İstanbul'da Fal - Falcılar

Tek bir olay değil ki.. tutunacağım hiçbir dal kalmadı.. Hepsini istesem de anlatamam. Ama hem sağlık hem iş hem aşk hem dostlar her taraftan yıkığım. Hele ki bunların hepsinin üstünde bir olay geldi başıma ki anlatamıyorum. Sadece susup dua ediyorum atlatabilmek için.

Arkadaşım Rabbim yardımcın olsun Ondan başka sığınılacak yer yok sen falcıları boşver bu zayıf anından da kimseyi faydalandırma sana ümitlerine de yazık parana da yazık!Allah tan başka geleceği kim bilebilir ???bizler ki Rabbimin izni kuvveti olmadan bir serçe parmağını kıpırdatmaktan aciz olan insanoğluyuz yapma kendine bu eziyeti vazgeç falcıdan otur dualarını et Kuranı nı oku namazını kıl boşa vakit harcama burası imtihan dünyası birine bir kötülük yapman gerekmiyor sadece başına kötü olaylar gelebilmesi için şu anda hastanede çocuğuna trömbosit arayan anneden trafik kazasında annesini kaybetmiş çocuktan borç içinde iflas etmiş evine ekmek götüremeyen işsiz babadan ne fazlan var hepsi başkalarına büyük kötülükler yapmış insanlar mı?şükret haline hepimizin hayatımız boyunca dertleri sıkıntıları oluyor sen üzerine düşeni yap bol bol duanı et Rabbim selamete çıkartır bir tek Ondan iste tek sığınılacak yer Rabbimin yanı İnşallah tez saatte tez zamanda feraha çıkarsın tüm işlerin yoluna girer Rabbim senin yar ve yardımcın olsun...

anladım canım herşeyde bir hayır vardır demek lazım
herzaman kötüsünü düşün ki güçlü olabilesin ....

Bir köşe yazarının yazısında bahsedilmiş bu Mehtap adındaki kadından... Ve çok merak ettim içinizde giden oldu mu hiç? Telefonunu ele geçirdim bir şekilde, 100 liraya bakıyormuş... Deneyen var mıdır acaba bizden?
Bahsettiğim yazıyı da kopyalayalıp yapıştırıyorum buraya...

Bir gazeteci arkadaşımla yemekteydim. Fal muhabbeti açıldı ve ben de bu duyduklarımı anlattım. Saat 20.30'da 'Hadi gidelim' dedi. Koşturarak gittik. Adresi bulduk, kapı açıldı ve içeriden iki tanıdık isim çıktı. Suratlarımızda bir gülümseme... Ben teyit alacağım ya, 'Nasıldı?' dedim. 'Çok başarılı' dedi. Girdik içeri. Benim notlarımı o, onun notlarını ben alacağım. Kahvemizi içtik. Sonra bana anlatmaya başlayınca gözlerim büyüdü... Arkadaşıma öyle bir isim söyledi ki, o ismi bilmek imkansız. Telaffuzu bile zor. Tek tek yazdık her şeyi. Sonra zaman içinde ben kapısını hep çalar oldum. Beni Hüsrev Gerede Caddesi'nde görürseniz, bilin ki Mehtap'a gidiyorumdur.
Dedim ya, gel zaman git zaman, ünlü yazarlar, modeller, iş adamları, sanatçılar, gazeteciler, en ünlü isimler Mehtap'ta. Mehtap fal bakmıyor, psikolojik destek veriyor gibi.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Allah herkesin yardımcısı olsun..

evet canım kadınlar kahvesi dilek ve pelin onlar :) dilek ve pelin kısmen biliyor bence her söledikleri oluyor diyemem çok baktırdım çünkü ikisinede ama 5 şey sölüyolarsa 2 si tutar mutlaka bana ....

peln şu anki durumu bilmede daha iyi ama dilek abla zamanlamada favorim. yakın tarihler veriyor ve bende hep tutuyor, üstelik tutarlı da, abla gibi de, seviyorum onu ve tarzını

bende bu yazıyı okumustum mehtap ın telefon numarasını verirmisin banada denemek isterim

peln şu anki durumu bilmede daha iyi ama dilek abla zamanlamada favorim. yakın tarihler veriyor ve bende hep tutuyor, üstelik tutarlı da, abla gibi de, seviyorum onu ve tarzını

Evet bende de ilk gidişimde tarihler vermişti Dilek Abla verdiği her tarihte bir şey olmuştu. Sonra çok sık gitmeye başladım, dediklerinin bir kısmı çıktı bir kısmı için bence daha vakit var Çıkmadı diyemem çünkü en olmadık bir zamanda söylediği bir şeyi yaşayabiliyorum. Artık bana tarih vermiyor maalesef. Sadece şu olacak bu olacak şeklinde... Haklı da başına çok ekşidim :O Pelin ise tarihleri günü gününe tutturamaz, ama bazı müşterileri var aynen gününde tuttuğunu söylüyorlar. Söyledikleri tutar, falı çıkıyor bende ama verdiği tarihte değil

allah yardımcın olsun arkadaşım. ancak ben bu durumda sana falcı falan tavsiye etmem. ben içimdeki acılardan dua ile kurtuldum. öyle bir noktaya geldim ki artık rüyalarım bana yol gösteriyor. sana şu falcıya git dersek gidersin evet belki seni rahatlatacak şeyler söyler ama allah bilir her şeyi. sen falcının söylediği olacak diye beklerken allah'ın bir ol demesiyle her şey farklı olabilir. daha da acı olabilir allah esirgesin. bunu bilmeye kimsenin gücü yetmez. burası fal falcı vs forumu evet ama bu durumda ben sana kötülük yapamam. bu senin sınavın ve allah kullarından dua bekler. yok mu benden isteği olan der. o merhamet sahibidir, o senin bu sıkıntıları yaşaman için sana verendir ve yine ona dua ederek kurtulacaksın bunlardan. sakın gitme falcıya, her sıkıntını başa sararsın. sadece dua et ve sabret. hiç vazgeçme. sihirli değnek değmiş gibi bir anda olmayacak belki, duanda ısrarlı ol. allah kendisine kalben dua eden hiçbir kulunun duasını geri çevirmez. bu hadislerde belirtilendir. duanın kabul olacağına inanarak dua et. gidip ne boşa umut satın al ne boşa paranı harca. eski aklım olsaydı daha önce yapardım bende, içime ateş düşüp beni kavurduktan sonra değil ancak zararın neresinden dönersek kardır. sana özelden bir kitap adı vericem. onu oku mutlaka.

valla 2 arkadaşımı da majestic nihale götürdüm şok vaziyette hher şei bildi kadın ben de baktırdım gelecege dair olamayacak derecede güzeel şeyler söyledi biraz attı gibi geldi bana ama arkadaslarım süpper dedi inşallah çıkar:

Denizden merhaba , Mehtap'ın telefonunu alabilir miyim bilen başka arkadaşlar varsa da bana göndersin lütfen.Giden var mı?

Her 10 dakikada 1 mesaj hakkından dolayı sorun yaşıyorum kızlar bazı arkadaşlara gönderdim numarayı... Sizlere de göndereceğim 10 ar dakika arayla =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…