o kadar zor bir durumdayım ki Allah hiçkimsenin başına vermesin.. Allah bütün acı çekenlere yardım etsin.. Sizleri tanımıyorum ama arkadaşlar ne olur bana dua edin.. Hiç bu kadar zor bir durumda kalmamıştım. Fallar tutmasa bile belki birbirimize ettiğimiz dualar tutar..
Uzun süredir girmediğim için falcıları takip edemedim. Ne olur bana öyle bir falcı söyleyin ki özellikle geçmiş ve şu anki durum için karşı tarafın tüm düşüncelerini bana olduğu gibi söyleyebilsin. Geleceği de bilirse muhteşem olur.. Kısacası geçmiş, şimdi ve geleceği bbilen falcı varmı? nerde ve kaça bakyor ? Geceleri uyuyamaz oldum. Hayatımın her alanı felaket dolduKimseye bugüne kadar bi kötülüğüm de olmadı ama neden bunları çekiyorum diyorum bazen...
Arkadaşlar ne olur birbirimize dua edelim...
Tek bir olay değil ki.. tutunacağım hiçbir dal kalmadı.. Hepsini istesem de anlatamam. Ama hem sağlık hem iş hem aşk hem dostlar her taraftan yıkığım. Hele ki bunların hepsinin üstünde bir olay geldi başıma ki anlatamıyorum. Sadece susup dua ediyorum atlatabilmek için.
Arkadaşım Rabbim yardımcın olsun Ondan başka sığınılacak yer yok sen falcıları boşver bu zayıf anından da kimseyi faydalandırma sana ümitlerine de yazık parana da yazık!Allah tan başka geleceği kim bilebilir ???bizler ki Rabbimin izni kuvveti olmadan bir serçe parmağını kıpırdatmaktan aciz olan insanoğluyuz yapma kendine bu eziyeti vazgeç falcıdan otur dualarını et Kuranı nı oku namazını kıl boşa vakit harcama burası imtihan dünyası birine bir kötülük yapman gerekmiyor sadece başına kötü olaylar gelebilmesi için şu anda hastanede çocuğuna trömbosit arayan anneden trafik kazasında annesini kaybetmiş çocuktan borç içinde iflas etmiş evine ekmek götüremeyen işsiz babadan ne fazlan var hepsi başkalarına büyük kötülükler yapmış insanlar mı?şükret haline hepimizin hayatımız boyunca dertleri sıkıntıları oluyor sen üzerine düşeni yap bol bol duanı et Rabbim selamete çıkartır bir tek Ondan iste tek sığınılacak yer Rabbimin yanı İnşallah tez saatte tez zamanda feraha çıkarsın tüm işlerin yoluna girer Rabbim senin yar ve yardımcın olsun...
evet canım kadınlar kahvesi dilek ve pelin onlar :) dilek ve pelin kısmen biliyor bence her söledikleri oluyor diyemem çok baktırdım çünkü ikisinede ama 5 şey sölüyolarsa 2 si tutar mutlaka bana ....
Bir köşe yazarının yazısında bahsedilmiş bu Mehtap adındaki kadından... Ve çok merak ettim içinizde giden oldu mu hiç? Telefonunu ele geçirdim bir şekilde, 100 liraya bakıyormuş... Deneyen var mıdır acaba bizden?
Bahsettiğim yazıyı da kopyalayalıp yapıştırıyorum buraya...
Bir gazeteci arkadaşımla yemekteydim. Fal muhabbeti açıldı ve ben de bu duyduklarımı anlattım. Saat 20.30'da 'Hadi gidelim' dedi. Koşturarak gittik. Adresi bulduk, kapı açıldı ve içeriden iki tanıdık isim çıktı. Suratlarımızda bir gülümseme... Ben teyit alacağım ya, 'Nasıldı?' dedim. 'Çok başarılı' dedi. Girdik içeri. Benim notlarımı o, onun notlarını ben alacağım. Kahvemizi içtik. Sonra bana anlatmaya başlayınca gözlerim büyüdü... Arkadaşıma öyle bir isim söyledi ki, o ismi bilmek imkansız. Telaffuzu bile zor. Tek tek yazdık her şeyi. Sonra zaman içinde ben kapısını hep çalar oldum. Beni Hüsrev Gerede Caddesi'nde görürseniz, bilin ki Mehtap'a gidiyorumdur.
Dedim ya, gel zaman git zaman, ünlü yazarlar, modeller, iş adamları, sanatçılar, gazeteciler, en ünlü isimler Mehtap'ta. Mehtap fal bakmıyor, psikolojik destek veriyor gibi.
peln şu anki durumu bilmede daha iyi ama dilek abla zamanlamada favorim. yakın tarihler veriyor ve bende hep tutuyor, üstelik tutarlı da, abla gibi de, seviyorum onu ve tarzını
arkadaşım doğru diyosun. zaten kimse tam tarihiyle vs.. bilemiyor. ancak mevcut duruma göre tahmin yapıyor. ama içinde bulunduğum durum o kadar zor ki ne yapacağımı bilemiyorum.. 4 günde 3 kilo verdim.. midem düğüm düğüm, uyuyamıyorum, sürekli ağlıyorum. bir tek dua edebiliyorum. bazen delirdimmi acaba diyorum çünkü insanlıktan çıktım resmen.. ayağa kalkamıyorum başım dönüyor, yürüyemiyorum.. offf Allah kimseye vermesin...
bende bu yazıyı okumustum mehtap ın telefon numarasını verirmisin banada denemek isterim
Merak edenlere tarota değil kahveye gittim . İyiydi :)
Bir köşe yazarının yazısında bahsedilmiş bu Mehtap adındaki kadından... Ve çok merak ettim içinizde giden oldu mu hiç? Telefonunu ele geçirdim bir şekilde, 100 liraya bakıyormuş... Deneyen var mıdır acaba bizden?
Bahsettiğim yazıyı da kopyalayalıp yapıştırıyorum buraya...
Bir gazeteci arkadaşımla yemekteydim. Fal muhabbeti açıldı ve ben de bu duyduklarımı anlattım. Saat 20.30'da 'Hadi gidelim' dedi. Koşturarak gittik. Adresi bulduk, kapı açıldı ve içeriden iki tanıdık isim çıktı. Suratlarımızda bir gülümseme... Ben teyit alacağım ya, 'Nasıldı?' dedim. 'Çok başarılı' dedi. Girdik içeri. Benim notlarımı o, onun notlarını ben alacağım. Kahvemizi içtik. Sonra bana anlatmaya başlayınca gözlerim büyüdü... Arkadaşıma öyle bir isim söyledi ki, o ismi bilmek imkansız. Telaffuzu bile zor. Tek tek yazdık her şeyi. Sonra zaman içinde ben kapısını hep çalar oldum. Beni Hüsrev Gerede Caddesi'nde görürseniz, bilin ki Mehtap'a gidiyorumdur.
Dedim ya, gel zaman git zaman, ünlü yazarlar, modeller, iş adamları, sanatçılar, gazeteciler, en ünlü isimler Mehtap'ta. Mehtap fal bakmıyor, psikolojik destek veriyor gibi.
Her 10 dakikada 1 mesaj hakkından dolayı sorun yaşıyorum kızlar bazı arkadaşlara gönderdim numarayı... Sizlere de göndereceğim 10 ar dakika arayla =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?